urbanslider Πεμ 31 Μαρ 2011, 8:25 pm
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:ποσα αυτοκινητα υπολογιζετε να ειναι σε καθε group;(για να ειναι safe)!
ποσα group θα γινουν;
και ποσα sessions;
Κατ αρχάς η λίστα των συμμετοχών ανανεωμένη.
1.spiffm
2.urbanliner
3.Mike192(T)
4.ghatzip
5.vasilis23
6.jdm-r
7.endless
8.puma
9.soundkeeper
10.blueshark
11.Basilis
12.Dimitseba
13.rx8life
14.emilmx
15.GTi
16.gemp100
17.ΗΛΙΑΣRX8
18.cosmar
19.lampros
20.xristinarx8
21.Λαμπης 106
22.CoRX8stas
23.virusakos
24.Βασίλης starlet
25.φίλος vasili23
26.Ντίνα (Ford Fiesta)
27.Δημήτρης (Skoda Fabia)
28.Mini cooper S
29.Audi A4
Θα γίνουν 5 group των 6 αυτοκινήτων με εξαίρεση του τελευταίου group που θα έχει (εκτός απροόπτου) 5 αυτοκίνητα.
5 αυτοκίνητα στο κάθε group θα ήταν το ιδανικό αλλά επειδή είμαστε αρκετοί και για να υπάρξει καλύτερη ροή τα έκανα 6, όπου είναι πολύ καλός αριθμός και δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Το κάθε group θα είναι για 10 λεπτά στην πίστα.
Στα sessions δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός... όσο μπορεί ο καθένας και όσο αντέχει το αμάξι του μπαίνει μέχρι να μας πετάξουν έξω...
Βέβαια από ένα σημείο και έπειτα να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρχει open pit lane μιας και ο ένας θα ψήνει, ο άλλος θα τρώει, κάποιοι που δεν είναι και τόσο φανατικοί πιστόβιοι δεν πιέζουν πολύ τα αμάξια τους οπότε δεν πολυμπαίνουν, και πάει λέγοντας.... τα group εγώ προσωπικά πιστεύω θα τηρηθούν άντε τα πρώτα 2 sessions.
Τα group θα μου επιτρέψετε να τα ανακοινώσω μετά το Σάββατο για πολλούς λόγους. Πχ μπορεί κάποιοι τελευταία στιγμή να ακυρώσουν, μπορεί να προστεθούν. Αν πάλι επιμένετε να τα ανακοινώσω νωρίτερα πείτε το μου, αν και πιστεύω μετά το Σάββατο είναι καλύτερα.
Επίσης να τονίσω την συνάντηση του Σαββάτου MUST παρακαλώ έστω και για ένα λεπτό να έρθετε όλοι.
Για ότι άλλο θέλει κάποιος να ρωτήσει εδώ είμαστε.