Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+30
redneck
CrazyWaters
ΓΙΑΝΝΗΣ151
itsala
ΗΛΙΑΣRX8
docmar
appellator
dimos47ki7
neokosmi
xristinarx
virusakos
ghatzip
johnE30
iaponas
vasilis_M
corx8stas
Mike 192T
Revolution
Mavros Piravlos
art911
xristinarx8
dimitseba
basilis
endless
blueshark
soundkeeper
vasiliss23
akis-rx8
giorgos 75
urbanslider
34 απαντήσεις

4ο Track Day

ghatzip
    ghatzip

4ο Track Day  - Σελίδα 12 Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

4ο Track Day  - Σελίδα 12 Empty Απ: 4ο Track Day

Δημοσίευση  ghatzip Τετ 13 Απρ 2011, 7:39 am

Κατι ενδιαφερον

4ο Track Day  - Σελίδα 12 Spiffmvsmariana

Εχω απομονωσει ενα κομματι της ευθειας απο παλαιοτερο γυρο του Σταυρου στο 1.09.80 και το συγκρινω με το ιδιο κομματι απο τον γυρο της Μαριαννας.
    Βλεπουμε οτι τα δυο αυτοκινητα ανοιγουν ακριβως με τον ιδιο τροπο και αλλαζοντας το γραφημα σε ταχυτητα-χρονο βλεπεις οτι κανουν 80-160 σε 7,25 δευτερολεπτα ακριβως και οι δυο!!!!!!
    Βεβαια εαν βαλεις το τελευταιο σχεδιαγραμμα του Σταυρου απο το 1.08.40 , εκει υπαρχει μια υπεροχη του μοτερ του Σταυρου εναντι αυτου της Μαριαννας.
    dimitseba
    dimitseba

Rotary : RX-8 (fd3s with 25g Latest Horsepower : coming up...
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 256
    Ημ/νία εγγραφής : 05/09/2010

Δημοσίευση  dimitseba Τετ 13 Απρ 2011, 8:41 am

spiffm έγραψε:
    ghatzip έγραψε: πιστευω οτι πολλες φορες δεν εχει σημασια τι ζητας , αλλα ο τροπος που το ζητας (ή δεν το ζητας).

+1000. Όπως και η αλλαγή τακακιών του dimitseba έξω από την πίστα.

Αυτό ήταν μεγάλο πακέτο! Στον τελευταίο μου γύρο ήμουνα λίγο απρόσεχτος και έλιωσα τελείως τα τακάκια μου! Το αποτέλεσμα ήταν να είναι πλέον νύχτα και να μην μπορώ ούτε να μετακινήσω το 8ρι μου γιατί αντί για τακάκια είχαν μείνει μόνο οι σιδερένιες βάσεις. Η μονη λύση θα ήταν η οδική βοήθεια! Οταν λοιπόν πήρα τηλ να την καλέσω εμφανίζεται η Μαριαννα και μου λέει κλησ'τους βρήκαμε τακάκια και θα σου τα αλλάξει ο Χρίστος έξω από την πίστα τακα-τακα...
    Να μην το κουράσω άλλο Ευχαριστώ πολύ τον ΗλίαRX-8 για τα τακάκια που μου προσέφερε, τον Χρίστο πού σχεδόν χωρίς εργαλεία μέσα στο σκοτάδι κατάφερε θα έλεγα με άνεση να αφαιρέσει τα κολήμένα υπολείματα απο τα λιωμένα τακάκια, να επαναφέρει τα εμβολάκια(πολυ πακέτο) και να βάλει τα καινουρια τακάκια σωστά στη θέση τους για να μπορέσω να γυρίσω με ασφάλεια αλλά και τα υπόλειπα παιδιά που παρά το κρύο και την κούραση έκατσαν να βοηθήσουν μέχρι τέλους και φύγαμε όλοι μαζί! Αυτοί είναι πραγματικοί φίλοι...
    Ευχαριστώ!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 13 Απρ 2011, 9:42 am

