Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+26
Rx8-Life
blueshark
spiffm
georx8
virusakos
ghatzip
vasilis_M
Επισκεπτ
Mike 192T
Mavros Piravlos
Young Schumacher
dkrx8
juha kankoulen
appellator
akis-rx8
urbanslider
bigproedros
giorgos 75
iaponas
dake
alex-rx8
BiggBilly
diamond
endless
dim2max
basilis
30 απαντήσεις

JDM-R rx8 challenge t618z-basilis

????????
    Επισκέπτης

JDM-R rx8 challenge t618z-basilis - Σελίδα 2 Empty Απ: JDM-R rx8 challenge t618z-basilis

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 06 Φεβ 2011, 11:42 pm

basilis έγραψε:

οσον αφορα το κοστος ηταν 6650

εσενα μια χαρα φτηνα σου πηγε okay
    ????????
    Επισκέπτης

JDM-R rx8 challenge t618z-basilis - Σελίδα 2 Empty Απ: JDM-R rx8 challenge t618z-basilis

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 06 Φεβ 2011, 11:43 pm

Godfather-x8 έγραψε:
    basilis έγραψε:

Δεν αλλαζει καθε μηνα setup νονε. Laughing Laughing
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 06 Φεβ 2011, 11:48 pm

jdm-r έγραψε:
    Godfather-x8 έγραψε:
    basilis έγραψε:

για Τ618 setup μιλουσα!!! Laughing Laughing Laughing
    αλλα τεσπα,τι να κανω ρε μαστορα,αφου εχω ή μαλλον ειχα πελατια με αλογα να τους αφηνα ετσι!!!! lol! lol!
    akis-rx8
    akis-rx8

JDM-R rx8 challenge t618z-basilis - Σελίδα 2 Verified
    Rotary : RX8 challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 2o moter!!192hp
    Αριθμός μηνυμάτων : 328
    Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  akis-rx8 Δευ 07 Φεβ 2011, 12:10 am

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:
    Godfather-x8 έγραψε:
    basilis έγραψε:

για Τ618 setup μιλουσα!!! Laughing Laughing Laughing
    αλλα τεσπα,τι να κανω ρε μαστορα,αφου εχω ή μαλλον ειχα πελατια με αλογα να τους αφηνα ετσι!!!! lol! lol!
    ΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟ JDM-R ΝΑ ΚΟΨΟ ΚΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ και ΟΤΙ θες μετα απο μενα............. 8ρι .....ΤΟ ΘΕΛΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ...............κανε τα μαγικα ΣΟΥ.... a15 a17
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Δευ 07 Φεβ 2011, 8:01 pm

jdm-r έγραψε:Bασιλη μιας και λεγονται πολλα απο ασχετους χοντρους JDM-R rx8 challenge t618z-basilis - Σελίδα 2 731811 pilotos οσον αφορα το τουρμπισμα του chalence,
    μπορεις να μας πεις το κοστος του project και αν εχεις porting??

Ρε συ Χρηστο,εχεις εξουσιοδοτησει κανεναν να βγαζει τιμες για τη δικη σου δουλεια-ανταλλακτικα?????

αν ναι δωσε μου το τηλ. για να ρωταω αυτους την επομενη φορα που θελω κατι και να μη ζαλιζω εσενα που εισαι a15

Να προσεχεις ομως ,γιατι κατι πηρε το αυτι μου,και απο οτι καταλαβα βαζουν και το ποσοστο τους μεσα στην τιμη....π.χ τον f-con με καλωδιωση και προγραμματισμο τον δινουν τουλαχιστον 500euro παραπανω....

Να μην μιλησω για εξατμιση που κοροιδεουν τον κοσμακη, για 1600 (εκει να δεις ποσα θελουν να βγαλουν,το χιλιαρικο ειναι στανταρ,)....

Να προσεχεις Χρηστακο μ' με ποιους συνεργαζεσαι.....φαινονται λαμογια Χρηστακο μ' ( taunt taunt ),αλλα δεν φταινε αυτοι Χρηστακο μ',εσυ κι ο piravlos φταιτε που τους κοψατε τις διαφημησεις και τωρα κοιτανε να βγαλουν απο αλλου a6 a6 a6

ΩΡ.. ΤΙ 'ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????

