γτ η κρητη τι ειναι αλβανια? και στιν κρητη δεν υπαρχει πηστα που να παω στο ρεθυμνο στα καρτ?? εκει δικε μου δεν χοραει ουτε το cbr μου το 8αρι θα χορεσει?redneck έγραψε:virusakos έγραψε:Γι αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα, γιατι ασχολουμαστε με μαλακιες....mariosrethymno έγραψε:η Ελλαδα ειναι χωρα που ολοι κοιτανε 0-400
Ενω στην Κρητη τι κοιτατε ???
+30
topaz
vasiliss23
georx8
Revolution
virusakos
PARTEO
endless
docmar
greddyrx7
gangstarx7
appellator
dake
Mike 192T
juha kankoulen
komninos
vasilis_M
ghatzip
blueshark
billrx8
iaponas
basilis
dinoskid
IOANNIS
urbanslider
giorgos 75
mariosrethymno
Mavros Piravlos
diamond
redneck
GTi
34 απαντήσεις
Γράψε για το πάτημα σου...
mariosrethymno
Rotary : 13B-MSP Latest Horsepower : 150
Rebuilds : κανενα!
Αριθμός μηνυμάτων : 122
Ημ/νία εγγραφής : 06/05/2011
Τόπος : rethymnο
- Δημοσίευση Ν°276
Απ: Γράψε για το πάτημα σου...
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°277
Γινονται td που για τους δικούς μου λόγους εγώ μπορεί να μην πηγαίνω αλλα αξίζει να μπεις μια φορά με το 8αρι και θα δεις γιατί είναι κρίμα να σπαταλιέται σε ευθιες στο δρόμο. Πίστεψε με κι εμένα και τα αλλά παιδιά που το έχουν δοκιμάσει.
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°278
Σε οποιον αρεσει η πιστα ,ας πηγαινει πιστα και σε οποιον δεν αρεσει ή δεν μπορει ας κανει ανοιγματα στον δρομο.
Και σε οποιον αρεσει να κανει και τα δυο ας κανει και τα δυο.Τι κοληματα ειναι αυτα????
Και οσο αφορα τον Μαριο ειναι πολυ ενταξει ατομο.Μαριε σε ευχαριστουμε για την παρεα σου και για την φιλοξενεια σου και για οσα αλλα εκανες για εμας να περασουμε ομορφα.Και σε περιμενω να ανεβεις οπως ειπαμε να παρω την ρεβανς.
Οσο για τον Μανο πηγαμε να δουμε ενα κανονισμενο πατημα S3 400+ με ενα FIAT Coupe 400+ απο σταση.ΤΟ S3 εφαγε 1.5 καροτσι.Μετα το coupe κολαγε στον Μανο να ανοιξουνε και καλα να δουνε διαφορες.Ο Μανος ειχε παει απλα να δει,ενω το coupe ηταν ετοιμο για κοντρα.Τελικα τον πεισαμε να ανοιξει κατεβαινουμε απο το αμαξι και ανοιγουνε απο σταση με εκκινηση δικη μου.Το αποτελεσμα????? Ο Μανος μεχρι τριτες μπροστα ενα αμαξι αλλα δεν του κουμπωσε την τριτη και την εκοψε ενω ο αλλος ετρεχε μετα μονος του.Σε προταση να ανοιξουνε ξανα το coupe τα μαζευει και οπου φυγει-φυγει χαχαχαχαχαχα.Ουτε τους φιλους του δεν περιμενε.Τωρα αυτα που εγραψε το coupe στο dragster απλα ειναι ψεματα.
Και σε οποιον αρεσει να κανει και τα δυο ας κανει και τα δυο.Τι κοληματα ειναι αυτα????
Και οσο αφορα τον Μαριο ειναι πολυ ενταξει ατομο.Μαριε σε ευχαριστουμε για την παρεα σου και για την φιλοξενεια σου και για οσα αλλα εκανες για εμας να περασουμε ομορφα.Και σε περιμενω να ανεβεις οπως ειπαμε να παρω την ρεβανς.
