+30
redneck
CrazyWaters
ΓΙΑΝΝΗΣ151
itsala
ΗΛΙΑΣRX8
docmar
appellator
dimos47ki7
neokosmi
xristinarx
virusakos
ghatzip
johnE30
iaponas
vasilis_M
corx8stas
Mike 192T
Revolution
Mavros Piravlos
art911
xristinarx8
dimitseba
basilis
endless
blueshark
soundkeeper
vasiliss23
akis-rx8
giorgos 75
urbanslider
34 απαντήσεις
4ο Track Day
xristinarx8
Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
Rebuilds : makria apo mas
Αριθμός μηνυμάτων : 392
Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
Τόπος : tokyo
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: 4ο Track Day
ΗΤΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ (ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΕΣΚΙΖΕ ΜΙΛΑΜΕ) ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΒΑΛΕ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ Κ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟΙ Σ'ΕΝΑ ΑΠΛΟ T.D ΣΤΟ ROTARY STOCK ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ????????????
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°252
Το θέμα είναι ότι και 1 εβδομάδα να ποστάρουμε φωτογραφίες τελειωμό δεν έχουν..
Ξεκινάω κι εγώ δειλά δειλά...
Και πρώτα βλογάω τα γένια μου... εδώ με τις πανέμορφες 17αρες SSR (ευχαριστώ πολύ Μαριάννα)
Vasilis23 ο οποίος πέταγε !!!
Σπάνιες στιγμές.. πατήρ και υιός .. ή αλλιώς vasilis23 με το crew υποστήριξής του, το οποίο έβαζε φωτιά στα πιτ !!!!
Ο φουκαράς ο basilis είχε κάτσει απέναντι από την ψησταριά και κάθε φορά που βγάζανε τα κρέατα απ τη φωτιά γύριζε απ την άλλη... καλά τα μακαρόνια Βασίλη??
Ωραία αυτά τα FD !!!! δεξιά το παλιό και αριστερά το... facelift !!
Μετά από ένα καλό γυρολόγιο ξέρασαν και κάποιες φλόγες-μπαλοθιές...άμα κάνεις παρέα με Κρητικούς αυτά τα κουσούρια αποκτάς
Κούκλες οι ENKEI του Ηλία !!!!!
Αυτό το γατί τα έχει δει όλα....
Έτοιμος ο Σταύρος !!!
to be continued...
Ξεκινάω κι εγώ δειλά δειλά...
Και πρώτα βλογάω τα γένια μου... εδώ με τις πανέμορφες 17αρες SSR (ευχαριστώ πολύ Μαριάννα)
Vasilis23 ο οποίος πέταγε !!!
Σπάνιες στιγμές.. πατήρ και υιός .. ή αλλιώς vasilis23 με το crew υποστήριξής του, το οποίο έβαζε φωτιά στα πιτ !!!!
Ο φουκαράς ο basilis είχε κάτσει απέναντι από την ψησταριά και κάθε φορά που βγάζανε τα κρέατα απ τη φωτιά γύριζε απ την άλλη... καλά τα μακαρόνια Βασίλη??
Ωραία αυτά τα FD !!!! δεξιά το παλιό και αριστερά το... facelift !!
Μετά από ένα καλό γυρολόγιο ξέρασαν και κάποιες φλόγες-μπαλοθιές...άμα κάνεις παρέα με Κρητικούς αυτά τα κουσούρια αποκτάς
Κούκλες οι ENKEI του Ηλία !!!!!
Αυτό το γατί τα έχει δει όλα....
Έτοιμος ο Σταύρος !!!
to be continued...
bigproedros
Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
- Δημοσίευση Ν°253
re paidia gia peite ligo posa atoma eisastan kai posa amaksia??giati kati akousa gia ena truck day me 1 amaksi kai 2 atoma...gia thimiste mou ligo...
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°254
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°255
Απίστευτο το EVO !!!
Gha-spiffm !!!
spiffm σε insane entry !!!!
Κι όμως η κάπνα είναι από τα φρένα !!!
Endless και.. ένας απ τους καλύτερους ηχητικά renesis !!
COsmar δίπλα στην COrvette !!!
Η μέρα έφευγε.. ο Basilis ερχόταν (απ την Κ1)
Άντε κοπελιά την επόμενη φορά, σε βλέπω να σηκώνεις και ρόδα...