4ο Track Day  - Σελίδα 12 1084bluevs1098

Και τα δικά μου (χάλια). Το μπλε το 1.08,4 και το κόκκινο 1.09,8. Δεν εκμεταλευτικά την αεροτομή, κι έπρεπε να είχα ακούσει τον gha που μου έλεγε παραπάνω γωνία 11 κι έπρεπε να είχα τερματίσει στις 18 πράγμα που μου επιβέβεωσε κι ο Mike από Kognition αλλά ακόμα κι έτσι η διαφορά φάνηκε πριν και μετά την ευθεία που έμπαινα κι έβγαινα με πολλά παραπάνω.
    Φαίνεται καθαρότατα η δύναμη στα φρένα από την προηγούμενη φορά.
    Κι αυτό που φαίνεται ακόμα καθαρότερα είναι η δουλειά που έκανε ο Χρήστος στο χάρτη. Πήγαινα μόνιμα μια πάνω στην ευθεία και μετά την Κ9 το αυτοκίνητο απλά πετούσε. 150χλμ πριν την Κ1!!!
    Το αυτοκίνητο πλέον θέλει κόντεμα ώστε να μπορώ να μαζέψω παραπάνω στην Κ9 και γενικότερα ακόμα κι έτσι όπως είναι ο χρόνος του είναι τουλάχιστω παιδικός. Δεν πριμένω να έχω την μείωση που έχω ως τώρα σε χρόνο αλλά περίπου ένα δευτερό με πιο σωστές ρυθμίσεις σε αεροτομή και αρκετά καλύτερη οδήγηση. Παρακαλώ στείλτε μου χρόνους για να βγάλω διαγράμματα

urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 13 Απρ 2011, 9:48 am

Λοιπόν το πράμα έχει ως εξής...

Έλαβον...

1.spiffm...50
    2.urbanliner...50
    3.Mike192...50
    4.ghatzip...50
    5.vasilis23...50
    6.jdm-r...απαλλαγή
    7.endless...απαλλαγή
    8.puma...50
    9.Basilis...50
    10.Dimitseba...50
    11.rx8life...50
    12.emilmx...50
    13.GTi
    14.redsuns...50
    15.ΗΛΙΑΣRX8...50
    16.cosmar...50
    17.lampros
    18.xristinarx8...50
    19.Λαμπης 106...50
    20.virusakos...50
    21.Βασίλης starlet...50
    22.φίλος vasili23...50
    23.Ντίνα (Ford Fiesta)...50
    24.Δημήτρης (Skoda Fabia)...50
    25.Mini cooper S...50
    26.Audi A4...50
    27.Vasilis_M...50
    28.Thanos Rio...50
    29.ΓΙΑΝΝΗΣ151...50
    30.mx5 φίλος emilmx...50
    31.seat leon...50
    32.tarifas(αν θυμάμαι καλά το nickname)...50

Το κόστος της πίστας είναι 1640 ευρώ.

Ο JDM-R μας έβαλε τα 500 ευρώ (ευχαριστούμε) οπότε jdm-r και endless απαλάσσονται της συμμετοχής.

Οπότε το κόστος της πίστας για τους υπόλοιπους έγινε 1140 ευρώ.

Τα φαγητά τα κέρασε ο basilis λόγω γενεθλίων (Τσίλια να μας ζήσεις και ευχαριστούμε). Τα ποτά και λοιπά σάρτζαλα μάρτζαλα (κάρβουνα, πάγος, ποτηράκια, πιατάκια κτλ) κόστισαν στην endless 210 ευρώ. Θα ποστάρω αποδειξούλα..

lampros cosmar και gti ήρθαν τελευταία στιγμή και μπήκαν για ένα-δύο γύρους.. εγώ προσωπικά ντράπηκα να τους πάρω λεφτά.. ο cosmar ενώ είχε πληρώσει όμως κανονικά την συμμετοχή του θα τα βρούμε..

οπότε έλαβα από τους συμμετέχοντες 1400 ευρώ.

Άρα 1140 (πίστα) και 210 (ποτά κτλ) = 1360 ευρώ. Από τα 40 ευρώ που περίσσεψαν τα ρέστα στον κάθε ένα είναι 1,25 ευρώ, ή εναλλακτικά τα βάζω κάβα για το φαγοπότι στο ΣΕΣΙ.

Αν υπάρχει η οποιαδήποτε ένσταση-σκοτεινό σημείο παρακαλώ να μου πείτε.

Ευχαριστώ πολύ.
    ΗΛΙΑΣRX8
    ΗΛΙΑΣRX8

Rotary : rx8 Latest Horsepower : 300
    Αριθμός μηνυμάτων : 50
    Ημ/νία εγγραφής : 08/10/2010
    Τόπος : ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δημοσίευση  ΗΛΙΑΣRX8 Τετ 13 Απρ 2011, 6:20 pm

dimitseba έγραψε:
    spiffm έγραψε:
    ghatzip έγραψε: πιστευω οτι πολλες φορες δεν εχει σημασια τι ζητας , αλλα ο τροπος που το ζητας (ή δεν το ζητας).