Οσο για τον Μανο πηγαμε να δουμε ενα κανονισμενο πατημα S3 400+ με ενα FIAT Coupe 400+ απο σταση.ΤΟ S3 εφαγε 1.5 καροτσι.Μετα το coupe κολαγε στον Μανο να ανοιξουνε και καλα να δουνε διαφορες.Ο Μανος ειχε παει απλα να δει,ενω το coupe ηταν ετοιμο για κοντρα.Τελικα τον πεισαμε να ανοιξει κατεβαινουμε απο το αμαξι και ανοιγουνε απο σταση με εκκινηση δικη μου.Το αποτελεσμα????? Ο Μανος μεχρι τριτες μπροστα ενα αμαξι αλλα δεν του κουμπωσε την τριτη και την εκοψε ενω ο αλλος ετρεχε μετα μονος του.Σε προταση να ανοιξουνε ξανα το coupe τα μαζευει και οπου φυγει-φυγει χαχαχαχαχαχα.Ουτε τους φιλους του δεν περιμενε.Τωρα αυτα που εγραψε το coupe στο dragster απλα ειναι ψεματα.
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°279
αυτο με την πηστα μου ακουγετε πολυ καλο και θελω καπια στιγμη να μπω!spiffm έγραψε:Γινονται td που για τους δικούς μου λόγους εγώ μπορεί να μην πηγαίνω αλλα αξίζει να μπεις μια φορά με το 8αρι και θα δεις γιατί είναι κρίμα να σπαταλιέται σε ευθιες στο δρόμο. Πίστεψε με κι εμένα και τα αλλά παιδιά που το έχουν δοκιμάσει.
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°280
τα χριστουγεννα να ξερεις οτι απο το πολυ ποτο θα μας μαζευουνε χαχαχαχαχαχα γεια σου ρε γιωργαρε φοβε και τρομε τον αουντι αντε και σανοτερα ρ8 χαχαχαχαχαχαgiorgos 75 έγραψε:Σε οποιον αρεσει η πιστα ,ας πηγαινει πιστα και σε οποιον δεν αρεσει ή δεν μπορει ας κανει ανοιγματα στον δρομο.
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°281
οκ κανονιστηκε ηδη Μαριε.mariosrethymno έγραψε:τα χριστουγεννα να ξερεις οτι απο το πολυ ποτο θα μας μαζευουνε χαχαχαχαχαχα γεια σου ρε γιωργαρε φοβε και τρομε τον αουντι αντε και σανοτερα ρ8 χαχαχαχαχαχαgiorgos 75 έγραψε:Σε οποιον αρεσει η πιστα ,ας πηγαινει πιστα και σε οποιον δεν αρεσει ή δεν μπορει ας κανει ανοιγματα στον δρομο.
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°282
καλα αυτος με το φιατ ειτανε ενας στοκος ρε γιωργο αφου εγω γιρισα πισω θα τον κοπανουσα που για να ανοιξει πιγαμε 20 χιλιομετρα καλα ο νονος του εκανε το κολο πιο μεγαλο και απο την τουρμπινα του
redneck
Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 424
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°283
γτ η κρητη τι ειναι αλβανια ?
Τοτε γιατι ολοι οι Κρητικοι εχετε στα αμαξια σας αυτοκολλητο μονο την Κρητη και οχι ολοκληρη την Ελλαδα ... αλλα ξερω παει αλλου η κουβεντα και δεν θα βγαλουμε ακρη.
Καλη συνεχεια φιλτατε συμφορουμιτη.
appellator
Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Τόπος : ATHENS
- Δημοσίευση Ν°284
Godfather-x8 έγραψε:π******** εγω δεν ημουν εκει!appellator έγραψε:Κ αν σου που κ τιποτα,πες με εστειλε εδω αυτος που ειχε τσαγιασει ενα golfaki 450+(του g@k@) που το κοιταζατε ολοι σαν χαζα τοτε στην attikh odo sτο πλαζα,
κ ευτυχως που εσκασε ο Τσιγαρας με τη παρεα του τα 7αρια κ καθαρισε για παρτυ σας κοτοπουλα.
