αυτα ειναι...gangstarx7 έγραψε:Οπως ειπα φιλε docmar, το ιmpreza δε το εχω δει απο κοντα, συνεπως δεν ημουν μπροστα στην κοντρα!! Απο οτι ειδα και απο οτι εμαθα, το subaru ανοιξε διαφορα στην αρχη δυο αμαξια μπροστα και στη συνεχεια το FD μαζεψε γρηγορα την αποσταση και στις τεταρτες πλεον ηταν μπροστα 3-4 κενα οπου και τελειωσει η κοντρα!!
Αυτα τα ολιγα
+30
topaz
vasiliss23
georx8
Revolution
virusakos
PARTEO
endless
docmar
greddyrx7
gangstarx7
appellator
dake
Mike 192T
juha kankoulen
komninos
vasilis_M
ghatzip
blueshark
billrx8
iaponas
basilis
dinoskid
IOANNIS
urbanslider
giorgos 75
mariosrethymno
Mavros Piravlos
diamond
redneck
GTi
34 απαντήσεις
Γράψε για το πάτημα σου...
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Γράψε για το πάτημα σου...
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°127
Με Τ618 καλο 8 αρι στα 400 θα είναι μπροστά απο ένα Ε46 Μ3 (όχι smg) άντε και στα 500 μέτρα ,απο εκεί και μετα όμως το έργο είναι τσοντα!diamond έγραψε:komninos έγραψε:Προσωπικα πιστευω οτι ενα rx8 turbo ειναι μπροστα απο bmw m3 μαμα!!!!
Δοκιμασμενα πραγματα.....
Ισχύει...από 2ες ρολλ.
Για Μ3 Ε92 ούτε στα όνειρα του για Τ618!! Απο νονούς και πάνω!!
diamond
Αριθμός μηνυμάτων : 180
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°128
Godfather-x8 έγραψε:Με Τ618 καλο 8 αρι στα 400 θα είναι μπροστά απο ένα Ε46 Μ3 (όχι smg) άντε και στα 500 μέτρα ,απο εκεί και μετα όμως το έργο είναι τσοντα!diamond έγραψε:komninos έγραψε:Προσωπικα πιστευω οτι ενα rx8 turbo ειναι μπροστα απο bmw m3 μαμα!!!!
Δοκιμασμενα πραγματα.....
Ισχύει...από 2ες ρολλ.
Μιλάω συγκεκριμένα για m smg e46 με πρόγραμμα σάλια, έφαγε(κάποτε!) τον αμάζευτό από 2 ρολλ(το ρχ να ανοίγει πάντα μέσα στο εύρος λειτουργίας του turbo)και στα 400μέτρα κ στο 1000μετρό..
Αλλά για να τα λέμε τα πάντα όλα , πάτημα ανάλογο με το rx πριν turbisei (δηλ με 40χλμ) το m είναι μπρος! στο 1000μετρο κατά 2 κενά..
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°129
Ναι στα 400 μέτρα , ναι στα 500 άντεεεεε βαριά και 600 αλλα στο 1km μάλλον είχε πρόβλημα το Μ3!
Ωστόσο για Ε92 ούτε σε όνειρο με Τ618!
Ωστόσο για Ε92 ούτε σε όνειρο με Τ618!
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
- Δημοσίευση Ν°130
Nα που ηρθε η ωρα μου να γραψω κ εγω σε αυτο το topic!
Εχθες λοιπον ειχε κανονιστει μετα απο ανοιχτες προκλησεις, ενα ανοιγμα αναμεσα σε εμενα κ τον rotary !
Ο Basilis κ ο Jdm-r ηθελαν κ εκεινοι να ανοιξουν με το συγκεκριμενο ατομο.
Με τον Jdm-r αρνηθηκε γιατι δεν ηταν Renesis το μοτερ του ενω με τον Βasili ουτε καν που το σχολιασε(μιας κ ειχε ειδη προ πει οτι δεν ανοιγει με T618 γιατι ξερει τα αποτελεσματα).
Ισως να ανοιγε μετα για πλακα με τους αλλους δυο.
Κανονιστηκε λοιπον κ δευτερο ανοιγμα αναμεσα στον Basili με τον Μavritano!
Το πατημα ειχε οριστει για τις 23:00 στο Ribas με προυποθεση να μην εχει κινηση αλλιως θα μεταφερομασταν στη Γεφυρα στην Κερατεα!
