Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+8
yiasin rx7
greddyrx7
spiffm
basilis
Mavros Piravlos
Επισκεπτ
schumi44
mariosrethymno
12 απαντήσεις

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ???

mariosrethymno
    mariosrethymno

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ??? Verified
    Rotary : 13B-MSP Latest Horsepower : 150
    Rebuilds : κανενα!
    Αριθμός μηνυμάτων : 122
    Ημ/νία εγγραφής : 06/05/2011
    Τόπος : rethymnο

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ??? Empty ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ???

Δημοσίευση  mariosrethymno Παρ 27 Απρ 2012, 4:21 am

Πηρα την αποφαση σημερα να γραψω σε οτι φορουμ ειμε μελος, την πορεια της βελτιωσεις του αυτοκινητου μου και το παραπονο που εχω οταν καποιος δεν εκτιμαει την φερεγγυοτητα και τον σεβασμο που δειχνεις στο συγκεκριμενο υποτηθεμενο μαστορα, βελτιωτη, η οπως μπορει να χαρακτιρηστει καποιος που βελτιωνει αυτοκινητα. Τον σεμπτεμβριο μετα απο σπασιμο του μοτερ μου αποφασησα μετα απο πολλες οικονομιες και στερησεις να φτιαξω το αυτοκινητο μου. Ανεβηκα αθηνα για να σηναντηθω με τον βελτιοτη για να μηλησουμε για το τι θελω να κανω και για να ανεβασω το αμαξι. Στις 23 αν θυμαμαι καλα του μηνα σεμπτεβρη ανεβηκα απο κρητη αθηνα για να κανονησω με τον βελτιωτη. Λογο του Athens tuning show οι εργασιες αρχησαν να γινοντε στις 27 του μηνα οπου το μοτερ ειχε κατεβει κατω! μετα απο προκαταβολη 1.000ε. 500 απο αθηνα και αλλα 500. οταν κατεβηκα κρητη. μετα απο σηνομιλια που ειχα με τον μαστορα εστειλα αλλα 1.500ε. για να μπωρει να προχωρησει! ετσι και εγινε στις 4 οκτωμβριου μιλησαμε και μου ειπε οτι προχωραει με το μοτερ! Μετα απο 10 μερες!!!!! μου εστειλε μνμ και φοτο. οτι ειχα 2 housings σπασμενα ρηγμα στο καπακι και σπασμενα apex seals! 10 μερες περιμενε για να μου το πει αυτο και υποτηθετε οτι ειχε ανοιξει το μοτερ. μετα απο λιγες ωρες μιλησαμε παλι για το τι θα εκανα και οτι το μοτερ το παλιο δεν με συμφερε να του κανω rebuild,μου εδωσε 2 επιλογες οτι μπωρει να μου βρει ενα μεταχειρισμενο μοτερ με 2.000ε. ή οτι αν εδηνα 3.300ε. θα μου εφερνε εισαγωγη το μοτερ του R3 απο το καινουργιο ρχ8, που με πληροφωρησε οτι ειναι ειναι πολυ καλητερο. Μετα απο σκεψη αποφασησα και του ειπα να το βαλει μιας και ειχα πηστει οτι θα ειταν καλητερα. Στις 10 Νοεμβριου αποφασησε να μηλησει μαζι μου μετα απο συνεχομενα τηλ. που τον ειχα παρει και μου ειπε οτι ειναι σε διαδικασια αναδομησης. σε 5 μερες μου στελνει το εξης μυνημα:<<<<<< Loipon tetarti paralamvanw to moter etoimo me kainourgio set genikis kai thiridwmeno kai katharismeno eswterika kai exwterika!