για το αμαξι μου δεν εχει καθαρισει ποτε και κανενας, αντιθετα εγω εχω καθαρισει πατηματα αλλων εδω μεσα και ημουν παντα μπροστα!!Αλλωστε στην Αθηνα παντα πατουσα με ολους και με ολα!
το αμαξι που αναφερεις το εχω για χαβαλε το πρωι εσυ χλωμοοοο!!!
Ωστοσο, επειδη ολοι οι αλλοι αρνηθηκαν την επομενη φορα φερε εσυ το αμαξι σου να με πατησεις, αν μπορεις, εκτος αν ασχολησε ακομα με Τ618 με πλοια με στροφες και αλλα, και εσυ!!!
Αντε γτ πολλα ?????? μαζευτικαν τελευταια!!!
κ μονο σαλια ειναι....
οσο για καποιους που αναφεραν οτι ειμαι αρυθμιστος η με το ιδιο setup η αλλα σαλια και στρουθοκαμηλιζουν, ο giorgos75 με τον χρηστο που ειναι διακοπες εδω μπορουν να επιβαιβεωσουν την δυναμη του αυτοκινητου και την συμπεριφορα του!!
για ολα τα υπολοιπα που εχουν γραφει δεν εχω χρονο να απαντησω αλλα υπαρχουν απαντησεις σε αλλα τοπικ που με καλυπτουν!!!
Eπειδη τωρα μολις ειδα οτι μου απαντησες,μιας κ εμπενα στις διακοπες μου με αργη συνδεση
κ δεν παρακολουθουσα ολα τα θεματα σου απαντω στα γρηγορα
π.... κ τελιτσες κ χαζα κ οτι αλλο εννοεις παραπανω να ξερεις οτι καταλαβαινεις μονο εσυ που τα γραφεις,γι αυτο γραφε σωστα να καταλαβαινω τι εννοεις κ μην μπερδευεις κοσμο.
Τωρα----->Για ολα τα αλλα που αναφερεις μπορουμε να τα πουμε μεσω πμ,κανε μου την προταση σου.
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°285
Μάριε αυτό το παρακάτω ποστ το έκανες την Τρι 07 Jun 2011, 3:23 am
Και στο club ζητούσες βοήθεια με αυτό το ποστ...
προβλημα τουρμπατου κοσμο!
Το οποίο έγινε στις 14th July 2011 20:17
Και μάλιστα στο club σε είχα ξαναρωτήσει γιατί δεν πας στον μηχανικό του Μάνου...
Οπότε... εδώ...
Ναι.. με κάλυψες...
Μας λες μπαρούφες !!!!!! Και δεν θυμάσαι τι γράφεις και πότε πριν πετάξεις την μπαρούφα... και ως αποτέλεσμα... εκτίθεσαι..
Όχι τίποτε άλλο αλλά μην γράφουμε και ότι να ναι...
Μάριε πριν βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα (ή πριν στο βγάλει ο φίλος σου ο Μάνος) εγώ προσωπικά δεν σε ξέρω και δεν έχω κάτι μαζί σου... ότι γράφεις και όπως το γράφεις σε χαρακτηρίζει τόσο εσένα όσο και τον οποιονδήποτε... έτσι είναι τα γραπτά δυστυχώς... και το κακό με αυτά είναι ότι μένουν... αν θέλεις την γνώμη μου Μάριε πήγαινε σε κανένα trackday και ''ξανασυστήσου'' με το 8αρι σου να δεις τι γούστα θα βγάλεις !!!!! Και να δεις μετά πόσο ΑΝΟΗΤΗ θα σου φαίνεται η ανάλωση σε ερωτήματα του τύπου πόσες κολώνες του έριξα, ο τάδε με πέρασε άρα κάτι δεν πάει καλά με την δυναμομέτρηση και άλλα τέτοια ΚΟΥΛΑ !!!!
Φιλικά πάντα !!
