Καλησπέρα και απο μένα,
θα ήθελα κι εγώ να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου απο τη περασμένη Δευτέρα αν και ήμουν μόνο θεατής λόγο ακατάλληλου αυτοκινήτου...
Έχοντας την τύχη να έχω λάβει μέρος σε αρκετά t.d. θα ήθελα να συγχαρώ το Χρήστο και τη Μαριάννα που το οργάνωσαν.
Αυτά που θα θυμάμαι είναι :
Η εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα που υπήρχε και η οποία δεν ήταν καθόλου προσποιητή. Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό, γιατι δεν είναι πάντα δεδομένο, ειδικά σε παρέες που υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός. Δεν είναι λόγια για να κολακεύσω κανέναν (δεν έχω κανένα λόγο ή συμφέρον να το κάνω άλλωστε)
Η γρήγορη βόλτα στην πίστα σαν συνοδηγός με το RX7 του Χρήστου. Με εντυπωσίασε ο τρόπος που βάζει το αυτοκίνητο τα άλογα στο δρόμο παρά την μεγάλη ροπή και τα -ισως- ακατάλληλα λάστιχα για τέτοια events που παρ'όλαυτά τελικά πατούσαν μια χαρά. Πολύ ωραίο παιχνίδι και πολύ ωραία η βόλτα Χρήστο. THANX. Μου άρεσε επίσης και η ανάρτησή του αν και δεν ξέρω τι φοράει
Για μια ακόμα φορά με εντυπωσίασαν τα παρατεταμένα φλογίδια της Μαριάννας (του αυτοκινήτου της για να ακριβολογώ....)
Πολύ κ@..... (σορυ αλλα δεν μπορούσα να κρατηθώ...), αλλά και ο ήχος που έβγαζε (το RX8.....)
Απο τις πιο ωραίες στιγμές της ημέρας ήταν το παιχνίδι του κόκκινου (πολύ δυνατού) RX8 με το EVO. Έχετε ανεβάσει το επίπεδο χρόνων και στησίματος πολύ ψηλά
Όμορφο και το κόκκινο RX7 FC του ψηλού που γυρνούσε πότε με γραμμές πότε με το πλάι μπροστα από την Κ9. Ψηλέ αν συνεχίσεις με το πλάι θα πρέπει να βάλεις καθαριστήρες στα πλαινά τζάμια για να καθαρίζεις τα έντομα
Τέλος, όλα τα λεφτά ήταν τα διάφορα σχόλια και κουτσομπολιά στα pit όπου έριξα πααααρα πολύ γέλιο κάποιες στιγμές.... Δε θα αναφερθώ για ευνόητους λόγους
Ελπίζω να γίνει κάποιο αντίστοιχο event σύντομα. Ως ενεργό μέλος του Porsche Club of Greece πρότεινα στο Χρήστο να έρθουμε κι εμείς με κάποια ισοδύναμα και ανταγωνιστικά αυτοκίνητα με τα δικά σας (200 με 350 PS ???) και να παίξουμε σε κάποιο επόμενο td αν ψήνεστε...
Θα μας παίξετε ?
Γνώρισα αρκετούς από εσάς και χάρηκα γιατί πέρασα πολύ καλα. Εύχομαι η παρέα σας να μεγαλώνει και να περνάτε κάθε φορά και καλύτερα
Αντε και στο επόμενο λοιπόν
Στέφανος