Aλλο ενα τουρμπατο στην παρεα μας με T618 k F-Con.
Aυριο θα εχουμε κ dyno!!
Mavros Piravlos έγραψε:Το παγουράκι τι έχει μέσα? Χυμό φράουλα ψεκάζει?
urbanslider έγραψε:κόσμος είναι ή τσάιλεντζ ?
urbanslider έγραψε:urbanslider έγραψε:κόσμος είναι ή τσάιλεντζ ?
Εντάξει χαζομάρα.. αργότερα είδα καλύτερα τον τίτλο σορυ....
Μπραβο πολυ καλο φαινεται!!!jdm-r έγραψε:Aλλο ενα τουρμπατο στην παρεα μας με T618 k F-Con.
Aυριο θα εχουμε κ dyno!!
δεν σου ξεφευγει τιποτα εσενα???dinoskid έγραψε:Μπραβο πολυ καλο φαινεται!!!jdm-r έγραψε:Aλλο ενα τουρμπατο στην παρεα μας με T618 k F-Con.
Aυριο θα εχουμε κ dyno!!
Αντε και καλα νουμερα!!!!!
Κατι ασχετο.....
Το μαυρο RX8 που ειναι παρκαρισμενο μπροστα ειναι και αυτο turbo χρηστο;Ειναι κανενος απο το antiforum...νομιζω αυτο μου εκανε τσαφ τσουφ στην αττικη οδο
Αυτα τα φλογιδια που ειδα εκεινη την ημερα ειναι ακομη στο μυαλο μου...giorgos 75 έγραψε:δεν σου ξεφευγει τιποτα εσενα???dinoskid έγραψε:Μπραβο πολυ καλο φαινεται!!!jdm-r έγραψε:Aλλο ενα τουρμπατο στην παρεα μας με T618 k F-Con.
Aυριο θα εχουμε κ dyno!!
Κατι ασχετο.....
Το μαυρο RX8 που ειναι παρκαρισμενο μπροστα ειναι και αυτο turbo χρηστο;Ειναι κανενος απο το antiforum...νομιζω αυτο μου εκανε τσαφ τσουφ στην αττικη οδο
Revolution έγραψε:urbanslider έγραψε:urbanslider έγραψε:κόσμος είναι ή τσάιλεντζ ?
Εντάξει χαζομάρα.. αργότερα είδα καλύτερα τον τίτλο σορυ....
Μονο απο τον τιτλο μπορουσες να το καταλαβεις??
dinoskid έγραψε:Μπραβο πολυ καλο φαινεται!!!jdm-r έγραψε:Aλλο ενα τουρμπατο στην παρεα μας με T618 k F-Con.
Aυριο θα εχουμε κ dyno!!
Κατι ασχετο.....
τελικα εχουμε νουμερα απο το ζορικοjdm-r έγραψε:
Aυριο θα εχουμε κ dyno!!
alex-rx8 έγραψε:τελικα εχουμε νουμερα απο το ζορικοjdm-r έγραψε:
Aυριο θα εχουμε κ dyno!!
Mavros Piravlos έγραψε:Ωραίος !
Πίεση?
0.6 όπως όλοι?
jdm-r έγραψε:Τα γνωστα νουμερα με greddy κιτακι.
320 αλογα και 45 κιλα ροπη.