basilis έγραψε:
οσον αφορα το κοστος ηταν 6650
εσενα μια χαρα φτηνα σου πηγε
basilis έγραψε:
Godfather-x8 έγραψε:basilis έγραψε:
για Τ618 setup μιλουσα!!!jdm-r έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:basilis έγραψε:
Δεν αλλαζει καθε μηνα setup νονε.
ΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟ JDM-R ΝΑ ΚΟΨΟ ΚΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ και ΟΤΙ θες μετα απο μενα............. .....ΤΟ ΘΕΛΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ...............κανε τα μαγικα ΣΟΥ....Godfather-x8 έγραψε:για Τ618 setup μιλουσα!!!jdm-r έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:basilis έγραψε:
Δεν αλλαζει καθε μηνα setup νονε.
αλλα τεσπα,τι να κανω ρε μαστορα,αφου εχω ή μαλλον ειχα πελατια με αλογα να τους αφηνα ετσι!!!!
jdm-r έγραψε:Bασιλη μιας και λεγονται πολλα απο ασχετους χοντρους οσον αφορα το τουρμπισμα του chalence,
μπορεις να μας πεις το κοστος του project και αν εχεις porting??
basilis έγραψε:jdm-r έγραψε:Bασιλη μιας και λεγονται πολλα απο ασχετους χοντρους οσον αφορα το τουρμπισμα του chalence,
Ρε συ Χρηστο,εχεις εξουσιοδοτησει κανεναν να βγαζει τιμες για τη δικη σου δουλεια-ανταλλακτικα?????
αν ναι δωσε μου το τηλ. για να ρωταω αυτους την επομενη φορα που θελω κατι και να μη ζαλιζω εσενα που εισαι
Να προσεχεις ομως ,γιατι κατι πηρε το αυτι μου,και απο οτι καταλαβα βαζουν και το ποσοστο τους μεσα στην τιμη....π.χ τον f-con με καλωδιωση και προγραμματισμο τον δινουν τουλαχιστον 500euro παραπανω....
Να μην μιλησω για εξατμιση που κοροιδεουν τον κοσμακη, για 1600 (εκει να δεις ποσα θελουν να βγαλουν,το χιλιαρικο ειναι στανταρ,)....
Να προσεχεις Χρηστακο μ' με ποιους συνεργαζεσαι.....φαινονται λαμογια Χρηστακο μ' ( ),αλλα δεν φταινε αυτοι Χρηστακο μ',εσυ κι ο φταιτε που τους κοψατε τις διαφημησεις και τωρα κοιτανε να βγαλουν απο αλλου
ΩΡ.. ΤΙ 'ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????
Υ.Γ Ασε που ξερουν και ποσα πληρωσα εγω.....μηπως τους δινεις και τα λεφτα για μετρημα Χρηστακο μ'?????γιατι εγω σε σενα θυμαμαι να πληρωσα!!!
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΥΡΟΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΤ ΤΟΥΡΜΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ..........ΤΗ ΛΕΣ......ΧΡΙΣΤΟ?jdm-r έγραψε:basilis έγραψε:jdm-r έγραψε:Bασιλη μιας και λεγονται πολλα απο ασχετους χοντρους οσον αφορα το τουρμπισμα του chalence,
Ρε συ Χρηστο,εχεις εξουσιοδοτησει κανεναν να βγαζει τιμες για τη δικη σου δουλεια-ανταλλακτικα?????
αν ναι δωσε μου το τηλ. για να ρωταω αυτους την επομενη φορα που θελω κατι και να μη ζαλιζω εσενα που εισαι
Να προσεχεις ομως ,γιατι κατι πηρε το αυτι μου,και απο οτι καταλαβα βαζουν και το ποσοστο τους μεσα στην τιμη....π.χ τον f-con με καλωδιωση και προγραμματισμο τον δινουν τουλαχιστον 500euro παραπανω....
Να μην μιλησω για εξατμιση που κοροιδεουν τον κοσμακη, για 1600 (εκει να δεις ποσα θελουν να βγαλουν,το χιλιαρικο ειναι στανταρ,)....