    exei ginei super douleia!
    mexri twra ta exoda mou einai 3300 moter teleiwmeno edw kai 1400e thiridwma anoigma kai kainourgio set genikis kai desimo.
    eimaste sta 4700. to moter tha einai edw tin tetarti kai anamenw na mou peis ti na kanw me kausima kai turbo, ypologise oti ta 300e den ta glitwsame gia tin anakataskeui tis greddy tourbinas giati tin piga prwti prwti gia ftiaximo na proxwraw.
    ara synolo ews twra 5000e.
    anamenw odigies sou.
    episis des tis katatheseis sou kai pes mou to synolo gia na dw an symfwnoume se auto.
    kalimera kai kali evdomada! χωρις δευτερη σκεψη του στελνω λευτα γιατι οτιδηποτε εκανε ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑ!!! Μετα απο καταθεσεις χρηματων για τα περιφερειακα τον εξωφλησα! μετα απο 5 μηνες πηρα το αμαξι κρητη γιατι μου ελεγε ψεμματα οτι προχωραει και δεν εκανε τιποτα και ποτε μα ποτε δεν σηκωνε τα τηλεφωνα!!!!!! Μιας που ολα τελειωσε καλα εδωσα τοπο στην οργη και αρχησα να στρωνω το αμαξι... Μετα απο 300km το αυτοκηνητο μου την ωρα που πηγενα στην δουλεια εσπασε!!! χωρις να εχω σηκωσει πιεση στο δρομο πανω απο 0.1. ανεβενω για αλλη μια φορα αθηνα μετα απο τηλ. στον μηχανικο μου για να δουμε τι γινετε! ανεβενω αθηνα και πηγα το αμαξι στον ανθρωπο που συνεργαζοτανε ο βελτιωτης μου μετα απο εντολη του ιδιου και οντος επηκυρονετε το σπασιμο του μοτερ λογο οτι το μειγμα ειταν πολυ φτωχο διοτι μετα απο το θυριδομα επρεπε να ειχε φτιαξει προγραμμα για πιο πλουσιο μειγμα και δεν το εκανε κανοντας με να νωμηζω με τα ψεμματα του οτι φταιω εγω! αλλα ευτιχως ο αλλος μηχανικος μου ειπε οτι το φτεξιμο δεν ειναι δικο μιας και τα αμαξι δουλευε παντα στεγνο και οτι δεν εγινε προγραμμα σωστο! μετα απο δημοσιευση φοτογραφιων του μοτερ μου πληροφορουμε οτι το μοτερ μου δεν ειναι του R3 και μου το επηβεβαιωνει ο μηχανικος που συνεργαζεται με τον δικο μου! Ξαφνικα ο μηχανικος μου χανετε δεν σηκωνει τηλ. δηλαδη δεν σεβαστηκε ουτε τα λευτα που πηρε ουτε εμενα ουτε τα λευτα που πηρε ζεστα στο χερι. και ουτε την ταλαιπορια και τα 400ε μεταφορικα. και δεν μπορουσε να παρει ενα τηλ. τωρα πλεον ειμε κατω κρητη και θα ξανανεβω αθηνα ελπηζοντας να πανε ολα καλα αν και πηστευω οτι θα τραβηχτω πολυ με αυτην την ιστορια! αυτα προς το παρον αν ξεχνω κατι θα το γραψω.......................
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ??? Empty Απ: ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ???