Το θέαμα ήταν άφθονο !!!!
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°256
ρε αντωνη ελεος βγαλε την φωτο σαν να εχω βγει απο ιδρυμα ανιατων ειμαι η σαν να ειδα τον πιλοτο!!!!!!!πωωωωω ξεφτιλααα και μου ειπες οτι δεν θα την εβαζες αυτη!!!!!!!!φτοιυ σου αλητη urbanliner ο slider ειναι πολυ καλυτερο παιδι αχαχχαχαχα!!!!!
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°257
Για να μη λεμε μονο τα καλα,εγω θελω να επισημανω και καποια παρατραγουδα για να τα αποφυγουμε την επομενη φορα......
1)δεν θελω να ξαναμαζευτουμε τοσοι πολλοι ροτορες,περναω καλυτερα μονος μου με κανα δυο ατομα παρεα....(πιο καλη η μοναξιαααααα )
2)δεν θελω να ξαναπληρωσω 50 euro,στα οποια συμπεριλαμβανεται και το φαγοποτι.....εχω συνηθισει σε 90αρια-100αρια και ξεροσφυρι(ενταξει σε αυτο το t.d νηστευα,στα αλλα δεν θελω να τρωω μπας και αδυνατησω-ελαφρωσω,να γραψω και κανενα χρονο)
3)δεν θελω να μπαινω οποτε γουσταρω και οσο γουσταρω στην πιστα.....θελω τον γερμανο μου να μου λεει ποτε,που,πως και γιατι!!!(ενας τηλεβοας θα ηταν χρησιμος για το επομενο παντως,μου εφυγε το λαρυγγι)
4)δεν θελω να ξαναπατησουν τοσα θηρια ανω των 450 αλογων,γιατι θελω εγω με 300-,να ειμαι το ειδωλο σας,να με αποθεωνετε και οταν περναω απο την κ9 να κανετε την γνωστη ΟΛΑ
5)δεν θελω να ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ,αυτα τα παιδια απο το club..ο Μπαμπης ο σουγιας,ο Αλεκος ο λοστος κτλ μου ειπανε να τσακωνομαι μαζι τους.......να φυγουνε ,να πανε αλλου
6)δεν θελω αξιοπιστες συσκευες χρονομετρησης γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο να κατεβασω το χρονο μου(αν και πρωτη φορα μετρησα)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.....
1)δεν θελω να ξαναμαζευτουμε τοσοι πολλοι ροτορες,περναω καλυτερα μονος μου με κανα δυο ατομα παρεα....(πιο καλη η μοναξιαααααα )
2)δεν θελω να ξαναπληρωσω 50 euro,στα οποια συμπεριλαμβανεται και το φαγοποτι.....εχω συνηθισει σε 90αρια-100αρια και ξεροσφυρι(ενταξει σε αυτο το t.d νηστευα,στα αλλα δεν θελω να τρωω μπας και αδυνατησω-ελαφρωσω,να γραψω και κανενα χρονο)
3)δεν θελω να μπαινω οποτε γουσταρω και οσο γουσταρω στην πιστα.....θελω τον γερμανο μου να μου λεει ποτε,που,πως και γιατι!!!(ενας τηλεβοας θα ηταν χρησιμος για το επομενο παντως,μου εφυγε το λαρυγγι)
4)δεν θελω να ξαναπατησουν τοσα θηρια ανω των 450 αλογων,γιατι θελω εγω με 300-,να ειμαι το ειδωλο σας,να με αποθεωνετε και οταν περναω απο την κ9 να κανετε την γνωστη ΟΛΑ
5)δεν θελω να ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ,αυτα τα παιδια απο το club..ο Μπαμπης ο σουγιας,ο Αλεκος ο λοστος κτλ μου ειπανε να τσακωνομαι μαζι τους.......να φυγουνε ,να πανε αλλου
6)δεν θελω αξιοπιστες συσκευες χρονομετρησης γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο να κατεβασω το χρονο μου(αν και πρωτη φορα μετρησα)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.....