Υ.Γ Ασε που ξερουν και ποσα πληρωσα εγω.....μηπως τους δινεις και τα λεφτα για μετρημα Χρηστακο μ'?????γιατι εγω σε σενα θυμαμαι να πληρωσα!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 07 Φεβ 2011, 8:08 pm

basilis έγραψε:
    jdm-r έγραψε:Bασιλη μιας και λεγονται πολλα απο ασχετους χοντρους JDM-R rx8 challenge t618z-basilis - Σελίδα 2 731811 pilotos οσον αφορα το τουρμπισμα του chalence,

Ρε συ Χρηστο,εχεις εξουσιοδοτησει κανεναν να βγαζει τιμες για τη δικη σου δουλεια-ανταλλακτικα?????

αν ναι δωσε μου το τηλ. για να ρωταω αυτους την επομενη φορα που θελω κατι και να μη ζαλιζω εσενα που εισαι a15

Να προσεχεις ομως ,γιατι κατι πηρε το αυτι μου,και απο οτι καταλαβα βαζουν και το ποσοστο τους μεσα στην τιμη....π.χ τον f-con με καλωδιωση και προγραμματισμο τον δινουν τουλαχιστον 500euro παραπανω....

Να μην μιλησω για εξατμιση που κοροιδεουν τον κοσμακη, για 1600 (εκει να δεις ποσα θελουν να βγαλουν,το χιλιαρικο ειναι στανταρ,)....

Να προσεχεις Χρηστακο μ' με ποιους συνεργαζεσαι.....φαινονται λαμογια Χρηστακο μ' ( taunt taunt ),αλλα δεν φταινε αυτοι Χρηστακο μ',εσυ κι ο piravlos φταιτε που τους κοψατε τις διαφημησεις και τωρα κοιτανε να βγαλουν απο αλλου a6 a6 a6

ΩΡ.. ΤΙ 'ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????

Υ.Γ Ασε που ξερουν και ποσα πληρωσα εγω.....μηπως τους δινεις και τα λεφτα για μετρημα Χρηστακο μ'?????γιατι εγω σε σενα θυμαμαι να πληρωσα!!!

Βασιλακη οπως λενε και οι ιδιοι,
    οπως τα post ειναι ιδιοκτησια τους ετσι ακριβως τους ανηκουν και τα περιουσιακα στοιχεια απο τα μελη τους. Laughing Laughing
    akis-rx8
    akis-rx8

Rotary : RX8 challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 2o moter!!192hp
    Αριθμός μηνυμάτων : 328
    Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011

Δημοσίευση  akis-rx8 Δευ 07 Φεβ 2011, 8:51 pm

jdm-r έγραψε:
    basilis έγραψε:

ΩΡ.. ΤΙ 'ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????

Βασιλακη οπως λενε και οι ιδιοι,
    οπως τα post ειναι ιδιοκτησια τους ετσι ακριβως τους ανηκουν και τα περιουσιακα στοιχεια απο τα μελη τους. Laughing Laughing
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΥΡΟΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΤ ΤΟΥΡΜΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ..........ΤΗ ΛΕΣ......ΧΡΙΣΤΟ?
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 07 Φεβ 2011, 9:30 pm

basilis έγραψε:
    ΩΡ.. ΤΙ 'ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????

ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗ !!!!! Για μένα πάντως αυτό είναι εξέλιξη (καλή-κακή όπως την πάρει κανείς)....

Διαπίστωσαν πως άλλων τα project δεεν... Από την άλλη του Τσιγάρα τα project έχουν το θράσος και δουλεύουν, τα παλικάρια τα ευχαριστιούνται σε δρόμο και πίστα, τα πίνουν κυριολεκτικά και δεν έχουν πάθει κάτι μέχρι στιγμής οπότε σου λέει τι να του πούμε τώρα ? Ότι δεν είναι καλός ? Δεν πάει.. ας πούμε τουλάχιστον ότι είναι ακριβός μιας και στο pilotoforum αυτό είναι που θα πονέσει περισσότερο, είναι το λεγόμενο σύνδρομο του ''να ποστάρουμε τιμούλα''

basilis έγραψε:Υ.Γ Ασε που ξερουν και ποσα πληρωσα εγω.....μηπως τους δινεις και τα λεφτα για μετρημα Χρηστακο μ'?????γιατι εγω σε σενα θυμαμαι να πληρωσα!!!

