το μοτερ ανοιχτηκε μπροστα μου και ευτιχως εγινε θηριδωμαmariosrethymno έγραψε:Επισκεπτ έγραψε:Σε ευχαρηστω για την προσφορα σου!!! αλλα δεν μπορω να πουλησω τον φιλο μου για ενα μοτερ! και τιμη μου!!!!mariosrethymno έγραψε:
Ευχομαι να ξεμπλεξεις γρηγορα και οχι να τραβιεσαι κανενα 8μηνο παλι για το τιποτα,
αν οχι παλι εγω σου κανω δωρο ενα μοτερ με μετρια συμπιεση για να εχεις αμαξι σε μια μερα
και ασε τους αλλους να βαλουν R3 και αγωνιστικα.(τρομαρα τους).
Εφοσον λες δεν εχει καμια δουλεια ο φιλος σου,
Ειδες Μαριε που δεν μας τα λες σωστα,
για ολα αυτα που εγιναν η φταιει το φιλαρακι σου(νονος)που σε εστειλε εκει και δεν τον πουλας η,
εχει δικιο το φιλαρακι σου που λεει φταις εσυ γιατι δεν εστρωνες...
Τι απο τα δυο???
Δεν εισαι περιεργος να δεις αν το μοτερ σου εχει θυριδωμα???
+8
yiasin rx7
greddyrx7
spiffm
basilis
Mavros Piravlos
Επισκεπτ
schumi44
mariosrethymno
12 απαντήσεις
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ???
mariosrethymno
Rotary : 13B-MSP Latest Horsepower : 150
Rebuilds : κανενα!
Αριθμός μηνυμάτων : 122
Ημ/νία εγγραφής : 06/05/2011
Τόπος : rethymnο
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ???
[quote="Επισκεπτ"]
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°27
σε ποιον?
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°28
μεχρι να βγαλω την ακρη δεν θελω να δωσω ονοματα γιατι θα γινουν ολα πουτανα οχι οτι τωρα δεν ειναι αλλα καλυτερα να μην εκθεσω αυτο το ατομο γιατι σε αντιθεση με τον αλλον ειναι ενταξει ατομοΕπισκεπτ έγραψε:σε ποιον?
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°29
Με ποιον αλλον?
Με αυτον που ειχε στην υπογραφη του ο σαλιαρης και την εβγαλε αμεσως μολις εγραψες??
Κατα τα αλλα δεν εχει σχεση ο σαλιαρης..
Με αυτον που ειχε στην υπογραφη του ο σαλιαρης και την εβγαλε αμεσως μολις εγραψες??
redneck
Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 424
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°30
Τσαμπα τοσα λεφτα , γινανε σταχτι.
Εμπειριες ζωης ειναι αυτες Μαριε , τουλαχιστον την επομενη φορα που θα ξανασχοληθεις με ροταρυ δωσε τα λεφτα σε καποιον που να το κατεχει το αθλημα ...
Κριμα...
Εμπειριες ζωης ειναι αυτες Μαριε , τουλαχιστον την επομενη φορα που θα ξανασχοληθεις με ροταρυ δωσε τα λεφτα σε καποιον που να το κατεχει το αθλημα ...
Κριμα...
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°31
καμια σχεση χρηστο δεν εχει με τον μανο αυτος που ανοιξε το μοτερΕπισκεπτ έγραψε:Με ποιον αλλον?
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°32
σταχτη δεν γηνανε την δουλεια μου θα την κανω ειτε με το καλο ειτε με το ασχημοredneck έγραψε:Τσαμπα τοσα λεφτα , γινανε σταχτι.
Κριμα...
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°33
mariosrethymno έγραψε:καμια σχεση χρηστο δεν εχει με τον μανο αυτος που ανοιξε το μοτερΕπισκεπτ έγραψε:Με ποιον αλλον?
[/quote]Μεσα σε ολα αυτα τα ονοματα σου αναφερα το συνεργειο οπου αλλαξα σασμαν με 250Ε και διαφορα αλλα περιφεριακα σε τιμη φυσιολογικη[quote]
Aυτο εγραψε σημερα ο Μανος ο νονος ο σαλιας.
Αυτα ειναι τα project που εκανε στο βελτιωτη του?
project χωρις να εχει ρυθμιση εδω και εναμιση μηνα?
Πηγες στον καινουριο του βελτιωτη βλεποντας την δουλεια του παλιου του??
Μαριε εχουμε χορταση Σαλια και να σου πω την αληθεια και εσυ δεν μας τα λες καλα και ολα..
Εισαι αξιος της μοιρας σου λοιπον..
redneck
Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 424
- Δημοσίευση Ν°34
mariosrethymno έγραψε:σταχτη δεν γηνανε την δουλεια μου θα την κανω ειτε με το καλο ειτε με το ασχημοredneck έγραψε:Τσαμπα τοσα λεφτα , γινανε σταχτι.
