Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+7
geox
urbanslider
georx8
Hannibal
spiffm
ghatzip
docmar
11 απαντήσεις

TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT.

docmar
    docmar

TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT. Verified
    Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
    Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 136
    Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
    Τόπος : ΒΟΛΟΣ

TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT. Empty TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT.

Δημοσίευση  docmar Τετ 07 Δεκ 2011, 8:34 am

Αγαπητοι συνφορουμιστες, πριν μερικες μερες πηρα μερος στο track day που ελαβε χωρα στην πιστα των Σερρων τις 3 και 4 12-2011 και που το διοργανωσε το miata club kai to mazdaspeed club.
    Ολα πηγαν καλα και καταφερα να μην εχω καποια υποχρεωση που να μου απαγορευσει την συμμετοχη μου.
    Γεμισα λοιπον βενζινουλα και ξεκινησα το ταξιδι των 300 χιλιομετρων μεχρι τις Σερρες,...πολυ γρηγορα και ανετα εφτασα εκει,....εκανα μια ευθυγραμμιση σε ενα συνεργειο που ειχα κλεισει απο εδω ραντευου και μπηκα στην πιστα για τις γυροβολιες μου.

Τα λαστιχα ειναι ηδη 2 ετων και,..και δεν εχουν ψωμι πια επανω τους, οποτε θα επρεπε να ειμαι συνεπης και συγκρατημενος, για να τρεξω πιστα και να γυρισω πισω στο σπιτι μου χωρις να αλλαξω (εφοσον δεν ειχα και αλλα).

Ετσι και εγινε,...αρκετοι γυροι, οχι πραγματικα πιεσμενοι μεσα στην πιστα,.........αλλα οταν εφτανε η ωρα τις τελικης ευθειας της πιστας,....γινοταν πατιρντι, πανηγυρι, πολεμος, ψιλοχαμος.

Η mazdara μου,...δεν λεει να κανει πισω με τιποτε,...το αντιθετο, καθε φορα που την δοκιμαζω ειναι και καλυτερη.
    Θυμαμαι οτι πηγαινα μεχρι 210 και κατι την προηγουμενη φορα που ετρεξα πριν 2 χρονια.
    Παιδια,...τωρα εφτασα σε δυο περασματα 250.!!!!! ναι 250 και φρεναρα κανονικα για να προλαβω να στριψω στην Κ1.
    Φυσικα αυτο εγινε την κυριακη που του πηρα τον αερα και οχι το Σαββατο που περνουσα ναι μεν γρηγορα αλλα μεχρι 220, σχεδον 230 στα τελευταια περασματα της πρωτης μερας.
    Την κυριακη ημουν πιο επιθετικος και δοκιμαζα ολο και περισοτερο πριν αφησω γκαζι για να φρεναρω για να μπω στην Κ1.

Τι να πω,...ενθουσιαστηκα παρα πολυ,...για ακομη μια φορα μου εκανε την καρδια μου το ατιμο το 7αρι,...αν εχω παραπονο, να πεσει φωτια να με καψει.

enjoy
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UIxWRzK3pOE

https://www.youtube.com/user/kalatvra?feature=mhee#p/u/7/Liq0r4v8ZY0

https://www.youtube.com/user/kalatvra?feature=mhee#p/u/6/Q4wed4zSijc

Δεν φανταστηκα οδηγοντας το,...ποσο εντυπωσιακο ειναι απ εξω....
    Ακουω εντυπωσεις.....
    docmar
    docmar

TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT. Empty Απ: TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT.

Δημοσίευση  docmar Τετ 07 Δεκ 2011, 8:42 am

Α ξεχασα το σημαντικο,....το περπατουσα με 0,95bar (κλειστο boost controler) η με 1,4bar (χαμηλη πιεση, αυτη που χρησιμοποιω παντα οταν το βγαζω βολτα).
    ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT. Empty Απ: TRACK DAY 3 ΚΑΙ 4-11-2011 SERRES CIRCUIT.

Δημοσίευση  ghatzip Τετ 07 Δεκ 2011, 9:11 am

Τι εκανες απο χρονους?
    spiffm
    spiffm

Αριθμός μηνυμάτων : 304
    Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011

Δημοσίευση  spiffm Τετ 07 Δεκ 2011, 9:15 am

Ωραίος!!!