Αν υπάρχει η δυνατότητα από κάποιον (που μπαίνει στο pilotoforum ) να μου κάνει και μια ενημέρωση στο βιβλιάριο γιατί η τράπεζα σήμερα είχε ουρά. ΑΑ και turky αν έχεις την καλοσύνη ένα αντίγραφο του Ε9 θέλω ...
    Ευχαριστώ.
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Δευ 07 Φεβ 2011, 9:43 pm

urbanslider έγραψε:
    ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗ !!!!! Για μένα πάντως αυτό είναι εξέλιξη (καλή-κακή όπως την πάρει κανείς)....
    ''να ποστάρουμε τιμούλα''

^Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ!!!!!

ΑΑΑΑ,και που 'σαι????(απορια απο το φτωχο μου το μυαλο)

Κυριε αντικειμενικε c2 μονο εμεις μαθαμε για σπασιματα????
    αν παλι το μαθαμε μονο εμεις,τραβα καμια βολτα απο τις ενοικιαζομενες ραμπες......εχει εισερχομενα
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 07 Φεβ 2011, 11:47 pm

basilis έγραψε:

Κυριε αντικειμενικε c2 μονο εμεις μαθαμε για σπασιματα????
    αν παλι το μαθαμε μονο εμεις,τραβα καμια βολτα απο τις ενοικιαζομενες ραμπες......εχει εισερχομενα

Tι να πει ρε βασιλη ο χοντρος,

οτι εσπασε ενα απο τα καλυτερα και οικονομικοτερα project οπως ελεγε,

οτι φταιει ποιος?ο βελτοιωτης ο tuner η αυτος που εφτιαξε το χταποδι??

Μου εστειλε sms προχτες οτι εσπασε τις Μαριαννας. a19

Αυτο ειναι το forum του χοντρου και του λελεκα(μαους)και τις σωστης ενημερωσεις. a8

Οχι χοντρε και λελεκα δεν εσπασε ουτε τισ Μαριαννας ουτε του Πυραυλου και ουτε του Βασιλη,
    αλλα ειναι αυτα που εσπασαν και τα θαβεις καιρο τωρα..
    Αρχισαν τα a1 να παιζουν χοντρε,και μαθαμε ολοι τη ρολο βαρας. a2 b10 b10
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 08 Φεβ 2011, 12:08 am

jdm-r έγραψε: η αυτος που εφτιαξε το χταποδι??

Ρε Χρήστο δεν με λυπάσαι καθόλου ??? Πάλι με μπέρδεψες και ότι θα πήγαινα για φαγητό...

Όταν λες ''αυτος που εφτιαξε το χταποδι'' τι ακριβώς εννοείς ?

Αυτόν που αρχικά το έφτιαξε, αυτόν που το αντέγραψε για να το καρπωθεί για δικό του, ή αυτόν που αναπαρήγαγε την αντιγραφή για λογαριασμό του άλλου ??

scratch scratch scratch scratch

Με μπέρδεψες πάλι μεσημεριάτικα !!!!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 08 Φεβ 2011, 12:16 am

jdm-r έγραψε:Μου εστειλε sms προχτες οτι εσπασε τις Μαριαννας. a19

ΩΠ !!

Αυτή την η υπηρεσία δεν την είχα εγώ στο pilotoforum είχε κάποια χρέωση ???
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  endless Τρι 08 Φεβ 2011, 2:06 am

Παιδες για να μην κανουμε κ το Project tou Basili οπως ολα τα υπολοιπα θεματα, τα σχετικα-ασχετα περι αλλων συνεργειων μεταφερθηκαν στο "ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ- Συνεργεια Βελτιωσεις"
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 09 Φεβ 2011, 10:39 pm

basilis έγραψε:Μετα απο 113000χμ ατμοσφαιρικα με το πρωτο μοτερ και 22000χμ με το δευτερο αλλαξα λιγο τον χαρακτηρα στο οχταρακι μου,εχουμε και λεμε λοιπον......

