Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+30
topaz
vasiliss23
georx8
Revolution
virusakos
PARTEO
endless
docmar
greddyrx7
gangstarx7
appellator
dake
Mike 192T
juha kankoulen
komninos
vasilis_M
ghatzip
blueshark
billrx8
iaponas
basilis
dinoskid
IOANNIS
urbanslider
giorgos 75
mariosrethymno
Mavros Piravlos
diamond
redneck
GTi
34 απαντήσεις

Γράψε για το πάτημα σου...

????????
    Επισκέπτης

Γράψε για το πάτημα σου... - Σελίδα 3 Empty Απ: Γράψε για το πάτημα σου...

Δημοσίευση  ???????? Δευ 06 Ιουν 2011, 5:27 am

Godfather-x8 έγραψε:
    Εσυ μου ελεγες οτι για τον dim και αλλους οτι περνει 200 ενω εμενα 500-600 γτ μιλαω μαζι
    του και οχι μαζι σου!!!

Ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει τη του εδινες απο τη στιγμη που μιλαγατε η δυο σας.
    Για οσους κανονιζα εγω παλι δεν σε ενδιαφερει τι μου εδιναν για το Γιαννη.
    Εσυ ρωταγες ποσα τους πηρα για προγραμμα και κλαιγοσουνα που σου επερνε παραπανω...

Ουτε που με ενδιαφερει τι θα κανεις στη συνεχεια με το Γιαννη,δικο σας προβλημμα.
    Επειδη αφορουν και τον ιδιο ολα αυτα,απλα μη νομισεις πως εχει αγνοια...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 06 Ιουν 2011, 5:33 am

Godfather-x8 έγραψε:του και οχι μαζι σου!!!και επισης δεν αναφερα κατι για τον Γιαννη
    αλλωστε το ξερει και ο ιδιος

Οταν ο Μοτης ρυθμιζει το αμαξι του Μαριου και βγαινεις και κραζεις για τη δουλεια που εγινε κραζεις και τον Γιαννη.
    Θα μας τρελανεις ρε νονε.

Στο αμαξι του Μαριου εβαλε χερι αυτος που τοποθετησε το κιτ και ο Μοτης.
    Ποιος θα εφταιγε αν δεν παει καλα το αμαξι νονε..

Κατα τα αλλα δεν θιγουμε τον Μοτη????
    IOANNIS
    IOANNIS

Γράψε για το πάτημα σου... - Σελίδα 3 Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Δευ 06 Ιουν 2011, 6:16 am

Ρε Godfather-x8 κράζεις τον Χρήστο ως βελτιωτή του αυτοκινήτου ενώ δεν είναι ορμώμενος από μια κόντρα που έκανε κάποιος την οποία διαδίδεις ο ίδιος.

Βάζεις τον Κάτοχο να ποστάρει για να επιβεβαιώσει για του λόγου το αληθές και σε διαψεύδει.

Συνεχίζεις να κατηγορείς χωρίς στοιχεία δεξιά και αριστερά.

Το οινόπνευμα προξενεί ανεπανόρθωτες βλάβες στον Εγκέφαλο και αυτό είναι Γεγονός.

Για αυτό κόψε τις Ρακές μην γίνεις Ράκος (Εγκεφαλικά).
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Rotary : 13B-MSP Latest Horsepower : 150
    Rebuilds : κανενα!
    Αριθμός μηνυμάτων : 122
    Ημ/νία εγγραφής : 06/05/2011
    Τόπος : rethymnο

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 06 Ιουν 2011, 8:35 am

kai sto peripou posa aloga tha einai sto 0.8
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 06 Ιουν 2011, 8:40 am

mariosrethymno έγραψε:kai sto peripou posa aloga tha einai sto 0.8
    Μαριε σου εχει απαντησει ο Χρηστος.πηγαινε στη σελλιδα 3 και δες.στα γραφει αναλυτικα!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 06 Ιουν 2011, 8:59 am