Η παρεα μας εφτασε απο νωρις εκει κ αραξαμε να χαζεψουμε κ να χαβαλεδιασουμε μαζι με τα 200+ ατομα που ειχαμε μαθει απο καποιον κοντρερ οτι μαζευονταν καθημερινα εκει.
Ξαφνικα τσουπ κ ο Ilias με τον Ταριφα τα λαγωνικα απο το Club που μολις μυριστηκαν πατημα εσκασαν. . . .
Η ωρα ειχε αρχησει να περναει. . .
Tι να κανουμε κ εμεις να περασει λιγο η ωρα ευχαριστα ειπαμε με τον Parteo να παμε να δοκιμασουμε τις επιδοσεις μας μεταξυ μας!
Parteo VS endless
Ξεκιναμε λοιπον απο δευτερα ρολαριστα με 40 χιλιομετρα.
Με το που παταμε μου κανει δυο κενες κ εκει εμεινε η διαφορα μας(θεωρω οτι ψιλα μαζευα αλλα σε πολυ αργο ρυθμο)
Στο γυρισμο λεμε να ξαναπατησουμε κ ξανα το ιδιο εργο με την διαφορα οτι για ακομα μια φορα εχασα την 4η!!!!!(μιλαμε για μεγαλη κουλαμαρα)
[Πολυ ωραιο το αμαξι σου Θοδωρη, αν εχεις καποια ενσταση για αυτα που γραφω πες το κ ολα ο.κ.]
Η ωρα ειχε παει 00:00 κ ξαφνηκα εσκασαν 4 οχταρια.
Αρχισαν οι χαιρετισμοι αναμεσα σε καποια ατομα αλλα κ οι λογομαχιες αναμεσα σε καποια αλλα!
Με τα πολλα κανονιζω με τον Κωστα κ τον Ζωη που θα πατησουμε κ πως κ τα παρελκομενα. . . .
Ο Claus σηκωνοντας τα μακρυα του μανικια αποδεικνυοντας για ακομα μια φορα ποσο μαγκας Πειραιωτης ειναι, ζηταγε απο τον Jdm-r τον λογο που δεν εφερε το rx-8 με το Fd μοτερ του ωστε να γινοταν κ τριτο ανοιγμα αναμεσα σε:
Jdm-r VS Claus
Με τα πολλα μετα απο τις μανουρες που εγιναν, ο Pilotos αλλαξε γνωμη κ ξαφνικα δεν ηθελε να πατησει μαζι μου.
Ενω μεταξυ μας δεν υπηρξε ουσιαστηκα καποιο προβλημα.
Βasilis VS Μavritanos
Φευγουν λοιπον τα παιδια Βasilis k Μavritanos να πανε να βαλουν βενζινη κ να κανουν τα ανοιγμα τους σε φιλικο παντα κλιμα.
Οσοι μειναμε πισω απολαυσαμε μπολικο βρυσιδι αλλα κ καρατεριστηκες κινησεις απο γνωστους θερμοαιμους. . .
Ξαναρωταω τον Πιλοτο αν θα ανοιξουμε αλλα περνω για ακομα μια φορα την ιδια απαντηση με την αιτιολογια οτι ξενερωσε.
Στο μεταξυ γυρησανε κ τα παιδια με 1x1 απ οτι ακουσα στα δυο πατηματα που εκαναν!
Mavritanos VS endless
Αφου κανεις δεν με επαιζε προσφερθηκε ο Μavritanos να παιξουμε, κ ετσι εγινε.
Μικρη πιεση λοιπον για να ειναι ποιο δικαιο κ στηθηκαμε στο φαναρι.
Μου εφυγε κανα δυο αμαξια, μεχρι να αποφασισει το αμαξι μου να πατησει 1η-2α, κουμπωμα 3ης μαζεψα κ περασα μπροστα,
στα μισα 4ης τελιωσε η ευθεια κ κοψαμε.
Το ποσο μπροστα περασα να πω την αληθεια δεν το ειδα ισως καποιος που εβλεπε απ εξω να μπορει να μου πει.
Γυρναμε κ για να κανουμε κατι μεχρι να παμε πισω στο παρκιν ξαναπαταμε!
Αργισα να ξεκινησω στην πρωτη ξεκιναω γραφω, γραφω, γραφω, 2α γραφω γραφω γραφω, 3η παταω αλλα χανω αλλαγη στην 4η.
