αυτο δεν το ξερω ακριβος γτ κατι μου πηγε στραβα και εχω προβλημα οικονιμικοendless έγραψε:Κ εγω το ιδιο σου ευχομαι, να συνεχισεις κ να πανε ολα καλα,γιατι μου ειχες πει οτι ειχες περασει διαφορα με το αμαξι σου!
Ποτε με το καλο το παραλαμβανεις?
+10
spiffm
basilis
PARTEO
georx8
giorgos 75
greddyrx7
ghatzip
mariosrethymno
Επισκεπτ
endless
14 απαντήσεις
Mariosrethymno Greddy T618 με e-manage ultimate
mariosrethymno
Rotary : 13B-MSP Latest Horsepower : 150
Rebuilds : κανενα!
Αριθμός μηνυμάτων : 122
Ημ/νία εγγραφής : 06/05/2011
Τόπος : rethymnο
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Mariosrethymno Greddy T618 με e-manage ultimate
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°77
ελα ρε πλακα θα σου κανεgiorgos 75 έγραψε:ενταξει και να θελεις δεν τρεχει κατι φιλοι ειμαστε.Απλα μου εγραψε ο Μανος κατι για το αμαξι σου και απορησα γιατι δεν μου το εγραψες εσυ που ειναι και δικο σου.mariosrethymno έγραψε:oxigiorgos 75 έγραψε:Μαριε εχεις πει στον Μανο οτι θελεις να ανοιξεις μαζι μου μολις παρεις το αμαξι σου?
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°78
giorgos 75 έγραψε:ενταξει και να θελεις δεν τρεχει κατι φιλοι ειμαστε.Απλα μου εγραψε ο Μανος κατι για το αμαξι σου και απορησα γιατι δεν μου το εγραψες εσυ που ειναι και δικο σου.mariosrethymno έγραψε:oxigiorgos 75 έγραψε:Μαριε εχεις πει στον Μανο οτι θελεις να ανοιξεις μαζι μου μολις παρεις το αμαξι σου?
Eχεις ιδεα απο manager????
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°79
mariosrethymno έγραψε:αυτο δεν το ξερω ακριβος γτ κατι μου πηγε στραβα και εχω προβλημα οικονιμικοendless έγραψε:Κ εγω το ιδιο σου ευχομαι, να συνεχισεις κ να πανε ολα καλα,γιατι μου ειχες πει οτι ειχες περασει διαφορα με το αμαξι σου!
Ποτε με το καλο το παραλαμβανεις?
To χειριστηκε ως πρεπει.
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°80
ti thes na peis?
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°81
manager????
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°82
mariosrethymno έγραψε:ti thes na peis?
Ειμαι σιγουρος εσυ θα μας πεις μετα απο καιρο.
4.700 μοτερ συν προγραμμα συν αλλαγη set up μακαρι να εισουνα στα επιπεδα του που το επαιζε πρωτη μουρη και με f-con..
Ποιος στα προτεινε αυτα???
και παλι μακαρι Μαριε να σου βγουν,ειλικρινα στο λεω και ας βγω μ@λακας..
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°83
τωρα τελειωσε αν βγει καλο βγεικε δεν μπορω να παω πισω γιατι ουτος η αλλως φευγω μονιμα για αυστραλιαΕπισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:ti thes na peis?
Ειμαι σιγουρος εσυ θα μας πεις μετα απο καιρο.
4.700 μοτερ συν προγραμμα συν αλλαγη set up μακαρι να εισουνα στα επιπεδα του που το επαιζε πρωτη μουρη και με f-con..
Ποιος στα προτεινε αυτα???
και παλι μακαρι Μαριε να σου βγουν,ειλικρινα στο λεω και ας βγω μ@λακας..
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°84
Αυστραλια μονοιμα?
Τι εγινε,ολοι φευγουν . . . .
Θα παρεις κ το αμαξι μαζι?
Τι εγινε,ολοι φευγουν . . . .
Θα παρεις κ το αμαξι μαζι?
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°85
ennoeite δεν κανω χωρις αυτο και εχει και εκει βελτιοτες για το ροταρυ
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°86
Παρε και το νονο να κανει κανενα ανοιγμα,γιατι εδω δεν υπαρχει νοημα,τα εχει ξεφτιλισει τα 6αβολτα.
Πλακα κανω Μαριε.
Πλακα κανω Μαριε.
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°87
mariosrethymno έγραψε:ennoeite δεν κανω χωρις αυτο και εχει και εκει βελτιοτες για το ροταρυ
Αν το παρεις εκει παρτο ετσι.