Mαριε εχεις ρωτησει αρκετες και σου εχω πει τη γνωμη μου,
    ο βελτειωτη σου τι σου ειπε οταν τουρμπισες-αγορασες και τοποθετησες το τουρμπο κιτ????
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 06 Ιουν 2011, 9:51 am

Έχω πέσει κάτω από τα γέλια, είχα και χάλια μέρα σήμερα, να΄στε καλά! cheers cheers cheers cheers

Ρε Νονέ, είμαι περίεργος πώς και δεν με έχεις πιάσει ακόμη στο στόμα σου αφού τους πέρασες όλους ένα χεράκι, έχω και δυνατότερο αυτοκίνητο από εσένα, το είχες δοκιμάσει εξάλλου τότε με τον Τάσο. Η το αφήνεις για κερασάκι?

Να΄στε καλά μου φτιάξατε τη διάθεση, τελικά ποσά βγάζει στο 0.8?

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Και εσύ ρε Τσιγάρα, σε σοβαρό thread βάζεις printscreen απο το forum? έλεος ρε! απο το forum???? affraid affraid affraid affraid
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 06 Ιουν 2011, 11:12 am

Mavros Piravlos έγραψε:Έχω πέσει κάτω από τα γέλια, είχα και χάλια μέρα σήμερα, να΄στε καλά! cheers cheers cheers cheers

Ρε Νονέ, είμαι περίεργος πώς και δεν με έχεις πιάσει ακόμη στο στόμα σου αφού τους πέρασες όλους ένα χεράκι, έχω και δυνατότερο αυτοκίνητο από εσένα, το είχες δοκιμάσει εξάλλου τότε με τον Τάσο. Η το αφήνεις για κερασάκι?

Να΄στε καλά μου φτιάξατε τη διάθεση, τελικά ποσά βγάζει στο 0.8?

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Και εσύ ρε Τσιγάρα, σε σοβαρό thread βάζεις printscreen απο το forum? έλεος ρε! απο το forum???? affraid affraid affraid affraid
    Συγνωμη για το offtopic αλλα δεν κρατιεμαι....
    Μονο ο pilotos ξερει ποσα βγαζει στο 0.8
    lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 06 Ιουν 2011, 1:23 pm

επηδη το ιντερνετ τα εχει ψιλοπεξει μαλλον. οταν ρωτησα "ποσα αλογα βγαζω στα 0.8" ενω το εγραψα μια φορα αναρτηθηκε 3-4 φορες μαλακια μου χαχαχα αλλα κολαει. Υρμπαν σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεν με κουρασες καθολου ισα ισα το εκτιμω που εκατσες και εγραφες μια ωρα για να με συμβουλεψεις και στο αφιεοραμα διαβασα καλα 0.4 αυριο θα ανεβασω και το λινκ υρμπαν και το δικο μου κοσμο ειναι.θελω επησης να αναφερω οτι σημερα το βραδυ εγιναν 2 φιλικα ανοιγματα με ενα τολεντο με το 8αρι μου οταν οδηγουσα εγω ηπια 1μιση στηλο και οταν οδηγουσε ο νονος παραλιγο να τον περασει!!! αν ο νονος οδηγουσε το αμαξι μου θα ειχε ξεκολιασει το πουντο εγω θα κανω κοντρα ξανα με το πουντο και θα οδηγαει ο νονος ισος εγω δεν αξιζει να οδηγαω ρχ8 ισος εγω να με κουλος και με τις ητες τις δικιες μου να με περνανε πουντακια γτ και 300 να μουνα παλι θα χανα συγνωμη ζηταω απο ολους αν πραγματικα φτεω εγω τι να κανουμε δεν εχω μαθει ακομα να τρεχω τουρμπατα ουτε ηθελα να τσακωθει ο νονος για παρτυ μου με το χρηστο οποτε αμα θελετε διαγραφομε αμα θελετε και απο το φορουμ και τερμα δεν τσακονομε με κανενα οχι γτ δεν μπωρω αλλα γτ και να το κανω δεν θα αλλαξει τιποτα. 8ρι c1
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 06 Ιουν 2011, 1:38 pm

jdm-r έγραψε:

Mαριε εχεις ρωτησει αρκετες και σου εχω πει τη γνωμη μου,
    ο βελτειωτη σου τι σου ειπε οταν τουρμπισες-αγορασες και τοποθετησες το τουρμπο κιτ????
    και αυτος που μου τουρμπισε το αμαξι ο τοποθετιτης μου ελεγε και αυτος οτι θα εχω 300 αλογα 30 κιλα ροπης και μου εδηξε και δυναμομετρηση δικου του 8αριου με το ιδιο κιτ και σεταπ ειδα με τα ματια μου το ντινο και για του λογου το αληθες θα πω και το ονομα του τοποθετητη λεγετε χρηστος δημοπουλος και ειναι στην μαλακασα
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 06 Ιουν 2011, 2:29 pm

mariosrethymno έγραψε:επηδη το ιντερνετ τα εχει ψιλοπεξει μαλλον. οταν ρωτησα "ποσα αλογα βγαζω στα 0.8" ενω το εγραψα μια φορα αναρτηθηκε 3-4 φορες μαλακια μου χαχαχα αλλα κολαει. Υρμπαν σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεν με κουρασες καθολου ισα ισα το εκτιμω που εκατσες και εγραφες μια ωρα για να με συμβουλεψεις και στο αφιεοραμα διαβασα καλα 0.4 αυριο θα ανεβασω και το λινκ υρμπαν και το δικο μου κοσμο ειναι.θελω επησης να αναφερω οτι σημερα το βραδυ εγιναν 2 φιλικα ανοιγματα με ενα τολεντο με το 8αρι μου οταν οδηγουσα εγω ηπια 1μιση στηλο και οταν οδηγουσε ο νονος παραλιγο να τον περασει!!! αν ο νονος οδηγουσε το αμαξι μου θα ειχε ξεκολιασει το πουντο εγω θα κανω κοντρα ξανα με το πουντο και θα οδηγαει ο νονος ισος εγω δεν αξιζει να οδηγαω ρχ8 ισος εγω να με κουλος και με τις ητες τις δικιες μου να με περνανε πουντακια γτ και 300 να μουνα παλι θα χανα συγνωμη ζηταω απο ολους αν πραγματικα φτεω εγω τι να κανουμε δεν εχω μαθει ακομα να τρεχω τουρμπατα ουτε ηθελα να τσακωθει ο νονος για παρτυ μου με το χρηστο οποτε αμα θελετε διαγραφομε αμα θελετε και απο το φορουμ και τερμα δεν τσακονομε με κανενα οχι γτ δεν μπωρω αλλα γτ και να το κανω δεν θα αλλαξει τιποτα. 8ρι c1

Για εμένα το θέμα είναι τι ευχαριστιέσαι περισσότερο, να το τρέχεις εσύ και ας είσαι πίσω και καμιά φορά ή να στο οδηγάει άλλος για να είσαι μπροστά?

Για τον νονό, μην στεναχωριέσαι, δεν τσακώθηκε με τον Χρήστο για πάρτη σου, όσο για το φορουμ που λες δεν νομίζω να μπορείτε να διαγράψετε εκεί κάτι που είναι κατά του Χρήστου...

basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Δευ 06 Ιουν 2011, 4:34 pm

mariosrethymno έγραψε: και αυτος που μου τουρμπισε το αμαξι ο τοποθετιτης μου ελεγε και αυτος οτι θα εχω 300 αλογα 30 κιλα ροπης και μου εδηξε και δυναμομετρηση δικου του 8αριου με το ιδιο κιτ και σεταπ ειδα με τα ματια μου το ντινο και για του λογου το αληθες θα πω και το ονομα του τοποθετητη λεγετε χρηστος δημοπουλος και ειναι στην μαλακασα

Δημοπουλο στη μαλακασα,ξερω μονο μια αντιπροσωπεια seat/vw ο οποιος τυγχανει να εχει rx8 με t618 και e-manage......σ'αυτον τουρμπισες????