+1000. Όπως και η αλλαγή τακακιών του dimitseba έξω από την πίστα.

Αυτό ήταν μεγάλο πακέτο! Στον τελευταίο μου γύρο ήμουνα λίγο απρόσεχτος και έλιωσα τελείως τα τακάκια μου! Το αποτέλεσμα ήταν να είναι πλέον νύχτα και να μην μπορώ ούτε να μετακινήσω το 8ρι μου γιατί αντί για τακάκια είχαν μείνει μόνο οι σιδερένιες βάσεις. Η μονη λύση θα ήταν η οδική βοήθεια! Οταν λοιπόν πήρα τηλ να την καλέσω εμφανίζεται η Μαριαννα και μου λέει κλησ'τους βρήκαμε τακάκια και θα σου τα αλλάξει ο Χρίστος έξω από την πίστα τακα-τακα...
    Να μην το κουράσω άλλο Ευχαριστώ πολύ τον ΗλίαRX-8 για τα τακάκια που μου προσέφερε, τον Χρίστο πού σχεδόν χωρίς εργαλεία μέσα στο σκοτάδι κατάφερε θα έλεγα με άνεση να αφαιρέσει τα κολήμένα υπολείματα απο τα λιωμένα τακάκια, να επαναφέρει τα εμβολάκια(πολυ πακέτο) και να βάλει τα καινουρια τακάκια σωστά στη θέση τους για να μπορέσω να γυρίσω με ασφάλεια αλλά και τα υπόλειπα παιδιά που παρά το κρύο και την κούραση έκατσαν να βοηθήσουν μέχρι τέλους και φύγαμε όλοι μαζί! Αυτοί είναι πραγματικοί φίλοι...
    Ευχαριστώ!

ολα καλα φιλε,
    και συ στην θεση μου το ιδιο θα εκανες πιστευω!
    εγω ετσι εχω μαθει να ειμαι με τους φιλους μου,
    εξαλλου οι πραγματικοι φιλοι στα δυσκολα φαινονται...
    ghatzip
    ghatzip

Δημοσίευση  ghatzip Τετ 13 Απρ 2011, 7:15 pm

spiffm έγραψε:

Και τα δικά μου (χάλια). Το μπλε το 1.08,4 και το κόκκινο 1.09,8. Δεν εκμεταλευτικά την αεροτομή, κι έπρεπε να είχα ακούσει τον gha που μου έλεγε παραπάνω γωνία 11 κι έπρεπε να είχα τερματίσει στις 18 πράγμα που μου επιβέβεωσε κι ο Mike από Kognition αλλά ακόμα κι έτσι η διαφορά φάνηκε πριν και μετά την ευθεία που έμπαινα κι έβγαινα με πολλά παραπάνω.
    Φαίνεται καθαρότατα η δύναμη στα φρένα από την προηγούμενη φορά.
    Κι αυτό που φαίνεται ακόμα καθαρότερα είναι η δουλειά που έκανε ο Χρήστος στο χάρτη. Πήγαινα μόνιμα μια πάνω στην ευθεία και μετά την Κ9 το αυτοκίνητο απλά πετούσε. 150χλμ πριν την Κ1!!!
    Το αυτοκίνητο πλέον θέλει κόντεμα ώστε να μπορώ να μαζέψω παραπάνω στην Κ9 και γενικότερα ακόμα κι έτσι όπως είναι ο χρόνος του είναι τουλάχιστω παιδικός. Δεν πριμένω να έχω την μείωση που έχω ως τώρα σε χρόνο αλλά περίπου ένα δευτερό με πιο σωστές ρυθμίσεις σε αεροτομή και αρκετά καλύτερη οδήγηση. Παρακαλώ στείλτε μου χρόνους για να βγάλω διαγράμματα

Σταυρο ο χρονος που εκανες ειναι φοβερος .Μην ξεχνας οτι οι επισκεψεις σου στην πιστα μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου! Βελτιωσες τον (ηδη καλο) χρονο σου κατα 1.5 δευτερολεπτο Shocked Shocked . Καθε αλλαγη στο αυτοκινητο χρειαζεται και καποιο χρονο για να την συνηθησεις και να φανει η βελτιωση και στο γυρολογιο σου.

