Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3 απαντήσεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

GTi
    GTi

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Verified
    Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Empty Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσίευση  GTi Παρ 29 Απρ 2011, 11:09 am

Το fc μου αγοράστηκε από τον Μάνο προς 7.800 ευρώ εκ των οποίων σήμερα του χρωστάω ακόμα 3.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να του έχω δώσει μέχρι τις 10 Ιουνίου. Τα προηγούμενα 4.800 ευρώ τα έχω δώσει σε δόσεις των 500-1.000-2.000 ευρώ κτλ. Το αμάξι πέρασε στο όνομα μου, πριν 3 μέρες, αφού υπογράψαμε τα σχετικά παραστατικά. Την 1η μέρα του έκανα 5km, σαν οδηγός, πριν το βάλω στο γκαράζ. Χθες τόλμησα να το πάω στον μηχανικό μου, για την ποδιά που νόμιζα ότι είχε λασκάρει...άλλα 20km από Ηράκλειο-Μοσχάτο. Έκανα άλλα 5km γύρω-γύρω από το Μοσχάτο και επέστρεψα μέσω Αμαρουσίου σπίτι μου ...δλδ. 30 επιπλέον χιλιόμετρα. Το σύνολο, από Γλυφάδα που το πήρε ένας φίλος να το φέρει μέχρι το "ΜΠΑΜ", 80km-maximum 90km αν το βάλουμε σε GPS.

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να σπάσω μοτέρ, πόσο δε μάλλον ένα μοτέρ με 3.250km, συνολικά!!! Kι όμως το έκανα κι αυτό.

Όταν το πήρα το αμάξι με τον φίλο από Γλυφάδα για να το φέρω Ηράκλειο, είδα κάτι καπνούς... άσπρους... ρώτησα επί τόπου και μου είπαν "έλα ρε μλκ, κάνεις λες και δεν ξέρεις από rotary..." Ξέρω??? Ξεράδια μου!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τσιγάρα Χρήστο, ο οποίος δωρεάν αντικατέστησε το μοτέρ σε λίγες ώρες, ύστερα από 18 μήνες της τελευταίας ανακατασκευής του και σήμερα το αυτοκίνητο είναι στο γκαράζ μου, έτοιμο να φύγει για το rotary stock, με ολοκαίνουργιο μοτέρ.

Το μόνο που έχασα ήταν λίγες ώρες ύπνου και την εμπιστοσύνη μου στον Μάνο, ο οποίος μου έχει φερθεί άψογα κατ' άλλα. Αυτό που ξαναβρήκα ήταν ένας φίλος από τα παλιά, ο οποίος στη δυσκολία μου ξηγήθηκε, χωρίς ουσιαστικά να 'χει καμία υποχρέωση. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ένας στάτης και ένας ρότορας, στην ΕΛΜΑ για 13Β κοστίζουν 5.600 ευρώ, χωρίς τα παρελκόμενα και εργασία...

Για την ιστορία το μοτέρ έσπασε με 3η σχέση στο κιβώτιο και φάσμα στροφών από 3.000 έως 4.000 στροφές και ουχί σε full boost Exclamation ...βάζοντας 4η σχέση απλά οι στροφές άρχισαν να πέφτουν και πιό απλά δεν ήθελα να πιστέψω το μοιραίο μέχρι που σταμάτησα δεξιά και ήρθε η οδική. Housing και ρότορας αφού άνοιξε το μοτέρ είχαν αυλακώσεις 2 έως 4 χιλιοστά σε όλη την επιφάνειά τους και τα τα seals ήταν λιωμένα όλα!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Υ.Γ. Αν κάτι ξεχνάω ας με συγχωρέσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, μπορούν να το προσθέσουν.
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Empty Απ: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσίευση  redneck Παρ 29 Απρ 2011, 12:08 pm

Εχω μεινει αναυδος απο την ωρα που το διαβασα , ειλικρινα μια δημοσια συγνωμη εαν εφταιξα καπου , ολα τα υπολοιπα τα ειπα με τον Κιμωνα στο τηλεφωνο.
    Ο Τσιγαρας αψογος οπως παντα.
    Μανος.
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 29 Απρ 2011, 10:37 pm

Το μοτερ ξερουμε τι συμπιεση ειχε Question
    Μηπως απο νοθευμενη βενζινη εσπασε Question
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 29 Απρ 2011, 10:48 pm

To_Baftistiri έγραψε:Όταν το πήρα το αμάξι με τον φίλο από Γλυφάδα για να το φέρω Ηράκλειο, είδα κάτι καπνούς... άσπρους... ρώτησα επί τόπου και μου είπαν "έλα ρε μλκ, κάνεις λες και δεν ξέρεις από rotary..." Ξέρω??? Ξεράδια μου!!!

