exei ginei super douleia!
mexri twra ta exoda mou einai 3300 moter teleiwmeno edw kai 1400e thiridwma anoigma kai kainourgio set genikis kai desimo.
eimaste sta 4700. to moter tha einai edw tin tetarti kai anamenw na mou peis ti na kanw me kausima kai turbo, ypologise oti ta 300e den ta glitwsame gia tin anakataskeui tis greddy tourbinas giati tin piga prwti prwti gia ftiaximo na proxwraw.
ara synolo ews twra 5000e.
anamenw odigies sou.
episis des tis katatheseis sou kai pes mou to synolo gia na dw an symfwnoume se auto.
kalimera kai kali evdomada! χωρις δευτερη σκεψη του στελνω λευτα γιατι οτιδηποτε εκανε ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑ!!! Μετα απο καταθεσεις χρηματων για τα περιφερειακα τον εξωφλησα! μετα απο 5 μηνες πηρα το αμαξι κρητη γιατι μου ελεγε ψεμματα οτι προχωραει και δεν εκανε τιποτα και ποτε μα ποτε δεν σηκωνε τα τηλεφωνα!!!!!! Μιας που ολα τελειωσε καλα εδωσα τοπο στην οργη και αρχησα να στρωνω το αμαξι... Μετα απο 300km το αυτοκηνητο μου την ωρα που πηγενα στην δουλεια εσπασε!!! χωρις να εχω σηκωσει πιεση στο δρομο πανω απο 0.1. ανεβενω για αλλη μια φορα αθηνα μετα απο τηλ. στον μηχανικο μου για να δουμε τι γινετε! ανεβενω αθηνα και πηγα το αμαξι στον ανθρωπο που συνεργαζοτανε ο βελτιωτης μου μετα απο εντολη του ιδιου και οντος επηκυρονετε το σπασιμο του μοτερ λογο οτι το μειγμα ειταν πολυ φτωχο διοτι μετα απο το θυριδομα επρεπε να ειχε φτιαξει προγραμμα για πιο πλουσιο μειγμα και δεν το εκανε κανοντας με να νωμηζω με τα ψεμματα του οτι φταιω εγω! αλλα ευτιχως ο αλλος μηχανικος μου ειπε οτι το φτεξιμο δεν ειναι δικο μιας και τα αμαξι δουλευε παντα στεγνο και οτι δεν εγινε προγραμμα σωστο! μετα απο δημοσιευση φοτογραφιων του μοτερ μου πληροφορουμε οτι το μοτερ μου δεν ειναι του R3 και μου το επηβεβαιωνει ο μηχανικος που συνεργαζεται με τον δικο μου! Ξαφνικα ο μηχανικος μου χανετε δεν σηκωνει τηλ. δηλαδη δεν σεβαστηκε ουτε τα λευτα που πηρε ουτε εμενα ουτε τα λευτα που πηρε ζεστα στο χερι. και ουτε την ταλαιπορια και τα 400ε μεταφορικα. και δεν μπορουσε να παρει ενα τηλ. τωρα πλεον ειμε κατω κρητη και θα ξανανεβω αθηνα ελπηζοντας να πανε ολα καλα αν και πηστευω οτι θα τραβηχτω πολυ με αυτην την ιστορια! αυτα προς το παρον αν ξεχνω κατι θα το γραψω.......................