οσον αφορα ιπποδυναμη και ροπη,μπορεις να ριξεις μια ματια εδω http://www.rx8antiforum.gr/t44-topic

στη σελιδα 1 η δυναμομετρηση ειναι στο στροφαλο και με καταλυτη(319 αλογα/41,18 kg ροπη),

στη σελιδα 2 χωρις καταλυτη και δυναμομετρηση στη ροδα....(283 αλογα/39 kg ροπη)

Προσωπικη μου αποψη,πως δεν μπορεις να πας παραπανω με t618z greddy,αν δεν το σκαλισεις ...και οταν λεμε να το σκαλισεις εννοω θυριδωμα,ενισχυση σε ρευματα,μεγαλυτερη πιεση και πιο επιθετικο προγραμμα με οτι ολα αυτα συνεπαγονται!!!!!
    IOANNIS
    IOANNIS

Δημοσίευση  IOANNIS Δευ 06 Ιουν 2011, 6:56 pm

mariosrethymno έγραψε:επηδη το ιντερνετ τα εχει ψιλοπεξει μαλλον. οταν ρωτησα "ποσα αλογα βγαζω στα 0.8" ενω το εγραψα μια φορα αναρτηθηκε 3-4 φορες μαλακια μου χαχαχα αλλα κολαει. Υρμπαν σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεν με κουρασες καθολου ισα ισα το εκτιμω που εκατσες και εγραφες μια ωρα για να με συμβουλεψεις και στο αφιεοραμα διαβασα καλα 0.4 αυριο θα ανεβασω και το λινκ υρμπαν και το δικο μου κοσμο ειναι.θελω επησης να αναφερω οτι σημερα το βραδυ εγιναν 2 φιλικα ανοιγματα με ενα τολεντο με το 8αρι μου οταν οδηγουσα εγω ηπια 1μιση στηλο και οταν οδηγουσε ο νονος παραλιγο να τον περασει!!! αν ο νονος οδηγουσε το αμαξι μου θα ειχε ξεκολιασει το πουντο εγω θα κανω κοντρα ξανα με το πουντο και θα οδηγαει ο νονος ισος εγω δεν αξιζει να οδηγαω ρχ8 ισος εγω να με κουλος και με τις ητες τις δικιες μου να με περνανε πουντακια γτ και 300 να μουνα παλι θα χανα συγνωμη ζηταω απο ολους αν πραγματικα φτεω εγω τι να κανουμε δεν εχω μαθει ακομα να τρεχω τουρμπατα ουτε ηθελα να τσακωθει ο νονος για παρτυ μου με το χρηστο οποτε αμα θελετε διαγραφομε αμα θελετε και απο το φορουμ και τερμα δεν τσακονομε με κανενα οχι γτ δεν μπωρω αλλα γτ και να το κανω δεν θα αλλαξει τιποτα. 8ρι c1

Πως γίνεται ρε Μάριε να κάνεις ένα post και αυτό να εμφανιστεί τέσσερεις φορές σε διάστημα σχεδόν Πέντε ωρών ?

Το Internet τα έχει ψιλοπαίξει ή κάτι άλλο …

Μην υποτιμάτε την Νοημοσύνη μας …

mariosrethymno έγραψε:
    mariosrethymno Χθες στις 17:50
    mariosrethymno Χθες στις 17:57
    mariosrethymno Χθες στις 18:20
    mariosrethymno Χθες στις 22:35
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 06 Ιουν 2011, 11:01 pm

IOANNIS έγραψε:

Πως γίνεται ρε Μάριε να κάνεις ένα post και αυτό να εμφανιστεί τέσσερεις φορές σε διάστημα σχεδόν Πέντε ωρών ?