Δημοσίευση  schumi44 Παρ 27 Απρ 2012, 5:01 am

Και ποιος ειναι ο μηχανικος σου φιλαρακο για μας που δεν ξερουμε την ιστορια σου ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ??? C010

Το συμπερασμα παντω που βγαζω εγω απο την δικια σου αποψη ειναι πως δεν φταιει ο μηχανικος που εσυ κολλησες στο κουτελο την ταμπελα του κοροιδου..ειναι δυνατον να στελνεις το αμαξι σου στην αλλη ακρη της Ελλαδας,να μην εισαι καθολου παρον στις εργασιες και να στελνεις Κρητικο ''κασερι'' αβερτα? a8

ΥΓ. Σε παρακαλω να μην πας να ψηφισεις στις 6 Μαιου.

Φιλικα.
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Αριθμός μηνυμάτων : 614
    Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011

Δημοσίευση  Επισκεπτ Παρ 27 Απρ 2012, 5:07 am

schumi44 έγραψε:Και ποιος ειναι ο μηχανικος σου φιλαρακο για μας που δεν ξερουμε την ιστορια σου

Kαταρχην καλως τα παιδια τα δικα μας. Very Happy

Οι περισσοτεροι ξερουμε ποιος τον πηρε στο λαιμο του.

Προσφατα εγραψε οτι οσοι εφυγαν απο εδω δεν σπανε..
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 27 Απρ 2012, 5:12 am

schumi44 έγραψε:..ειναι δυνατον να στελνεις το αμαξι σου στην αλλη ακρη της Ελλαδας,να μην εισαι καθολου παρον στις εργασιες και να στελνεις Κρητικο ''κασερι'' αβερτα? a8
    Συγνώμη αλλά ξέρω πολλούς που το κάνουν αυτό εδώ και χρόνια με κλειστά τα μάτια χωρίς κανένα πρόβλημα...
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Παρ 27 Απρ 2012, 5:25 am

Mavros Piravlos έγραψε:
    schumi44 έγραψε:..ειναι δυνατον να στελνεις το αμαξι σου στην αλλη ακρη της Ελλαδας,να μην εισαι καθολου παρον στις εργασιες και να στελνεις Κρητικο ''κασερι'' αβερτα? a8
    Συγνώμη αλλά ξέρω πολλούς που το κάνουν αυτό εδώ και χρόνια με κλειστά τα μάτια χωρίς κανένα πρόβλημα...
    δεν γινωτανε 5 μηνες να μαι αθηνα εχω σχολη δουλευω και υποχρεοσεις. Αν ειμαι κοροιδο που κοιταξα να φανω ενταξει στην πληρωμη τοτε τι να πω
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Παρ 27 Απρ 2012, 5:30 am

Μαριε αν καταλαβα καλα,ο πυραυλος εννοει οτι το κανει και ο ιδιος (να εμπιστευεται το αυτοκινητο του χωρις να ειναι παρων αυτος)χωρις ομως προβλημα....δεν σε κρινει δηλαδη!!!!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 27 Απρ 2012, 5:43 am

Εγώ πιστεύω κατάλαβε ο Μάριος τι θέλω να πώ, είναι λογικό να μην μπορεί και να μην θέλει κάποιος να είναι πάνω απο το κεφάλι του "Μάστορα"
    Εξάλλου δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τις ίδιες τεχνικές γνώσεις με τον "μάστορα" για να ξέρουμε τι και πώς το κάνει στο αυτοκίνητό μας.
    Αν αυτός είναι απατεώνας θα στην "φορέσει" είτε είσαι δίπλα είτε μακρυά του.
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Παρ 27 Απρ 2012, 5:47 am

schumi44 έγραψε:Και ποιος ειναι ο μηχανικος σου φιλαρακο για μας που δεν ξερουμε την ιστορια σου ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ??? C010

Το συμπερασμα παντω που βγαζω εγω απο την δικια σου αποψη ειναι πως δεν φταιει ο μηχανικος που εσυ κολλησες στο κουτελο την ταμπελα του κοροιδου..ειναι δυνατον να στελνεις το αμαξι σου στην αλλη ακρη της Ελλαδας,να μην εισαι καθολου παρον στις εργασιες και να στελνεις Κρητικο ''κασερι'' αβερτα? a8

ΥΓ. Σε παρακαλω να μην πας να ψηφισεις στις 6 Μαιου.

Φιλικα.

Μπαμπη,κοψε ταχυτητα......με πολυ φορα σε βλεπω να επεστρεψες!!!!

....και εντελως συμπτωματικα για να προσβαλεις καποιον....ΤΥΧΑΙΟ????

Δεν ειναι αναγκη να χαλασουμε το θεμα,απλα λιγο φρενο....
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Παρ 27 Απρ 2012, 5:58 am

Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ πιστεύω κατάλαβε ο Μάριος τι θέλω να πώ, είναι λογικό να μην μπορεί και να μην θέλει κάποιος να είναι πάνω απο το κεφάλι του "Μάστορα"
    Εξάλλου δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τις ίδιες τεχνικές γνώσεις με τον "μάστορα" για να ξέρουμε τι και πώς το κάνει στο αυτοκίνητό μας.
    Αν αυτός είναι απατεώνας θα στην "φορέσει" είτε είσαι δίπλα είτε μακρυά του.
    καταλαβα τι θες να πεις!
    spiffm
    spiffm

Αριθμός μηνυμάτων : 304
    Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011

Δημοσίευση  spiffm Παρ 27 Απρ 2012, 7:26 am

Πολύ ενδιαφέρον αλλά λίγο ανήθικο και για εμάς που το διαβάζουμε αλλά και για τον τότε βελτιωτή. Το έγραψες σε ένα φόρουμ που από ότι κατάλαβα δεν μπορεί να διαβάσει και να μας πει και αυτός τη γνώμη του αλλα δεν μας λες ποιος είναι να ξέρουμε.

