Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+30
topaz
vasiliss23
georx8
Revolution
virusakos
PARTEO
endless
docmar
greddyrx7
gangstarx7
appellator
dake
Mike 192T
juha kankoulen
komninos
vasilis_M
ghatzip
blueshark
billrx8
iaponas
basilis
dinoskid
IOANNIS
urbanslider
giorgos 75
mariosrethymno
Mavros Piravlos
diamond
redneck
GTi
34 απαντήσεις

Γράψε για το πάτημα σου...

urbanslider
    urbanslider

Γράψε για το πάτημα σου... - Σελίδα 13 Verified
    Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Γράψε για το πάτημα σου... - Σελίδα 13 Empty Απ: Γράψε για το πάτημα σου...

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 28 Αυγ 2011, 11:14 pm

Godfather-x8 έγραψε:
    [b] [color=red] [size=18]Ναι φιλε, αν εχεις χερια και στα καρτ Ρεθυμνου πας,και αν δεν εχεις παλι να πας, εως να τα κανεις!!
    χωραει και 8αρι και οτι αλλο θες σου βαζω!!
    το βιντεο που παραθετω ειναι 2+χρονων και το 8αρι μου ηταν μολις 6 μηνων με 19αρες(οχι 16),και η πιστα 4 φορες μικροτερη απο των Χανιων!!!!

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Ρε νονέ με έκανες και γέλασα Δευτεριάτικο !!!!!

Στο βίντεο που παραθέτεις ΔΕΝ κάνεις drift παντηλίκια προσπαθείς να κάνεις και δεν σου βγαίνουν κιόλας...
    Γραμμές, ενώσεις, και μεταφορές βάρους είναι απλά ανύπαρκτες....

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Godfather-x8 έγραψε:οχι τπτ αλλο επειδη ενας νομιζει οτι ειναι χερας αυτος και κανεις αλλος,

Καθόλου δεν το νομίζω αυτό.. απλά όταν βλέπω κάποιον που δεν το έχει και συνέχεια λέει πόσο πολύ γαμάτος είναι δεν μπορώ να του λέω ψέματα... ή σάλια ...

Όπως δεν θα πω και για μένα ότι ξέρω από 0-400 άσχετος είμαι.

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Godfather-x8 έγραψε: και επειδη ''γυρισε'' την βελτιωση με την ΕΛΠΑ πισω, βαζει μια 16αρα με λινα και νομιζει οτι driftαρει και την λεει σε ολους,ενω ξεχναει τους καδους και τις κολονες που μαζεψε στα Χανια(ακομα σε ψαχνει ο Δημος)!!!!! Laughing

Πωπω καραμέλα το έχεις κάνει αυτό δεν βαρέθηκες ???
    Ενώ εσύ που την κράτησες και την έκραζες ενώ σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τι να μας πεις ρε Μάνο ???? Εγώ τουλάχιστον στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είχα τα ''απαυτά'' να την γυρίσω πίσω με ότι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια και με ότι αυτό συνεπάγεται γενικά... και να μην κάνω ρόμπα τον εαυτό μου κλαψουρίζοντας στα φόρουμ...
    Και την ίδια στιγμή είπα σε φίλο μου να πάει να την βάλει γιατί γαμούσε κι έδερνε και τώρα το παλικάρι το χαίρεται το αμάξι του όσο δεν πάει... κατάλαβες ?? Και πίστεψέ με Μάνο εμένα δεν μου χρειάζονται τα άλογα για να είμαι συμπαθής... έχω την πολυτέλεια να μην χρειάζεται να ξοδεύω λεφτά για κάτι τέτοιο...

Κάτσε τώρα εσύ και κλάψε που δεν μπορούσες να βγάλεις μισή ''πάντα'' στην πίστα και άσε με εμένα, και κολώνες θα μαζεύω και μπαριέρες θα μαζεύω, επίσης και στα Μέγαρα έχω σπάσει έναν mazdaspeed, έτσι είναι αυτά... comes with the sport...

Godfather-x8 έγραψε:Φιλε μου Αντωνη, εχω ενα Leon ΙΙ 1.4 που αν θελεις μπορουμε να μπουμε σε πιστα για χρονο με αυτο(ειναι και στα αλογα σου''100''), γιατι με το 8αρι μου ειναι σαν να κλεβω εκκλησια!!! giorgos75 θα κατεβασεις σημαια??

ΑΑΑΑ μην μου τα γυρνάς τώρα νονέ.. τόσο καιρό μου έλεγες ότι με έχεις με την όπισθεν και εγώ προπονούμαι όλη μέρα...

