spiffm Τρι 27 Σεπ 2011, 10:34 pm
Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστίσω όλα τα παιδιά toy antiforum για την φιλοξενία και τις προσπάθειες να γίνει το td τον v23 και ton father που ήρθαν από Πάτρα, κάποιους που τελικά καλοξενύχτισαν (basilis-life) όπως και τον Χάρη, τον Urban, τον Tsu-ghatzip και τον Mike192, Endless, JDM-R, Πύραυλο, Χριστίνα κλπ. Πέρασαμε (μιλάω και για τον Νίκο) ακ΄'ομη μια φορά απίστευτα και σαν παρέα και στην πίστα δεν έχω λόγια.
Στα του td τώρα. Σπάσαμε το 1,5 bar και το αυτοκίνητο δούλευε στο 1,6 με τελειωμένα μπεκ, τα λάστηχα μου ήταν κοντά στα λινά ιδίως μετά από κάποια φάση το εμπρός μέρος πήγαινε όπου ήθελε. Στο πρώτε εσσάκι που μετρούσε πιο πολύ το πίσω μέρος περνούσα με σχεδό9ν 120 χλμ αλλά αυτό είχε να κάνει με την αεροτομή και όχι με τόσο με το στίσημο. Ο καλύτερος χρόνος που έγραψα ήταν 1.08,60 με τα λάστηχα όπως και στο προηγούμενβο td αλλά η διαφορά και εκεί φαίνεται ήταν ότι στο προηγούμενο γύρναγα μόνημα κάτω από 1.09 ενώ τώρα είμουν συνέχεια μεταξύ 1.09-1.09,5 που δείχνει ότι ο χρόνος πιο πολύ έτυχε παρά πέτυχε και ο λόγος που έγινε ήταν περισσότερο λόγο αεροτομής που μπορούσε και κρατούσε το πίσω μέρος εκεί που δεν μπορούσαν να το κάνουν τα λάστηχα μιας και τα πίσω ήταν ακόμα σε χειρότερη μοίρα από τα μπροστά. Πλέον η χρήση ενός splitter μπροστά είναι επιβεβλημένη για να δέσουν τα μούτρα του αυτοκινήτου το οποίο ήδη μου έχει πει η Kognition πως θα γίνει οπότε θα το φτιάξουμε με τον Χρήστο και μετά πάμε για flat bottom και ένα diffuser ανάλογων διαστάσεων με την αεροτομή. Τα σαζμάν μου έχουν γίνει πιο αναλόσημα και από τα ελαστηκά (αυτό που έχω πάνω ίσως και να μη βγάλει το επόμενο ελπίζω να το επιμηκήνω με heavyshoockproof) αλλά γενικότερα δεν με βλέπω να ξαναανεβαίνω πριν ετοιμαστεί σοβαρά πλέον το αυτοκίνητο (cage, να δούμε τι θα κάνουμε με τα σαζμάν με το ανάλογο κόντεμα, αεροδυναμικό βοήθημα εμπρός, πιο φαρδιές ζάντες με slick και ανάλογη ανάρτηση).
Οπότε την επόμενη φορά θα βοηθήσω στην οργανωτική και βοηθητική διαδικασία ενοήται!!!!
Χριστίνα ελπίζω να ευχαριστήθηκες τη βόλτα.
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!!!!!!!!!