Κι εγώ έστειλα το αυτοκίνητο μου για μετατροπή και συνεχίζω και το στέλνω αλλά με κάθε καινούριο επαγγελματία που συνεργάζομαι θα ανέβω να δω τη δουλεία του. Το έκανα με τον Τσιγάρα όταν μπήκε το μοτέρ (δεν χρειάζεται να γράψω για εμπισοσύνη προς το προσωπό του μιας και οι σχέσεις που έχουμε πλέον είναι πέραν του αυτοκινήτου) και το έκανα και με το παλικάρι που μου βάζει το roll cage που είδα τη δουλειά που κάνει.

Βάζεις φώτος από ένα μοτέρ που δεν ξέρεις τι είναι και παρόλο που στο λένε όλοι επιμένεις για R3.

Είναι άλλη μια ιστορία που επιβεβαιώνει ότι το tunning δεν είναι για όλους. Εάν δεν το αγαπάς και δεν σε ενδιαφέρει πέρα από τις κολώνες (μου έρχεται ακι άλλη ιστορία στο μυαλό) πούλα το και πάρε κάτι με τα άλογα που θέλεις αλλιώς ψάξε το.

Α να και ο Μπάμπης τον οποίο για κόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω για τις πληροφορίες και τις γνώσεις που προσφέρεις ( με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε........)

mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Παρ 27 Απρ 2012, 7:48 am

spiffm έγραψε:Πολύ ενδιαφέρον αλλά λίγο ανήθικο και για εμάς που το διαβάζουμε αλλά και για τον τότε βελτιωτή. Το έγραψες σε ένα φόρουμ που από ότι κατάλαβα δεν μπορεί να διαβάσει και να μας πει και αυτός τη γνώμη του αλλα δεν μας λες ποιος είναι να ξέρουμε.

Κι εγώ έστειλα το αυτοκίνητο μου για μετατροπή και συνεχίζω και το στέλνω αλλά με κάθε καινούριο επαγγελματία που συνεργάζομαι θα ανέβω να δω τη δουλεία του. Το έκανα με τον Τσιγάρα όταν μπήκε το μοτέρ (δεν χρειάζεται να γράψω για εμπισοσύνη προς το προσωπό του μιας και οι σχέσεις που έχουμε πλέον είναι πέραν του αυτοκινήτου) και το έκανα και με το παλικάρι που μου βάζει το roll cage που είδα τη δουλειά που κάνει.

Βάζεις φώτος από ένα μοτέρ που δεν ξέρεις τι είναι και παρόλο που στο λένε όλοι επιμένεις για R3.

Είναι άλλη μια ιστορία που επιβεβαιώνει ότι το tunning δεν είναι για όλους. Εάν δεν το αγαπάς και δεν σε ενδιαφέρει πέρα από τις κολώνες (μου έρχεται ακι άλλη ιστορία στο μυαλό) πούλα το και πάρε κάτι με τα άλογα που θέλεις αλλιώς ψάξε το.

Α να και ο Μπάμπης τον οποίο για κόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω για τις πληροφορίες και τις γνώσεις που προσφέρεις ( με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε........)

Δεν ειναι καθολου ανηθηκο σε οτι φορουμ ειμαι μελος θα το γραψω αν δεν μπωρει να απαντησει ας κανει λογαριασμο το ανηθικο ειναι να μου λεει ψεματα οταν μου ειπατε ρ3 δεν ειναι τοτε ψαχτικα το tuning το αγαπαω δεν με ενδιαφερουν η κολωνες πλεον και το πιος ειναι ανηθικος ξερουν αν ειμαι η οχι
    spiffm
    spiffm

Αριθμός μηνυμάτων : 304
    Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011

Δημοσίευση  spiffm Παρ 27 Απρ 2012, 8:06 am

Μάλλον το είδες τμηματικά.... είπα ότι κι προς αυτόν και προς εμάς κάνεις το ίδιο. Εκτός και εάν τα έγραψες για να μας δείξεις τους κιμδύνους
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Παρ 27 Απρ 2012, 8:47 am

spiffm έγραψε:Μάλλον το είδες τμηματικά.... είπα ότι κι προς αυτόν και προς εμάς κάνεις το ίδιο. Εκτός και εάν τα έγραψες για να μας δείξεις τους κιμδύνους
    εγραψα για να πω την εμπειρια που ειχα γιατι δεν ηθελα να το αφησω ετσι τωρα ευτηχως τους εμαθα και γω του κινδυνους!
    greddyrx7
    greddyrx7