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°258
θελω και αλλο υλικο
ειμαι σιγουρος οτι μπορειτε και καλυτερα
αφηστε τις τσιγκουνιες,αυτα να τα κανετε σε αλλο forum
ειμαι σιγουρος οτι μπορειτε και καλυτερα
αφηστε τις τσιγκουνιες,αυτα να τα κανετε σε αλλο forum
johnE30
Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημ/νία εγγραφής : 04/01/2011
- Δημοσίευση Ν°259
ηταν ενα καταπληκτικο td!!! ακομα και γι αυτους που δεν μπηκαν...
πολλα μπραβο σε ολους που ασχοληθηκαν με αυτο το event... στον Τσιγαρα και την Μαριαννα για την "χορηγια" στον Βασιλη για το φαγοποτι σε αυτους που εκατσαν σαν αληταρχες, σε αυτους που βοηθησαν αλληλους κτλ....
παρατηρησα οτι εχουμε σαν td και τις περισσοτερες γυναικειες παρουσιες απο οσα εχω παει....
σορρυ που εφυγα ετσι και δεν χαιρετησα αλλα ειχα αργησει παααααρα πολυ....
πολλα μπραβο σε ολους που ασχοληθηκαν με αυτο το event... στον Τσιγαρα και την Μαριαννα για την "χορηγια" στον Βασιλη για το φαγοποτι σε αυτους που εκατσαν σαν αληταρχες, σε αυτους που βοηθησαν αλληλους κτλ....
παρατηρησα οτι εχουμε σαν td και τις περισσοτερες γυναικειες παρουσιες απο οσα εχω παει....
basilis
- Δημοσίευση Ν°260
johnE30 έγραψε:
Γιανναρα δεν πειραζει......ολοι την εχουμε φαει καποια στιγμη στη ζωη μας και καταλαβαινουμε >>>>>>>>
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%86%CE%BB%CE%B1#.CE.95.CE.AF.CE.B4.CE.B7_.CF.80.CE.B1.CE.BD.CF.84.CF.8C.CF.86.CE.BB.CE.B1.CF.82
ΗΛΙΑΣRX8
Rotary : rx8 Latest Horsepower : 300
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημ/νία εγγραφής : 08/10/2010
Τόπος : ΕΛΕΥΣΙΝΑ
- Δημοσίευση Ν°261
να πω και γω οτι περασα πολυ καλα,
ευχαριστηθηκα το αμαξι μου,αν και η πιστα ειναι ιδιαιτερη,
η παρεα πολυ καλη,
ο ψηστης-ες τελειοι,
η οργανωση θελει δουλεια(στο επομενο μπορουμε να σας βοηθησουμε και μεις αν θελετε
παιδια οσο τα βρισκουμε μεταξυ μας θα πηγαινουμε ολο και καλυτερα,
σε οργανωση,
παρεα,
events,
και χρηματα ως προς το καλυτερο για την τσεπη μας για να κανουμε το κεφι μας- παθος μας οικονομικοτερα.
καλη θεληση να υπαρχει!(βλεπε rotary stock)
Υ.Γ Μαριαννα θα σε εχω στα υπ'οψιν μου για τις πινακιδες, αχρειαστη να εισαι!
ευχαριστηθηκα το αμαξι μου,αν και η πιστα ειναι ιδιαιτερη,
η παρεα πολυ καλη,
ο ψηστης-ες τελειοι,
η οργανωση θελει δουλεια(στο επομενο μπορουμε να σας βοηθησουμε και μεις αν θελετε
παιδια οσο τα βρισκουμε μεταξυ μας θα πηγαινουμε ολο και καλυτερα,
σε οργανωση,
παρεα,
events,
και χρηματα ως προς το καλυτερο για την τσεπη μας για να κανουμε το κεφι μας- παθος μας οικονομικοτερα.
καλη θεληση να υπαρχει!(βλεπε rotary stock)
Υ.Γ Μαριαννα θα σε εχω στα υπ'οψιν μου για τις πινακιδες, αχρειαστη να εισαι!
basilis
- Δημοσίευση Ν°262
κανα βιντεο να τσουλαει θα δουμε ????
παθανε τιποτα οι καμερες η εχει κανενα προβλημα το youtube???
ε,urban--endless--οποιος αλλος εχει βιντεο και χρονο να ανεβασει????
παθανε τιποτα οι καμερες η εχει κανενα προβλημα το youtube???
