Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+16
juha kankoulen
Revolution
kostasRX-8
topaz
igouanas
urbanslider
redneck
endless
IOANNIS
giorgos 75
bigproedros
schumi44
diamond
dinoskid
itsala
Mavros Piravlos
20 απαντήσεις

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .

????????
    Επισκέπτης

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 3 Empty Απ: Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 3:19 am

jdm-r έγραψε:
    Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:Μονος σου μου ειπες οτι εχεις δωσει ηδη 3.500ευρω στο Μοτη και οτι σου εχει παρει πολλα.
    Μαλλον δε θυμασαι καλα, εγω σου ειχα πει γιατι δινω εγω 400 και 500 ευρω και αλλοι πελατες σου δινουν 200ευρω,και μου απαντησες οτι απο τοτε που εγινε το σκηνικο με την τουρμπινα εισαι πελατης του Μοτη και οπως μου δινει αυτος δουλειες ετσι του δινω και εγω,και πλεον θα μιλαω με Μοτη μονος μου!!!!!

Γιατι για τους αλλους κανονιζα εγω και πληρωναν 200,
    ενω απο ενα σημειο και μετα δεν εμπαινα αναμεσα σε σενα και τον Γιαννη κανονιζες μονος σου πληρωνες μονος σου,
    και ουτε ξερω τη πληρωνες εκτος απο την πρωτη φορα που του εδωσα εγω 500 μιας και ηταν μες την τιμη.

Δυο φορες που θυμαμαι με gt30 μια στο δυναμομετρο και μια αλλη στο δρομο ο ιδιος πληρωσες το Μοτη.
    Δυο φορες εφαγα τη μερα μου το μοτη τον πληρωσες εγω σου ζητησα τιποτα?

Θα τα αναλυσω ολα νονε μολις βρω αρκετο χρονο μες τη βδομαδα ρωταω βασικα που μου κανουν εντυπωση
    οπως θα σε ξαναρωτησω γιατι δεν πηγαινες αλλου τοσο καιρο και μεχρι πριν δυο μηνες ηθελες αλλο project???
    και ξαφνικα εφτιαξες μονο την εξατμιση σε μενα παρα τα προβληματα σου και εκανες σα μικρο παιδι παρα τα προβληματα σου.

Γιατι δεν εβαλες παλι τη δικια σου να φυγεις με τοσο σοβαρο προβλημα και ειχες ορεξη να κανουμε την εξατμιση και μονο??

Παρολα αυτα ενω ακυρωσες ολα τα αλλα δεν σου ειπα οχι και την καναμε δυο φορες με δυο διαφορετικα καζανια μεχρι να βγαλουμε το επιθυμιτο αποτελεσμα για σενα.
    Παρολα αυτα 330 ευρω ηταν ακριβη δουλευοντας ολο το απογευμα του Σαββατου και το πρωι της Κυριακης μεχρι το μεσημερι,
    Αγοραζοντας δυο καζανια απο τον Στελιο απο 160 ευρω(βεβαια το ενα χρησιμοποιησαμε)συν 4 καμπυλες ανοξειδοτες 76αρες απο 30 ευρω συν μπουκα πισω συν σωληνα 76 ανοξειδοτο και 2 πλακακια και πηρα 330 ευρω??
    Εισαι σοβαρος νονε.
    Αυριο σε παρακαλω μου την στελνεις και σου επιστρεφω τα χρηματα αμεσως αν και μεταχειρω δυο μηνων αλλα απο τη στιγμη που δεν σου κανει θα ενημερωσω εδω αν τη στειλεις...

Οσον αφορα την εξατμιση ασε της παραθεσης και αν θες μου απαντας απλα αν ηταν ακριβη η οχι αν αξιζε τα λεφτα της
    για τη δουλεια της να τα ξεκαθαριζουμε ενα ενα απο την αρχη στη συνεχεια.
    Απλα ειναι το ποιο προσφατο παραδειγμα και μπορουμε να θυμομαστε περισσοτερες λεπτομερειες απο οτι πριν 1.5 χρονο που ξεκινησαμε..
    ????????
    Επισκέπτης

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 3 Empty Απ: Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 3:37 am

jdm-r έγραψε: Γιατι για τους αλλους κανονιζα εγω και πληρωναν 200,
    ενω απο ενα σημειο και μετα δεν εμπαινα αναμεσα σε σενα και τον Γιαννη κανονιζες μονος σου πληρωνες μονος σου,
    και ουτε ξερω τη πληρωνες εκτος απο την πρωτη φορα που του εδωσα εγω 500 μιας και ηταν μες την τιμη.
    μια χαρα ξερεις, και ασε τις @@@@@!!! και απο τη στιγμη που κανονιζω εγω με τον Γιαννη παλι προσπαθεις να βαλεις λογια!!!