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°88
και φετος περνω το απολητιριο και θα παω και γω για μηχανικος ο θεος να με κανει
greddyrx7
Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°89
mariosrethymno έγραψε:και φετος περνω το απολητιριο και θα παω και γω για μηχανικος ο θεος να με κανει
Πόσο χρονών είσαι Μάριε?
georx8
Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
- Δημοσίευση Ν°90
marioooooooooooos
Εγώ δεν κατάλαβα ορισμένα πράγματα μεσα στην ολη αναμπουμπουλα.Το παλικάρι πήρε μοτέρ απο r3;
Αν πάρεις μοτερ απο r3 μιας που αλλάζουν πολλα πραγματα σε σχεση με τα δικα μας οπως πχ η omp που ειναι πλεον ηλεκτρονική και διαχειριζεται απο τον εγκεφαλο και πολλά αλλα δεν πρέπει να πάρεις ουσιαστικά τα παντα;Εννοώ πλεξουδες,εγκεφαλους κλπ κλπ;
Η μπορεις να ταπώσεις το τριτο μπέκ και να το δουλεψεις με τη παλιά omp;Καιαν ναι πιό το ώφελος τότε και γιατι να δωσεις ενα σωρο λεφτα για να πάρεις μοτερ απο r3 που το μοναδικο ουσιαστικα πλεονεκτημα ειναι το 3ο μπέκ λαδιου;
Η τα καταλαβα ολα λάθος;
Αν πάρεις μοτερ απο r3 μιας που αλλάζουν πολλα πραγματα σε σχεση με τα δικα μας οπως πχ η omp που ειναι πλεον ηλεκτρονική και διαχειριζεται απο τον εγκεφαλο και πολλά αλλα δεν πρέπει να πάρεις ουσιαστικά τα παντα;Εννοώ πλεξουδες,εγκεφαλους κλπ κλπ;
Η μπορεις να ταπώσεις το τριτο μπέκ και να το δουλεψεις με τη παλιά omp;Καιαν ναι πιό το ώφελος τότε και γιατι να δωσεις ενα σωρο λεφτα για να πάρεις μοτερ απο r3 που το μοναδικο ουσιαστικα πλεονεκτημα ειναι το 3ο μπέκ λαδιου;
Η τα καταλαβα ολα λάθος;
PARTEO
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ημ/νία εγγραφής : 15/09/2010
- Δημοσίευση Ν°91
δεν περιμενα να εχεισ τετοιεσ αποριες.....τωρα που εγινες dragsteras.......
γραφεισ και στο streetdragster...παναθεμα σε!!!!!!
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°92
ειμαι 21 αλλα αποφασισα να παω παλι στο βραδυνο ηδη παω για μηχανολογος ονειρο ειναι εχω να σπασω μεχρι να μαθωgreddyrx7 έγραψε:mariosrethymno έγραψε:και φετος περνω το απολητιριο και θα παω και γω για μηχανικος ο θεος να με κανει
Πόσο χρονών είσαι Μάριε?
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°93
ετσι μου εκοψε η κεφαλι ετσι το κανα τωρα τελειοσεgeorx8 έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα ορισμένα πράγματα μεσα στην ολη αναμπουμπουλα.Το παλικάρι πήρε μοτέρ απο r3;
Η τα καταλαβα ολα λάθος;
georx8
- Δημοσίευση Ν°94
dragsteras Θοδωρή δεν εγινα και ουτε θα γινω ποτέ.Απλά ειδα φώς και μπήκαPARTEO έγραψε:δεν περιμενα να εχεισ τετοιεσ αποριες.....τωρα που εγινες dragsteras.......
georx8
- Δημοσίευση Ν°95
Φίλε μου δε σε κατακρίνω συγγνωμη αν ακουστηκε ετσι.mariosrethymno έγραψε:ετσι μου εκοψε η κεφαλι ετσι το κανα τωρα τελειοσεgeorx8 έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα ορισμένα πράγματα μεσα στην ολη αναμπουμπουλα.Το παλικάρι πήρε μοτέρ απο r3;
Η τα καταλαβα ολα λάθος;
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°96
oxi re den uparxei thema egw mallon to eipa kaposgeorx8 έγραψε:Φίλε μου δε σε κατακρίνω συγγνωμη αν ακουστηκε ετσι.mariosrethymno έγραψε:ετσι μου εκοψε η κεφαλι ετσι το κανα τωρα τελειοσεgeorx8 έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα ορισμένα πράγματα μεσα στην ολη αναμπουμπουλα.Το παλικάρι πήρε μοτέρ απο r3;
Η τα καταλαβα ολα λάθος;
PARTEO
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ημ/νία εγγραφής : 15/09/2010
- Δημοσίευση Ν°97
προσεχε μονο μην σβησουν τα φωτα ξαφνικα,,,,,,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.......georx8 έγραψε:dragsteras Θοδωρή δεν εγινα και ουτε θα γινω ποτέ.Απλά ειδα φώς και μπήκαPARTEO έγραψε:δεν περιμενα να εχεισ τετοιεσ αποριες.....τωρα που εγινες dragsteras.......