Κανένα incar???
    Hannibal
    Hannibal

Αριθμός μηνυμάτων : 13
    Ημ/νία εγγραφής : 28/11/2011

Δημοσίευση  Hannibal Τετ 07 Δεκ 2011, 8:18 pm

Just a note χωρις να θελω να το παιξω πολυξεριδης και ελπιζω να μου επιτρεπεις, η μεγιστη ταχυτητα που θα εχεις στο braking point πριν την Κ1 δεν εξαρταται ολοκληροτικα απο το braking point που θα ορισεις εσυ (δηλαδη αυτο που νομιζεις και καθε φορα θα λες λιγο παραπανω λιγο παραπερα κλπ). Πιο σημαντικο ρολο παιζει η ταχυτητα εξοδου απο την προηγουμενη στροφη που σε βγαζει πανω στην ευθεια. Απο οτι φαινεται λοιπον πηρες το κολλαϊ (η οπως σκατα γραφετε η λεξη scratch ) και μαλλον ειχες βελτιωσει και την ταχυτητα εξοδου απο την προηγουμενη... okay
    Δεν 8υμαμαι πως ειναι οι σερρες για να σου πω το ακριβες σημειο φρεναρισματος. Συνηθως αυτο το βρισκει μονος του ο οδηγος οπου καθε φορα το παει και λιγο παραπερα μεχρι να βρεθει στα παρτερια οπου ξερει οτι το προηγουμενο σημειο τελικα ηταν το σωστο. b9
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Πεμ 08 Δεκ 2011, 1:04 am

Hannibal έγραψε:Just a note χωρις να θελω να το παιξω πολυξεριδης και ελπιζω να μου επιτρεπεις, η μεγιστη ταχυτητα που θα εχεις στο braking point πριν την Κ1 δεν εξαρταται ολοκληροτικα απο το braking point που θα ορισεις εσυ (δηλαδη αυτο που νομιζεις και καθε φορα θα λες λιγο παραπανω λιγο παραπερα κλπ). Πιο σημαντικο ρολο παιζει η ταχυτητα εξοδου απο την προηγουμενη στροφη που σε βγαζει πανω στην ευθεια. Απο οτι φαινεται λοιπον πηρες το κολλαϊ (η οπως σκατα γραφετε η λεξη scratch ) και μαλλον ειχες βελτιωσει και την ταχυτητα εξοδου απο την προηγουμενη... okay
    Δεν 8υμαμαι πως ειναι οι σερρες για να σου πω το ακριβες σημειο φρεναρισματος. Συνηθως αυτο το βρισκει μονος του ο οδηγος οπου καθε φορα το παει και λιγο παραπερα μεχρι να βρεθει στα παρτερια οπου ξερει οτι το προηγουμενο σημειο τελικα ηταν το σωστο. b9

φιλε,....εννοειται οτι δεν εχω κανενα προβλημα,...ακομη περισοτερο με εναν ανθρωπο που ειναι ευγενης και εξηγει τις προθεσεις του.
    Γουσταρω παντα ωραια συζητηση επανω σε τετοια θεματα.

Φυσικα και δεν εξαρταται ολοκληρωτικα απο το braking point η ταχυτητα που προλαβαινεις να πιασεις αμεσως πριν φρεναρεις,...εχεις απολυτο δικιο
    Συμφωνω και παλι στο οτι σημαντικοτερο ρολο στην, μεγιστη πριν το φρεναρισμα ταχυτητα, παιζει η ταχυτητα εξοδου απο την τελευταια στροφη,..και εδω εχεις απολυτο δικιο,....εξαιρεση αποτελει (που επιβεβαιωνει τον κανονα)το να μιλαμε για ευθεια πανω απο 2 χιλιομετρα οποτε και θα πιασεις τελικη αρκετα πριν αποφασισεις να φρεναρεις και δεν θα παιζει ρολο με ποσα βγηκες απο την τελευταια στροφη.
    Αρα συμφωνω απολυτα σε ολα οσα γραφεις,...ειναι ολοφανερο οτι εχεις αισθηση της πιστας αλλα και οτι εχεις και εμπειρια on the field.