Αριθμός μηνυμάτων : 75
    Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
    Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση  greddyrx7 Παρ 27 Απρ 2012, 1:18 pm

Δύστηχως Μάριε έχω περάσει και εγώ πολλά με πολλούς πιο εύκολο είναι να σου κάτσει το Τζόκερ πλέον παρά να βρεις άτομο εμπιστοσύνης. Δυστυχώς για εσένα το πράγμα είχε φανεί από νωρίς όταν έβαλες photo το μοτέρ σου. Δεν χώραγε αμφιβολία ότι δεν είναι R3. Ελπίζω να είσαι και εσύ και όλοι μας πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα και να ρωτάς πριν κάνεις κάποια κίνηση!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 27 Απρ 2012, 7:28 pm

Έτσι που τα λές βρε Μάριε, με τόσο δούλεμα για 8 Μήνες, εγώ αμφιβάλω αν έχει γίνει καν θυρίδομα που σου είπαν στο μοτέρ. Πόσοι είναι αυτοί που ξέρουν να κάνουν θυρίδωμα αλλά δεν ξέρουν ότι χρειάζεται πρόγραμμα μετά?

Τώρα το αυτοκίνητο δουλεύει ή όχι?
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Δημοσίευση  Επισκεπτ Παρ 27 Απρ 2012, 10:08 pm

To θυριδωμα που εγινε Μαριε?

Το αμαξι ειχε ερθει οδικος Αθηνα,επερνε μπροστα?
    yiasin rx7
    yiasin rx7

Rotary : FD Αριθμός μηνυμάτων : 52
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2011
    Τόπος : Hrakleio

Δημοσίευση  yiasin rx7 Σαβ 28 Απρ 2012, 1:03 am

Mavros Piravlos έγραψε:
    Ειμαι ενας απο αυτους Very Happy .. Μαριε καλη υπομονη ελπιζω να φτιαξεις το αμαξακι σου και να πας σε κανονικο βελτιωτη αυτη την φορα..
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Σαβ 28 Απρ 2012, 1:30 am

Mavros Piravlos έγραψε:Έτσι που τα λές βρε Μάριε, με τόσο δούλεμα για 8 Μήνες, εγώ αμφιβάλω αν έχει γίνει καν θυρίδομα που σου είπαν στο μοτέρ. Πόσοι είναι αυτοί που ξέρουν να κάνουν θυρίδωμα αλλά δεν ξέρουν ότι χρειάζεται πρόγραμμα μετά?

Τώρα το αυτοκίνητο δουλεύει ή όχι?
    το αμαξι εχει σπασει!
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Σαβ 28 Απρ 2012, 1:31 am

Επισκεπτ έγραψε:To θυριδωμα που εγινε Μαριε?

Το αμαξι ειχε ερθει οδικος Αθηνα,επερνε μπροστα?
    με γερανο ηρθε το αμαξι αφου ειχε γινει φιτιλια το μοτερ
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Σαβ 28 Απρ 2012, 1:40 am

Επισκεπτ έγραψε:
    schumi44 έγραψε:Και ποιος ειναι ο μηχανικος σου φιλαρακο για μας που δεν ξερουμε την ιστορια σου

Kαταρχην καλως τα παιδια τα δικα μας. Very Happy

Οι περισσοτεροι ξερουμε ποιος τον πηρε στο λαιμο του.

Προσφατα εγραψε οτι οσοι εφυγαν απο εδω δεν σπανε..
    Καταρχην θελω να ξεκαθαρησω την θεση μου κανενας δεν με πειρε στο λαιμο του δεν ειμε παιδακι να πηγενω οπου με στελνουνε σε αυτο τον βελτιοτη πηγα επειδη το απογασισα ΕΓΩ και το ατομο που αναφερεσαι δεν υπαρχει λογος να αναφερετε το ονομα του σε δικη μου ατυχια μπορει ενας βελτιοτης σε καπιους να εχεις βγαλει καλες και σε καπιους κακες και αυτο το ατομο εχει τσακωθει για παρτυ και τωρα με βοηθαει να δουμε πως θα μαζεψουμε την δουλεια. ΑΝ ΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ ΣΗΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ. Evil or Very Mad
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Δημοσίευση  Επισκεπτ Σαβ 28 Απρ 2012, 1:58 am

mariosrethymno έγραψε:Εδειξα εμπηστοσυνη λογο του οτι ενας δικος μου ανθρωπος βελτιωνε εκει και δεν ειχε προβλημα!