Ο mavritanos εχει κρατησει την αποσταση που μου εκανε απο την αρχη δυο αμαξια?
Καπου εκει. . .
1x1 ηρθε κ αυτο το πατημα κ ευτυχως σε φιλικο κλιμα μιας κ το παλικαρι ηταν πολυ ενταξει τυπος.
Ενω εγω μετα απο τα πατηματα συνειδητοποιησα οτι θελω πολυ δουλεια ακομα να μαθω το αμαξι μου αλλα κ στις ροδες μου για να πατησουν. . . .
Τελος ως συνηθως καταληξαμε μεχρι τις 03:00 στο Καβουρι συζητωντας κ περνοντας ευχαριστα με την παρεα μας σχολιαζοντας τα καθεκαστα
Εχθες λοιπον ειχε κανονιστει μετα απο ανοιχτες προκλησεις, ενα ανοιγμα αναμεσα σε εμενα κ τον rotary !
Ο Basilis κ ο Jdm-r ηθελαν κ εκεινοι να ανοιξουν με το συγκεκριμενο ατομο.
Με τον Jdm-r αρνηθηκε γιατι δεν ηταν Renesis το μοτερ του ενω με τον Βasili ουτε καν που το σχολιασε(μιας κ ειχε ειδη προ πει οτι δεν ανοιγει με T618 γιατι ξερει τα αποτελεσματα).
Ισως να ανοιγε μετα για πλακα με τους αλλους δυο.
Κανονιστηκε λοιπον κ δευτερο ανοιγμα αναμεσα στον Basili με τον Μavritano!
Το πατημα ειχε οριστει για τις 23:00 στο Ribas με προυποθεση να μην εχει κινηση αλλιως θα μεταφερομασταν στη Γεφυρα στην Κερατεα!
Η παρεα μας εφτασε απο νωρις εκει κ αραξαμε να χαζεψουμε κ να χαβαλεδιασουμε μαζι με τα 200+ ατομα που ειχαμε μαθει απο καποιον κοντρερ οτι μαζευονταν καθημερινα εκει.
Ξαφνικα τσουπ κ ο Ilias με τον Ταριφα τα λαγωνικα απο το Club που μολις μυριστηκαν πατημα εσκασαν. . . .
Η ωρα ειχε αρχησει να περναει. . .
Tι να κανουμε κ εμεις να περασει λιγο η ωρα ευχαριστα ειπαμε με τον Parteo να παμε να δοκιμασουμε τις επιδοσεις μας μεταξυ μας!
Parteo VS endless
Ξεκιναμε λοιπον απο δευτερα ρολαριστα με 40 χιλιομετρα.
Με το που παταμε μου κανει δυο κενες κ εκει εμεινε η διαφορα μας(θεωρω οτι ψιλα μαζευα αλλα σε πολυ αργο ρυθμο)
Στο γυρισμο λεμε να ξαναπατησουμε κ ξανα το ιδιο εργο με την διαφορα οτι για ακομα μια φορα εχασα την 4η!!!!!(μιλαμε για μεγαλη κουλαμαρα)
[Πολυ ωραιο το αμαξι σου Θοδωρη, αν εχεις καποια ενσταση για αυτα που γραφω πες το κ ολα ο.κ.]
Η ωρα ειχε παει 00:00 κ ξαφνηκα εσκασαν 4 οχταρια.
Αρχισαν οι χαιρετισμοι αναμεσα σε καποια ατομα αλλα κ οι λογομαχιες αναμεσα σε καποια αλλα!
Με τα πολλα κανονιζω με τον Κωστα κ τον Ζωη που θα πατησουμε κ πως κ τα παρελκομενα. . . .
Ο Claus σηκωνοντας τα μακρυα του μανικια αποδεικνυοντας για ακομα μια φορα ποσο μαγκας Πειραιωτης ειναι, ζηταγε απο τον Jdm-r τον λογο που δεν εφερε το rx-8 με το Fd μοτερ του ωστε να γινοταν κ τριτο ανοιγμα αναμεσα σε:
Jdm-r VS Claus
Με τα πολλα μετα απο τις μανουρες που εγιναν, ο Pilotos αλλαξε γνωμη κ ξαφνικα δεν ηθελε να πατησει μαζι μου.
Ενω μεταξυ μας δεν υπηρξε ουσιαστηκα καποιο προβλημα.