Κριμα...
Στα δικα μου ματια με αυτα που εγραψες τα λεφτακια σου φαινονται χαμενα , κλαμμενα ... ΣΤΑΧΤΗ !
Με το "καλο" απο οτι καταλαβα δεν εβγαλες ακρη , απεναντιας σε εκαναν τρελλο μεροκαματακι ...
Με το "ασχημο" ειλικρινα ΑΝ καταφερεις τιποτα , σε παρακαλω γραψτο μας να το διαβασουμε και να χαρουμε !
Σε λυπαμαι χωρις να σε ξερω ρε συ φιλε , ειλικρινα παρε εμβολοφορο την επομενη φορα, τα ροταρυ δεν ειναι για 'σενα!
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°35
φιλε μαριε διαβασα την ιστορια σου ρε συ και σορρι κιολας αλλα θα εμπιστευτηκες το αμαξι σε εναν οχι ειδικο στα βανκελ!!!γιατι ρε φιλε επειδη στο ειπε ενας που οκ φτιαχνει εκει το αμαξι του????ψαξε υπαρχουν τοσοι που ασχολουντε αποκλειστικα με βανκελ!!!!κριμα ειναι τοσα λεφτα πεταμενα!!!μακαρι να ξεμπερδεψεις!!!!
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°36
mariosrethymno έγραψε:μου στελνει το εξης μυνημα:<<<<<< Loipon tetarti paralamvanw to moter etoimo me kainourgio set genikis kai thiridwmeno kai katharismeno eswterika kai exwterika!
mariosrethymno έγραψε: το μοτερ ανοιχτηκε μπροστα μου και ευτιχως εγινε θηριδωμα
Eγω με αυτα που λες εχω τις αμφιβολιες μου.
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°37
τα ροταρυ οπως ειναι για σενα ειναι και για μενα! Και ασχετος αυτο που επαθα εχω αφιερωση πολλες ωρες για το βανκελ. Γιατι ειναι η τρελλα μου και να μην λυπασε εμενα να λυπασε αυτον που ροταρυ στο μαγαζι του δεν ξαναμπειredneck έγραψε:mariosrethymno έγραψε:σταχτη δεν γηνανε την δουλεια μου θα την κανω ειτε με το καλο ειτε με το ασχημοredneck έγραψε:Τσαμπα τοσα λεφτα , γινανε σταχτι.
Κριμα...
Στα δικα μου ματια με αυτα που εγραψες τα λεφτακια σου φαινονται χαμενα , κλαμμενα ... ΣΤΑΧΤΗ !
Με το "καλο" απο οτι καταλαβα δεν εβγαλες ακρη , απεναντιας σε εκαναν τρελλο μεροκαματακι ...
Με το "ασχημο" ειλικρινα ΑΝ καταφερεις τιποτα , σε παρακαλω γραψτο μας να το διαβασουμε και να χαρουμε !
Σε λυπαμαι χωρις να σε ξερω ρε συ φιλε , ειλικρινα παρε εμβολοφορο την επομενη φορα, τα ροταρυ δεν ειναι για 'σενα!
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°38
φιλε μου το ειπα και πριν συνεργαζετε με πολυ γνωστο ονομα που φτιαχνει βανκελ λες να πηγενα σε εναν που ασχολητε μονο με πιστονια ουτε τα λαδια δεν εμπηστευομαι να αλλαξουνε!vasiliss23 έγραψε:φιλε μαριε διαβασα την ιστορια σου ρε συ και σορρι κιολας αλλα θα εμπιστευτηκες το αμαξι σε εναν οχι ειδικο στα βανκελ!!!γιατι ρε φιλε επειδη στο ειπε ενας που οκ φτιαχνει εκει το αμαξι του????ψαξε υπαρχουν τοσοι που ασχολουντε αποκλειστικα με βανκελ!!!!κριμα ειναι τοσα λεφτα πεταμενα!!!μακαρι να ξεμπερδεψεις!!!!
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°39
το μοτερ οταν εσπασε και ανεβηκα αθηνα του ειπα δειξε μου το θυριδωμα μου εδηξε τι ειχε κανειΕπισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:μου στελνει το εξης μυνημα:<<<<<< Loipon tetarti paralamvanw to moter etoimo me kainourgio set genikis kai thiridwmeno kai katharismeno eswterika kai exwterika!mariosrethymno έγραψε: το μοτερ ανοιχτηκε μπροστα μου και ευτιχως εγινε θηριδωμα
panos
Rotary : rx8 Latest Horsepower : den kserw
Rebuilds : mpa
Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημ/νία εγγραφής : 13/09/2011
Τόπος : Athens
- Δημοσίευση Ν°40
διαβασα τρεις σελιδες και δεν καταλαβα γιατι
α)δεν λες ποιος ειναι ο μαστορας
β)του εδωσες τοσα λεφτα χωρις να βλεπεις τι κανει
γ)το γραφεις σε ενα φορουμ που δεν εχει προσβαση και δεν το γραφεις αλλου που εχει προσβαση,αν καταλαβα καλα δηλαδη
δ)τι περιμενεις να βγει απο ολο αυτο.
