juha kankoulen έγραψε:βαλτε καμια φοτο γιατι προφανως μιλαμε για διαφορετικο αμαξι
Διάλεξε..
http://www.netcarshow.com/bmw/2011-1-series_m_coupe/
juha kankoulen έγραψε:βαλτε καμια φοτο γιατι προφανως μιλαμε για διαφορετικο αμαξι
juha kankoulen έγραψε:........αυτό είναι σαν παπούτσι πολυτελείας
urbanslider έγραψε:juha kankoulen έγραψε:........αυτό είναι σαν παπούτσι πολυτελείας
Ε στα λόγια μου έρχεσαι.. εγώ όσα prada έχω πάρει τα έχω κατευχαριστηθεί !! Είναι και όμορφα....
komninos έγραψε:Προσωπικα πιστευω οτι ενα rx8 turbo ειναι μπροστα απο bmw m3 μαμα!!!!
Δοκιμασμενα πραγματα.....
ghatzip έγραψε:urbanslider έγραψε:juha kankoulen έγραψε:........αυτό είναι σαν παπούτσι πολυτελείας
Ε στα λόγια μου έρχεσαι.. εγώ όσα prada έχω πάρει τα έχω κατευχαριστηθεί !! Είναι και όμορφα....
Που να παρεις και τα γνησια... (Χιουμορ κανω Αντωνακη...μην παρεξηγηθουμε.)
basilis έγραψε:
Οταν τουρμπισε ο mavritanos(o oποιος τυγχανει να ειναι πατριωτης μου και συνονοματος,και τον συμπαθω ΠΟΛΥ σαν ατομο)του ελεγες να βρει κανενα ασημι,απο μοσχατο μερια να το κερασει(ποιον εννοουσες αραγε???αν ειναι δικο σου απωθημενο τι φταιει ο γιατρος????η μηπως δεν ξερεις που θα με βρεις???)
basilis έγραψε:του ελεγες να βρει κανενα ασημι,απο μοσχατο μερια να το κερασει(ποιον εννοουσες αραγε???
basilis έγραψε:απο Σεπτεμβρη που κατα 99% θα κλειστει χωρος και για πατηματα θα εισαι επιτιμος καλεσμενος και εσυ και αλλοι πολλοι....κοιτα να βρεις δικαιολογιες απο τωρα λοιπον η ΜΟΥΓΚΑ στη στρουγκα μεχρι τοτε!!!!!ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ!!!!
spiffm έγραψε:basilis έγραψε:απο Σεπτεμβρη που κατα 99% θα κλειστει χωρος και για πατηματα θα εισαι επιτιμος καλεσμενος και εσυ και αλλοι πολλοι....κοιτα να βρεις δικαιολογιες απο τωρα λοιπον η ΜΟΥΓΚΑ στη στρουγκα μεχρι τοτε!!!!!ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ!!!!
?????
Εσυ τώρα γιατί μου κλέβεις 5km?iaponas έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την λογική του...
Δηλαδή όποιος έχει modified όχημα πρέπει να πηγαίνει παντού και πάντα τάπα??????????????
Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί είμαι και λίγο χαζός.
Jim πήγαινε να βάνεις sr20 που θες και άσε τους άλλους να πηγαίνουν με 50 χλμ.
Mavros Piravlos έγραψε:Εσυ τώρα γιατί μου κλέβεις 5km?iaponas έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την λογική του...
Δηλαδή όποιος έχει modified όχημα πρέπει να πηγαίνει παντού και πάντα τάπα??????????????
Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί είμαι και λίγο χαζός.
Jim πήγαινε να βάνεις sr20 που θες και άσε τους άλλους να πηγαίνουν με 50 χλμ.
55 είπε ο άνθρωπος.
Jim εσυ με 60 πήγαινες? πάει καλά το εργαλείο...
billrx8 έγραψε: fd (πρωην σταυριανου)πατησε με s3 500hp με το s3 να ειναι ανετα μπροστα.....
ξερουμε τι φοραει το fd .......
λενε για gt42