Τι γινεται τωρα με τα δικα μου περασματα,....την προηγουμενη φορα που ετρεξα εκει στις σερρες (που ηταν και πρωτη για εμενα),...δεν αφηνα το αυτοκινητο να επιταγχυνει μεχρι το τελευταθιο σημειο στο οποιο και προλαβαινα να φρεναρω πριν την στροφη,...αποτελεσμα ηταν να το "αμολαω" παααααααρα πολλα μετρα πριν, και συνηθως οταν ξεπερνουσα τα 200 χιλιομετρα,....και αυτο οχι για καποιο συγκεκριμενο λογο,..ετσι δεν ηθελα να ζορισω πολυ φρενα,...αλλα ουτε και εμενα τον ιδιο.

Τωρα που δεν μπορουσα λογω ε΄λαστικων,..να πιεσω μεσα στην πιστα στις στροφες πολυ για να κανω καλο χρονο ( το καλο χρονο φυσικα σχετικο),...εβγαζα το αχτι μου στην ευθεια,....σιγα σιγα γινομουν και πιο επιθετικος και τελικα καταφερα να αναπτυξω και 250 πριν φρεναρω σε 2 περασματα.

Να σου πω οτι η εξοδος μου απο την τελευταια στροφη,..ηταν μικροτερη απο την προηγουμενη φορα, συνειδητα και λογω του οτι,..ηθελα να βαλω και 2α,...για να ακουστουν ωραια οι αλλαγες 2α προς 3η και 3η προς 4η,....ετσι για ηχητικο εφε, χωρις να χρειαζεται,...ειναι στροφη για 3η και οχι για 2α.

Ετσι που λες εχουν τα πραγματα,....εννοειται και παλι οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα, ολα τα σχολια τα καλοπροαιτερα ειναι ευπροσδεκτα και προς συζητηση ισως,...οταν σηκωνουν.

Να εισαι καλα φιλε.
    georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Πεμ 08 Δεκ 2011, 2:40 am

ghatzip έγραψε:Τι εκανες απο χρονους?
    Question
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 08 Δεκ 2011, 4:38 am

docmar έγραψε:Δεν φανταστηκα οδηγοντας το,...ποσο εντυπωσιακο ειναι απ εξω....
    Ακουω εντυπωσεις.....

Τι να σου πω ρε docmar ... έτσι γρήγορα που πέρναγες δεν προλάβαινα να το δω.. στείλε μου μια φωτό στατική να σου πω εντυπώσεις !!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ωραίος, πάντως κάποια στιγμή αν έπαιρνες μια τηλεμετρία (v box ή κάτι παρεμφερές) θα σε βοηθούσε γενικότερα και σαν οδήγηση αλλά και στο πως να κάνεις το αμάξι καλύτερο στον τομέα των επιδόσεων..

Και στα επόμενα με in car πλάνα και με δίμπαρο !!
    geox
    geox

Rotary : οκτω Latest Horsepower : 172 τροχο
    Rebuilds : <<μαμα>>
    Αριθμός μηνυμάτων : 60
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2011
    Τόπος : θεσ/νικη

Δημοσίευση  geox Πεμ 08 Δεκ 2011, 6:19 am

docmar έγραψε:...............................
    Ακουω εντυπωσεις.....

Πρωσοπικα γνωριζω ποσο εντυπωσιακο ειναι το αυτοκινητο σου απ΄ξω b8 (ημουν παρων στο τελευταιο 400αρι που ετρεξες no1 ),συνεπως η εντυπωση μου ειναι οτι θα μπορουσες και.............καλυτερα b1 ,συγνωμη αλλα με απλα μαθηματικα εχοντας ταχυτητα εξοδου στο 0-400 πανω απο 200 χλμ/ωρα(στην ιδια πιστα) και δεδομενου οτι τωρα <<βγαινεις>>απο τη κ16 με εστω και 70χλμ/ωρα(με 2η ταχυτητα),θα μπορουσες να δεις στο κοντερ πανω απο 250 χλμ/ωρα b7

