Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

4 απαντήσεις

Προτάσεις για τα Track Days

????????
    Επισκέπτης

Προτάσεις για τα Track Days Empty Προτάσεις για τα Track Days

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 17 Απρ 2011, 10:04 pm

Πάντως με το open pit lane πρέπει κάτι να γίνει ίσως κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να γίνεται επαναδιαμόρφωση των group με όσους θέλουνε να μπούνε από κάποια ώρα και μετά, και καλό θα είναι οι γρηγωρότεροι από εμάς: Mike192&Urban challenge-ghatzip&Vasilis23 cosmo - εγώ turbo ή όσοι έχουν διάθεση από αυτούς που έχουν εμπειρία (πλέον είμαστε πολλοί), να συνοδηγήσουν μπροστά από τα άλλα group για να δείξουν γραμμές κλπ.

Νομίζω ότι τα παρπάνω είναι για καλύτερο και θα βοηθήσουν όσουν θέλουν να εγκληματιστούν πιο γρήγωρα με την οδήγηση στα Μέγαρα. Όπως και ανάλογα πόσοι θα μαζευτούμε να εποικηνωνήσουμε με τα Μέγαρα ώστε να δούμε το κόστος για χρονομέτρηση. Καλό θα είναι να ποστάρουμε όλοι τις απόψεις μιας και είναι κάτι που γίνεται από όλους προς όλους
    urbanslider
    urbanslider

Προτάσεις για τα Track Days Verified
    Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Προτάσεις για τα Track Days Empty Απ: Προτάσεις για τα Track Days

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 17 Απρ 2011, 10:17 pm

Επειδή πλέον γίναμε πολλοί συμφωνώ με τον Σταύρο πως πρέπει πλέον να δούμε ένα δύο πραγματάκια παραπάνω..

Κατ αρχάς εκτιμώ πως θα πρέπει να ορίσουμε κάποια άτομα ως ομάδα διαχείρησης των trackdays.. Οι οποίοι θα φορούν γιλεκάκι, θα έχουν ασυρματάκια, και καταστάσεις των συμμετεχόντων η οποίες θα πρέπει να είναι φουλ ενημερωμένες, (δίπλα δηλαδή από το όνομα να γράφει αμάξι και την εμπειρία του εκάστοτε συμμετέχοντα)

Όσο για χρονομέτρηση η πίστα διαθέτει αισθητήρες αλλά μας είχαν πει ότι δεν είναι ενεργοποιημένοι.. αν θυμάμαι καλά. πρέπει να το ψάξουμε πάντως... τόσα τους δίνουμε..
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Τρι 30 Αυγ 2011, 12:44 am

τα ποστ που αφορουν τη webcamera,ας μεταφερθουν εδω........

virusakos έγραψε:

Το Internet καλο θα ηταν να ΜΗΝ ηταν απο 3G (= κινητο) γιατι με τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας δεν εισαι και σιγουρος για την ποιοτητα σηματος.

Για το προγραμμα δεν ξερω, δεν εχω ασχοληθει ποτε, αλλα θα ριξω μια ματια καποια στιγμη.

Για το ποιος θα ασχοληθει δεν ειμαι αξιοπιστη πηγη διοτι παιζει να φαω πορτα απο την εταιρια για αδεια και να μην ερθω ποτε στα Μεγαρα (νεουδι γαρ...) Neutral

Οκ,Χαρη ριξε τη ματια σου και το μιλαμε το θεμα...οσον αφορα την ομαδα διαχειρησης πιστευω πως πρεπει να υπαρχει,αλλα οχι μονο αυτη....με αλλα λογια πρεπει ολοι να επωμισθουν(οπως ο urban ετρεχε να μας τραβηξει ολους βιντεο η φωτος,ο Χρηστος ελιωνε πανω απο τα καρβουνα κτλ...)απο κατι ...ετσι για να ξεκινησουμε πρεπει να βγαλουμε κατα καποιο τροπο πινακα εργασιων και μετα να αρχιζουμε να τις μοιραζουμε Wink

johnE30

Αριθμός μηνυμάτων : 115
    Ημ/νία εγγραφής : 04/01/2011

Δημοσίευση  johnE30 Τρι 30 Αυγ 2011, 2:22 am

καλησπερα μετα απο καιρο...

εγω μιας αμαξι πλεον δεν εχω (και να ειχα δηλαδη... φακιν ντριφτερς) προσφερω το κορμι μου Cool σε οτι μπορει να φανει χρησιμο...

δεν δεχομαι πονηρες προτασεις, μονο οτι αφορα πιστα...!

virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Τρι 30 Αυγ 2011, 2:24 am

johnE30 έγραψε:καλησπερα μετα απο καιρο...

εγω μιας αμαξι πλεον δεν εχω (και να ειχα δηλαδη... φακιν ντριφτερς) προσφερω το κορμι μου Cool σε οτι μπορει να φανει χρησιμο...

Το belly dancing αφορα πιστα και δεν ειναι πονηρη προταση.
    Να σε βαλουμε για performer;

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Τρι 30 Αυγ 2011, 2:26 am

basilis έγραψε:...οσον αφορα την ομαδα διαχειρησης πιστευω πως πρεπει να υπαρχει,αλλα οχι μονο αυτη....με αλλα λογια πρεπει ολοι να επωμισθουν(οπως ο urban ετρεχε να μας τραβηξει ολους βιντεο η φωτος,ο Χρηστος ελιωνε πανω απο τα καρβουνα κτλ...)απο κατι ...ετσι για να ξεκινησουμε πρεπει να βγαλουμε κατα καποιο τροπο πινακα εργασιων και μετα να αρχιζουμε να τις μοιραζουμε Wink
    Και να προσθεσω οτι κανονικα θα επρεπε για καθε 'εργασια' να υπαρχουν 2 υπευθυνοι αν και εφοσον ειναι εφικτο αυτο.
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 30 Αυγ 2011, 4:03 am

johnE30 έγραψε: προσφερω το κορμι μου Cool σε οτι μπορει να φανει χρησιμο...

Άμα είναι και μαυρισμένο... πρώτο τραπέζι πίστα θα σε βάλω !! lol! lol! θα κάνουμε τους αλητάρχες να τους μαλώνουμε όλους ??

νο μπερνάουτ νο μπερνάουτ !!!!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 30 Αυγ 2011, 4:52 am

basilis έγραψε:
    ...ετσι για να ξεκινησουμε πρεπει να βγαλουμε κατα καποιο τροπο πινακα εργασιων και μετα να αρχιζουμε να τις μοιραζουμε Wink

Σωστός αν και η ομάδα διαχείρησης θα μπορεί να είναι πιο ευέλικτη. Πχ τα άτομα που την απαρτίζουν να αλλάζουν θέση αναλόγως του τι μπορεί να προκύψει... Επίσης η ομάδα διαχείρησης δεν πρέπει να αναλάβει δουλειές όπως ψήσιμο κάμερες κτλ.. πρέπει να είναι καθαρά πίστα, να φοράει γιλεκάκια και να επικοινωνεί με ασυρμάτους, για την γραμματεία ίσως και μια ντουντούκα θα ήταν καλή...

λοιπόν ξεκινάω να προτείνω και ότι σκεφτήτε ή ότι είδατε να μου ξεφεύγει συμπληρώνετε..

1. pit lane
    2. γραμματεία (άτομο με λίστα των συμμετοχών και των γκρουπ το οποίο θα κανονίζει την ροή των γκρουπ και τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν)
    3. έξοδος πίστας (είσοδος pit)
    4. ψησταριά (ίσως το σημαντικότερο) Cool
    5. κάμερες

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 7:15 pm