Σιγουρα εαν κοντυνεις λιγο τις σχεσεις θα βοηθησεις το μοτερ στα κλειστα κομματια που εισαι ψιλοκρεμασμενος τωρα(πχ Κ9). Τελος νομιζω οτι αποδειχτηκε με τον πιο σαφη τροπο οτι η δυναμη δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο οσο η Ρ Ο Π Η .

Ενας τελευταιος (?) παραγοντας οπως σωστα επισημανες ειναι η διασταση των ελαστικων...Εκει θελει ενα ψαξιμο , το οποιο δυστυχως δεν ειναι ευκολο να γινει .
    art911
    art911

Αριθμός μηνυμάτων : 24
    Ημ/νία εγγραφής : 22/01/2011

Δημοσίευση  art911 Πεμ 14 Απρ 2011, 6:55 am

Καλησπέρα και απο μένα,

θα ήθελα κι εγώ να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου απο τη περασμένη Δευτέρα αν και ήμουν μόνο θεατής λόγο ακατάλληλου αυτοκινήτου... Sad
    Έχοντας την τύχη να έχω λάβει μέρος σε αρκετά t.d. θα ήθελα να συγχαρώ το Χρήστο και τη Μαριάννα που το οργάνωσαν.

Αυτά που θα θυμάμαι είναι :

Η εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα που υπήρχε και η οποία δεν ήταν καθόλου προσποιητή. Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό, γιατι δεν είναι πάντα δεδομένο, ειδικά σε παρέες που υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός. Δεν είναι λόγια για να κολακεύσω κανέναν (δεν έχω κανένα λόγο ή συμφέρον να το κάνω άλλωστε)

Η γρήγορη βόλτα στην πίστα σαν συνοδηγός με το RX7 του Χρήστου. Με εντυπωσίασε ο τρόπος που βάζει το αυτοκίνητο τα άλογα στο δρόμο παρά την μεγάλη ροπή και τα -ισως- ακατάλληλα λάστιχα για τέτοια events που παρ'όλαυτά τελικά πατούσαν μια χαρά. Πολύ ωραίο παιχνίδι και πολύ ωραία η βόλτα Χρήστο. THANX. Μου άρεσε επίσης και η ανάρτησή του αν και δεν ξέρω τι φοράει

Για μια ακόμα φορά με εντυπωσίασαν τα παρατεταμένα φλογίδια της Μαριάννας (του αυτοκινήτου της για να ακριβολογώ....)
    Πολύ κ@..... (σορυ αλλα δεν μπορούσα να κρατηθώ...), αλλά και ο ήχος που έβγαζε (το RX8.....)

Απο τις πιο ωραίες στιγμές της ημέρας ήταν το παιχνίδι του κόκκινου (πολύ δυνατού) RX8 με το EVO. Έχετε ανεβάσει το επίπεδο χρόνων και στησίματος πολύ ψηλά

Όμορφο και το κόκκινο RX7 FC του ψηλού που γυρνούσε πότε με γραμμές πότε με το πλάι μπροστα από την Κ9. Ψηλέ αν συνεχίσεις με το πλάι θα πρέπει να βάλεις καθαριστήρες στα πλαινά τζάμια για να καθαρίζεις τα έντομα Wink

Τέλος, όλα τα λεφτά ήταν τα διάφορα σχόλια και κουτσομπολιά στα pit όπου έριξα πααααρα πολύ γέλιο κάποιες στιγμές.... Δε θα αναφερθώ για ευνόητους λόγους silent

Ελπίζω να γίνει κάποιο αντίστοιχο event σύντομα. Ως ενεργό μέλος του Porsche Club of Greece πρότεινα στο Χρήστο να έρθουμε κι εμείς με κάποια ισοδύναμα και ανταγωνιστικά αυτοκίνητα με τα δικά σας (200 με 350 PS ???) και να παίξουμε σε κάποιο επόμενο td αν ψήνεστε...
    Θα μας παίξετε ? Twisted Evil

Γνώρισα αρκετούς από εσάς και χάρηκα γιατί πέρασα πολύ καλα. Εύχομαι η παρέα σας να μεγαλώνει και να περνάτε κάθε φορά και καλύτερα
    Αντε και στο επόμενο λοιπόν

Στέφανος

dimos47ki7
    dimos47ki7

Αριθμός μηνυμάτων : 366
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Γλυφαδα

Δημοσίευση  dimos47ki7 Πεμ 14 Απρ 2011, 8:07 am

art911 έγραψε:Ως ενεργό μέλος του Porsche Club of Greece πρότεινα στο Χρήστο να έρθουμε κι εμείς με κάποια ισοδύναμα και ανταγωνιστικά αυτοκίνητα με τα δικά σας (200 με 350 PS ???) και να παίξουμε σε κάποιο επόμενο td αν ψήνεστε...