Το εχω παθει και εγω αυτο οταν καηκαν οι ασφαλειες των βεντιλατερ και δεν δουλεβαν και καιγοταν το παραφλου Shocked

To_Baftistiri έγραψε:Για την ιστορία το μοτέρ έσπασε με 3η σχέση στο κιβώτιο και φάσμα στροφών από 3.000 έως 4.000 στροφές και ουχί σε full boost Exclamation ...βάζοντας 4η σχέση απλά οι στροφές άρχισαν να πέφτουν και πιό απλά δεν ήθελα να πιστέψω το μοιραίο μέχρι που σταμάτησα δεξιά και ήρθε η οδική. Housing και ρότορας αφού άνοιξε το μοτέρ είχαν αυλακώσεις 2 έως 4 χιλιοστά σε όλη την επιφάνειά τους και τα τα seals ήταν λιωμένα όλα!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Και αυτο το εχω παθει αλλα το μοτερ κρατει ακομη Razz ........
    Μπαινοντας Αττικη οδο βαζω 2α...3η και...τιποτα...παταγα γκαζι επεφταν οι στροφες.....ξανα 2α..3η και παλι παταγα γκαζι και επεφταν οι στροφες..... Shocked
    βαζω νεκρα και αφηνω το αμαξι να τσουλισει ξαναβαζω 3η και ολα οκ.....αμεσως θυμηθηκα οτι ηταν η 1η φορα που εβαλα βενζινη απο αλλο πρατηριο και οχι απο ενα συγκεκριμενο που εχω..... Evil or Very Mad
    σκετο νερο πρεπει να ηταν Razz
    Σημασια φιλε ειναι οτι εισαι ΟΚ τωρα και μπορεις να το χαιρεσαι το 7αρι σου okay
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 05 Μάης 2011, 6:57 am

Κατι τετοια περιστατικα περιμενουν ορισμενοι για να βγαλουν τον πραγματικο τους εαυτο..

Ενω ο καθενας θα εδινε συμβουλες στον Κιμωνα,καποιοι αλλοι βγαζουν τα αποθειμενα τους με μεγαλη χαρα.

Μπραβο στον Κιμωνα που ειπε την ιστορια του,
    ντροπη σε αυτους που θαβουν τις δικες του και δημιουργουν
    καταστασεις στο χωρο μας..

http://rx7.gr/forums/viewtopic.php?f=40&t=1759&start=45
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 23 Μάης 2011, 4:48 am

^Αστα Χρηστο....οταν ο maus και ο καθε maus παθει προβλημα και γυριζει με γερανο θα σκεφτεται για ποιον λογο το επαθε και ποσο τελεια τα ειχε κανει ολα Exclamation
    Γυριζει ο τροχος....

Συγνωμη αν κανω λαθος αλλα κιμωνα αυτο ειναι το τουτου σου Question
    http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1497679/
    Αν ναι γιατι το πουλας QuestionΕιναι πολυ ομορφο το ατιμο!!!!! Very Happy
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 6:20 am

jdm-r έγραψε:

Μπραβο που ειπε την ιστορια του,
    ντροπη σε αυτους που θαβουν τις δικες τους

ετσι-ετσι!!!!
    lol! lol! lol! lol! lol!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 8:35 am

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:

Μπραβο που ειπε την ιστορια του,
    ντροπη σε αυτους που θαβουν τις δικες τους

ετσι-ετσι!!!!
    lol! lol! lol! lol! lol!