Βasilis VS Μavritanos
Φευγουν λοιπον τα παιδια Βasilis k Μavritanos να πανε να βαλουν βενζινη κ να κανουν τα ανοιγμα τους σε φιλικο παντα κλιμα.
Οσοι μειναμε πισω απολαυσαμε μπολικο βρυσιδι αλλα κ καρατεριστηκες κινησεις απο γνωστους θερμοαιμους. . .
Ξαναρωταω τον Πιλοτο αν θα ανοιξουμε αλλα περνω για ακομα μια φορα την ιδια απαντηση με την αιτιολογια οτι ξενερωσε.
Στο μεταξυ γυρησανε κ τα παιδια με 1x1 απ οτι ακουσα στα δυο πατηματα που εκαναν!
Mavritanos VS endless
Αφου κανεις δεν με επαιζε προσφερθηκε ο Μavritanos να παιξουμε, κ ετσι εγινε.
Μικρη πιεση λοιπον για να ειναι ποιο δικαιο κ στηθηκαμε στο φαναρι.
Μου εφυγε κανα δυο αμαξια, μεχρι να αποφασισει το αμαξι μου να πατησει 1η-2α, κουμπωμα 3ης μαζεψα κ περασα μπροστα,
στα μισα 4ης τελιωσε η ευθεια κ κοψαμε.
Το ποσο μπροστα περασα να πω την αληθεια δεν το ειδα ισως καποιος που εβλεπε απ εξω να μπορει να μου πει.
Γυρναμε κ για να κανουμε κατι μεχρι να παμε πισω στο παρκιν ξαναπαταμε!
Αργισα να ξεκινησω στην πρωτη ξεκιναω γραφω, γραφω, γραφω, 2α γραφω γραφω γραφω, 3η παταω αλλα χανω αλλαγη στην 4η.
Ο mavritanos εχει κρατησει την αποσταση που μου εκανε απο την αρχη δυο αμαξια?
Καπου εκει. . .
1x1 ηρθε κ αυτο το πατημα κ ευτυχως σε φιλικο κλιμα μιας κ το παλικαρι ηταν πολυ ενταξει τυπος.
Ενω εγω μετα απο τα πατηματα συνειδητοποιησα οτι θελω πολυ δουλεια ακομα να μαθω το αμαξι μου αλλα κ στις ροδες μου για να πατησουν. . . .
Τελος ως συνηθως καταληξαμε μεχρι τις 03:00 στο Καβουρι συζητωντας κ περνοντας ευχαριστα με την παρεα μας σχολιαζοντας τα καθεκαστα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την endless στις Παρ 29 Ιουλ 2011, 9:51 pm, 4 φορές συνολικά
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°131
καλά... κάτσε να βάλω εγώ βιντεάκι από ένα καλό πάτημα...
Γιατί αν περιμένουμε απ τον να πατήσει.... θα καταργηθούν τα πατήματα... ο το πολύ πολύ...
Γιατί αν περιμένουμε απ τον να πατήσει.... θα καταργηθούν τα πατήματα... ο το πολύ πολύ...
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°132
Μπραβο σας!!!
σε ολα τα καλα εμενα δεν με φωναζετε!!!!
Αυτη τη φορα σας την χαριζω γιατι ειστε καλα παιδια.
Αλλα να μην ξαναεπαναληφθει...O.K??
σε ολα τα καλα εμενα δεν με φωναζετε!!!!
Αυτη τη φορα σας την χαριζω γιατι ειστε καλα παιδια.
Αλλα να μην ξαναεπαναληφθει...O.K??
docmar
Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
- Δημοσίευση Ν°133
Μπραβο Μαριαννα για το οτι χαλαρα γραφεις ολα τα πατηματα που εκανες και ολα τα αποτελεσματα χωρις να διαλεγεις αυτα που σε συμφερουν.
Γουσταρω που περνατε καλα και μπορειτε και κανετε τα πατηματα σας.
Γιατι δεν εκπλησομαι καθολου για ολα τα υπολοιπα που περιεγραψες εκτος των πατηματων που γιναν εννοώ .
Γιατι δεν εκπλησομαι καθολου για ολα τα υπολοιπα που περιεγραψες εκτος των πατηματων που γιναν εννοώ .
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°134
docmar έγραψε:Γιατι δεν εκπλησομαι καθολου για ολα τα υπολοιπα που περιεγραψες εκτος των πατηματων που γιναν εννοώ .