ε,urban--endless--οποιος αλλος εχει βιντεο και χρονο να ανεβασει????
johnE30
Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημ/νία εγγραφής : 04/01/2011
- Δημοσίευση Ν°263
basilis έγραψε:johnE30 έγραψε:
Γιανναρα δεν πειραζει......ολοι την εχουμε φαει καποια στιγμη στη ζωη μας και καταλαβαινουμε >>>>>>>>
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%86%CE%BB%CE%B1#.CE.95.CE.AF.CE.B4.CE.B7_.CF.80.CE.B1.CE.BD.CF.84.CF.8C.CF.86.CE.BB.CE.B1.CF.82
εχω λιωσει......!!!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°264
[quote="ΗΛΙΑΣRX8"
[/quote]
Οργανωτικά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Πολύ συμαντικοί συντελεστές ήταν η Μαριάννα, οι Χριστήνες και η Νάνσυ που βοήθησαν στην είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων. Μεγαλύτερο ρόλο όμως επαιξε ο αλληλοσεβασμός των συμμετέχοντων. Όσες φορές βρέθηκα να προσπερνάω αυτοκίνητο (εκτός από μια) ή να ανοίγω δρόμο για να με περάσει κάποιος άλλος δεν είχα κανένα πρόβλημα.
[/quote]
Οργανωτικά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Πολύ συμαντικοί συντελεστές ήταν η Μαριάννα, οι Χριστήνες και η Νάνσυ που βοήθησαν στην είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων. Μεγαλύτερο ρόλο όμως επαιξε ο αλληλοσεβασμός των συμμετέχοντων. Όσες φορές βρέθηκα να προσπερνάω αυτοκίνητο (εκτός από μια) ή να ανοίγω δρόμο για να με περάσει κάποιος άλλος δεν είχα κανένα πρόβλημα.
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°265
Βαλτε κανα διαγραμμα να χαζεψουμε λιγο . . . .
Please????
Please????
xristinarx8
Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
Rebuilds : makria apo mas
Αριθμός μηνυμάτων : 392
Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
Τόπος : tokyo
- Δημοσίευση Ν°266
basilis έγραψε:Για να μη λεμε μονο τα καλα,εγω θελω να επισημανω και καποια παρατραγουδα για να τα αποφυγουμε την επομενη φορα......
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°267
Όλα τέλεια.
Ευχαριστώ άπαντες ( πλην μιας που μας ταλαιπώρησε .. ξέρει εκείνη .. ) για την ωραία παρέα και όσους κόπιασαν για να καθόμαστε εμείς να απολαμβάνουμε.
Άντε και στο επόμενο
Γυρολόγιο από το δικό μου racechrono έχει ο urban και αν δεν σας αρκεί ότι του έχω δώσει μέχρι τώρα μου λέτε τι θέλετε και σας δίνω.
Ευχαριστώ άπαντες ( πλην μιας που μας ταλαιπώρησε .. ξέρει εκείνη .. ) για την ωραία παρέα και όσους κόπιασαν για να καθόμαστε εμείς να απολαμβάνουμε.
Άντε και στο επόμενο
Γυρολόγιο από το δικό μου racechrono έχει ο urban και αν δεν σας αρκεί ότι του έχω δώσει μέχρι τώρα μου λέτε τι θέλετε και σας δίνω.
ghatzip
Αριθμός μηνυμάτων : 291
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
- Δημοσίευση Ν°269
Εχω απο Βασιλη τουρμπατο και Βασιλη πατρινο, οποιος θελει μου λεει και ποσταρω.
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°270
βαλε γιωργο μην ντρεπεσαι εχεχεχεχεχεεχε
endless
- Δημοσίευση Ν°271
Ευχαριστω G-ha που μου το δανεισες κ που μου το ανεβασες!
Ευχαριστω κ εσενα Χαρη(παροτι σε ταλαιπωρησα λιγακι . . .)
virusakos
- Δημοσίευση Ν°272
endless έγραψε:Ευχαριστω G-ha που μου το δανεισες κ που μου το ανεβασες!
Δεν ήταν για σένα η 'κορώνα'
Και δεν έχει σχέση το racechrono με την 'κορώνα'
virusakos
- Δημοσίευση Ν°273
endless
- Δημοσίευση Ν°274
Eυχαριστω!!!!!!!!
Ευχαριστω πολυ G-ha για οσα μου εδειξες. . . .
Ευχαριστω πολυ G-ha για οσα μου εδειξες. . . .