Και βεβαια ετσι παιδια αλλα να τα λεμε ολα και οχι μονο οτι συμφερει.(ετσι δεν ειναι φιλοι μου απο την Κρητη)

Η συνεχεια εχει ως εξης μιας και δεν λεγονται ολα.
    Αφου στο αμαξι εγινε rebuilt μια μερα πριν το rotary stock μονο και μονο για να ανεβει με το καινουριο του αμαξι.
    Ο Κιμωνας το σεβαστηκε αυτο και το εκτιμησε με τον παρακατω τροπο που φαινεται στο βιντεο, στο οποιο εχει 1000 περιπου χλμ, δηλαδη αστρωτο μοτερ.

Μιας και για το προηγουμενο σπασιμο μπορει να εφταιγε κατι στο προγραμμα...χωρις καποιον ελεγχο αφου στρωσει το μοτερ (για τυχον σφαλματα) επαναληφθηκε πολλες φορες σκηνικο παρομοιο με αυτο που ειδατε στο βιντεο...

Μου θυμιζει αλλη μια περιπτωση Godfather-x8 οπου οταν οδηγαμε το αμαξι ειμαστε οι γ@μαω ανδρες και κανενας αλλος,
    ενω στη στραβη ειμαστε τα ποιο αθωα παιδια-θυματα...

Αυτη ειναι η ουσια παιδια να τα λεμε ολα και να αναλαμβανουμε ολοι τις ευθυνες μας αντρικια.

Μετα απο ολα αυτα ειπα και του Κιμωνα να βρει το μαστορα του.

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 9:34 am

jdm-r έγραψε:

Μου θυμιζει αλλη μια περιπτωση Godfather-x8 οπου οταν οδηγαμε το αμαξι ειμαστε οι γ@μαω ανδρες και κανενας αλλος,ενω στη στραβη ειμαστε τα ποιο αθωα παιδια-θυματα...

Αυτη ειναι η ουσια παιδια να τα λεμε ολα και να αναλαμβανουμε ολοι τις ευθυνες μας αντρικια.

μπες εδω να ΞΑΝΑ-δεις τα χαλια σου!!!! http://www.rx8antiforum.gr/t348-topic που συγκινεις και τις περιπτωσεις!!!μαλλον τα ξεχασες,τα μεταχειρο που πουλας για καινουργια και τις αλλες μαλακιες που εκανες!!και ακομα οδηγαω το αμαξι και ειμαι ο γ@μαω ανδρας οπως και τοτε ,απλα τοτε πληρωνα τις στραβες σου και τα κομπλεξ σου!και στο τελος λες και φερθηκες αντρικια εσυ!!!! Very Happy Very Happy

jdm-r έγραψε:Μετα απο ολα αυτα ειπα και του Κιμωνα να βρει το μαστορα του.

τρεχα Κιμωνα βρες καποιο που να μη το κανει απο χομπι και χαβαλε!!!!αλλωστε γιαυτο και εγω εφυγα τοτε!
    και που εισαι Κιμωνα αλλη φορα για να κανεις το γουστο σου με το αμαξι να κανεις πρωτα 5000κμ να εχεις φαει τουλαχιστον 40κιλα πανσετα και 5 σερβις και μετα αν σπασει, θα φταιει η βενζινη,εσυ, ο ρυθμιστης ο ηλιος το φεγγαρι, ο ερμης που ειναι καβαλα στον κρονο,ολοι εκτος ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ!!!!
    ασε μας ρε χρηστακι βραδυατικα εχουμε και δουλειες!παλι το κομπλεξ σε επιασε! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 9:52 am

Ασε μας ρε νονουλι και συ βραδυατικα.
    Το ποσο γαμω και ανδρας εισαι ασε να το κρινουν οι αλλοι και για τους δυο μας...

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΝΟΝΕ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΑΝΤΡΑ...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 11:17 am

Godfather-x8 έγραψε:
    μπες εδω να ΞΑΝΑ-δεις τα χαλια σου!!!!

Ποια χαλια ρε Μανολακι???
    Βαζεις link στο pilotoforum για μας???Και παλι δεν στο βγαζει,το ονομα μου βλεπεις,δεν τους το λες να φας αλλο ενα ban???
    Γλυφεις οτι εφτυνες?????

Aυτα ειναι χαλια Μανολακι.

Απο εδω,μονο εγω σου δινω σημασια απο οτι φαινεται,οποτε κατσε απο εκει που εισαι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Τρι 24 Μάης 2011, 1:09 pm

Χρήστο μην προσπαθείς να θολώσεις το τοπίο.