Ίσως γιατί (όπως όλοι) γνωρίζουμε τα άτομα που τα προκαλούν....
ghatzip
Αριθμός μηνυμάτων : 291
- Δημοσίευση Ν°135
Το Ribas ειναι οριακα επαρκες για ανοιγμα ατμοσφαιρικου οχταριου .Για τουρμπατο και ειδικα απο 300 αλογα και πανω δεν κανει . Μαριανα αδικησες τον εαυτο σου και το αμαξι σου ανοιγοντας εκει , αφου δεν υπαρχει ο απαραιτητος χωρος ωστε να ξεδιπλωθει η δυναμη .Ειναι δεδομενο οτι λογω μεγεθους τουρμπινας και δυναμης , θα μεινεις πισω στην αρχη μεχρι να βρεις προσφυση και μετα θα κυνηγας χωρις να εχεις τον απαραιτητο χωρο . Μπορει εσυ να εχεις την λογικη οτι ανοιγεις οπου να'ναι με οτι να 'ναι, αλλα αυτο ειναι σωστο μονο οταν εχεις απεναντι σου ατομα που εχουν την ιδια λογικη με εσενα . Αυτα τα ολιγα , ζηλεψα που δεν ημουν εκει να δω τα πατηματα , χαρηκα που δεν ημουν εκει να δω τα υπολοιπα...Καλα να περνατε !!!!!
endless
- Δημοσίευση Ν°136
ghatzip έγραψε:Το Ribas ειναι οριακα επαρκες για ανοιγμα ατμοσφαιρικου οχταριου .Για τουρμπατο και ειδικα απο 300 αλογα και πανω δεν κανει . Μαριανα αδικησες τον εαυτο σου και το αμαξι σου ανοιγοντας εκει , αφου δεν υπαρχει ο απαραιτητος χωρος ωστε να ξεδιπλωθει η δυναμη .Ειναι δεδομενο οτι λογω μεγεθους τουρμπινας και δυναμης , θα μεινεις πισω στην αρχη μεχρι να βρεις προσφυση και μετα θα κυνηγας χωρις να εχεις τον απαραιτητο χωρο . Μπορει εσυ να εχεις την λογικη οτι ανοιγεις οπου να'ναι με οτι να 'ναι, αλλα αυτο ειναι σωστο μονο οταν εχεις απεναντι σου ατομα που εχουν την ιδια λογικη με εσενα . Αυτα τα ολιγα , ζηλεψα που δεν ημουν εκει να δω τα πατηματα , χαρηκα που δεν ημουν εκει να δω τα υπολοιπα...Καλα να περνατε !!!!!
G-ha παροτι δεν σε αφορα θελω να σου πω οτι η απουσια σου ηταν ιδιαιτερα αισθητη κ σε εμας,οπως κ η βοηθεια σου,
σαν κοντρερ εν αποστρατια
Η αληθεια ειναι πως εχω ξεχασει να οδηγω,καποτε στο Texas εβγαινα κ εγω καθε βραδυ για να βρω το οτιδηποτε κ να πατησω,ποτε στημενα ομως.
Ξερω πως εχω ενα οπλο στα χερια μου το οποιο δεν μπορω να διαχειρηστω ειτε επειδη δεν εχω κανει ποτε ευθυγραμμηση, ειτε επειδη δεν ζεστανα καθολου τα ξερα σεμι-σλικ που φοραω, ειτε επειδη απ το ανχος μου ετρεμε το ποδι μου πανω στο συμπλεκτη αλλα πολυ περισσοτερο επειδη δεν εχω μπει ακομα στη διαδικασια του περιμενεις στο φαναρι κ πρεπει να δειξεις τον καλυτερο σου εαυτο παρακολουθοντας τα παντα που συμβαινουν γυρο σου!
Με πιανει ενας ψιλοπανικος, κοινος κ τα χανω!
Καλη συνεχεια κ σενα κ ευχαριστω για τη βοηθεια.
endless
- Δημοσίευση Ν°137
docmar έγραψε:Μπραβο Μαριαννα για το οτι χαλαρα γραφεις ολα τα πατηματα που εκανες και ολα τα αποτελεσματα χωρις να διαλεγεις αυτα που σε συμφερουν.
Δεν ειμαι ανθρωπος που θα εκρυβα την αληθεια η θα ελεγα την μιση.