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

και για να σοβαρευτω.....αυτα που αναφερει ο Hannibal ασφαλως και ισχυουν στο να κερδισεις εστω και ενα δεκατο στο κυνηγι του απολυτου χρονου,ειδικα με συνηθης κατασκευες........αυτοκινητα βελτιωμενα οπως του Docmar επηρεαζονται λιγοτερο απο τους νομους της <<φυσικης>>............. Shocked

ο φιλος σου με το λευκο θηριο ανεβηκε στα σερρας? Rolling Eyes
    billrx8
    billrx8

Αριθμός μηνυμάτων : 92
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : los almyros

Δημοσίευση  billrx8 Πεμ 08 Δεκ 2011, 7:52 am

συγνωμη αλλα με απλα μαθηματικα εχοντας ταχυτητα εξοδου στο 0-400 πανω απο 200 χλμ/ωρα(στην ιδια πιστα) και δεδομενου οτι τωρα <<βγαινεις>>απο τη κ16 με εστω και 70χλμ/ωρα(με 2η ταχυτητα),θα μπορουσες να δεις στο κοντερ πανω απο 250 χλμ/ωρα b7

τα 70χιλ απο σταση ερχονται σε 30μετρα φιλε μου.......
    30χιλ+ απο την ταχυτητα εξοδου που ειχε ο doc στο τετρακοσαρι δεν ερχονται μεσα σε 30 μετρα.....
    οταν τρεχεις με 200+χιλ.........
    οποτε παμε παλι στην πρωτη δημοτικου για τα απλα μαθηματικα.......
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Πεμ 08 Δεκ 2011, 8:08 am

urbanslider έγραψε:
    docmar έγραψε:Δεν φανταστηκα οδηγοντας το,...ποσο εντυπωσιακο ειναι απ εξω....
    Ακουω εντυπωσεις.....

Τι να σου πω ρε docmar ... έτσι γρήγορα που πέρναγες δεν προλάβαινα να το δω.. στείλε μου μια φωτό στατική να σου πω εντυπώσεις !!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ωραίος, πάντως κάποια στιγμή αν έπαιρνες μια τηλεμετρία (v box ή κάτι παρεμφερές) θα σε βοηθούσε γενικότερα και σαν οδήγηση αλλά και στο πως να κάνεις το αμάξι καλύτερο στον τομέα των επιδόσεων..

Και στα επόμενα με in car πλάνα και με δίμπαρο !!

ναι θα ηταν ωραια να ειχα και μια τηλεμετρια,...σιγουρα θα με βοηθουσε,..αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να κανω συχνες δοκιμες, αλλα και το 7αρι μου με το setup το τωρινο δεν κανει για καλους χρονους στην πιστα,...μονο και μονο λογω του οτι εχω πολυ μεγαλη τουρμπινα με προσανατολισμο τα πολλα αλογα.

Αν αυριο μεθαυριο βαλω μια πιτσιρικα (gt35 πχ) και εχω φουλ πιεση στις 3500 τοτε θα μπορω να πω οτι μπορω να κυνηγισω πολυ καλυτερους χρονους λογω του οτι θα εχω διαθεσημη δυναμη στο ποδι οταν την χρειαζομαι.
    Οχι φυσικα οτι με μια τουρμπινα θα παω για ρεκορ πιστας (δεν ειμαι χαζος να πιστευω κατι τετοιο) αλλα σιγουρα θα ειμαι σε θεση πολυ ευκολα, να κανω πολυ καλυτερους χρονους απο πριν και με λιγοτερο στρες δικο μου και του αυτοκινητου..

ΥΓ εχω και in car πλανα......
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Πεμ 08 Δεκ 2011, 8:22 am

geox έγραψε:
    docmar έγραψε:...............................
    Ακουω εντυπωσεις.....