greddyrx7
Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°98
mariosrethymno έγραψε:ειμαι 21 αλλα αποφασισα να παω παλι στο βραδυνο ηδη παω για μηχανολογος ονειρο ειναι εχω να σπασω μεχρι να μαθωgreddyrx7 έγραψε:mariosrethymno έγραψε:και φετος περνω το απολητιριο και θα παω και γω για μηχανικος ο θεος να με κανει
Πόσο χρονών είσαι Μάριε?
Καλά κάνεις απλά επειδή είσαι μικρός και βλέπω θες να την κάνεις εξωτερικό. Τι έχεις ακούσει για Αυστραλία? Έχεις καμιά άκρη εκεί? Το σκέφτομαι και εγώ γιαυτό ρωτάω!
mariosrethymno
- Δημοσίευση Ν°99
nai exw akres leei para polu kamia sxesi ama mporeis fige marios rx legome sto fb kane me addgreddyrx7 έγραψε:mariosrethymno έγραψε:ειμαι 21 αλλα αποφασισα να παω παλι στο βραδυνο ηδη παω για μηχανολογος ονειρο ειναι εχω να σπασω μεχρι να μαθωgreddyrx7 έγραψε:mariosrethymno έγραψε:και φετος περνω το απολητιριο και θα παω και γω για μηχανικος ο θεος να με κανει
Πόσο χρονών είσαι Μάριε?
Καλά κάνεις απλά επειδή είσαι μικρός και βλέπω θες να την κάνεις εξωτερικό. Τι έχεις ακούσει για Αυστραλία? Έχεις καμιά άκρη εκεί? Το σκέφτομαι και εγώ γιαυτό ρωτάω!
Επισκεπτ
- Δημοσίευση Ν°100
Mαριε τι εκανες με το αμαξι σου τελικα.
Σε ρωτησα στο FB εδω και κανα 2μηνο αλλα δεν μου απαντησες και ειπα να σε ρωτησω και εδω..
Eβαλες στο FB την παρακατω φωτογραφια λεγοντας πως ειναι το καινουριο σου μοτερακι απο R3...και το δειχνεις αργοτερα και τοποθετημενο.
Aπο την φωτογραφια αυτη,εγω τουλαχιστον δεν βλεπω καινουριο μοτερ και πανω απο ολα δεν ειναι R3.
Eπισης για το δισκο εβαλες φωτογραφια λεγοντας εξαφτερος δισκος φουλ αγωνιστηκος και σε ρωτησα αν καρφωσες το μαμα..
Γιατι αυτος που μας εδειξες ειναι μαμα καρφωμενος..
Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιος παραμυθιαζει ποιον.
Απο την αλλη μιας και πας για μηχανικος δεν μπορει να μην εχεις καποιες γνωσεις βλεποντας ενα μοτερ αν ειναι μεταχειρο η οχι,
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν πιστευω να ποσταρε καποιος αυτο το μοτερ για καινουριο..
Μην το παρεις στραβα αν θες απαντας αν παλι δεν θες οπως στο FB δεν τρεχει τιποτα..
Φιλικα παντα
επισκεπτ
Σε ρωτησα στο FB εδω και κανα 2μηνο αλλα δεν μου απαντησες και ειπα να σε ρωτησω και εδω..
Eβαλες στο FB την παρακατω φωτογραφια λεγοντας πως ειναι το καινουριο σου μοτερακι απο R3...και το δειχνεις αργοτερα και τοποθετημενο.
Aπο την φωτογραφια αυτη,εγω τουλαχιστον δεν βλεπω καινουριο μοτερ και πανω απο ολα δεν ειναι R3.
Eπισης για το δισκο εβαλες φωτογραφια λεγοντας εξαφτερος δισκος φουλ αγωνιστηκος και σε ρωτησα αν καρφωσες το μαμα..
Γιατι αυτος που μας εδειξες ειναι μαμα καρφωμενος..
Οχι τιποτα αλλο αλλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιος παραμυθιαζει ποιον.
Απο την αλλη μιας και πας για μηχανικος δεν μπορει να μην εχεις καποιες γνωσεις βλεποντας ενα μοτερ αν ειναι μεταχειρο η οχι,
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν πιστευω να ποσταρε καποιος αυτο το μοτερ για καινουριο..
Μην το παρεις στραβα αν θες απαντας αν παλι δεν θες οπως στο FB δεν τρεχει τιποτα..
Φιλικα παντα
επισκεπτ