urbanslider έγραψε:
Και τον ντρίφτερ τουλάχιστον τον παριστάνω ΕΓΩ, δεν δίνω το αμάξι μου σε άλλον να τον κάνει και να τον χαζεύω απ την κερκίδα !!!!!
+10
spiffm
basilis
PARTEO
georx8
giorgos 75
greddyrx7
ghatzip
mariosrethymno
Επισκεπτ
endless
14 απαντήσεις
Mariosrethymno Greddy T618 με e-manage ultimate
bigproedros
Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Mariosrethymno Greddy T618 με e-manage ultimate
mariosrethymno
Rotary : 13B-MSP Latest Horsepower : 150
Rebuilds : κανενα!
Αριθμός μηνυμάτων : 122
Ημ/νία εγγραφής : 06/05/2011
Τόπος : rethymnο
- Δημοσίευση Ν°127
Ναι "αγορινα" διαλογο πανο απο ολα φενεται την ειρωνια την αρχησες εσυ αλλα με τα αγωνηστικα και τις μαλακιες. το τι εχω δεν σε αφορα και ουτε το τι ειμαι ικανος να παρω κεχαγια στα αρχιδια μου και νταβατζη εσενα δεν σε θελω ουτε εγω εχω κατι μαζι σου αν ειχα θα το ειχες καταλαβει για αυτο και σε παρακαλω στο λεω ομορφα μην με ξαναειρωνευτεις!urbanslider έγραψε:mariosrethymno έγραψε:πανω απο ολα ομωςurbanslider έγραψε:
Φιλικά πάντα.
Γιατί νομίζεις ότι έχω τίποτα μαζί σου ?? Όχι αγόρι μου ούτε έχω ούτε και θέλω να έχω... εσύ το πήγες αλλού, και δεν καταλαβαίνω και το γιατί... τεσπα.. διάλογο κάνουμε...
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°128
mariosrethymno έγραψε: Ναι "αγορινα"
Λοιπόν μαριε ..δεν σε ειρωνευτηκα στο ξαναειπα αλλα επειδή δεν το κατάλαβες θα σου το ξαναπώ... Δεν σε ειρωνευτηκα αν θα το έκανα πίστεψε με θα το καταλαβαινες ....πολύ....
Όπως κι Εσυ μπορείς να λες ότι θες, έτσι κι εγώ λοιπόν, Νομίζω το έχω το δικαίωμα. Τι Λες ?
Έτσι λοιπόν όταν κι εσυ μας λες τα σοτα σου περί αγωνιστικών μοτέρ και r3 και διαφορετικών χιλιομέτρων σχήμα λόγου και λοιπά, και είσαι απλά με ένα reni με 618 μάλλον εσυ μας ειρωνευεσαι κι όχι εμείς.... εμείς απλά το σχολιάζουμε, κάτι που δεν μπορεί κανείς να μας απαγορεύσει.. Τώρα τα εκάστοτε σχόλια μπορεί να παρεξηγηθουν.
Ούτε νταβας είμαι ούτε τίποτε άλλο, στο ξαναλέω μάθετε να γράφετε σε φόρουμ μαριε. Και όταν σας ξεμπροστιαζουν (αφού γράφετε αυτά τα σοτα) τουλάχιστον μην χαλιεστε βρε παιδιά.
Η γραμμή που έχεις χαράξει ούτε σε τιμά ούτε και ξεκαθαρίζει την κατάσταση μιας και ο κόσμος σίγουρα με αυτά που διαβάζει θα έχει βγάλει τα συμπεράσματα του..
Έλεος προσωπικά δεν έχω με κανέναν !
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°129
mariosrethymno έγραψε:
θα ανεβω αθηνα εγω την παρασκευη και μην φοβασαι δεν θα βαλω τα αμαξι μεσα στο γκαραζ
Μαριε μην περασεις σημερα θα φυγω νωρις.