Να προσεχεις Χρηστακο μ' με ποιους συνεργαζεσαι.....φαινονται λαμογια Χρηστακο μ' ( ),αλλα δεν φταινε αυτοι Χρηστακο μ',εσυ κι ο φταιτε που τους κοψατε τις διαφημησεις και τωρα κοιτανε να βγαλουν απο αλλου
ΩΡ.. ΤΙ 'ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????
Υ.Γ Ασε που ξερουν και ποσα πληρωσα εγω.....μηπως τους δινεις και τα λεφτα για μετρημα Χρηστακο μ'?????γιατι εγω σε σενα θυμαμαι να πληρωσα!!!
Βασιλακη οπως λενε και οι ιδιοι,
οπως τα post ειναι ιδιοκτησια τους ετσι ακριβως τους ανηκουν και τα περιουσιακα στοιχεια απο τα μελη τους.
basilis έγραψε:
ΩΡ.. ΤΙ 'ΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????
basilis έγραψε:Υ.Γ Ασε που ξερουν και ποσα πληρωσα εγω.....μηπως τους δινεις και τα λεφτα για μετρημα Χρηστακο μ'?????γιατι εγω σε σενα θυμαμαι να πληρωσα!!!
urbanslider έγραψε:
ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗ !!!!! Για μένα πάντως αυτό είναι εξέλιξη (καλή-κακή όπως την πάρει κανείς)....
''να ποστάρουμε τιμούλα''
basilis έγραψε:
Κυριε αντικειμενικε μονο εμεις μαθαμε για σπασιματα????
αν παλι το μαθαμε μονο εμεις,τραβα καμια βολτα απο τις ενοικιαζομενες ραμπες......εχει εισερχομενα
jdm-r έγραψε: η αυτος που εφτιαξε το χταποδι??
jdm-r έγραψε:Μου εστειλε sms προχτες οτι εσπασε τις Μαριαννας.
basilis έγραψε:Μετα απο 113000χμ ατμοσφαιρικα με το πρωτο μοτερ και 22000χμ με το δευτερο αλλαξα λιγο τον χαρακτηρα στο οχταρακι μου,εχουμε και λεμε λοιπον......
ENGINE
4 port renesis
Greddy t618z (with some modifications)
custom intercooler(bigger than greddy's) and piping kit by JDM-R
SARD injectors(2X550 & 2X1000)
HKS SuperSQV BOV
HKS Fcon Vpro
EXHAUST
Trust MX muffler
HJS cat ,200cpi
Exhaust(downpipe & back)piping diameter 63,5
BRAKES
Stock brakes
Racing Brakes brake line with RBF 600 fluids
CHASSIS
Koni sport
Racing beat springs
Racing beat sway bars
ELECTRONICS
Greddy profec II boost controller
phormula KS3 knock sensor
FLUIDS
TRUST LLC(engine coolant)
Amemiya RE Super G 10-40(engine oil)
Τη στιγμη της δημοσιευσης τα χμ πλησιαζουν τα 5000(ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και με λιγοτερα πυρακια απο ατμοσφαιρα) και ........keep walking
basilis έγραψε:
(μα φυσικα και το κανω για να κρατας αρχειο !!!! )
basilis έγραψε:Θα εγραφα κι εγω κανενα σεντονι Χρηστακο μ',αλλα τα κραταω για να φτιαξω παπλωμα,οποτε........:
RENESIS REPORT:
-14000ΧΜ
-11 ΜΗΝΕΣ(σε ενα μηνα θα δουμε τι δωρο θα κανω στο σαλιγκαρακι μου....γινεται ενος!!!!)
-3 TRACK DAYS(track days με αμετρητα sessions,οχι μπηκα-βγηκα-εφυγα)
-1 ROTARY STOCK(καλα,αυτο ας μην το σχολιασω)
and keep walking!!!!!
basilis έγραψε:
xωρις να βγαλω καπω
spiffm έγραψε:basilis έγραψε:
xωρις να βγαλω καπω
Οποιοσδήποτε ξέρει από αυτοκίνητα θα κράξει κάποιον που βγάζει το καπό του για καλύτερη ψύξη. Μόνο για ενθουσιασμό γίνεται και για κανένα άλλο λόγο.