Το αμαξι του PΑRΤΕΟ ειναι πολυ καλο για τα αλογα που εχει βγαλει κ την δυναμη την απλωνει.
Ωστοσο ο ιδιος φαινεται οτι ξερει πολυ καλα το αμαξι του.
Ο δε Mavritanos εχει ενα καλο Cosmo με μικρη τουρμπινα (απ αυτα που ακουσα)
κ χαιρεται να το πινει σε οποια ευκαιρια του δωθει. . .
Οσο για τα υπολοιπα που λες ηταν απ ολους αναμενομενα, τελικα. . . . .
greddyrx7
Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°138
Δηλαδή έπεσε ξύλο? Όχι ρε παιδιά είπαμε! Λαμαρίνες είναι!
PARTEO
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ημ/νία εγγραφής : 15/09/2010
- Δημοσίευση Ν°139
καλησπερα και απο εμενα.
χτεσ ειμουν και εγω εκει για να δω τα πατηματα.ειλπιζα οτι θα υπηρχε καλο κλιμα και θα περναγαμε καλα.διστυχωσ ομωσ κατι τετοιο δεν συνεβει και λυπαμε ειλικρινα.
μια και ειμαστε εκει ηρθε η μαριανα με το ωραιο χαμογελο της και μου ζητησε να πατησουμε.δεχτηκα και καναμε δυο προσπαθειες και τα αποτελεσματα ηταν ετσι οπωσ τα ειπε η μαριαννα, 2-3 αυτοκινητα διαφορα.σημασια εχει οτι πατησα με ενα αυτοκινητο που εχει περισσοτερα αλογα απο εμενα και καθησα αξιοπρεπωσ.
θα ηθελα να πω οτι το αυτοκινητο μου ειναι ενα scirocco 2.0tsi με ΚΚΚ Κ04 TURBO το οποιο δουλευει 1,5over 1.1 bar στις 7200στρ.
και εχει μετρηθει 325whp στο dynojet του στρατη.το αυτοκινητο εχει προγραμματιστει απο τον mikezτης unitronic με την βοηθεια της easy tuning! δεν θελω ου ου ου
χτεσ ειμουν και εγω εκει για να δω τα πατηματα.ειλπιζα οτι θα υπηρχε καλο κλιμα και θα περναγαμε καλα.διστυχωσ ομωσ κατι τετοιο δεν συνεβει και λυπαμε ειλικρινα.
μια και ειμαστε εκει ηρθε η μαριανα με το ωραιο χαμογελο της και μου ζητησε να πατησουμε.δεχτηκα και καναμε δυο προσπαθειες και τα αποτελεσματα ηταν ετσι οπωσ τα ειπε η μαριαννα, 2-3 αυτοκινητα διαφορα.σημασια εχει οτι πατησα με ενα αυτοκινητο που εχει περισσοτερα αλογα απο εμενα και καθησα αξιοπρεπωσ.
θα ηθελα να πω οτι το αυτοκινητο μου ειναι ενα scirocco 2.0tsi με ΚΚΚ Κ04 TURBO το οποιο δουλευει 1,5over 1.1 bar στις 7200στρ.
και εχει μετρηθει 325whp στο dynojet του στρατη.το αυτοκινητο εχει προγραμματιστει απο τον mikezτης unitronic με την βοηθεια της easy tuning! δεν θελω ου ου ου
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°140
Θοδωρή μόνο ουουου δεν θα ακούσεις εδώ.
Συγχαρητήρια για τον VAGο σου είναι πολύ δυνατό και δεδομένου ότι και εσύ είσαι ένας αρκετά μάχημος οδηγός το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό !! Εντάξει μπορεί να έχεις την μετάδοση στον λάθος άξονα αλλά κανείς δεν είναι τέλειος τι να κάνουμε !!
Συγχαρητήρια για τον VAGο σου είναι πολύ δυνατό και δεδομένου ότι και εσύ είσαι ένας αρκετά μάχημος οδηγός το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό !! Εντάξει μπορεί να έχεις την μετάδοση στον λάθος άξονα αλλά κανείς δεν είναι τέλειος τι να κάνουμε !!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°141
Συγχαρητήρια σε οσουν πάτησαν!
Συγχαρητήρια και σε οσουν δε πάτησαν και πήραν μέτρα!
Μπράβο στην Μαριάννα που δε λέει όχι.