ποιον εννοεις εδω?

Ο Σαλιας ο φιλος σου ελεγε οτι θα κανει παρουσιαση το δικο σου project,οτι ετοιμαζονται τρελα project,οτι τα αμαξια που πανε εκει δεν σπανε
    και ενα σωρο πραγματα που μονο ενας σαλιαρης θα μπορουσε να πει.

Μαριε δεν χαρηκε κανενας με την περιπετεια σου,αντιθετα σου ανοιξαμε τα ματια και ψαχτηκες με το μοτερ,αυτο βεβαια καποιους πειραξε.

Ευχομαι να ξεμπλεξεις γρηγορα και οχι να τραβιεσαι κανενα 8μηνο παλι για το τιποτα,
    αν οχι παλι εγω σου κανω δωρο ενα μοτερ με μετρια συμπιεση για να εχεις αμαξι σε μια μερα
    και ασε τους αλλους να βαλουν R3 και αγωνιστικα.(τρομαρα τους).

Επισης να εχεις τις αμφιβολιες σου για το θυριδωμα..
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Σαβ 28 Απρ 2012, 2:30 am

Επισκεπτ έγραψε:
    mariosrethymno έγραψε:Εδειξα εμπηστοσυνη λογο του οτι ενας δικος μου ανθρωπος βελτιωνε εκει και δεν ειχε προβλημα!

ποιον εννοεις εδω?

Ο Σαλιας ο φιλος σου ελεγε οτι θα κανει παρουσιαση το δικο σου project,οτι ετοιμαζονται τρελα project,οτι τα αμαξια που πανε εκει δεν σπανε
    και ενα σωρο πραγματα που μονο ενας σαλιαρης θα μπορουσε να πει.

Μαριε δεν χαρηκε κανενας με την περιπετεια σου,αντιθετα σου ανοιξαμε τα ματια και ψαχτηκες με το μοτερ,αυτο βεβαια καποιους πειραξε.

Ευχομαι να ξεμπλεξεις γρηγορα και οχι να τραβιεσαι κανενα 8μηνο παλι για το τιποτα,
    αν οχι παλι εγω σου κανω δωρο ενα μοτερ με μετρια συμπιεση για να εχεις αμαξι σε μια μερα

Επισης να εχεις τις αμφιβολιες σου για το θυριδωμα..
    ξερω ή θελω να ελπηζω οτι κανενας δεν χαρηκε που εσπασα. αυτο με το μοτερ εσυ με ξεστραβωσες δεν λεω και ψαχτηκα!
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Σαβ 28 Απρ 2012, 2:32 am

[quote="Επισκεπτ"]
    mariosrethymno έγραψε:

Σε ευχαρηστω για την προσφορα σου!!! αλλα δεν μπορω να πουλησω τον φιλο μου για ενα μοτερ! και τιμη μου!!!!
    mariosrethymno
    mariosrethymno

Δημοσίευση  mariosrethymno Σαβ 28 Απρ 2012, 2:38 am

τι να κανω ετσι με μεγαλωσανε ισως πολλοι να με πουν μαλακα taunt αλλα εχω μαθει να εκτιμαω ανθρωπους και οχι μηχανες!
    Επισκεπτ
    Επισκεπτ

Δημοσίευση  Επισκεπτ Σαβ 28 Απρ 2012, 2:38 am

[quote="mariosrethymno"]
    Επισκεπτ έγραψε:
    mariosrethymno έγραψε:

Σε ευχαρηστω για την προσφορα σου!!! αλλα δεν μπορω να πουλησω τον φιλο μου για ενα μοτερ! και τιμη μου!!!!

Εφοσον λες δεν εχει καμια δουλεια ο φιλος σου,
    Ειδες Μαριε που δεν μας τα λες σωστα,

για ολα αυτα που εγιναν η φταιει το φιλαρακι σου(νονος)που σε εστειλε εκει και δεν τον πουλας η,
    εχει δικιο το φιλαρακι σου που λεει φταις εσυ γιατι δεν εστρωνες...

Τι απο τα δυο???

Δεν εισαι περιεργος να δεις αν το μοτερ σου εχει θυριδωμα???

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 10:16 pm