ΑΑΑ ... κύριε Redneck για λίγο σεμνά με την Κρήτη μην γίνει εδώ μέσα του θυριδώματος.... εντάξει ?
mariosrethymno έγραψε:επηδη το ιντερνετ τα εχει ψιλοπεξει μαλλον. οταν ρωτησα "ποσα αλογα βγαζω στα 0.8" ενω το εγραψα μια φορα αναρτηθηκε 3-4 φορες μαλακια μου χαχαχα αλλα κολαει. Υρμπαν σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεν με κουρασες καθολου ισα ισα το εκτιμω που εκατσες και εγραφες μια ωρα για να με συμβουλεψεις και στο αφιεοραμα διαβασα καλα 0.4 αυριο θα ανεβασω και το λινκ υρμπαν και το δικο μου κοσμο ειναι.θελω επησης να αναφερω οτι σημερα το βραδυ εγιναν 2 φιλικα ανοιγματα με ενα τολεντο με το 8αρι μου οταν οδηγουσα εγω ηπια 1μιση στηλο και οταν οδηγουσε ο νονος παραλιγο να τον περασει!!! αν ο νονος οδηγουσε το αμαξι μου θα ειχε ξεκολιασει το πουντο εγω θα κανω κοντρα ξανα με το πουντο και θα οδηγαει ο νονος ισος εγω δεν αξιζει να οδηγαω ρχ8 ισος εγω να με κουλος και με τις ητες τις δικιες μου να με περνανε πουντακια γτ και 300 να μουνα παλι θα χανα συγνωμη ζηταω απο ολους αν πραγματικα φτεω εγω τι να κανουμε δεν εχω μαθει ακομα να τρεχω τουρμπατα ουτε ηθελα να τσακωθει ο νονος για παρτυ μου με το χρηστο οποτε αμα θελετε διαγραφομε αμα θελετε και απο το φορουμ και τερμα δεν τσακονομε με κανενα οχι γτ δεν μπωρω αλλα γτ και να το κανω δεν θα αλλαξει τιποτα.
mariosrethymno έγραψε: καλησπερα σας εχω ενα προβλημα το 8αρι μου ειναι τουρμπατο και τωρα τελευτεα εχω ενα προβλημα 10ν οταν παταω λιγακι γαζι πριν τουρμπισει κανει κατι μπαλοτιες με κατι φοτιες τοσο δυνατες που τρεμει ολο το αμαξι δεν ξερω αν ολα τα ρχ8 τουρμπο τα κανουνε ετσι να πω οτι δεν ξερω 2ον οταν του κανω ανοιγμα καλο σαν να μου μπουκονει στις ψηλες στροφες και κομπιαζει τι να πω στο αμαξι βαζω μονο 100αρα!!! και επισης το εχει ριθμισει το αμαξι ο μοτις κοριφεως στο ειδος του μιπως ξερετε τι ειναι??????
Και μάλιστα στο club σε είχα ξαναρωτήσει γιατί δεν πας στον μηχανικό του Μάνου...
Οπότε... εδώ...
mariosrethymno έγραψε:και επισης οταν εψαχνα στα φορυμ δεν τον ηξερα καν μετα τον γνωρισα πηστευω να σε καληψα
Ναι.. με κάλυψες...
Μας λες μπαρούφες !!!!!! Και δεν θυμάσαι τι γράφεις και πότε πριν πετάξεις την μπαρούφα... και ως αποτέλεσμα... εκτίθεσαι..
Μάριε πριν βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα (ή πριν στο βγάλει ο φίλος σου ο Μάνος) εγώ προσωπικά δεν σε ξέρω και δεν έχω κάτι μαζί σου... ότι γράφεις και όπως το γράφεις σε χαρακτηρίζει τόσο εσένα όσο και τον οποιονδήποτε... έτσι είναι τα γραπτά δυστυχώς... και το κακό με αυτά είναι ότι μένουν... αν θέλεις την γνώμη μου Μάριε πήγαινε σε κανένα trackday και ''ξανασυστήσου'' με το 8αρι σου να δεις τι γούστα θα βγάλεις !!!!! Και να δεις μετά πόσο ΑΝΟΗΤΗ θα σου φαίνεται η ανάλωση σε ερωτήματα του τύπου πόσες κολώνες του έριξα, ο τάδε με πέρασε άρα κάτι δεν πάει καλά με την δυναμομέτρηση και άλλα τέτοια ΚΟΥΛΑ !!!!
Φιλικά πάντα !!