Την βδομάδα αυτή θα είμαι εκει για πάτημα που έχει κανονιστει!
Θα χαρώ να έρθετε να στηρίξετε rotary και μετα να κάνουμε καμία ´βολτά´ και μεταξύ μας!
Συγχαρητήρια και σε οσουν δε πάτησαν και πήραν μέτρα!
Μπράβο στην Μαριάννα που δε λέει όχι.
Την βδομάδα αυτή θα είμαι εκει για πάτημα που έχει κανονιστει!
Θα χαρώ να έρθετε να στηρίξετε rotary και μετα να κάνουμε καμία ´βολτά´ και μεταξύ μας!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°142
Η τουρμπινα που φοράς είναι υβριδικη Κ04?PARTEO έγραψε:καλησπερα και απο εμενα.
Κανονικά δε θα έπρεπε να είσαι 360 περίπου?
´η μήπως εννοείς 325 ρόδα?
Θα ήθελες σε εντελώς φιλικό κλίμα να πατησεις και μαζί μου?
ghatzip
- Δημοσίευση Ν°143
WHP=WHEEL HORSE POWER στα ελληνικα αλογα στον τροχο.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°144
Σωστός!δε το προσεξα...ghatzip έγραψε:WHP=WHEEL HORSE POWER στα ελληνικα αλογα στον τροχο.
Άρα δεν έχει μεγάλη διάφορα απο της Μαριαννας!
Τεσπα, όπως κ να έχει οι προτάσεις μ ισχύουν!
endless
- Δημοσίευση Ν°145
Πιστευω εαν οδηγουσε καποιος καλυτερος οδηγος απο εμενα θα μπορουσε να κανει το αμαξι μου να πεταξει! ! !
ghatzip
- Δημοσίευση Ν°146
endless έγραψε:Πιστευω εαν οδηγουσε καποιος καλυτερος οδηγος απο εμενα θα μπορουσε να κανει το αμαξι μου να πεταξει! ! !
Το θεμα ειναι οτι εαν πεταξει στο Ribas θα προσγειωθει ...στη θαλασσα κατα πασα πιθανοτητα
endless
- Δημοσίευση Ν°147
Claus δασκαλακο μου,
επειδη εμαθα οτι εχεις ανοιξει παλι το στοματακι σου κ λες μαλακιες,εχω να σου πω :
1) αν θελεις βαλε το χερακι σου στη τσεπη κ αν καταφερεις να το βγαλεις χωρις να στο φανε τα καβουρια, φτιαξε κ εσυ αμαξι κ μετα μιλα. . . .
2) νομιζω οτι στο πρωτο πατημα ειχες φορεσει τις διοπτρες σου κ ειδες πολυ καλα οτι το αμαξι μου εγραφε μεχρι κ την τριτη αλλα οταν πατησε κ πριν κουμπωσω καν 4η ειχα μαζεψει τη διαφορα κ ειχα ρηξει αλλη τοση. . . .
Παλι, αν λεω εγω, δεν το θυμασαι θα στο θυμησω το απογευμα που θα παρω το βιντεακι.
Μ'αρεσε κι ολας που ο φιλος σου ο πιλοτακος φοβοταν ακομα κ τα semi slik που του ειπα οτι φοραγα οταν μιλαγαμε στο τηλεφωνο κ ηθελε να ανοιξει ρολαριστες. . . . αλλα τελικα δεν φοβοταν μονο αυτα. . . .
3) Το οτι εχασα στο δευτερο πατημα κ δεν ντραπηκα να το πω κ δεν με νοιαζει για εμενα, με νοιαζει ομως που σου εδωσα πατημα κ προσπαθεις για ακομα μια φορα με υπουλο κ γλυωδη τροπο να σπειρεις διχονια κ να βγαλεις βρωμες που δεν υφισταντε.
Κ τον Virusako με του Revo το αμαξι τον ειχε περασει ο G-ha στις Σερρες . Σημαινει οτι ο Ζωης δεν κανει καλα τη δουλεια του?
Ε?
Sorry για τους υπολοιπους κ εσενα Ζωη,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ειναι κ δεν θελω να θιξω κανεναν.
Το οτι εγω ειμαι κουλη εχει αποδειχτει παμπολες φορες, σε κανενα πατημα δεν εχω καταφερει να βαλω την 4η, αυτο γιατι δεν το λες ενω το ξερεις?
Κ καθεσε κ λες για ακομα μια φορα σαλια?