Τόσες κολώνες έχω φάει ακόμα με ψάχουν απ τον δήμο !!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Μάνο όποτε θέλεις ανέβα Αθήνα και πάμε όπου θέλεις και με ότι αμάξι θέλεις... και ντριφτ και time attack.

Όχι ότι έχω καμιά όρεξη να σε δω αλλά όχι τίποτ άλλο μην με λες και κότα... όχι ότι με ενδιαφέρει και τι λες για πάρτη μου να σου πω την αλήθεια....

Επίσης φιλική φιλικότατη συμβουλή.. εκτίθεστε, και σας ξεμπροστιάζουν μην τσιμπάτε έτσι.. γιατί εκτίθεστε χειρότερα.. Laughing

Αντε γεια γιατί και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου !!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την urbanslider στις Δευ 29 Αυγ 2011, 2:44 am, 2 φορές συνολικά
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 28 Αυγ 2011, 11:41 pm

Επίσης -δεν αναφέρομαι στον νονό- αν σε οποιαδήποτε στιγμή η γραφή μου φάνηκε εριστική, προκλητική ή αν υπάρχει έστω μια υπόνοια ότι προβάλω τις -οποιεσδήποτε είναι αυτές λίγες ή πολλές- οδηγικές μου ικανότητες μειώνοντας ή κράζοντας τα υπόλοιπα μέλη παρακαλώ να μου το επισημάνετε αμέσως.

Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη αν κούρασα κάποιους τον τελευταίο καιρό που έχω γίνει τόσο... όχι εγώ !!!! Cool
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Κυρ 28 Αυγ 2011, 11:45 pm

urbanslider έγραψε:Επίσης -δεν αναφέρομαι στον νονό- αν σε οποιαδήποτε στιγμή η γραφή μου φάνηκε εριστική, προκλητική ή αν υπάρχει έστω μια υπόνοια ότι προβάλω τις -οποιεσδήποτε είναι αυτές λίγες ή πολλές- οδηγικές μου ικανότητες μειώνοντας ή κράζοντας τα υπόλοιπα μέλη παρακαλώ να μου το επισημάνετε αμέσως.

Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη αν κούρασα κάποιους τον τελευταίο καιρό που έχω γίνει τόσο... όχι εγώ !!!! Cool

[Δευτεριατικες κακιες]
    Ναι ρε κουρασες...
    Τραβα παρε ενα datsun να κανεις μια Κ9 οπως πρεπει και ασε μας ησυχους επιτελους που εχεις και αποψη...
    lol! lol! lol! lol!
    [/Δευτεριατικες κακιες]
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 28 Αυγ 2011, 11:54 pm

Χαίρομαι Χάρη που είσαι ειλικρινής. Επίσης να σε ενημερώσω ότι έχεις ένα μήνα ban απ το heaven. Να πας να γραφτείς στο τούρκικο τώρα.. lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Κυρ 28 Αυγ 2011, 11:57 pm

urbanslider έγραψε:Χαίρομαι Χάρη που είσαι ειλικρινής. Επίσης να σε ενημερώσω ότι έχεις ένα μήνα ban απ το heaven. Να πας να γραφτείς στο τούρκικο τώρα.. lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    Γενναιόδωρο σε βρίσκω σήμερα Laughing Laughing Laughing
    Τρέχω αμέσως για Τούρκικο!!! happy
    Rx8-Life
    Rx8-Life

Αριθμός μηνυμάτων : 53
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2011

Δημοσίευση  Rx8-Life Δευ 29 Αυγ 2011, 12:39 am

Πολύ χαίρομαι που επιστρέψαμε όλοι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Μα καλά 1 μήνα τώρα τζάμπα πήγε η προπόνηση ? Α δεν παίζω .... Θα μου πληρώσεις τις βενζίνες... χαχαχαχα

Νονέ μην μασάς, δεν έχει γίνει και πολύ καλός στην όπισθεν, ανέβα γρήγορα Very Happy

redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  redneck Δευ 29 Αυγ 2011, 3:31 am

Στα 33 μου η εμπειρια μου με Κρητικους ειναι πολυ ασχημη -οι 8 στους 10 ειναι λαμογια- και συνεχιζει μερα με την μερα να ανεβαινει το ποσοστο ... sorry guys αυτη ειναι η αληθεια, μη κοιτατε που οι περισσοτεροι δεν το λενε.