ΑΑΑ ... κύριε Redneck για λίγο σεμνά με την Κρήτη μην γίνει εδώ μέσα του θυριδώματος.... εντάξει ?
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°286
basilis έγραψε:
Ποιος ειπε για σενα???υπαρχουν δυο υποψηφιοι μεχρι στιγμης(αντρας και γυναικα)...
ΕΕ μωρέ δεν με ξέρεις ?? Είδα ΤΣΑΙ-lenge και πετάχτηκα !!!!
basilis έγραψε:Υ.Γ Ωστε εσυ εισαι η αιτια ρε αλητη που ασχολειται με τα αυτκινητα ολων των αλλων εκτος απο το δικο του???(ουτε καν να βγαλει τις πετουγιες δεν εχει ορεξη....)
Αυτό χρήζει επιστημονικής εξήγησης.. αύριο.. τώρα είμαι προβληματισμένος... γιατί η γη γυρίζει, πόσο μεγάλο είναι το σύμπαν, αν υπάρχουν εξωγήινοι, γιατί τα μοτέρ FD δεν καίνε τον πάτο τους σε ταξίδι... και τέτοια...
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°287
Ένα up για τον Μάριο γιατί άλλαξε η σελίδα..
Οπότε... εδώ...
Ναι.. με κάλυψες...
Φιλικά πάντα !!
mariosrethymno έγραψε:επηδη το ιντερνετ τα εχει ψιλοπεξει μαλλον. οταν ρωτησα "ποσα αλογα βγαζω στα 0.8" ενω το εγραψα μια φορα αναρτηθηκε 3-4 φορες μαλακια μου χαχαχα αλλα κολαει. Υρμπαν σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεν με κουρασες καθολου ισα ισα το εκτιμω που εκατσες και εγραφες μια ωρα για να με συμβουλεψεις και στο αφιεοραμα διαβασα καλα 0.4 αυριο θα ανεβασω και το λινκ υρμπαν και το δικο μου κοσμο ειναι.θελω επησης να αναφερω οτι σημερα το βραδυ εγιναν 2 φιλικα ανοιγματα με ενα τολεντο με το 8αρι μου οταν οδηγουσα εγω ηπια 1μιση στηλο και οταν οδηγουσε ο νονος παραλιγο να τον περασει!!! αν ο νονος οδηγουσε το αμαξι μου θα ειχε ξεκολιασει το πουντο εγω θα κανω κοντρα ξανα με το πουντο και θα οδηγαει ο νονος ισος εγω δεν αξιζει να οδηγαω ρχ8 ισος εγω να με κουλος και με τις ητες τις δικιες μου να με περνανε πουντακια γτ και 300 να μουνα παλι θα χανα συγνωμη ζηταω απο ολους αν πραγματικα φτεω εγω τι να κανουμε δεν εχω μαθει ακομα να τρεχω τουρμπατα ουτε ηθελα να τσακωθει ο νονος για παρτυ μου με το χρηστο οποτε αμα θελετε διαγραφομε αμα θελετε και απο το φορουμ και τερμα δεν τσακονομε με κανενα οχι γτ δεν μπωρω αλλα γτ και να το κανω δεν θα αλλαξει τιποτα.
mariosrethymno έγραψε: καλησπερα σας εχω ενα προβλημα το 8αρι μου ειναι τουρμπατο και τωρα τελευτεα εχω ενα προβλημα 10ν οταν παταω λιγακι γαζι πριν τουρμπισει κανει κατι μπαλοτιες με κατι φοτιες τοσο δυνατες που τρεμει ολο το αμαξι δεν ξερω αν ολα τα ρχ8 τουρμπο τα κανουνε ετσι να πω οτι δεν ξερω 2ον οταν του κανω ανοιγμα καλο σαν να μου μπουκονει στις ψηλες στροφες και κομπιαζει τι να πω στο αμαξι βαζω μονο 100αρα!!! και επισης το εχει ριθμισει το αμαξι ο μοτις κοριφεως στο ειδος του μιπως ξερετε τι ειναι??????