Όπως σου είπα ευχαριστώ και παρουσία σου έκανα ότι έκανα στο Σέσι, έτσι σου γράφω, και σου είπα τηλεφωνικά, ότι από έναν άνθρωπο που έχεις πάρει για δουλειές που έχεις κάνει πάνω από 25.000 ευρώ δεν μπορείς να του λες, όταν αυτός μένει στο δρόμο: ότι εγώ θα φτιάχνω 5 αμάξια που γουστάρω και θ' ασχοληθώ με εισαγωγές μεταχειρισμένων αντ/κων και δεν ασχολούμαι με "βελτιωμένα". Και να το κάνεις να φαίνεται σαν χάρη ότι του άλλαξες 2 κολάρα, που στα πλήρωσα στην τιμή που μου είπες. Και ναι, μιας και με ρώτησες στο τηλέφωνο, έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι σου γουστάρει και ΝΑΙ δεν θα δώσεις "λογαριασμό" σε κανέναν, αλλά μη χέζεις εκεί που έχεις φάει ψωμί. Ότι μου ζήτησες για τις δουλειές που ήθελα να κάνω στο fd μου στο έδινα προκαταβολικά, χωρίς παζάρια και μαλακίες. Και 'συ δεν μου απάντησες σαν πελάτης σου που σου έχω κάνει "μαλακία". Και η κουβέντα που είπες στο τηλέφωνο ότι όπως έγραψα για το σπάσιμο, φαίνεται ότι φταις εσύ, μόνο εσύ το κατάλαβες έτσι. Εγώ έγραψα το γεγονός και ποτέ δεν ήρθα στο μαγαζί σου να σου πω φτιάχτω "τσάμπα". Εσύ μου είπες ότι γούσταρες να με δεις να 'ρθω με το fc μου στο stock και γι' αυτό το έφτιαξες και γι' αυτό σε ΞΑΝΑ ευχαριστώ. Αλλά, για την περιουσία μου δεν θα δώσω λόγο πώς και γιατί την απέκτησα και πώς και γιατί της φέρομαι όπως της φέρομαι. Εξάλλου το εν λόγω αυτοκίνητο έχει ιστορικό μεγάλο, το οποίο γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας, με τη διαφορά ότι δεν φταίω έγώ και το ΣΕΣΙ γι' αυτό το ιστορικό, όπως προσπάθησες να μου αποδείξεις φραστικά.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 6:38 pm

GTi έγραψε:Χρήστο μην προσπαθείς να θολώσεις το τοπίο.

Nα ξεκαθαρισω θελω Κιμωνα,αυτα που δε γραφεις εσυ!

GTi έγραψε:Όπως σου είπα ευχαριστώ και παρουσία σου έκανα ότι έκανα στο Σέσι,

Αυτο ειλικρινα γιατι το ειπες?Τι σημασια εχει αν το εκανες παρουσια μου η οχι.Στο ειπα εγω??
    Φαντασου πισω απο την πλατη μου τι γινεται.

GTi έγραψε: που έχεις πάρει για δουλειές που έχεις κάνει πάνω από 25.000

Εμεινες ευχαριστημενος η οχι και ξαναηρθες???

GTi έγραψε:Εγώ έγραψα το γεγονός και ποτέ δεν ήρθα στο μαγαζί σου να σου πω φτιάχτω "τσάμπα". Εσύ μου είπες ότι γούσταρες να με δεις να 'ρθω με το fc μου στο stock και γι' αυτό το έφτιαξες και γι' αυτό σε ΞΑΝΑ ευχαριστώ.

Απο τη στιγμη ομως που μετα απο 18 μηνες και εχοντας αλαξει 3 χερια,εγω στο εφτιαξα με δικα μου εξοδα και επρεπε να το σεβαστεις.

GTi έγραψε: Αλλά, για την περιουσία μου δεν θα δώσω λόγο πώς και γιατί την απέκτησα και πώς και γιατί της φέρομαι όπως της φέρομαι. .

Απολυτο δικιο εχεις,αλλα απο τι στιγμη που και εγω εχω φτιαξει 3 μοτερ τσαμπα σε αυτο το αμαξι απο τη δικια μου περιουσια Κιμωνα,για να χαιρεσαι εσυ τη δικια σου περιουσια,
    περιμενα απο σενα τουλαχιστον να στρωσεις.