Μπορει ολα τα προβατα (με τα αυτοκολλητα) να εχουν ανεβει Αθηνα και να βαζουν αυτοκολλητα στα αμαξια τους τι να πω ?

Και σε απαντηση αλλου ποστ , ναι το μαντρι μας(Αθηνα)ειναι πολυ καλυτερο. Η μαγκια ειναι να προκοψεις στην πρωτευουσα και οχι στην επαρχια. Η μαγκια ειναι αυτα που ερχεσαι και κανεις στην Αθηνα για μοστρα να τα κανεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στην Αθηνα και οχι μονο στις διακοπες σου ...

Ζητω συγνωμη αν στεναχωρω καποιους αλλα λεω τι βλεπω και ζω ...

υ.γ. sorry για το off topic δεν θα ξαναγραψω για τους Κρητικους και για το Eλληνικο νησι μας!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 29 Αυγ 2011, 4:30 am

redneck το οτι έτυχε να γνωρίσεις κάποια λαμόγια δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.. και εγώ οι 8 στους 10 ταξιτζήδες που έχω μπει καραλαμόγια του κερατά είναι αλλά δεν είναι όλοι έτσι.. ούτε και βγαίνω να τους κράξω...

Μαγκιά είναι να ζεις με την ποιότητα ζωής που ζουν στην Κρήτη και γενικά στην επαρχία... αυτό είναι μαγκιά φίλε μου.. Οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά, εμείς σε πληροφορώ είμαστε πίσω κι ας το παίζουμε ξύπνιοι....
    Την Αθήνα παρ όλο που εδώ μεγάλωσα και ζω και κάποιο κομμάτι της το αγαπάω πολύ ευχαρίστως θα την άφηνα για την Κρήτη απ όπου κατάγομαι..

Όσο για το αυτοκόλλητο είσαι λάθος και εμένα δεν μου αρέσει αλλά είναι θέμα γούστου.. δηλαδή εσύ αν μου κοτσάρεις σε αυτοκόλητο την Αιτωλοακαρνανία πρέπει ντε και καλά να σε πω εγώ βοσκό ή πρόβατο ?? Laughing Laughing Laughing Εντάξει να σεβόμαστε και 5 πράγματα.

Και στην τελική γιατί σέβεσαι περισσότερο κάποιον που κολάει αυτοκόλητο απ το nurburgring ?? Ποιό μάγκας είναι ??

Έχεις δοκιμάσει να γυρίσεις εσύ το κρήτηring με σκληρές coilover ????? Αυτό είναι pure μαγκιά φίλε μου !!!!!!!

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Άντε να το ευθυμήσουμε γιατί πολύ βαρύναμε με τις μ....ιες σήμερα !!!!!!!!!!! lol! lol! lol! lol!
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Rotary : 13B-MSP Latest Horsepower : 150
    Rebuilds : κανενα!
    Αριθμός μηνυμάτων : 122
    Ημ/νία εγγραφής : 06/05/2011
    Τόπος : rethymnο

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 29 Αυγ 2011, 4:39 am

redneck έγραψε:Στα 33 μου η εμπειρια μου με Κρητικους ειναι πολυ ασχημη -οι 8 στους 10 ειναι λαμογια- και συνεχιζει μερα με την μερα να ανεβαινει το ποσοστο ... sorry guys αυτη ειναι η αληθεια, μη κοιτατε που οι περισσοτεροι δεν το λενε.

Μπορει ολα τα προβατα (με τα αυτοκολλητα) να εχουν ανεβει Αθηνα και να βαζουν αυτοκολλητα στα αμαξια τους τι να πω ?

Και σε απαντηση αλλου ποστ , ναι το μαντρι μας(Αθηνα)ειναι πολυ καλυτερο. Η μαγκια ειναι να προκοψεις στην πρωτευουσα και οχι στην επαρχια. Η μαγκια ειναι αυτα που ερχεσαι και κανεις στην Αθηνα για μοστρα να τα κανεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στην Αθηνα και οχι μονο στις διακοπες σου ...