γ)το γραφεις σε ενα φορουμ που δεν εχει προσβαση και δεν το γραφεις αλλου που εχει προσβαση,αν καταλαβα καλα δηλαδη
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°41
Α) Δεν λεω γιατι ισως τον πειασει το φιλοτιμο και με φτιαξει!!! Β)Δεν μπορουσα να ειμαι αθηνα εχω σχολη! Γ)Το γραφω εδω αλλα και οπου ειμε μελος να και να τανε μελος να εγραφε τι? Δ) Δεν περιμενω τιποτα απλα εγραψα το παραπονο μου! εδω δεν ειναι ο τομεας που γραφει καποιος!? και αμα ειναι κανενας χωρις πειρα να σκευτεται δυο φορες και τρεις για να μιην την πατισει οπως εγω!panos έγραψε:διαβασα τρεις σελιδες και δεν καταλαβα γιατι
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°42
mariosrethymno έγραψε:το μοτερ οταν εσπασε και ανεβηκα αθηνα του ειπα δειξε μου το θυριδωμα μου εδηξε τι ειχε κανειΕπισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:μου στελνει το εξης μυνημα:<<<<<< Loipon tetarti paralamvanw to moter etoimo me kainourgio set genikis kai thiridwmeno kai katharismeno eswterika kai exwterika!mariosrethymno έγραψε: το μοτερ ανοιχτηκε μπροστα μου και ευτιχως εγινε θηριδωμα
Aφου το ειδες εσυ, σε ενα κλειστο μοτερ το θυριδωμα εμενα μου περισευει.
Να πας να σου πουν τον καφε την επομενη.
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°43
Ρε Μάριε και εγώ δεν βγάζω άκρη, σου έσπασε στα 300km άρα έστρωνες ακόμη και δεν στο επισκευάζουν?
Δεν σού έφτιαξαν έστω λίγο το πρόγραμμα για το στρώσιμο? έτσι στο έδωσαν να στρώσεις?
Κάποιο κόφτη δεν σου έβαλαν? τίποτα?
Και με το παλιό πρόγραμμα να ήσουν, (που πάλι τουρμπάτος ήσουν) θα ήσουν πιο πλούσιος χαμηλά με το θυρίδωμα απ ότι ξέρω, όχι πιο φτωχός που λές, εκτός και αν το πάτησες αρκετά και φταις εσύ για το σπάσιμο...
Δεν σού έφτιαξαν έστω λίγο το πρόγραμμα για το στρώσιμο? έτσι στο έδωσαν να στρώσεις?
Κάποιο κόφτη δεν σου έβαλαν? τίποτα?
Και με το παλιό πρόγραμμα να ήσουν, (που πάλι τουρμπάτος ήσουν) θα ήσουν πιο πλούσιος χαμηλά με το θυρίδωμα απ ότι ξέρω, όχι πιο φτωχός που λές, εκτός και αν το πάτησες αρκετά και φταις εσύ για το σπάσιμο...
panos
Rotary : rx8 Latest Horsepower : den kserw
Rebuilds : mpa
Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημ/νία εγγραφής : 13/09/2011
Τόπος : Athens
- Δημοσίευση Ν°44
φιλε αν εισαι σωστος πρεπει να μας πεις τον μαστορα για να τον αποφυγουμε και εμεις.πιο πολυ σαν τροπο πιεσης και εμμεσης απειλης προς αυτον μου φαινεται ολο αυτο το εγχειρημα.
mrdim rx8
Rotary : rx8 cosmo Latest Horsepower : 231
Rebuilds : δεν εχει αναγκη
Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημ/νία εγγραφής : 03/11/2011
- Δημοσίευση Ν°45
μαγκες ο μπεσαλης μηχανικος φενεται με το καλημερα!!εγω ευτυχως επεσα στον καλητερο εν ονοματι τσιγαρας!!το παλικαρι ξερει την δουλεια του κ μαγκια του!!!κ πανω απο ολα ειναι ανθρωπος,μεγαλη λεξη για την εποχη που ζουμε!!!
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°46
Μαριε κανενα αλλο συνεργειο ο σαλιας δεν εχει να σου προτεινει εκτος Αθηνων???