Φοβερή δουλειά όπως πάντα βέβαια, σε ότι και αν αποφασίσει ο καθένας σας να κάνει και να παρουσιάσει εδώ μέσα.
Λίγο όμως τα φώτα σου μπορώ να έχω για την διαδικασία που κατασκευάζεις τους αεραγωγούς? καιρό τώρα θέλω να κάνω κάτι...
Φοβερή δουλειά όπως πάντα βέβαια, σε ότι και αν αποφασίσει ο καθένας σας να κάνει και να παρουσιάσει εδώ μέσα.
ThanksYoung Schumacher έγραψε:Παρα πολυ καλη δουλεια εχει γινει.Συνεχισε ετσι δυναμικα. Μια ερωτηση ομως να κανω. Εχω μια απορια. Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
Να σου πω ρε Σταυρο.... αεροδυναμικα ενταξει, χωρος για επισκευες ενταξει....spiffm έγραψε:ThanksYoung Schumacher έγραψε:Παρα πολυ καλη δουλεια εχει γινει.Συνεχισε ετσι δυναμικα. Μια ερωτηση ομως να κανω. Εχω μια απορια. Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
Καλύτερη κατανομή βάρους, θα βοηθήσει αεροδυναμικά, καλύτερη ψύξη μέσα το μηχανοστάσιο, και μεγαλήτερος χώρος για γρήγορες επισκευές.
Young Schumacher έγραψε: Μια ερωτηση ομως να κανω. Εχω μια απορια. Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
spiffm έγραψε:ThanksYoung Schumacher έγραψε:Παρα πολυ καλη δουλεια εχει γινει.Συνεχισε ετσι δυναμικα. Μια ερωτηση ομως να κανω. Εχω μια απορια. Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
Καλύτερη κατανομή βάρους, θα βοηθήσει αεροδυναμικά, καλύτερη ψύξη μέσα το μηχανοστάσιο, και μεγαλήτερος χώρος για γρήγορες επισκευές.
urbanslider έγραψε:Young Schumacher έγραψε: Μια ερωτηση ομως να κανω. Εχω μια απορια. Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
Αποφάσισε μπροστά να βάλει τον καταψύκτη που είναι πιο μικρός... ...ξέρεις.... weight balance..
spiffm έγραψε:Τοποθετήσαμε το ψυγείο στο πότμπαγκάζ
Young Schumacher έγραψε:Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
Young Schumacher έγραψε:Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
virusakos έγραψε:spiffm έγραψε:Τοποθετήσαμε το ψυγείο στο πότμπαγκάζYoung Schumacher έγραψε:Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
Μα η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι απλή αγαπητέ Schumacher.
Για να κρυώνουν καλύτερα οι μπίρες!
dimos47ki7 έγραψε:Young Schumacher έγραψε:Γιατι εβαλες το ψηγειο στο πορτμπαγκαζ?
ε αφου εκει ειχε παροχη 12V
urbanslider έγραψε: Beastie Boy !!!
Epic, αλλά αν η ανάρτηση δεν είναι τουλάχιστον ΜΠΕΤΟ το difuser θα μετατραπεί σε τρίγωνο..