Πάντως με το open pit lane πρέπει κάτι να γίνει ίσως κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να γίνεται επαναδιαμόρφωση των group με όσους θέλουνε να μπούνε από κάποια ώρα και μετά, και καλό θα είναι οι γρηγωρότεροι από εμάς: Mike192&Urban challenge-ghatzip&Vasilis23 cosmo - εγώ turbo ή όσοι έχουν διάθεση από αυτούς που έχουν εμπειρία (πλέον είμαστε πολλοί), να συνοδηγήσουν μπροστά από τα άλλα group για να δείξουν γραμμές κλπ.
Νομίζω ότι τα παρπάνω είναι για καλύτερο και θα βοηθήσουν όσουν θέλουν να εγκληματιστούν πιο γρήγωρα με την οδήγηση στα Μέγαρα. Όπως και ανάλογα πόσοι θα μαζευτούμε να εποικηνωνήσουμε με τα Μέγαρα ώστε να δούμε το κόστος για χρονομέτρηση. Καλό θα είναι να ποστάρουμε όλοι τις απόψεις μιας και είναι κάτι που γίνεται από όλους προς όλους
Νομίζω ότι τα παρπάνω είναι για καλύτερο και θα βοηθήσουν όσουν θέλουν να εγκληματιστούν πιο γρήγωρα με την οδήγηση στα Μέγαρα. Όπως και ανάλογα πόσοι θα μαζευτούμε να εποικηνωνήσουμε με τα Μέγαρα ώστε να δούμε το κόστος για χρονομέτρηση. Καλό θα είναι να ποστάρουμε όλοι τις απόψεις μιας και είναι κάτι που γίνεται από όλους προς όλους