GTi έγραψε:Εξάλλου το εν λόγω αυτοκίνητο έχει ιστορικό μεγάλο, το οποίο γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας, με τη διαφορά ότι δεν φταίω έγώ και το ΣΕΣΙ γι' αυτό το ιστορικό, όπως προσπάθησες να μου αποδείξεις φραστικά.

Ενας λογος παραπανω μιας και εχει ιστορικο.
    Με λιγα λογια αν δε φταις εσυ ρε Κιμωνα για τη δικια σου περιουσια ποιος φταιει???
    Μηπως τα λεμε οπως μας συμφερει.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 10:15 pm

jdm-r έγραψε: Ασε μας ρε νονουλι και συ βραδυατικα.
    Το ποσο γαμω και ανδρας εισαι ασε να το κρινουν οι αλλοι και για τους δυο μας...
    το εχουν κρινει ηδη,και καλυτερα να μη σου πω τι λενε!!! lol! lol! lol! lol!
    και δε μιλαω για 4-5 ατομα που περιστρεφεσαι εσυ!!! study

jdm-r έγραψε:ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΝΟΝΕ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ποιος χορηγιες ρε πιπιλα???τι πληρωσες και ποτε??? μονο σαλια και λογια εφε εισαι!
    Εγω ημουν ενας απο τους χορηγους σου,οχι εσυ σε εμενα!!!!Εγω σε πληρωνα αν θες δες το βιβλιαριο σου Κυρια!

jdm-r έγραψε:ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.
    lol! lol! lol! lol! lol! lol! χαχαχαχα ρε πιπιλες και σαλια!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol! ναι ρε αφου σου εδινα λεφτα και μου ελεγες δε τα θελω φυγε!!!! lol! lol! lol! lol!

jdm-r έγραψε:ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΑΝΤΡΑ...

εσυ με ζαλιζεις και μαλιστα δε ξερω το γιατι!!!!!!!και ζαλιζεις και αλλους να τους βαζεις να γραφουν αφου εσυ δε ξερεις να συνταξεις μια προταση!!! lol! lol! lol! lol! lol!

jdm-r έγραψε:
    Godfather-x8 έγραψε:
    μπες εδω να ΞΑΝΑ-δεις τα χαλια σου!!!!

Ποια χαλια ρε Μανολακι???
    μπες να ΞΑΝΑ-ΔΕΙΣ ρε 'φιλε'!!!!!!!! και οχι απλα χαλια αλλα καταντια ολοκληρη!!

jdm-r έγραψε:Βαζεις link στο pilotoforum για μας???Και παλι δεν στο βγαζει,το ονομα μου βλεπεις,δεν τους το λες να φας αλλο ενα ban???
    Γλυφεις οτι εφτυνες?????

Aυτα ειναι χαλια Μανολακι.
    ποιον εγλυψα???και για ποιο λογο??? μονο πιπιλες παλι λες!!!! και μαθε οτι ολα αυτα δε τα βαζω μονο στο pilotoforum okay και τα ΧΑΛΙΑ ειπαμε ποιο πανω σε ποιο τοπικ ειναι!!!!και απο τι βλεπω σιγα-σιγα μιλανε κι αλλοι...και που εισαι ακομα!!! γιαυτο γινε ανθρωπος οσο προλαβαινεις!!! lol! lol! lol!

jdm-r έγραψε:Απο εδω,μονο εγω σου δινω σημασια απο οτι φαινεται,οποτε κατσε απο εκει που εισαι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    Αφου Μ αγαπας γιαυτο!!!!! I love you I love you I love you I love you
    lol! lol! lol! lol! δε νομιζω να ρωτησα καποιον καπου κατι και να μην απαντησε!!!και υπαρχουν πολλα μελη που θελουν να μαθουν και οχι να παραμυθιαστουν!!!!

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 10:20 pm

GTi έγραψε:....Χρήστο μην προσπαθείς να θολώσεις το τοπίο....