Το Internet τα έχει ψιλοπαίξει ή κάτι άλλο …

Μην υποτιμάτε την Νοημοσύνη μας …

mariosrethymno έγραψε:
    mariosrethymno Χθες στις 17:50
    mariosrethymno Χθες στις 17:57
    mariosrethymno Χθες στις 18:20
    mariosrethymno Χθες στις 22:35
    ma kala re ioanni tin paleueis mipos exei provlima vre noumero mpeno kai apo to kinito kai leo oti kolaei pou vrikes to kako exeis dikio upotimao tin noimosini sou eno se theoro eksipno eise xazos akou ti eipe to atomo
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Δευ 06 Ιουν 2011, 11:08 pm

basilis έγραψε:
    mariosrethymno έγραψε: και αυτος που μου τουρμπισε το αμαξι ο τοποθετιτης μου ελεγε και αυτος οτι θα εχω 300 αλογα 30 κιλα ροπης και μου εδηξε και δυναμομετρηση δικου του 8αριου με το ιδιο κιτ και σεταπ ειδα με τα ματια μου το ντινο και για του λογου το αληθες θα πω και το ονομα του τοποθετητη λεγετε χρηστος δημοπουλος και ειναι στην μαλακασα

Δημοπουλο στη μαλακασα,ξερω μονο μια αντιπροσωπεια seat/vw ο οποιος τυγχανει να εχει rx8 με t618 και e-manage......σ'αυτον τουρμπισες????

οσον αφορα ιπποδυναμη και ροπη,μπορεις να ριξεις μια ματια εδω http://www.rx8antiforum.gr/t44-topic

στη σελιδα 1 η δυναμομετρηση ειναι στο στροφαλο και με καταλυτη(319 αλογα/41,18 kg ροπη),

στη σελιδα 2 χωρις καταλυτη και δυναμομετρηση στη ροδα....(283 αλογα/39 kg ροπη)

Προσωπικη μου αποψη,πως δεν μπορεις να πας παραπανω με t618z greddy,αν δεν το σκαλισεις ...και οταν λεμε να το σκαλισεις εννοω θυριδωμα,ενισχυση σε ρευματα,μεγαλυτερη πιεση και πιο επιθετικο προγραμμα με οτι ολα αυτα συνεπαγονται!!!!!
    nai se auton tourbisa ekane topothetisi dld
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 06 Ιουν 2011, 11:15 pm

Μάριε λίγο σεμνά με τους χαρακτηρισμούς θα σου πρότεινα..

Ο Ioannis δεν πείστηκε με αυτό που είπες σου την είπε.. ρίξε τα επιχειρήματά σου και πες του την κι εσύ αλλά κόσμια..
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 06 Ιουν 2011, 11:26 pm

Εγώ να δικαιολογήσω τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα, με την αγένεια τι να κάνω;
    Και κάτι άλλο να συμβαίνει, είναι συμπεριφορά αυτή;

Ακόμη και τα greeklish που χρησιμοποιείς, για εμένα δείχνουν ότι δεν σέβεσαι κανένα μας...
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Τρι 07 Ιουν 2011, 12:27 am

Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ να δικαιολογήσω τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα, με την αγένεια τι να κάνω;
    Και κάτι άλλο να συμβαίνει, είναι συμπεριφορά αυτή;

Ακόμη και τα greeklish που χρησιμοποιείς, για εμένα δείχνουν ότι δεν σέβεσαι κανένα μας...
    ρε πατε καλα μια εροτιση εκανα και ανεβικε 5 φορες ουτε βρισιμο ειποα ουτε τπτ ΤΟΡΑ ΟΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Τρι 07 Ιουν 2011, 12:32 am

και για τα greklish σορρυ δεν το ξερα
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 07 Ιουν 2011, 1:29 am

ma kala re "marie" tin paleueis mipos exei provlima vre noumero eise xazos akou ti eipe to atomo

Πως σου φαίνεται τώρα; Δικά σου λόγια είναι.

mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Τρι 07 Ιουν 2011, 1:31 am

και γιατι μου λετε βλακειες οτι υποτιμαω τιν νοημοσηνη σας και κατι τετια ελεος
    IOANNIS
    IOANNIS