ENGINE
    4 port renesis
    Greddy t618z (with some modifications)
    custom intercooler(bigger than greddy's) and piping kit by JDM-R
    SARD injectors(2X550 & 2X1000)
    HKS SuperSQV BOV
    HKS Fcon Vpro

EXHAUST
    Trust MX muffler
    HJS cat ,200cpi
    Exhaust(downpipe & back)piping diameter 63,5

BRAKES
    Stock brakes
    Racing Brakes brake line with RBF 600 fluids

CHASSIS
    Koni sport
    Racing beat springs
    Racing beat sway bars

ELECTRONICS
    Greddy profec II boost controller
    phormula KS3 knock sensor

FLUIDS
    TRUST LLC(engine coolant)
    Amemiya RE Super G 10-40(engine oil)

Τη στιγμη της δημοσιευσης τα χμ πλησιαζουν τα 5000(ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και με λιγοτερα πυρακια απο ατμοσφαιρα) και ........keep walking

Επειδη εχω προσθεσει διαφορα πραγματακια και τα γραφω σκορπια δεξια και αριστερα λεω να κανω ενα update και να τα συγκεντρωσω,εχουμε και λεμε......

προστεθηκε το water injection,θερμοστατης sard που ανοιγει χαμηλοτερα ,ενα δοχειο αναθυμιασεων λαδιου,το cooling fan mod,δισκος-πλατω απο fcs(μτχ)+ελαφρωμενο βολαν(μτχ),μποστινη μπαρα θολων Greddy.....

και αφαιρεθηκε ο καταλυτης....

Tη στιγμη της δημοσιευσης τα χμ εχουν περασει τα 10000χμ/8μηνες/2track days και.........keep walking!!!!

(μα φυσικα και το κανω για να κρατας αρχειο pilotos !!!! )

Έχει επεξεργασθεί από τον/την basilis στις Τετ 06 Απρ 2011, 7:44 pm, 1 φορά
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 09 Φεβ 2011, 10:51 pm

basilis έγραψε:
    (μα φυσικα και το κανω για να κρατας αρχειο pilotos !!!! )

Μα και φυσικα κραταει αρχεια
    αλλα οχι απο τα project του 2011 που εταζε,αλλα απο τα κραου του 2011 που εχουν. okay

Να το χαιρεσε Βασιλη. okay
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  giorgos 75 Πεμ 10 Φεβ 2011, 5:37 am

μπραβο βασιλη okay okay okay
    μαρεσουν οι ολοκληρωμενες δουλειες!!!
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Κυρ 01 Μάης 2011, 5:32 pm

Θα εγραφα κι εγω κανενα σεντονι Χρηστακο μ',αλλα τα κραταω για να φτιαξω παπλωμα,οποτε........:

RENESIS REPORT:

-14000ΧΜ

-11 ΜΗΝΕΣ(σε ενα μηνα θα δουμε τι δωρο θα κανω στο σαλιγκαρακι μου....γινεται ενος!!!!)

-3 TRACK DAYS(track days με αμετρητα sessions,οχι μπηκα-βγηκα-εφυγα)

-1 ROTARY STOCK(καλα,αυτο ας μην το σχολιασω)

and keep walking!!!!!
    appellator
    appellator

Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
    Αριθμός μηνυμάτων : 236
    Τόπος : ATHENS

Δημοσίευση  appellator Κυρ 01 Μάης 2011, 8:20 pm

Μπραβο Βασιλη,σου ευχομαι αμετρητες ωρες οδηγησης με το εργαλειο σου!!
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση  juha kankoulen Κυρ 01 Μάης 2011, 9:32 pm

Βασίλη εύχομαι να συνεχίσεις να το χαίρεσαι όπως και τώρα για πολλές-πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα!
    bigproedros
    bigproedros

Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Δημοσίευση  bigproedros Κυρ 01 Μάης 2011, 11:54 pm

vasilaki euxomai na to xareis oso poio polu mporeis mexri na to varetheis...an kai dn nomizw na to varetheis gt t amaksi ravei..
    diamond
    diamond

Αριθμός μηνυμάτων : 180
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  diamond Τρι 03 Μάης 2011, 9:40 am

basilis έγραψε:Θα εγραφα κι εγω κανενα σεντονι Χρηστακο μ',αλλα τα κραταω για να φτιαξω παπλωμα,οποτε........:

RENESIS REPORT:

-14000ΧΜ

-11 ΜΗΝΕΣ(σε ενα μηνα θα δουμε τι δωρο θα κανω στο σαλιγκαρακι μου....γινεται ενος!!!!)

-3 TRACK DAYS(track days με αμετρητα sessions,οχι μπηκα-βγηκα-εφυγα)

-1 ROTARY STOCK(καλα,αυτο ας μην το σχολιασω)

and keep walking!!!!!

Ωραίος ο Bill...στη μάχη..! affraid affraid
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 08 Ιουν 2011, 7:45 pm

......και για να μην ξεχνιομαστε pilotos !!!!!!

Περασε κιολας ενας χρονος......

-12 μηνες

-15000χμ(τα περισσοτερα εκει κοντα στο 1bar.....ξερεις εσυ pilotos ,επειδη δεν αντεχουν να βγαζουν ταξιδια ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΕΣΗ)

-3trackdays (track days με αμετρητα sessions,οχι μπηκα-βγηκα-εφυγα....με αλλα λογια ΑΝΤΡΙΚΑ)

-κανα δυο φορες Σεσι(χωρις να βγαλω καπω)

-1 ROTARY STOCK(Που ουτε του χρονου θα ερθεις,ετσι οπως το πας affraid affraid affraid )

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Χρηστο για τη ζαλουρα που τρωει ενα χρονο τωρα......και ενα μεγαλυτερο στον Πυραυλο και ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ του αντιφορουμ,γιατι μου δινεται το βημα να πω για το αυτοκινητο μου χωρις να πρεπει να απαντησω ντε και καλα στα:

-ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ????(ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ)

-ΕΚΑΝΕΣ DYNO????(ΕΓΩ ΝΑΙ,2 ΜΑΛΙΣΤΑ.......ΕΣΥ????)

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 08 Ιουν 2011, 9:07 pm

basilis έγραψε:
    xωρις να βγαλω καπω

Οποιοσδήποτε ξέρει από αυτοκίνητα θα κράξει κάποιον που βγάζει το καπό του για καλύτερη ψύξη. Μόνο για ενθουσιασμό γίνεται και για κανένα άλλο λόγο.
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 08 Ιουν 2011, 9:18 pm

spiffm έγραψε:
    basilis έγραψε:
    xωρις να βγαλω καπω

Οποιοσδήποτε ξέρει από αυτοκίνητα θα κράξει κάποιον που βγάζει το καπό του για καλύτερη ψύξη. Μόνο για ενθουσιασμό γίνεται και για κανένα άλλο λόγο.

Αμαν ρε Σταυρο.....αφου σου εχω πει οτι εδω στο αντιφορουμ,ειμαστε καλα παιδια και δεν κραζουμε!!!! b1 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Πεμ 16 Ιουν 2011, 10:19 pm

Προστεθηκε και το ψυγειο της greddy,αφου το προηγουμενο δικο μου τα ειχε ψιλοπαιξει(140000+ χμ στην πλατη ειχε το καημενο και με καθε λογης ζουμια που πειραματιζομουνα,λογικο το βλεπω)
    και οι θερμοκρασιες απλα ειναι αλλου....τωρα παιζω 84-92 και το σημαντικο ειναι οχι μονο οτι δεν ανεβαινει η θερμοκρασια,αλλα πεφτει και πολυ πιο γρηγορα οταν οι ανεμιστηρες μπουν σε λειτουργια.....

SPIFFM,ΛΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ Μ@Κ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑ?????

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΩ?????? Razz Razz Razz

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 10:21 pm