Οπότε... εδώ...
mariosrethymno έγραψε:και επισης οταν εψαχνα στα φορυμ δεν τον ηξερα καν μετα τον γνωρισα πηστευω να σε καληψα
Ναι.. με κάλυψες...
Φιλικά πάντα !!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°288
Ναι φιλε, αν εχεις χερια και στα καρτ Ρεθυμνου πας,και αν δεν εχεις παλι να πας, εως να τα κανεις!!mariosrethymno έγραψε:και στιν κρητη δεν υπαρχει πηστα που να παω στο ρεθυμνο στα καρτ?? εκει δικε μου δεν χοραει ουτε το cbr μου το 8αρι θα χορεσει?redneck έγραψε:virusakos έγραψε:Γι αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα, γιατι ασχολουμαστε με μαλακιες....mariosrethymno έγραψε:η Ελλαδα ειναι χωρα που ολοι κοιτανε 0-400
χωραει και 8αρι και οτι αλλο θες σου βαζω!!
το βιντεο που παραθετω ειναι 2+χρονων και το 8αρι μου ηταν μολις 6 μηνων με 19αρες(οχι 16),και η πιστα 4 φορες μικροτερη απο των Χανιων!!!!
οχι τπτ αλλο επειδη ενας νομιζει οτι ειναι χερας αυτος και κανεις αλλος,και επειδη ''γυρισε'' την βελτιωση με την ΕΛΠΑ πισω, βαζει μια 16αρα με λινα και νομιζει οτι driftαρει και την λεει σε ολους,ενω ξεχναει τους καδους και τις κολονες που μαζεψε στα Χανια(ακομα σε ψαχνει ο Δημος)!!!!!
Φιλε μου Αντωνη, εχω ενα Leon ΙΙ 1.4 που αν θελεις μπορουμε να μπουμε σε πιστα για χρονο με αυτο(ειναι και στα αλογα σου''100''), γιατι με το 8αρι μου ειναι σαν να κλεβω εκκλησια!!! giorgos75 θα κατεβασεις σημαια??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Godfather-x8 στις Κυρ 28 Αυγ 2011, 7:08 pm, 3 φορές συνολικά
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°289
εχεις δει καμια κρητη στο 8αρι μου ??? η μαλλον εχεις δει το 8αρι μου καν??? μη τα πετας ετσι ειδες 2-3 βοσκους με κρητη και βγαλαμε το συμπερασμα ετσι? τελειος ακυρο αυτο με την κρητη και καταγομε απο αθηνα οποτε 2 φορες ακυρο!redneck έγραψε:γτ η κρητη τι ειναι αλβανια ?
Τοτε γιατι ολοι οι Κρητικοι εχετε στα αμαξια σας αυτοκολλητο μονο την Κρητη και οχι ολοκληρη την Ελλαδα ... αλλα ξερω παει αλλου η κουβεντα και δεν θα βγαλουμε ακρη.
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°290
καλως τονε κερασε τονε η μαλλον κερασε κανεναν καμια κολοναGodfather-x8 έγραψε:Ναι φιλε, αν εχεις χερια και στα καρτ Ρεθυμνου πας,και αν δεν εχεις παλι να πας, εως να τα κανεις!!mariosrethymno έγραψε:και στιν κρητη δεν υπαρχει πηστα που να παω στο ρεθυμνο στα καρτ?? εκει δικε μου δεν χοραει ουτε το cbr μου το 8αρι θα χορεσει?redneck έγραψε:virusakos έγραψε:Γι αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα, γιατι ασχολουμαστε με μαλακιες....mariosrethymno έγραψε:η Ελλαδα ειναι χωρα που ολοι κοιτανε 0-400
χωραει και 8αρι και οτι αλλο θες σου βαζω!!
το βιντεο που παραθετω ειναι 2+χρονων και το 8αρι μου ηταν μολις 6 μηνων με 19αρες(οχι 16),και η πιστα 4 φορες μικροτερη απο των Χανιων!!!!
οχι τπτ αλλο επειδη ενας νομιζει οτι ειναι χερας αυτος και κανεις αλλος,και επειδη ''γυρισε'' την βελτιωσε με την ΕΛΠΑ πισω, βαζει μια 16αρα με λινα και νομιζει οτι driftαρει και την λεει σε ολους!!!!!