Δημοσίευση  IOANNIS Τρι 07 Ιουν 2011, 1:31 am

Θα σου απαντούσα ρε Μάριε αλλά "φοβάμαι" τα "επιχειρήματα" σου …
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Τρι 07 Ιουν 2011, 1:49 am

IOANNIS έγραψε:Θα σου απαντούσα ρε Μάριε αλλά "φοβάμαι" τα "επιχειρήματα" σου …
    καλα οκ αμα δεν με γουσταρετε στο φορυμ διαγραψτε με!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 07 Ιουν 2011, 2:18 am

jdm-r έγραψε:
    Αφου ειδα το αμαξι μετρησαμε συμπιεση και ραγισμενο χταποδι,μ@λ@κια δικια μου αν σου ειπα για 300αλογα και χωρις
    boost controller.
    Aυτο ηταν το θεμα και απο τα αρχικα ποστ που σβηστικαν!!!!
    Ακομα και ο Χρηστος να εκανε την τοποθετηση του κιτ, το θεμα μου ηταν οτι ο Μαριος ελεγε οτι εχει 330 αλογα που του ειπε ο Χρηστος στο 0.4!!!

Μ@λ@κι@ μου και λ@θ@ς μου που πριν γνωρισω και μιλησω με τον Μαριο εκατσα και ακουσα ολους τους αλλους οτι το κιτ το τοποθετησε ο Χρηστος στην τιμη των 10Κ και οτι στο 0.4 ειχε 330 αλογα!!!

Σ αυτο Χρηστο στο αναγνωριζω και εχεις δικιο, γτ οπου εχεις ΕΓΩ τουλαχιστον το λεω, και το 1Κ που του πηρες δε με αφορα καθολου!!

Απλα σκεφτηκα το δικο μου Τ618 τοτε, που νομιζα και εγω οτι ειχα 300αλογα...γιαυτο και πιστεψα τους αλλους!!
    Χθες το μεσημερι με ενημερωσε ο Μαριος(μπορει να το επιβεβαιωσει) οτι η τοποθετηση εγινε αλλου και ο προγραμματισμος απο τον Μοτη!!

Αρα οντως εσυ δε φερεις ευθυνη για το αμαξι, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΟΓΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ,ΑΣ ΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ!!!

Ωστοσο ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ 8ΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 260 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΓΙΑ 300+ . ΕΣΕΝΑ Χρηστο λαθος σε κατηγορισα για την τοποθετηση και σωστα για τα αλογα(οπως και παραδεχτηκες),αλλα δεν ανακατεψα ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο!!!!

Χθες οδηγησα το αμαξι του Μαριου αφου ειχε χασει 1.5 κολονα στα 600μετρα και με το ιδιο αυτοκινητο ξαναπατησαμε και στα 500μετρα ημουν μπροστα και στα 600 χασαμε για μιση καροτσα!
    Το συμπερασμα μου ειναι οτι με το πουντο ευκολα επρεπε να ειναι μπροστα το 8αρι και οτι πρεπει να ξαναπατησει,αρκει να προσεξει τις αλλαγες του,και οτι το 8αρι του θελει καποια πραγματα οπως δισκοπλατο,και πανω απο ολα 100αρα!!!!!!!
    Μπραβο Μαριε για το 8αρι σου,να το χαιρεσαι,χαρηκα που σε γνωρισα και ελπιζω χθες να εμαθες καποια πραγματα και απο Ηρακλειο μερια!!!!Οσο για τον Χρηστο, αφτο που εχω εγω μαζι του ειναι I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you που δε χωραει τριτους!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 07 Ιουν 2011, 2:26 am

mariosrethymno έγραψε:
    IOANNIS έγραψε:Θα σου απαντούσα ρε Μάριε αλλά "φοβάμαι" τα "επιχειρήματα" σου …
    καλα οκ αμα δεν με γουσταρετε στο φορυμ διαγραψτε με!

μην ασχολησε Μαριε!!!
    καποιοι εχουν κοψει το αντρικο σπορ και το εχουν ριξει αλλου! Laughing Laughing

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 3:10 pm