PARTEO έγραψε: καλησπερα και απο εμενα!
θα ηθελα να το αφησουμε για αλλη φορα τη δοκιμη μας λογω το οτι το κλιμα ειναι ιδιαιτερα τεταμενο και δεν θα ηθελα να χαλασουμε τισ καρδιεσ μας.
και γτ ειναι τεταμενο? για ενα free πατημα!!!μπορουσες απλα να πεις δε παταω και Τελος!αυτα περι κλιματος δε κολανε νομιζω....
PARTEO έγραψε:γιατι δεν πατας με την μαριαννα να παρεισ και μετρα....?
το αυτοκινητο μου δεν το εχω ως προεκταση,,,,,,,,,,
γτ να παρω μετρα???
νομιζεις οτι εχω αναγκη να παρω μετρα για το δικο σου αμαξι!!!
με την Μαριαννα δε παταω,γτ δε φοραμε ιδιες τουρμπινες, δε δουλευουμε ιδια πιεση και δεν εχει και την εμπειρια, και το εργο θα ηταν κολονα!
(μην παρεξηγησεις Μαριαννα), αντιθετως αν θελεις παταμε και να οδηγαω Εγω το αμαξι της Μαριαννας και με μολις 0.85 που δουλευει, θα δεις οτι δε θα ειναι ιδιο το αποτελεσμα απο αυτο που πετυχες εσυ, με το κλεψιμο στα χλμ και την εμπειρια!!
Γενικα εμενα parteo τα ποδια μου στις κοντρες δε τρεμουν,τα λαστιχα τα ζεστενω,το αμαξι δε το κρεμαω και δε δουλευω 0.85 πιεση αλλα σχεδον ιδια με την δικη σου,οποτε το χαβαλε μας θα καναμε, και οχι πρωταθλιτισμο!!!Γιαυτο ειπα και φιλικο πατημα, γτ δε μ αρεσει να κλεβω εκκλησιες!
PARTEO έγραψε:που ξερεις ισως κοντραριστουμε στο τυμπακι......
Αν θελεις κοντρα ,ενημερωσεμε και μιλαμε για μαρουλια, μη κανω ολοκληρη διαδικασια αδικα, αν θελεις πατημα, οποτε θελεις, οτι ωρα θελεις,και οπως θελεις!
Βεβαια για μενα θα ηταν χαρα να ερθεις Τυμπακι
PARTEO έγραψε:p.s. παντωσ το πατημα με την μαριαννα μαθευτηκε μεχρι την κρητη!!!!........και γραφτηκε στο streetdragster!!!!
ξερεις εχουμε internet και στην Κρητη!!ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ οσα γραφονται!!
PARTEO έγραψε:τυχαιο......?δεν νομιζω....!
ουτε εγω το νομιζω!!!