Πρωσοπικα γνωριζω ποσο εντυπωσιακο ειναι το αυτοκινητο σου απ΄ξω b8 (ημουν παρων στο τελευταιο 400αρι που ετρεξες no1 ),συνεπως η εντυπωση μου ειναι οτι θα μπορουσες και.............καλυτερα b1 ,συγνωμη αλλα με απλα μαθηματικα εχοντας ταχυτητα εξοδου στο 0-400 πανω απο 200 χλμ/ωρα(στην ιδια πιστα) και δεδομενου οτι τωρα <<βγαινεις>>απο τη κ16 με εστω και 70χλμ/ωρα(με 2η ταχυτητα),θα μπορουσες να δεις στο κοντερ πανω απο 250 χλμ/ωρα b7

και για να σοβαρευτω.....αυτα που αναφερει ο Hannibal ασφαλως και ισχυουν στο να κερδισεις εστω και ενα δεκατο στο κυνηγι του απολυτου χρονου,ειδικα με συνηθης κατασκευες........αυτοκινητα βελτιωμενα οπως του Docmar επηρεαζονται λιγοτερο απο τους νομους της <<φυσικης>>............. Shocked

ο φιλος σου με το λευκο θηριο ανεβηκε στα σερρας? Rolling Eyes

Σε ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια πρωτον.
    να ξερεις οτι ετσι λαθος που το πατουσα εγω το αυτοκινητο,.....βγαινοντας απο την κ16 με 2α!!! ταχυτητα, ενω επρεπε να εχω 3η και καλα φορτωμενη,.....επιτηδες εκανα τα πραγματα πιο δυσκολα για μενα.

Γνωριζοντας οτι ηταν λαθος,...εβλεπα ποσο πιο αργος ημουν οταν εβγαινα με 2α, αντι για 3η,...επιτηδες το εκανα αρκετες φορες, γιατι ηταν πιο εντυπωσιακο και οπτικα και ηχητικα για τους θεατες (και εγω ειμαι θεατης οταν βλεπω και ακουω τα βιντεακια).

Ειχα σιγουρα ΛΙΓΟΤΕΡΑ χιλιομετρα στο ιδιο σημειο, απο το οταν περνουσα απο εκει ακριβως, στο 400αρι.
    Στο 400αρι σε εκεινο το σημειο ειχα δευτερα καλα φορτωμενη με περιπου 110 χιλιομετρα,....στο track day σε καμια περιπτωση δεν ειχα παραπανω,....οποτε αν συνυπολογισουμε το οτι ειχα αρκετα μεγαλυτερη πιεση (στο 400αρι) και αρα αρκετα περισοτερα αλογα,...ημουν σε χειροτερη μοιρα.
    Φυσικα εκει υπηρχε τερματισμος,...ενω στο track day,...το τερμα το εβαζα εγω, οσο νομιζα οτι προλαβαινα να φρεναρω πριν την Κ1.

Ειχε ωραια φαση,.περασα πολυ καλα,....στον γυρισμο που ηθελα να φτασω στην κορη μου οσο πιο γρηγορα γινοταν, κατεβαινα σταθερα με 180-200,.....ειναι ταξιδιαρικο το 7αρι,...βεβαια αρκει να παραληψεις να μπεις στην διαδηκασια, να δεις ποσα εκαψες.

Τοσο μεγαλη ευχαριστηση που μου προσφερει,...χαλαλι του.

ΥΓ Ο Φιλος μου δεν ανεβηκε,...κατι κανει παλι στο αυτοκινητο που εχει να κανει με καροτσα και εξωτερικη εμφανιση και γιαυτο δεν ηρθε, απο οτι μου ελεγε.

docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Πεμ 08 Δεκ 2011, 8:36 am

Απο χρονους δεν εκανα τιποτε το ιδιαιτερο,...οπως προειπα δεν ειχα λαστιχα και κατα την προσφιλη μου τακτικη,...δεν γουσταρω να μπερδευομαι πολυ με το αυτοκινητο, οταν παω καπου να γουσταρω με αυτο.
    Οποτε ειχα παρει αποφαση οτι πρεπει να ειμαι πολυ κρατημενος στις στροφες της πιστας,...γιατι επρεπε να διασκεδασω και το Σαββατο και την κυριακη,...και να μπορω να γυρισω και πισω στο Βολο.