υ.γ. sorry για το off topic δεν θα ξαναγραψω για τους Κρητικους και για το Eλληνικο νησι μας!
    ακου σεβομαι την ηλικια σου και δεν μιλω ωπος σου πρεπει το αυτοκολλητο σε σπαει γτ εδω ειμαστε πολυ δεμενοι και κρητικο θα γνωρισεις η αρχιδι η γαματο ατομο και γτ ειναι μαγκια να κανεις προκοπη αθηνα και οχι κρητη? αμα εχεις χερια κανεις προκοπη παντου και το ξερω οταν φιγαμε μεταναστες για αυστραλια. και το πος σταθηκαμε. και τουλαχιστον στην κρητη ο αλλος δεν φοβαται να σου πει καλημερα μηπως τον ληστεψεις. και εγω σου μηλαω που ειμαι αθηναιος εκει γεννηθηκα και εμεινα για λιγο μεχρι που ανεβενω και μενω και σημερα πολλες φορες. και σε πειραξε το αυτοκολητο εισαι και 30 χρονον τσσσσσσσ
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Δευ 29 Αυγ 2011, 6:33 am

redneck έγραψε:Στα 33 μου η εμπειρια μου με Κρητικους ειναι πολυ ασχημη -οι 8 στους 10 ειναι λαμογια- και συνεχιζει μερα με την μερα να ανεβαινει το ποσοστο ... sorry guys αυτη ειναι η αληθεια, μη κοιτατε που οι περισσοτεροι δεν το λενε.

Sorry Mανο αλλα με βρισκεις απεναντι σου πανω σε αυτα που υποστηριζεις!
    Εισαι πολυ αδικος πανω σε αυτο,ολα μας τα δαχτυλα το ιδια!

Ειναι πολυ προσβλητικο αυτο κ εδω εχουμε αρκετους ΦΙΛΟΥΣ,οχι ολους βεβαια, απ το ομορφο νησι μας κ αφου δεν τους γνωριζεις προσωπικα δεν επιτρεπεται να τους αποκαλεις ΄΄Λαμογια΄΄.
    ''Λαμογια'' θα υπαρχουν παντου κ παντα στη ζωη μας ειτε στην Κρητη ειτε στην Αθηνα το θεμα ειναι με ποιους συναναστρεφεσια περισσοτερο αλλα κ παλι αυτο δεν ειναι δεικτης λαμογιας αν εσυ επεσες σε 3 κακους ανθρωπους κ ετυχε να ειναι απ το συγκεκριμενο μερος!
    Σε παρακαλω να αναθεωρησεις γενικα.

Ασε γιατι κ εγω ειμαι μιση αρβανιτισα, τι εχεις να πεις για αυτους? Laughing
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424

Δημοσίευση  redneck Δευ 29 Αυγ 2011, 7:03 am

Παντα υπαρχει η εξερεση στον κανονα, απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση εγω σταθηκα λιγοτερο τυχερος.
    Την γνωμη μου ειπα απλα, ειτε ειναι σεβαστη ειτε οχι, μη βαρατε...
    Παρακαλω συνεχιστε on topic για τις κοντρες και τις κολωνες και δεν θα ξανα-αναφερθω, στην ομορφη Κρητη και τους κατοικους της.
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 29 Αυγ 2011, 7:22 am

εγω δεν εχω τιποτα αλλο ουτε για κολονες ουτε τιποτα αλλωστε ο καθενας οτι του καυλοσει και ολοι ειναι καλα τωρα γιατι βλεπω αυτο το τοπικ να μην κλεινει ουτε σε 10 χρονια και βλεπω να τσακοθω με κανεναν ασχημα οποτε τερμα!
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Δευ 29 Αυγ 2011, 7:52 am

Πιστεψε με δεν θα'ναι και ασχημα να αποκτησεις ενα δικο σου θεμα. Laughing http://www.rx8antiforum.gr/t141-topic no1
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 29 Αυγ 2011, 10:00 am

schumi44 έγραψε:Πιστεψε με δεν θα'ναι και ασχημα να αποκτησεις ενα δικο σου θεμα. Laughing http://www.rx8antiforum.gr/t141-topic no1
    δεν καταλαβα τι θες να μου πεις σορρυ!
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Αριθμός μηνυμάτων : 614
    Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011

Δημοσίευση  Επισκεπτ Δευ 29 Αυγ 2011, 10:49 am

schumi44 έγραψε:Πιστεψε με δεν θα'ναι και ασχημα να αποκτησεις ενα δικο σου θεμα. Laughing http://www.rx8antiforum.gr/t141-topic no1

Δεν νομιζω οτι κολαει εδω αυτο,οπως και εσυ........

Ασχετο και ακυρος οπως παντα......

Εχεις να προσφερεις κατι εδω,
    αν οχι αστο καλυτερα,κραξε διπλα για υτα δικα σας προβληματα και ανακατεψε τους μονο εκει....
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 29 Αυγ 2011, 12:47 pm

Θεωρώ ότι το πράγμα έχει ξεφύγει αρκετά.