jdm-r έγραψε:Δυο φορες που θυμαμαι με gt30 μια στο δυναμομετρο και μια αλλη στο δρομο ο ιδιος πληρωσες το Μοτη.
    την μια φορα πηρες 7000+ για το σεταπ, και την αλλη 1000 για την πλακα!και ηξερες και ποσα και ολα!

jdm-r έγραψε:Θα τα αναλυσω ολα νονε μολις βρω αρκετο χρονο μες τη βδομαδα ρωταω βασικα που μου κανουν εντυπωση
    οπως θα σε ξαναρωτησω γιατι δεν πηγαινες αλλου τοσο καιρο και μεχρι πριν δυο μηνες ηθελες αλλο project???
    δε σου κανει εντυπωση τα 8000ευρω σε μεταχειρισμενο κιτ?χαχαχαχαχα και σου ξαναειπα για την καραμελα σου πριν 2 μηνες, μου ειπες λιγα λεφτα (1600 ολα), αλλα μολις ηρθα αλλα τ αλλων!!!

jdm-r έγραψε:και ξαφνικα εφτιαξες μονο την εξατμιση σε μενα παρα τα προβληματα σου και εκανες σα μικρο παιδι παρα τα προβληματα σου
    Γιατι δεν εβαλες παλι τη δικια σου να φυγεις με τοσο σοβαρο προβλημα και ειχες ορεξη να κανουμε την εξατμιση και μονο??
    παλι τα ιδια??? γιατι ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ!!!

jdm-r έγραψε:Παρολα αυτα ενω ακυρωσες ολα τα αλλα δεν σου ειπα οχι και την καναμε δυο φορες με δυο διαφορετικα καζανια μεχρι να βγαλουμε το επιθυμιτο αποτελεσμα για σενα.
    Παρολα αυτα 330 ευρω ηταν ακριβη δουλευοντας ολο το απογευμα του Σαββατου και το πρωι της Κυριακης μεχρι το μεσημερι,
    Αγοραζοντας δυο καζανια απο τον Στελιο απο 160 ευρω(βεβαια το ενα χρησιμοποιησαμε)συν 4 καμπυλες ανοξειδοτες 76αρες απο 30 ευρω συν μπουκα πισω συν σωληνα 76 ανοξειδοτο και 2 πλακακια και πηρα 330 ευρω??
    Παρασκευη 6 εως 8 και Σαββατο 9 εως 12 εννοεις!!!χαχα ουτε τις μερες δε θυμασαι,οπως επισης δε θυμασαι, οτι το ενα καζανι απο τον Στελιο το εβαλες στον βασιλη23 και το αλλο δε μ αρεσε ο ηχος και εμεινε με την ζελατινα αφου το ακουσαμε προχειρα,και βρηκες ενα κομμενο δικο σου που ειχες πεταξει σε μια γωνια και εβαλες, επισης η μπουκα πισω ηταν ρεταλι απο το Στελιο, η οποια κοπηκε και γυαλιστικε,πλακακια δεν εβαλες δικα σου και η γωνια δε κανει 30ευρω η μια!!!!και ΞΕΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ημουν μπροσταααααα!!!!!!!!!

jdm-r έγραψε:Εισαι σοβαρος νονε.
    Εγω ναι,εσυ εισαι??? scratch

jdm-r έγραψε:Αυριο σε παρακαλω μου την στελνεις και σου επιστρεφω τα χρηματα αμεσως αν και μεταχειρω δυο μηνων αλλα απο τη στιγμη που δεν σου κανει θα ενημερωσω εδω αν τη στειλεις...
    να σου στειλω και την τουρμπινα σου ,που εκατσες στο παλικαρι και πληρωσα εγω????
    αν θες να επιστρεψεις χρηματα, θα σου πω το ποσο που πρεπει και ετσι θα γλυτωσεις πολλα περισσοτερα!!!!

jdm-r έγραψε:Και γιατι ηρθες παλι σε μενα πριν δυο μηνες,τι σου εκαναν τα παιδια στα Χανια???
    τπτ δεν μου εκαναν, για 3η φορα λεω,σε βρηκα ποιο φτηνο (1η φορα και λαθος)!Αλλωστε αυτα τα παιδια,ξελαδωσαν μοτερ,ιντερκουλερ και αλλα απο τις μαστοριες σου!

jdm-r έγραψε:Δεν μας τα λες καθολου καλα νονε!
    Εσυ παλι δε μας τα λες καθολου JDM-R !!
    εχεις παρει στο βιβλιαρακι σου 15000+ μεσα σε 9 μηνες,χωρις αλλα σε μετρητα, για ενα μεταχειρο κιτ και ενα κιτ των 5.800 κανονικα ,και συνεχιζεις και γραφεις να αποδειξεις τι? οτι πεταει ο Ελεφαντας!!!!