Αυτα τα αδερφιστηκα να τα λες μονο στη φιλη σου την κοτα με τα DAN!
Αυτα.
επειδη εμαθα οτι εχεις ανοιξει παλι το στοματακι σου κ λες μαλακιες,εχω να σου πω :
1) αν θελεις βαλε το χερακι σου στη τσεπη κ αν καταφερεις να το βγαλεις χωρις να στο φανε τα καβουρια, φτιαξε κ εσυ αμαξι κ μετα μιλα. . . .
2) νομιζω οτι στο πρωτο πατημα ειχες φορεσει τις διοπτρες σου κ ειδες πολυ καλα οτι το αμαξι μου εγραφε μεχρι κ την τριτη αλλα οταν πατησε κ πριν κουμπωσω καν 4η ειχα μαζεψει τη διαφορα κ ειχα ρηξει αλλη τοση. . . .
Παλι, αν λεω εγω, δεν το θυμασαι θα στο θυμησω το απογευμα που θα παρω το βιντεακι.
Μ'αρεσε κι ολας που ο φιλος σου ο πιλοτακος φοβοταν ακομα κ τα semi slik που του ειπα οτι φοραγα οταν μιλαγαμε στο τηλεφωνο κ ηθελε να ανοιξει ρολαριστες. . . . αλλα τελικα δεν φοβοταν μονο αυτα. . . .
3) Το οτι εχασα στο δευτερο πατημα κ δεν ντραπηκα να το πω κ δεν με νοιαζει για εμενα, με νοιαζει ομως που σου εδωσα πατημα κ προσπαθεις για ακομα μια φορα με υπουλο κ γλυωδη τροπο να σπειρεις διχονια κ να βγαλεις βρωμες που δεν υφισταντε.
Κ τον Virusako με του Revo το αμαξι τον ειχε περασει ο G-ha στις Σερρες . Σημαινει οτι ο Ζωης δεν κανει καλα τη δουλεια του?
Ε?
Sorry για τους υπολοιπους κ εσενα Ζωη,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ειναι κ δεν θελω να θιξω κανεναν.
Το οτι εγω ειμαι κουλη εχει αποδειχτει παμπολες φορες, σε κανενα πατημα δεν εχω καταφερει να βαλω την 4η, αυτο γιατι δεν το λες ενω το ξερεις?
Αυτα.
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°148
Μη με πληγώνεις έτσι και έλεγα ότι θα το είχαμε ξεχάσει αυτόendless έγραψε:Κ τον Virusako με του Revo το αμαξι τον ειχε περασει ο G-ha στις Σερρες . Σημαινει οτι ο Ζωης δεν κανει καλα τη δουλεια του?
Ε?
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα το διαβάσει ο Revo και θα με κυνηγάει πάλι
endless
- Δημοσίευση Ν°149
Συγνωμη ρε Χαρουλη αλλα εχω παρει αναποδες. . . .
. . . .σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι.
Ε δεν παμε καλα. . . .
Παλι καλα που υπαρχει κ αυτος ο χωρος κ ξεδινω, για φαντασου τωρα να πηγενα να γραψω κατι τετοιο η το παραπονο μου στο , πριν το ποσταρω θα ειχε διαγραφει κ εγω θα ειχα μπανιαριστει . . . .
. . . .σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι.
Ε δεν παμε καλα. . . .
Παλι καλα που υπαρχει κ αυτος ο χωρος κ ξεδινω, για φαντασου τωρα να πηγενα να γραψω κατι τετοιο η το παραπονο μου στο , πριν το ποσταρω θα ειχε διαγραφει κ εγω θα ειχα μπανιαριστει . . . .
endless έγραψε:Claus δασκαλακο μου,
Ε?
Αυτα.
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°150
endless έγραψε: . . . .σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι.
Μάγκεψαν οι κοκακόλες και ρεύονται από μόνες τους...
endless έγραψε:Παλι καλα που υπαρχει κ αυτος ο χωρος κ ξεδινω, για φαντασου τωρα να πηγενα να γραψω κατι τετοιο η το παραπονο μου στο , πριν το ποσταρω θα ειχε διαγραφει κ εγω θα ειχα μπανιαριστει . . . .
Στο club δεν έγραψε τίποτα πάντως.. περίεργο γιατί για κάθε πάτημά του ο τώρα τελευταία ενημερώνειτο club...