Εκανα μερικους σχετικα γρηγορους γυρους παρολα αυτα,...εκανα μεχρι 1.37 με χρονομετρο και συνοδηγο,...τηλεμετρια δεν ειχα, ουτε της πιστας ουτε και καποια αλλη.
    ghatzip
    ghatzip

Δημοσίευση  ghatzip Πεμ 08 Δεκ 2011, 11:04 am

Το 1.37 ειναι απιστευτος χρονος με πολιτικα λαστιχα!!! Κι'εγω νομιζα οτι πηγαινα ψιλογρηγορα οταν εκανα 1.37 με slick. Τελικα το εφταρι ειναι οντως αλλου.Μπραβο για τον χρονο σου.
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Αριθμός μηνυμάτων : 614
    Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011

Δημοσίευση  Επισκεπτ Πεμ 08 Δεκ 2011, 11:08 am

ghatzip έγραψε: Τελικα το εφταρι ειναι οντως αλλου.Μπραβο για τον χρονο σου.

Eιδες που σου εκανε καλο η κουβεντα μας. scratch
    ghatzip
    ghatzip

Δημοσίευση  ghatzip Πεμ 08 Δεκ 2011, 11:22 am

Επισκεπτ έγραψε:

Φιλε να με συμπαθας,ποτε μιλησαμε?Το nickname σου δε μου λεει κατι...Ποιος εισαι?Αν θες απαντα με πμ να μη χαλαμε το ωραιο αυτο τοπικ με ασχετα.
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Πεμ 08 Δεκ 2011, 12:21 pm

ghatzip έγραψε:Το 1.37 ειναι απιστευτος χρονος με πολιτικα λαστιχα!!! Κι'εγω νομιζα οτι πηγαινα ψιλογρηγορα οταν εκανα 1.37 με slick. Τελικα το εφταρι ειναι οντως αλλου.Μπραβο για τον χρονο σου.

Σε ευχαριστω φιλε,....τα λαστιχα ειναι κατι τελειωμενα σεμι.
    Δεν ειναι απλα radial.

Παντως η αληθεια ειναι πως το 7αρι μεσα στην πιστα φαινεται καθαρα οτι εκει ειναι το στοιχειο του,...αυτο καταλαβαινω εγω,...ειναι τρομερη η αισθηση του να το οδηγεις μεσα στην πιστα στριβοντας.....

σαν να ειναι δικο του το μερος,...ειναι περιεργο αυτο που σου γραφω αλλα ετσι αισθανεσαι.
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Πεμ 08 Δεκ 2011, 6:07 pm

Επισκεπτ έγραψε:

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy cheers cheers cheers
    geox
    geox

Rotary : οκτω Latest Horsepower : 172 τροχο
    Rebuilds : <<μαμα>>
    Αριθμός μηνυμάτων : 60
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2011
    Τόπος : θεσ/νικη

Δημοσίευση  geox Παρ 09 Δεκ 2011, 7:19 am

billrx8 έγραψε:συγνωμη αλλα με απλα μαθηματικα εχοντας ταχυτητα εξοδου στο 0-400 πανω απο 200 χλμ/ωρα(στην ιδια πιστα) και δεδομενου οτι τωρα <<βγαινεις>>απο τη κ16 με εστω και 70χλμ/ωρα(με 2η ταχυτητα),θα μπορουσες να δεις στο κοντερ πανω απο 250 χλμ/ωρα b7

τα 70χιλ απο σταση ερχονται σε 30μετρα φιλε μου.......
    30χιλ+ απο την ταχυτητα εξοδου που ειχε ο doc στο τετρακοσαρι δεν ερχονται μεσα σε 30 μετρα.....
    οταν τρεχεις με 200+χιλ.........
    οποτε παμε παλι στην πρωτη δημοτικου για τα απλα μαθηματικα.......

κανεις λαθος ''quote'' στο ποστ μου.............το σωστο ''quote'' που θα επρεπε να κανεις ειναι αυτο:

''συγνωμη αλλα με απλα μαθηματικα εχοντας ταχυτητα εξοδου στο 0-400 πανω απο 200 χλμ/ωρα(στην ιδια πιστα) και δεδομενου οτι τωρα <<βγαινεις>>απο τη κ16 με εστω και 70χλμ/ωρα(με 2η ταχυτητα),θα μπορουσες να δεις στο κοντερ πανω απο 250 χλμ/ωρα b7

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! ''

συνεπως πριν περασουμε στα απλα μαθηματικα της πρωτης δημοτικου οπως ειρωνικα αναφερεις.............ας εξετασουμε εαν καταλαβαμε ορθως την διαφορα μεταξυ της''εικονας'' των δυο quote........ισως εαν παμε στα προνηπια καταλαβουμε σε ποια εικονα ''κρυβεται'' η διαφορα..............