Ρε Χρηστο,κατσε σου ξαναειπα και γραψε οτι θες,για ολα υπαρχει η απαντηση και η αληθεια!
    οσο ποιο γρηγορα ζητησεις συγνωμη,τοσα λιγοτερα!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 3:44 am

jdm-r έγραψε: μπορουμε να θυμομαστε περισσοτερες λεπτομερειες απο οτι πριν 1.5 χρονο που ξεκινησαμε..
    Εγω θυμαμαι λεπτομεριες και πριν 1.5 χρονο που ξεκινησαμε και πριν 2 χρονια που μιλουσαμε, γιατι εγω πληρωνα...εσυ επειρνες,και αυτος που δινει ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΤΕ!!!!!!!

οποτε θες να μιλησουμε και τι ειχαμε πει ,πριν το φτιαξω, για εγγυησης και αλλα!!!
    τεσπα, Χρηστο ,οπως σου εχω ξαναπει εχω και ποιο σημαντικα θεματα,μαζεψε ολα αυτα τα χαζοερωτιματικα,σκεψου και τι ψεματα θα πεις,να σου απαντησω μια και καλη!!!
    αλλιως γραψε μια συγνωμη και ΤΕΛΟΣ!!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 3:54 am

jdm-r έγραψε:
    jdm-r έγραψε:
    Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:Μονος σου μου ειπες οτι εχεις δωσει ηδη 3.500ευρω στο Μοτη και οτι σου εχει παρει πολλα.
    Μαλλον δε θυμασαι καλα, εγω σου ειχα πει γιατι δινω εγω 400 και 500 ευρω και αλλοι πελατες σου δινουν 200ευρω,και μου απαντησες οτι απο τοτε που εγινε το σκηνικο με την τουρμπινα εισαι πελατης του Μοτη και οπως μου δινει αυτος δουλειες ετσι του δινω και εγω,και πλεον θα μιλαω με Μοτη μονος μου!!!!!

Γιατι για τους αλλους κανονιζα εγω και πληρωναν 200,

Δυο φορες που θυμαμαι με gt30 μια στο δυναμομετρο και μια αλλη στο δρομο ο ιδιος πληρωσες το Μοτη.

Θα τα αναλυσω ολα νονε μολις βρω αρκετο χρονο μες τη βδομαδα ρωταω βασικα που μου κανουν εντυπωση
    και ξαφνικα εφτιαξες μονο την εξατμιση σε μενα παρα τα προβληματα σου και εκανες σα μικρο παιδι παρα τα προβληματα σου.

Παρολα αυτα ενω ακυρωσες ολα τα αλλα δεν σου ειπα οχι και την καναμε δυο φορες με δυο διαφορετικα καζανια μεχρι να βγαλουμε το επιθυμιτο αποτελεσμα για σενα.
    Εισαι σοβαρος νονε.
    Αυριο σε παρακαλω μου την στελνεις και σου επιστρεφω τα χρηματα αμεσως αν και μεταχειρω δυο μηνων αλλα απο τη στιγμη που δεν σου κανει θα ενημερωσω εδω αν τη στειλεις...

Οσον αφορα την εξατμιση ασε της παραθεσης και αν θες μου απαντας απλα αν ηταν ακριβη η οχι αν αξιζε τα λεφτα της
    για τη δουλεια της να τα ξεκαθαριζουμε ενα ενα απο την αρχη στη συνεχεια.
    Απλα ειναι το ποιο προσφατο παραδειγμα και μπορουμε να θυμομαστε περισσοτερες λεπτομερειες απο οτι πριν 1.5 χρονο που ξεκινησαμε..

Ξαναρωταω γιατι απαντηση δεν πηρα.
    οσον αφορα την εξατμιση ηταν ακριβη και την περιμενω?
    Δεν καταλαβα για ποια συγνωμη μιλας νονε.
    Για τις δυο τουρμπινες που μου φορτωσες εσυ?
    Μαλον 3 ηταν νονε.
    απαντησε μου για την εξατμιση αν εχεις διαθεση να ξεκινησουμε απο καπου.
    Το αν εχεις διαθεση η οχι να υπερασπισεις τα λεγομενα σου φενετε!
    [img]Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 3 12042011416[/img]
    giorgos 75
    giorgos 75

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 3 Verified
    Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Τρι 12 Απρ 2011, 3:56 am

redneck έγραψε:Ο αλλος απο διπλα εχει κανει copy το αρχικο μηνυμα του Νονου και το εχει αναρτησει σε ολα τα φορουμ , blogs και facebook ... αφορμη εψαχνε a8

Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 4:02 am

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:Δεν μας τα λες καθολου καλα νονε!
    Εσυ παλι δε μας τα λες καθολου JDM-R !!
    εχεις παρει στο βιβλιαρακι σου 15000+ μεσα σε 9 μηνες,χωρις αλλα σε μετρητα, για ενα μεταχειρο κιτ και ενα κιτ των 5.800 κανονικα ,και συνεχιζεις και γραφεις να αποδειξεις τι? οτι πεταει ο Ελεφαντας!!!!