θα προλαβω τον ψηλο...

ελα μωρε με τους σκαραβαιους θα ασχολουμαστε!!!!

Twisted Evil Twisted Evil happy
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 14 Απρ 2011, 8:47 am

art911 έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα,

θα ήθελα κι εγώ να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου απο τη περασμένη Δευτέρα αν και ήμουν μόνο θεατής λόγο ακατάλληλου αυτοκινήτου... Sad
    Έχοντας την τύχη να έχω λάβει μέρος σε αρκετά t.d. θα ήθελα να συγχαρώ το Χρήστο και τη Μαριάννα που το οργάνωσαν.

Η εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα που υπήρχε και η οποία δεν ήταν καθόλου προσποιητή. Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό, γιατι δεν είναι πάντα δεδομένο, ειδικά σε παρέες που υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός. Δεν είναι λόγια για να κολακεύσω κανέναν (δεν έχω κανένα λόγο ή συμφέρον να το κάνω άλλωστε)

Η γρήγορη βόλτα στην πίστα σαν συνοδηγός με το RX7 του Χρήστου. Με εντυπωσίασε ο τρόπος που βάζει το αυτοκίνητο τα άλογα στο δρόμο παρά την μεγάλη ροπή και τα -ισως- ακατάλληλα λάστιχα για τέτοια events που παρ'όλαυτά τελικά πατούσαν μια χαρά. Πολύ ωραίο παιχνίδι και πολύ ωραία η βόλτα Χρήστο. THANX. Μου άρεσε επίσης και η ανάρτησή του αν και δεν ξέρω τι φοράει

Για μια ακόμα φορά με εντυπωσίασαν τα παρατεταμένα φλογίδια της Μαριάννας (του αυτοκινήτου της για να ακριβολογώ....)
    Πολύ κ@..... (σορυ αλλα δεν μπορούσα να κρατηθώ...), αλλά και ο ήχος που έβγαζε (το RX8.....)

Απο τις πιο ωραίες στιγμές της ημέρας ήταν το παιχνίδι του κόκκινου (πολύ δυνατού) RX8 με το EVO. Έχετε ανεβάσει το επίπεδο χρόνων και στησίματος πολύ ψηλά

Όμορφο και το κόκκινο RX7 FC του ψηλού που γυρνούσε πότε με γραμμές πότε με το πλάι μπροστα από την Κ9. Ψηλέ αν συνεχίσεις με το πλάι θα πρέπει να βάλεις καθαριστήρες στα πλαινά τζάμια για να καθαρίζεις τα έντομα Wink

Τέλος, όλα τα λεφτά ήταν τα διάφορα σχόλια και κουτσομπολιά στα pit όπου έριξα πααααρα πολύ γέλιο κάποιες στιγμές.... Δε θα αναφερθώ για ευνόητους λόγους silent

Ελπίζω να γίνει κάποιο αντίστοιχο event σύντομα. Ως ενεργό μέλος του Porsche Club of Greece πρότεινα στο Χρήστο να έρθουμε κι εμείς με κάποια ισοδύναμα και ανταγωνιστικά αυτοκίνητα με τα δικά σας (200 με 350 PS ???) και να παίξουμε σε κάποιο επόμενο td αν ψήνεστε...

Γνώρισα αρκετούς από εσάς και χάρηκα γιατί πέρασα πολύ καλα. Εύχομαι η παρέα σας να μεγαλώνει και να περνάτε κάθε φορά και καλύτερα

Στέφανος

200-300-400-500 φέρε ότι θέλεις καλή διάθεση να υπάρχει και μέσα είμαστε σε όλα!!!!
    alexis cosmo
    alexis cosmo

Rotary : 13b Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : no
    Αριθμός μηνυμάτων : 35
    Ημ/νία εγγραφής : 06/04/2011
    Τόπος : θεσσαλονικη

Δημοσίευση  alexis cosmo Πεμ 14 Απρ 2011, 11:08 am

φαγατε ηπιατε εγινε και σερβις εξω απο την πιστα.
    μια χαρα σας βρησκω. στο επομενο λεω να κατευω.
    θα φαω θα πιω θα τρεξω και αν χρειαστω κατι θα ξερω πως θα φτιαχτει επιτοπου για να γυρισω.
    μπραβο παιδες φαινεται οτι περασατε τελεια.
    με καλη παρεα-φιλια και με ανθρωπια ολα γινονται τελεια.
    συγχαριτηρια στους αγωνιζωμενους και τους διοργανοτες.
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  endless Παρ 15 Απρ 2011, 12:13 am

art911 έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα,

Στέφανος

Eυχαριστουμε κ εμεις Στεφανε που μας τιμησες με την παρουσια σου κ την ωραια Ιταλιδα σου.

