Godfather-x8 έγραψε:
Aυτο ηταν το θεμα και απο τα αρχικα ποστ που σβηστικαν!!!!
Ακομα και ο Χρηστος να εκανε την τοποθετηση του κιτ, το θεμα μου ηταν οτι ο Μαριος ελεγε οτι εχει 330 αλογα που του ειπε ο Χρηστος στο 0.4!!!
Aκομα και αυτο το ακουσες και παλι δεν εισαι σιγουρος αν ειναι ετσι.
Godfather-x8 έγραψε: Μ@λ@κι@ μου και λ@θ@ς μου που πριν γνωρισω και μιλησω με τον Μαριο εκατσα και ακουσα ολους τους αλλους οτι το κιτ το τοποθετησε ο Χρηστος στην τιμη των 10Κ και οτι στο 0.4 ειχε 330 αλογα!!!
Και ετρεξες να κραξεις χωρις να εισαι σιγουρος για τιποτα..
Αυτο και αν δεν ειναι αντρικο σπορ νονε.
Godfather-x8 έγραψε:Απλα σκεφτηκα το δικο μου Τ618 τοτε, που νομιζα και εγω οτι ειχα 300αλογα...γιαυτο και πιστεψα τους αλλους!!
Ενταξει στο δικο σου εγινε η τοποθετηση απο μενα και προγραμμα απο τον Μοτη..
Τι δεν πηγε καλα??
Κατι στην τοποθετηση?η κατι στο προγραμμα??
Οπως και να εχει και η δυο εχουμε ευθυνη...
Godfather-x8 έγραψε:Αρα οντως εσυ δε φερεις ευθυνη για το αμαξι, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΟΓΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ,ΑΣ ΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ!!!
Ηταν εδω ο Μαριος και μιλησε με το Μοτη.
Godfather-x8 έγραψε:Ωστοσο ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ 8ΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 260 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΓΙΑ 300+ . ΕΣΕΝΑ Χρηστο λαθος σε κατηγορισα για την τοποθετηση και σωστα για τα αλογα(οπως και παραδεχτηκες),αλλα δεν ανακατεψα ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο!!!!
Και ποιος εισαι εσυ που μπορεις να κατηγορησεις εμενα για δουλειες αλλου???
Αυτο μηπως δεν ειναι κατινια..Ετρεξες να κραξεις σε διαφορα φορουμ ως συνηθως λες και ειναι το αντρικο σου σπορ..
Απλα ντρεπομαι για οσο εκανα παρεα μαζι σου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mavros Piravlos στις Τρι 07 Ιουν 2011, 7:37 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : πασάλειμμα στις φωτο)