Σε ένα ανοιχτό φόρουμ και δη σε ένα φόρουμ αυτοκινητιστικό είναι κατ αρχάς απαράδεκτο να θίγονται ευαίσθητα θέματα όπως πατρίδα αντιλήψεις και λοιπά...
    Και τι με νοιάζει εμένα που ο τάδε έπεσε σε 5 ανθρώπους σκάρτους πρέπει να κράζει την πατρίδα μου? Μα και εγώ στα 30 μου σε έναν σωστό ταξιτζή δεν έχω πέσει... τι πρέπει να κάνω να βγώ να τους κράζω στα φόρουμ ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!

Αυτό είναι όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνου...

Γενικά πολλοί έχουμε μπει σε ένα παιχνίδι όπου πλέον το πράγμα έχει περάσει στο προσωπικό επίπεδο, και στο προσωπικό επίπεδο τα πράγματα μπορούν εύκολα να ξεφύγουν, να διαστρεβλωθούν και να γίνουν άσχημα...

Όπως και ξέφυγαν...σε πολλούς τομείς και σε πολλά θέματα...

Και φυσικά υπαίτιο βάζω ΚΑΙ τον εαυτό μου που μπήκε σε αυτό το ανόητο παιχνίδι και έγινα ίσος κι όμοιος με κάποιους.. και φυσικά τους έδωσα και αξία...

Τον τελευταίο καιρό πιάνω τον εαυτό μου να έχει αλοιωθεί σε επικίνδυνο επίπεδο, και δεν θα μου επιτρέψω να συνεχιστεί.

Εγώ προσωπικά παύω να ασχολούμαι με οτιδήποτε αφορά προσωπικό επίπεδο, και επικεντρώνομαι σε ότι έχει να κάνει με την αγαπημένη μου ασχολία, το αυτοκίνητο. Δεν απαντάω σε κανέναν που προσπαθεί να σπείρει διχόνια.. όποιος έχει κάτι να προσφέρει ας το προσφέρει..
    Από την στιγμή λοιπόν που ο οποιοσδήποτε συνεχίσει να κράζει, να κουτσομπολεύει, να με χαρακτηρίσει ή να υπονοήσει το οτιδήποτε με σκοπό να με προκαλέσει, επειδή θα τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνη, το μόνο που θα καταφέρει είναι να με κάνει να αποχωρήσω. Ειλικρινά σιχάθηκα !

Όσο εριστικό και αν φαίνεται κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει ένα τέλος. Είπαμε καλή η πλάκα αλλά...
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 29 Αυγ 2011, 1:43 pm

Ως εδώ και μη παρέκει...

Από αυτή τη στιγμή ανακαλώ και επανεξετάζω ότι έχω δηλώσει ανοίγοντας το antiforum γιατί βλέπω ότι δεν είμαστε όλοι έτοιμοι για κάτι τόσο ελεύθερο.
    Θεώρησα ότι ίσως μπορούσαμε να βάλουμε μόνοι μας τους απλούς κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στον συνάνθρωπό μας αλλά έκανα λάθος γιατί μέσα μου νόμιζα ότι όλοι είχαμε το ίδιο όνειρο.
    Το λάθος είναι καθαρά δικό μου, ζω στο παραμύθι μου μάλλον.
    Επί ένα 6μηνο, ίσως και παραπάνω επέτρεψα σε κάποιους να επιτίθενται επανειλημμένως επι προσωπικού σε συμφορουμήτες μας νομίζοντας ότι με τον αντίλογο θα βγει κάποια άκρη. Λάθος μου.
    Ως εδώ όμως και μη παρέκει...

Δεν θα χάσω άλλο φίλο απο εδώ μέσα λόγω "Δημοκρατίας"
    Για εμένα η φιλία με 2-3-5 ή 10 άτομα είναι υπερ άνω κάθε τι άλλου.

Το θέμα κλειδώνεται και θα διαγραφούν τα αίσχη.
    Επίσης ζητώ απο τον Νονό αλλά και όποιον άλλο δεν συμπαθεί την παρέα μας να διαγραφεί μόνος του. Και επειδή θέλω να ξέρω και την γνώμη όλων σας, περιμένω μια απάντηση στην πρότασή μου, http://www.rx8antiforum.gr/t489-topic φυσικά αυτό αφορά μόνο τα verified members.

Το antiforum είναι μια παρέα πάνω από όλα, με αντικείμενο την αυτοκίνηση και όχι την σκοποβολή.

Λυπάμαι...

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 12:17 am