Φιλε μου Αντωνη, εχω ενα Leon ΙΙ 1.4 που αν θελεις μπορουμε να μπουμε σε πιστα για χρονο με αυτο(ειναι και στα αλογα σου''100''), γιατι με το 8αρι μου ειναι σαν να κλεβω εκκλησια!!! giorgos75 θα κατεβασεις σημαια??
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°291
Μαριε σ ευχαριστω για τη υποστηριξη αλλα χωρις να θελω να σε προσβαλω δεν την χρειαζομαι,και ειδικα εδω μεσα γιατι θα βρεις και εσυ τον μπελα σου και χωρις λογο!!!!
Βασιλη, απο οτι καταλαβα τα ποστ σου δεν αφορουν εμενα αλλα αλλο challenge!
Aντωνη,μπροστα στον Γιωργο πριν 5 μερες εμαθα το προβλημα του Μαριου για το αυτοκινητο το ειχα διαβασει βεβαια,αλλα απο κοντα τοτε με ρωτησε μαζι με τα παιδια!ο Χρηστος και ο Γωργος μπορουν να πουν τι απαντησα!οποτε μη ψαχνεσαι!
υπαρχουν λυσεις, πτπ πα δεν ειναι ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΟ εκτος απο το μοτερ μου!
appeletor δε μπαινω συχνα γτ εχω κι αλλες δουλειες!την προτασεις μου τις εχω κανει δημοσια!πισοπλατα αλλοι συνηθιζουν να μιλανε εδω μεσα!!!
Γιωργο απο Θηβα και πισοκουνα , περασαμε τελεια, σας ευχαριστω και συγνωμη για την διαδρομη Ρεθυμνο-Ηρακλειο, συντομα τα βιντεο και οι φωτο!
ελπιζω να σας αρεσε και η βολτα!πισοκουνα ακομα περιμενω το Γ#$&^%*& το μνμ με το τηλ!!!χαχα
Βασιλη, απο οτι καταλαβα τα ποστ σου δεν αφορουν εμενα αλλα αλλο challenge!
Aντωνη,μπροστα στον Γιωργο πριν 5 μερες εμαθα το προβλημα του Μαριου για το αυτοκινητο το ειχα διαβασει βεβαια,αλλα απο κοντα τοτε με ρωτησε μαζι με τα παιδια!ο Χρηστος και ο Γωργος μπορουν να πουν τι απαντησα!οποτε μη ψαχνεσαι!
υπαρχουν λυσεις, πτπ πα δεν ειναι ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΟ εκτος απο το μοτερ μου!
appeletor δε μπαινω συχνα γτ εχω κι αλλες δουλειες!την προτασεις μου τις εχω κανει δημοσια!πισοπλατα αλλοι συνηθιζουν να μιλανε εδω μεσα!!!
Γιωργο απο Θηβα και πισοκουνα , περασαμε τελεια, σας ευχαριστω και συγνωμη για την διαδρομη Ρεθυμνο-Ηρακλειο, συντομα τα βιντεο και οι φωτο!
ελπιζω να σας αρεσε και η βολτα!πισοκουνα ακομα περιμενω το Γ#$&^%*& το μνμ με το τηλ!!!χαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Godfather-x8 στις Κυρ 28 Αυγ 2011, 7:26 pm, 1 φορά
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°292
mariosrethymno έγραψε:
καλως τονε κερασε τονε η μαλλον κερασε κανεναν καμια κολονα
δε μου καθονται πια.....
ξεκολα απο τον υπολογιστη και ελα στο μαγαζι να πιουμεκαφε π@π@ρ@, κοντευει βδομαδα να σε δω!
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°293
που ειναι???Godfather-x8 έγραψε:mariosrethymno έγραψε:
καλως τονε κερασε τονε η μαλλον κερασε κανεναν καμια κολονα
δε μου καθονται πια.....