... που έχεις πάρει για δουλειές που έχεις κάνει πάνω από 25.000 ευρώ δεν μπορείς να του λες, όταν αυτός μένει στο δρόμο: ότι εγώ θα φτιάχνω 5 αμάξια που γουστάρω και θ' ασχοληθώ με εισαγωγές μεταχειρισμένων αντ/κων και δεν ασχολούμαι με "βελτιωμένα". Και να το κάνεις να φαίνεται σαν χάρη ότι του άλλαξες 2 κολάρα, που στα πλήρωσα στην τιμή που μου είπες....

....αλλά μη χέζεις εκεί που έχεις φάει ψωμί.....

...Και η κουβέντα που είπες στο τηλέφωνο ότι όπως έγραψα για το σπάσιμο, φαίνεται ότι φταις εσύ, μόνο εσύ το κατάλαβες έτσι. Εγώ έγραψα το γεγονός και ποτέ δεν ήρθα στο μαγαζί σου να σου πω φτιάχτω "τσάμπα"....

....... Αλλά, για την περιουσία μου δεν θα δώσω λόγο πώς και γιατί την απέκτησα και πώς και γιατί της φέρομαι όπως της φέρομαι.....

++++++11111111111100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    000000000000000000000000000000000000000000000000000
    cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers b3 b4 b4 b4 b4 b4 b4 b4 b4 b4
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Σαβ 28 Μάης 2011, 4:41 am

GTi έγραψε:Χρήστο μην προσπαθείς να θολώσεις το τοπίο.

Όπως σου είπα ευχαριστώ και παρουσία σου έκανα ότι έκανα στο Σέσι, έτσι σου γράφω, και σου είπα τηλεφωνικά, ότι από έναν άνθρωπο που έχεις πάρει για δουλειές που έχεις κάνει πάνω από 25.000 ευρώ δεν μπορείς να του λες, όταν αυτός μένει στο δρόμο: ότι εγώ θα φτιάχνω 5 αμάξια που γουστάρω και θ' ασχοληθώ με εισαγωγές μεταχειρισμένων αντ/κων και δεν ασχολούμαι με "βελτιωμένα". Και να το κάνεις να φαίνεται σαν χάρη ότι του άλλαξες 2 κολάρα, που στα πλήρωσα στην τιμή που μου είπες. Και ναι, μιας και με ρώτησες στο τηλέφωνο, έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι σου γουστάρει και ΝΑΙ δεν θα δώσεις "λογαριασμό" σε κανέναν, αλλά μη χέζεις εκεί που έχεις φάει ψωμί. Ότι μου ζήτησες για τις δουλειές που ήθελα να κάνω στο fd μου στο έδινα προκαταβολικά, χωρίς παζάρια και μαλακίες. Και 'συ δεν μου απάντησες σαν πελάτης σου που σου έχω κάνει "μαλακία". Και η κουβέντα που είπες στο τηλέφωνο ότι όπως έγραψα για το σπάσιμο, φαίνεται ότι φταις εσύ, μόνο εσύ το κατάλαβες έτσι. Εγώ έγραψα το γεγονός και ποτέ δεν ήρθα στο μαγαζί σου να σου πω φτιάχτω "τσάμπα". Εσύ μου είπες ότι γούσταρες να με δεις να 'ρθω με το fc μου στο stock και γι' αυτό το έφτιαξες και γι' αυτό σε ΞΑΝΑ ευχαριστώ. Αλλά, για την περιουσία μου δεν θα δώσω λόγο πώς και γιατί την απέκτησα και πώς και γιατί της φέρομαι όπως της φέρομαι. Εξάλλου το εν λόγω αυτοκίνητο έχει ιστορικό μεγάλο, το οποίο γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας, με τη διαφορά ότι δεν φταίω έγώ και το ΣΕΣΙ γι' αυτό το ιστορικό, όπως προσπάθησες να μου αποδείξεις φραστικά.

Συμφορουμίστες εγώ αυτά είχα να γράψω και να πώ, προς το παρόν δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο. Η απάντηση του μηχανικού μου, με "καλύπτει" απόλυτα, για την ώρα σαν πελάτη του και τα όποια συμπεράσματα -για την ιστορία και μόνο- δικά σας.

Υ.Γ. Έλειπα εκτός Αττικής για επαγγελματικούς λόγους, γι' αυτό δεν απάντησα άμεσα.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 8:55 pm