Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+5
dkrx8
GTi
manolis
basilis
pbanias
9 απαντήσεις

Λάδι στην βενζίνη ή οχι και γιατι;

pbanias
    pbanias

Λάδι στην βενζίνη ή οχι και γιατι; Verifiedno
    Αριθμός μηνυμάτων : 2
    Ημ/νία εγγραφής : 01/07/2012
    Τόπος : Patra

Λάδι στην βενζίνη ή οχι και γιατι; Empty Λάδι στην βενζίνη ή οχι και γιατι;

Δημοσίευση  pbanias Κυρ 01 Ιουλ 2012, 1:29 am

Αγόρασα ένα RX8 και μίλησα με κάποιον που έχει ένα cosmos και μου είπε ότι βαζει λίγο λάδι στην βενζίνη(3 κουταλιές περίπου).Να το κάνω κι εγώ ή θα έχω προβλημα με τα μπουζί ή κάτι αλλο;
    basilis
    basilis

Λάδι στην βενζίνη ή οχι και γιατι; Verified
    Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Λάδι στην βενζίνη ή οχι και γιατι; Empty Απ: Λάδι στην βενζίνη ή οχι και γιατι;

Δημοσίευση  basilis Κυρ 01 Ιουλ 2012, 4:20 am

Αν ειναι κουταλιες της σουπας δεν υπαρχει προβλημα,αν ειναι του γλυκου ειναι λιγο και αν ειναι χλιαρες καρδιτσας τα λαδωσες ολα...
    Ελπιζω να βοηθησα...
    manolis
    manolis

Rotary : mazda rx8 cosmo spes Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : no
    Αριθμός μηνυμάτων : 89
    Ημ/νία εγγραφής : 17/01/2011
    Τόπος : ΧΑΝΙΑ

Δημοσίευση  manolis Κυρ 01 Ιουλ 2012, 4:48 am

μαλών μπερδέψατε το ρχ8 με χωριάτικη σαλάτα χαχαχαχχαχα
    GTi
    GTi

Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Δημοσίευση  GTi Κυρ 01 Ιουλ 2012, 10:26 am

Xωρίς πλάκα, καλύτερα να βάζεις ένα ποτηράκι του κρασιού ανά ντεπόζιτο από λάδι μίξης. Καλό του κάνεις, κακό δεν του κάνεις.
    dkrx8
    dkrx8

Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 307
    Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
    Τόπος : RIo de Janeiro

Δημοσίευση  dkrx8 Κυρ 01 Ιουλ 2012, 8:01 pm

basilis έγραψε:Αν ειναι κουταλιες της σουπας δεν υπαρχει προβλημα,αν ειναι του γλυκου ειναι λιγο και αν ειναι χλιαρες καρδιτσας τα λαδωσες ολα...
    Ελπιζω να βοηθησα...

lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Κυρ 01 Ιουλ 2012, 8:33 pm

Φίλε pbania ελπίζω μετά απο όλες αυτές τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις που πήρες να κατάλαβες που μπήκες...
    Εγω πάντως χρησημοποιώ φλυτζανάκι espresso...
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  endless Κυρ 01 Ιουλ 2012, 9:18 pm

Tι να σου πω καποιοι θεωρουν οτι δεν ψεκαζει αρκετο λαδι μεσα στο μοτερ γι αυτο κ του βαζουν προσθετο στο ντεποζιτο για περισσοτερη ασφαλεια.

Αλλοι παλι θεωρουν οτι το extra λαδι στο ντεποζιτο δημιουργει επιπροσθετη μακα μεσα στον κινητηρα, με αποτελεσμα να κολλανε πιο ευκολα τα ελατηρια( το οποιο ισχυει κ το εχω δει απ τους ροτορες που εχω καθαρησει).Βεβαια πιστευω θα εξαρτατε απο την ποιοτητα, την ποσοτητα κ.α. του premix.

Αλλοι παλι οπως ο Πυραυλος θεωρει οτι κ χωρις λαδι παει . . . tongue

Εγω προσωπικα εαν βαλω premix θα ειναι μονο για να μπω σε πιστα ή για πολυ λιωσημο, που κ παλι δεν βαζω γιατι εχω προσεξει οτι πεφτει η αποδοση!!!
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Κυρ 01 Ιουλ 2012, 10:46 pm

Εγώ πάλι βάζω και εντός και εκτός πίστας, και σε κίνηση που έχει δουλευτεί το αμάξι, μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει τίποτα.

Αλλά εγώ δεν βάζω λάδι, βάζω 'βιταμίνη' όπως λένε στο βενζινάδικο που πάω lol! lol! lol!
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση  juha kankoulen Δευ 02 Ιουλ 2012, 11:43 am

endless έγραψε:Tι να σου πω καποιοι θεωρουν οτι δεν ψεκαζει αρκετο λαδι μεσα στο μοτερ γι αυτο κ του βαζουν προσθετο στο ντεποζιτο για περισσοτερη ασφαλεια.

Αλλοι παλι θεωρουν οτι το extra λαδι στο ντεποζιτο δημιουργει επιπροσθετη μακα μεσα στον κινητηρα, με αποτελεσμα να κολλανε πιο ευκολα τα ελατηρια( το οποιο ισχυει κ το εχω δει απ τους ροτορες που εχω καθαρησει).Βεβαια πιστευω θα εξαρτατε απο την ποιοτητα, την ποσοτητα κ.α. του premix.

Αλλοι παλι οπως ο Πυραυλος θεωρει οτι κ χωρις λαδι παει . . . tongue

Εγω προσωπικα εαν βαλω premix θα ειναι μονο για να μπω σε πιστα ή για πολυ λιωσημο, που κ παλι δεν βαζω γιατι εχω προσεξει οτι πεφτει η αποδοση!!!

Κάπως 'ετσι το βλέπω κι εγώ
    Λαιπόν για να τα πάρουμε από την αρχή..........το εφταράκι μου έχει 1 μπεκ ψεκασμού λαδιού ανά θάλαμο καύσης ο Ρενεσις Ι έχει 2 και ο Ρένεσις ΙΙ έχει 3..........αν λοιπόν έχεις facelift δεν το σκέφτεσαι καν .......αν έχεις το προηγούμενο και πάλι ψιλοπεριττό το βλέπω ...τι να πούμε κι εμείς με τα εφτάρια. Σκέψου ότι μιλάμε αν δεν κάνω λάθος για συνιστώμενες ποσότητες κοντά στα 7ml/λιτρο βενζίνης ΧΩΡΙΣ την OMP......άρα ΜΕ την OMP? 2-3ml/λιτρο??
    Και σίγουρα η συνεχής χρήση θα αυξήσει λίγο τις επικαθίσεις και θα σου υποβαθμίσει πιο γρήγορα τα μπουζί - αυτό όπως σωστά έγραψε η Μαριάννα εξαρτάται πολύ από την ποσότητα και από την ποιότητα (είναι π.χ. ένα καλό δίχρονο για μηχανάκια ή μιλάμε για εφαρμογή δοκιμασμένη για ρόταρυ?)
    ¨Οσο για την πτώση της απόδοσης με την προσθήκη λαδιού σε βενζίνη πάντα πέφτουν τα οκτάνια κι αυτό φυσικά εξαρτάται από το πόσο θα βάλεις.
    Άρα γενικά μπορείς να το κάνεις μια στα τόσα για να λαδώνεις λίγο το μοτεράκι σου, κάνοντας μια χαλαρή βόλτα για να κάψεις αυτή τη λαδωμένη βενζίνη και μετά συνεχίζεις το λιώσιμο steeringwheel

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 4:34 pm