Godfather-x8 έγραψε:
[b] [color=red] [size=18]Ναι φιλε, αν εχεις χερια και στα καρτ Ρεθυμνου πας,και αν δεν εχεις παλι να πας, εως να τα κανεις!!
χωραει και 8αρι και οτι αλλο θες σου βαζω!!
το βιντεο που παραθετω ειναι 2+χρονων και το 8αρι μου ηταν μολις 6 μηνων με 19αρες(οχι 16),και η πιστα 4 φορες μικροτερη απο των Χανιων!!!!
Ρε νονέ με έκανες και γέλασα Δευτεριάτικο !!!!!
Στο βίντεο που παραθέτεις ΔΕΝ κάνεις drift παντηλίκια προσπαθείς να κάνεις και δεν σου βγαίνουν κιόλας...
Γραμμές, ενώσεις, και μεταφορές βάρους είναι απλά ανύπαρκτες....
Godfather-x8 έγραψε:οχι τπτ αλλο επειδη ενας νομιζει οτι ειναι χερας αυτος και κανεις αλλος,
Καθόλου δεν το νομίζω αυτό.. απλά όταν βλέπω κάποιον που δεν το έχει και συνέχεια λέει πόσο πολύ γαμάτος είναι δεν μπορώ να του λέω ψέματα... ή σάλια ...
Όπως δεν θα πω και για μένα ότι ξέρω από 0-400 άσχετος είμαι.
Godfather-x8 έγραψε: και επειδη ''γυρισε'' την βελτιωση με την ΕΛΠΑ πισω, βαζει μια 16αρα με λινα και νομιζει οτι driftαρει και την λεει σε ολους,ενω ξεχναει τους καδους και τις κολονες που μαζεψε στα Χανια(ακομα σε ψαχνει ο Δημος)!!!!!
Πωπω καραμέλα το έχεις κάνει αυτό δεν βαρέθηκες ???
Ενώ εσύ που την κράτησες και την έκραζες ενώ σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τι να μας πεις ρε Μάνο ???? Εγώ τουλάχιστον στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είχα τα ''απαυτά'' να την γυρίσω πίσω με ότι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια και με ότι αυτό συνεπάγεται γενικά... και να μην κάνω ρόμπα τον εαυτό μου κλαψουρίζοντας στα φόρουμ...
Και την ίδια στιγμή είπα σε φίλο μου να πάει να την βάλει γιατί γαμούσε κι έδερνε και τώρα το παλικάρι το χαίρεται το αμάξι του όσο δεν πάει... κατάλαβες ?? Και πίστεψέ με Μάνο εμένα δεν μου χρειάζονται τα άλογα για να είμαι συμπαθής... έχω την πολυτέλεια να μην χρειάζεται να ξοδεύω λεφτά για κάτι τέτοιο...
Κάτσε τώρα εσύ και κλάψε που δεν μπορούσες να βγάλεις μισή ''πάντα'' στην πίστα και άσε με εμένα, και κολώνες θα μαζεύω και μπαριέρες θα μαζεύω, επίσης και στα Μέγαρα έχω σπάσει έναν mazdaspeed, έτσι είναι αυτά... comes with the sport...
Godfather-x8 έγραψε:Φιλε μου Αντωνη, εχω ενα Leon ΙΙ 1.4 που αν θελεις μπορουμε να μπουμε σε πιστα για χρονο με αυτο(ειναι και στα αλογα σου''100''), γιατι με το 8αρι μου ειναι σαν να κλεβω εκκλησια!!! giorgos75 θα κατεβασεις σημαια??
ΑΑΑΑ μην μου τα γυρνάς τώρα νονέ.. τόσο καιρό μου έλεγες ότι με έχεις με την όπισθεν και εγώ προπονούμαι όλη μέρα...
Τόσες κολώνες έχω φάει ακόμα με ψάχουν απ τον δήμο !!!!
Μάνο όποτε θέλεις ανέβα Αθήνα και πάμε όπου θέλεις και με ότι αμάξι θέλεις... και ντριφτ και time attack.
Όχι ότι έχω καμιά όρεξη να σε δω αλλά όχι τίποτ άλλο μην με λες και κότα... όχι ότι με ενδιαφέρει και τι λες για πάρτη μου να σου πω την αλήθεια....
Επίσης φιλική φιλικότατη συμβουλή.. εκτίθεστε, και σας ξεμπροστιάζουν μην τσιμπάτε έτσι.. γιατί εκτίθεστε χειρότερα..
Αντε γεια γιατί και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου !!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την urbanslider στις Δευ 29 Αυγ 2011, 2:44 am, 2 φορές συνολικά