Ε ρε πέρασει που έχει αυτός ο αξιαγάπητος...Mavros Piravlos έγραψε:..είχε καλέσει και κλόουν...
Καλό μήνα
Ε ρε πέρασει που έχει αυτός ο αξιαγάπητος...Mavros Piravlos έγραψε:..είχε καλέσει και κλόουν...
Εντάξει γράψε λάθος, παρεξήγησηMavros Piravlos έγραψε:Όχι ρε, δεν κάλεσε τον άξιαγαπητο, είναι σοβαρό το παιδί, άλλο κλόουν έφερε...
mike κοψε τις μαλακιες!!!ερθει δεν ερθει ο πιλοτος εσυ θα ερθεις οπως και να εχει!!!!!!δεν θα χαλασεις την μερα σου για ενα ατομοMike 192 έγραψε:Αξιαγάπητου παρόντος, εγω δηλώνω απών!!!
spiffm έγραψε:
ΠΑς καλά τα TD είναι από εμάς για εμάς!!!!!!!!!!
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα εάν και δεν είναι δεν εκεί η ουσία μην νομίζεις ότι το λέω για εσάς φοβάμαι μην κάνει ο πιλότος καλύτερο χτόνο από εμένα στα Μέγαρα
basilis έγραψε:^^^Σας γραφω στα φρυδια μου ρε.....
basilis έγραψε:θα παω μονος μου στο επομενο track day του forum!!!!!!
basilis έγραψε:Εεεεεε,open track day εννοουσα,sorry!
urbanslider έγραψε:Κοίτα αν είναι να πάμε σε open για να σχηματίσει ο κόσμος την σωστή εικόνα για τα rotary και τους οδηγούς τους να το σκεφτώ...
Ευτυχώς που δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή δηλαδή...urbanslider έγραψε:... να σχηματίσει ο κόσμος την σωστή εικόνα για ... και τους οδηγούς τους ...
Εντάξει μην υπερβάλεις κι εσύ ποια...spiffm έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι μόλις μας δουν μαζεμένους όλους θα μας δείξουν το δρόμο για την παιδική χαρά
basilis έγραψε:urbanslider έγραψε:Κοίτα αν είναι να πάμε σε open για να σχηματίσει ο κόσμος την σωστή εικόνα για τα rotary και τους οδηγούς τους να το σκεφτώ...
now ,we're talking!!!!!
virusakos έγραψε:Ευτυχώς που δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή δηλαδή...urbanslider έγραψε:... να σχηματίσει ο κόσμος την σωστή εικόνα για ... και τους οδηγούς τους ...
Μην είσαι μαλάκας...urbanslider έγραψε:Ναι Χάρη μου ευτυχώς.. γιατί αν δηλώσω.. δεν θα έχεις που να κρυφτείς ...
virusakos έγραψε:Μην είσαι μαλάκας...urbanslider έγραψε:Ναι Χάρη μου ευτυχώς.. γιατί αν δηλώσω.. δεν θα έχεις που να κρυφτείς ...
Φυσικά και θα έχω...
virusakos έγραψε:
Τις μαλακίες τις λέω πάντα .........
1 ολόκληρο κιλό!urbanslider έγραψε:Έλα ρε αδυνάτισες ???
virusakos έγραψε:Μου είπαν ότι θα βελτιωθούν οι χρόνοι μου στα Μέγαρα ....
urbanslider έγραψε:virusakos έγραψε:Μου είπαν ότι θα βελτιωθούν οι χρόνοι μου στα Μέγαρα ....
Απίστευτο το τι μπορεί να ακούσει κανείς στις μέρες μας ....
virusakos έγραψε:
Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις.
Οι αργοί και οι άκυροι δεν βελτιώνουν χρόνους στα Μέγαρα
virusakos έγραψε:Ίσως τελικά να χρειάζεται να ρίξω κανα 8αρι χιλιάρικα κι εγώ να τουρμπίσω... Τι να πω...
virusakos έγραψε:Υπάρχει βέβαια και μια άλλη άποψη περί του θέματος.
Θα μπορούσα απλά να πηγαίνω σε track days με ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ μπας και μάθω και τίποτα...