ξεκολα απο τον υπολογιστη και ελα στο μαγαζι να πιουμεκαφε π@π@ρ@, κοντευει βδομαδα να σε δω!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°294
οταν ειναι να φυγεις να ερθεις Ρεθυμνο παρεμε τηλ
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°295
οκκκκκκGodfather-x8 έγραψε:οταν ειναι να φυγεις να ερθεις Ρεθυμνο παρεμε τηλ
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°296
Πολύ απλά έχουμε το αυτοκόλλητο γιατί γουστάρουμε το μέρος μας, είναι κακό αυτό;;;;;;;redneck έγραψε:γτ η κρητη τι ειναι αλβανια ?
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°297
Εχουμε ξεφυγει τελειως ή ιδεα μου;
Απο εκει που συζηταγαμε για την διαφορα της ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ του ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ με των ανθρωπων που ασχολουντε με την πιστα καταληξαμε στο ποιος την εχει μεγαλυτερη;
Χεστηκαμε ποιος την εχει μεγαλυτερη.
Δεν ειμαστε γκομενες για να μας νοιαζει...
Απο εκει που συζηταγαμε για την διαφορα της ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ του ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ με των ανθρωπων που ασχολουντε με την πιστα καταληξαμε στο ποιος την εχει μεγαλυτερη;
Χεστηκαμε ποιος την εχει μεγαλυτερη.
Δεν ειμαστε γκομενες για να μας νοιαζει...
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°298
Επισης, Μανο (redneck) νομιζω οτι το θεμα της Κρητης ηταν λιγο ακυρο ρε φιλε.
Εμεις εδω στην Αθηνα καλυτεροι ειμαστε;
Εμεις εδω στην Αθηνα καλυτεροι ειμαστε;
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°299
Godfather-x8 έγραψε:
πισοπλατα αλλοι συνηθιζουν να μιλανε εδω μεσα!!!
Godfather-x8 έγραψε:
και ειδικα εδω μεσα γιατι θα βρεις και εσυ τον μπελα σου και χωρις λογο!!!!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ Ο FOUNDER..
Founder έγραψε:Μια ακόμη επιλογή προστέθηκε στο προφίλ όλων μας σήμερα.
Η διαγραφή του λογαριασμού μας.
Όταν επιθυμούμε να διαγραφούμε από ένα υποτιθέμενο ελεύθερο forum δεν πρέπει να ζητάμε την άδεια κανενός. Όπως και τα μηνύματα, έτσι και ο ίδιος ο λογαριασμός μας, δεν είναι ιδιοκτησία του εκάστοτε ADMIN.
Μόνο να ξέρουμε ότι η επιλογή αυτή δεν είναι αντιστρέψιμη από κανέναν, ούτε από τον Founder
appellator
Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Τόπος : ATHENS
- Δημοσίευση Ν°300
Godfather-x8 έγραψε:appeletor δε μπαινω συχνα γτ εχω κι αλλες δουλειες!την προτασεις μου τις εχω κανει δημοσια!πισοπλατα αλλοι συνηθιζουν να μιλανε εδω μεσα!!!
Προβλημα σου αν δεν μπαινεις συχνα ,τα πισωπλατα κ οι κλαψες εμενα δεν με αγγιζουν.Κ μιας
κ θελεις να μιλησουμε δημοσια ας αναφερουμε οτι σου εκανα προταση περυσι χωρις να σε ξερω αλλα
επειδη μου αρεσε η πρωτοβουλια σου να συμετασχεις στα ντραγκστερ να σου δωσω στο ετσι ενα σασμαν.
Περα απο αυτα τωρα στη πορεια---->εσυ φανηκες υπεροπτης,με ολους ανεξερετως-οποτε θα σου πω το εξης:
Τις προτασεις σου καλυτερα να τις κανεις αλλου,κοινως το κουβαδακι σου κ σ αλλη παραλια,γιατι με μενα προσωπικα δεν σε παιρνει(εκτος αν αλλαξεις αμαξι )
κ μιας κ τα πολλα λογια ειναι φτωχεια-----------> αφου εισαι μεγας κοντρερ κ θες να μιλησουμε δημοσια μαγκωσε ενα ταληρακι χιλιαρικα κ ελα στην Αθηνα οποτε γουσταρεις..το τηλ μου ειναι το 693-683-42-72
Κωστας.