το παρηγορο για εμενα ειναι οτι μονο εσυ δεν καταλαβες το blackωδες humor μου.......sory for the off topic
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 09 Δεκ 2011, 2:45 pm

Εγώ δεν ξέρω για χιλιόμετρα - χρόνους κλπ, εκείνο που ξέρω είναι ότι μου αρέσει έτσι που ακούγεται ότι καθαρίζει το μοτέρ okay
    Hannibal
    Hannibal

Αριθμός μηνυμάτων : 13
    Ημ/νία εγγραφής : 28/11/2011

Δημοσίευση  Hannibal Παρ 09 Δεκ 2011, 11:46 pm

geox έγραψε:

Φιλε μου αυτα που λεω ισχυουν για ολα τα αυτοκινητα που ειναι μεσα σε πιστα και κυνηγανε χρονο. Ειτε ειναι 2CV ειναι ειναι F1.
    Τωρα αν ο οποιοσδηποτε απλα θελει να μπει απλα για βολτα, χωρις να πιεση κλπ κλπ, τοτε κανει την βολτα του, δεν μιλαει για τελικη ταχυτητα η braking points κλπ κλπ. Οποτ εαπο οτι καταλαβα ο doc μαλλον ηταν καπου ενδιαμεσα αλλα χωρις να θελει να πιεσει τοσο πολυ οπως ειπε. Τουλαχιστον ελπιζω στο επομενο track day να θελησει και να μπορεσει να ριξει και αλλο τον χρονο του. cheers

Υ.Γ. Επισεις προς ολους μια μικρη διορθωση. Το v-box η οποιαδηποτε αλλη συσκευη μετρησεων δεν λεγεται τηλεμετρια αλλα χρονομετρο (αν μιλαμε μονο για timiming module ειτε χειρος ειτε in car build.) η data logger αν μιλαμε για modules που ειναι συνδεδεμενα με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου η περνει σημα απο δορυφορο (v-box η οποιοδηποτε αλλο).
    Τηλεμετρια ειναι το συστημα το οποιο ειναι συνδεδεμενο στον εγκεφαλο του αυτοκινητου και σου δινει live feed στα ΡΙΤ την ωρα που το αμαξι/μηχανη η οτιδηποτε αλλο ειναι στην πιστα. Επισεις υπαρχει και συστημα τηλεμετριας στο οποιο μπορεις να ρυθμισεις το αμαξι/μηχανη whatever που ειναι μεσα στην πιστα και ενω τρεχει, και εσυ εισαι στα ΡΙΤ. Cool
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 10 Δεκ 2011, 12:46 am

^ Εντάξει γνωρίζω τι είναι τηλεμετρία και τι είναι τα υπόλοιπα, απλά με τόσα συστήματα από τόσες εταιρίες (stack, race-technology, racelogic (το ξέρεις ότι ο κατάλογος μακραίνει πολύ..) κτλ που υπάρχουν και με τόσες επεκτάσεις το κάθε ένα.. άντε να πεις τι είναι το κάθε τι, anyway για data logger του έγραφα όχι για χρονόμετρο, απλά το πα τηλεμετρία.. για να το κάνω πιο γενικό.. ξέρεις.. όπως μπορεί κάποιος να σου πει ότι το smart είναι αυτοκίνητο.. Laughing Laughing
    docmar
    docmar

Δημοσίευση  docmar Κυρ 11 Δεκ 2011, 7:02 am

Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ δεν ξέρω για χιλιόμετρα - χρόνους κλπ, εκείνο που ξέρω είναι ότι μου αρέσει έτσι που ακούγεται ότι καθαρίζει το μοτέρ okay

Ετσι.
    Απλα πραγματα φιλε.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 3:43 am