Να ευχαριστησω κ εγω με τη σειρα μου ολα τα παιδια που συνεργαστηκαμε για να γινει αυτο το Εvent αναμεσα σε αυτους ο Spiffm, o G-ha, O Urban κ ολους αυτους που ασχοληθηκαν με την καλυτερη οργaνωση των αγωνιζομενων, τους ερασιτεχνες φωτογραφους, Ψηστες, τα παιδια απο το Club κ ολους εσας που παρεβρεθηκατε κ εγινε το event με τεραστια επιτυχια.

Ευχαριστω.
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Σαβ 07 Μάης 2011, 10:20 pm

Κάλιο αργά παρά ποτέ...
    ghatzip
    ghatzip

Δημοσίευση  ghatzip Κυρ 08 Μάης 2011, 2:45 am

Πολυ ομορφο video!!!!!!!!
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Κυρ 08 Μάης 2011, 6:16 am

To FL που φαινεται στο 3:31 ποιανου ειναι? affraid clallenge ειναι ή cosmo? scratch
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Κυρ 08 Μάης 2011, 6:29 am

Νομίζω του THANOSRIO;
    Μπορεί να κάνω και λάθος..

Αλλά πρέπει να είναι Challenge γιατί στο τέλος της μεγάλης ευθείας δεν είχα δύναμη να τον προσπεράσω και μετά το προσπέρασμα δύσκολα ξέφυγα και άνοιξα διαφορά.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 08 Μάης 2011, 7:36 am

Χάρη ευχαριστούμε!!!
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Κυρ 08 Μάης 2011, 9:00 pm

Θα τα μεταβιβάσω στην αδερφή μιας και αυτή είναι που το έφτιαξε Wink

Κάποια στιγμή (εντός του 2011 σίγουρα....) θα δώσω και το υλικό που έχει η αδερφή μου στον urban μπας και φτιάξει κι αυτός κανένα βιντεάκι Smile
    dimitseba
    dimitseba

Δημοσίευση  dimitseba Κυρ 08 Μάης 2011, 10:25 pm

Μερικά βιντεάκια κι απο μένα που ξέθαψα..

dimitseba
    dimitseba

Δημοσίευση  dimitseba Πεμ 19 Μάης 2011, 2:43 am

Τελικά το gadgetaki μου δούλεψε με λιγη βοήθεια από τον Χαρη(virusakos) και μου προσέφερε απειρη χαρά! Ήταν σαν να παίζω Play Station με το Race crono να εμφανίζει τουw χρόνους μου και τα split...
    4ο Track Day  - Σελίδα 12 1014450
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Πεμ 19 Μάης 2011, 6:49 am

πολυ καλος Μητσαρα okay okay
    μιλας με τη τεχνολογια λεμε... no1 no1
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 28 Μάης 2011, 12:31 am

Μιας και κωλοβάραγα σήμερα... πάρτε ένα βιντεάκι...

Δεν ήξερα που να το βάλω (μην πει κανείς μ@λ@κι@) το έβαλα εδώ μιας και αυτό ήταν το τελευταίο trackday για την σεζόν..

Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Σαβ 28 Μάης 2011, 1:27 am

Άσε, θα το πετάξω εγώ στο portal γιατί είναι χάλια...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 28 Μάης 2011, 1:42 am

Ανατρίχιασα!!!!!
    ghatzip
    ghatzip

Δημοσίευση  ghatzip Σαβ 28 Μάης 2011, 6:45 am

Ωραια πραγματα...Μακαρι του χρονου να μπορουμε να κανουμε και παλι το χαβαλε μας , και να περναμε τοσο ωραια.
    docmar
    docmar

Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
    Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 136
    Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
    Τόπος : ΒΟΛΟΣ

Δημοσίευση  docmar Σαβ 28 Μάης 2011, 9:07 am

πολυ ωραιο βιντεακι φιλε,....μπραβο. cheers

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 12:34 pm