mariosrethymno έγραψε:ναι ναι!!
Ωραίος! Πάντως όντως άμα είναι καινούργιο το μοτέρ που θα πάρεις δεν αξίζει το porting πολύ καλύτερα να δώσεις τα λεφτά σε καλύτερα apex seal κτλπ άμα είναι να το ανοίξεις.
mariosrethymno έγραψε:ναι ναι!!
mariosrethymno έγραψε:το μοτερ μου ειχε πολυ μεγαλη ζημια ολα ειτανε κολος εκει μεσα και ηθελα και εγω ενα μοτερ καινουργιο διαμαντιΕπισκεπτ έγραψε:Σε συμφερε ποιο πολυ να φερεις καινουριο μοτερ και να το ξανανοιξεις για porting παρα να κανεις rebuilt?
Πρωτη φορα το ακουω αυτο.
ti paparies re xristo sou pa egw kamia paparia?????????????????Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:το μοτερ μου ειχε πολυ μεγαλη ζημια ολα ειτανε κολος εκει μεσα και ηθελα και εγω ενα μοτερ καινουργιο διαμαντιΕπισκεπτ έγραψε:Σε συμφερε ποιο πολυ να φερεις καινουριο μοτερ και να το ξανανοιξεις για porting παρα να κανεις rebuilt?
Ρε Μαριε εμενα με πηρε ο βελτιωτης σου για μετ/νο μοτερ και το rebuilt δεν το συζηταγε γιατι δεν μπλεκει.
Τι π@παριες καθομαστε και λεμε..
Εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια.αν και δεν μας ειπες κοστος..
Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:το μοτερ μου ειχε πολυ μεγαλη ζημια ολα ειτανε κολος εκει μεσα και ηθελα και εγω ενα μοτερ καινουργιο διαμαντιΕπισκεπτ έγραψε:Σε συμφερε ποιο πολυ να φερεις καινουριο μοτερ και να το ξανανοιξεις για porting παρα να κανεις rebuilt?
Ρε Μαριε εμενα με πηρε ο βελτιωτης σου για μετ/νο μοτερ και το rebuilt δεν το συζηταγε γιατι δεν μπλεκει.
mariosrethymno έγραψε:ti paparies re xristo sou pa egw kamia paparia?????????????????Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:το μοτερ μου ειχε πολυ μεγαλη ζημια ολα ειτανε κολος εκει μεσα και ηθελα και εγω ενα μοτερ καινουργιο διαμαντιΕπισκεπτ έγραψε:Σε συμφερε ποιο πολυ να φερεις καινουριο μοτερ και να το ξανανοιξεις για porting παρα να κανεις rebuilt?
Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:ti paparies re xristo sou pa egw kamia paparia?????????????????Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:το μοτερ μου ειχε πολυ μεγαλη ζημια ολα ειτανε κολος εκει μεσα και ηθελα και εγω ενα μοτερ καινουργιο διαμαντιΕπισκεπτ έγραψε:Σε συμφερε ποιο πολυ να φερεις καινουριο μοτερ και να το ξανανοιξεις για porting παρα να κανεις rebuilt?
Μαριε εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια γιατι εισαι μεροκαματιαρης.
Οσο για τις π@π@ριες διαβασε τα με την ησυχια σου και θα δεις. 4700
Κοστος????
naiΕπισκεπτ έγραψε:4.700 μοτερ με θυριδωμα???
mariosrethymno έγραψε:nai kai me thiridoma
mariosrethymno έγραψε:naiΕπισκεπτ έγραψε:4.700 μοτερ με θυριδωμα???
δεν μπορω να ειμαι αθηνα ¨(Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:nai kai me thiridoma
Να εισαι μπροστα στο θυριδωμα,να δουμε που θα γινει.
mariosrethymno έγραψε:δεν μπορω να ειμαι αθηνα ¨(Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:nai kai me thiridoma
gia to amaksi mou sxetika naiΕπισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:δεν μπορω να ειμαι αθηνα ¨(Επισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:nai kai me thiridoma
Μαριε μιας και εχω γνωρισει τον πατερα σου,το ξερει??
e manageΕπισκεπτ έγραψε:Με e-manage θα συνεχισεις η με f-con???
oxigiorgos 75 έγραψε:Μαριε εχεις πει στον Μανο οτι θελεις να ανοιξεις μαζι μου μολις παρεις το αμαξι σου?
mariosrethymno έγραψε:e manageΕπισκεπτ έγραψε:Με e-manage θα συνεχισεις η με f-con???
μακαρι ευχαριστω πολυΕπισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:e manageΕπισκεπτ έγραψε:Με e-manage θα συνεχισεις η με f-con???
Kαλη συνεχεια,κριμα στο μοτερ και πανω απο ολα κριμα απο αυτον που σε πηρε στο λαιμο του νονε.
Ο χρονος θα δειξει Μαριε και ειλικρινα μακαρι να σου πανε ολα καλα. .
o manolis einai filo mou re xristo kai thelei to kalo mou kai gia mena kai gia to amaksi mou kai ton empisteuome den nomizw pote na thelei to kako moumariosrethymno έγραψε:μακαρι ευχαριστω πολυΕπισκεπτ έγραψε:mariosrethymno έγραψε:e manageΕπισκεπτ έγραψε:Με e-manage θα συνεχισεις η με f-con???
Kαλη συνεχεια,κριμα στο μοτερ και πανω απο ολα κριμα απο αυτον που σε πηρε στο λαιμο του νονε.
Ο χρονος θα δειξει Μαριε και ειλικρινα μακαρι να σου πανε ολα καλα. .
ενταξει και να θελεις δεν τρεχει κατι φιλοι ειμαστε.Απλα μου εγραψε ο Μανος κατι για το αμαξι σου και απορησα γιατι δεν μου το εγραψες εσυ που ειναι και δικο σου.mariosrethymno έγραψε:oxigiorgos 75 έγραψε:Μαριε εχεις πει στον Μανο οτι θελεις να ανοιξεις μαζι μου μολις παρεις το αμαξι σου?