Δεν στα εκλεψα νονε εκανα τη δουλεια μου και συ τη δικια σου.
    Το οτι ειμαι ποιο ακριβως για σενα στο χερι σου ηταν να μην ξαναρθεις και στο ειχα προτεινη αρκετες φορες.

Αν παλι εψαχνες για χορηγο παλι λαθος πορτα χτηπησες..
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 4:07 am

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:Παρολα αυτα ενω ακυρωσες ολα τα αλλα δεν σου ειπα οχι και την καναμε δυο φορες με δυο διαφορετικα καζανια μεχρι να βγαλουμε το επιθυμιτο αποτελεσμα για σενα.
    Παρασκευη 6 εως 8 και Σαββατο 9 εως 12 εννοεις!!!χαχα ουτε τις μερες δε θυμασαι,οπως επισης δε θυμασαι, οτι το ενα καζανι απο τον Στελιο το εβαλες στον βασιλη23 και το αλλο δε μ αρεσε ο ηχος και εμεινε με την ζελατινα αφου το ακουσαμε προχειρα,και βρηκες ενα κομμενο δικο σου που ειχες πεταξει σε μια γωνια και εβαλες, επισης η μπουκα πισω ηταν ρεταλι απο το Στελιο, η οποια κοπηκε και γυαλιστικε,πλακακια δεν εβαλες δικα σου και η γωνια δε κανει 30ευρω η μια!!!!και ΞΕΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ημουν μπροσταααααα!!!!!!!!!

Αυτα τα σκουπιδια λοιπον τα στελνεις αυριο και περνεις τα 330 πισω.
    Αν οχι αρχιζουν και γινονται αναξιοπιστα τα οσα λες.
    Τελος με την εξατμιση δεν σου κανει τη στελνεις και θα την ποσταρω εδω μπροστα σε ολους την κατασταση της και σε τη κοστος μπορει να γινει..
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 4:14 am

jdm-r έγραψε:
    Ξαναρωταω γιατι απαντηση δεν πηρα.
    οσον αφορα την εξατμιση ηταν ακριβη και την περιμενω?

Εγω ξερεις ποσες απαντησεις περιμενω!!!ουουουουουου αλλα αφου βιαζεσαι,ΝΑΙ ΗΤΑΝ!!!

jdm-r έγραψε:
    Δεν καταλαβα για ποια συγνωμη μιλας νονε.

Την συγνωμη που εισαι ετσι που εισαι και εκανες αυτα που εκανες πηρες αυτα που πηρες και ελεγες αυτα που ελεγες!!!
    αλλα και μονο που ρωτας αθωε ανθρωπε,ετσι μου ερχετε να ζητησω εγω!!!ΕΛΕΟΣ

jdm-r έγραψε:
    Για τις δυο τουρμπινες που μου φορτωσες εσυ?
    Μαλον 3 ηταν νονε.
    την 3582 την πηρες μονο σου, με δικη σου αποφαση,και ακομα περιμενω το τιμολογιο του Σαββατου με τα δηθεν 1350 ευρω που με δουλευες, την 3076 την ειδες και την πηρες και μετα δεν την ανταλαξες με την μουφα που εδωσες το παλικαρι και ετσι χρεωθηκα εγω,αρα σωστα λες 3 ηταν....μια δηθεν 1350 (3582) μια καλη (3076) και μια φαγωμενη που εσπρωξες και πληρωσα εγω!!!δε σου εχω πει να μην κανεις τον κινεζο!!!!

jdm-r έγραψε:
    απαντησε μου για την εξατμιση αν εχεις διαθεση να ξεκινησουμε απο καπου.
    Το αν εχεις διαθεση η οχι να υπερασπισεις τα λεγομενα σου φενετε!
    ναι εχω τρελη διαθεση να ξεκινησω απο το 'δεντρο και οχι το δασος'!!!!
    εγω λεω να ξεκινησουμε απο την εγγυηση και τα παραμυθια και να φτασουμε στην τουρμπινα και στα μηνυματα!!!καπου εκει θα πουμε και για την εξατμιση!!

jdm-r έγραψε:

[img]Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 3 12042011416[/img]

παρε και κανενα μοτερ εκει μεσα φωτο να λες οτι ειναι και δικο μου, και μετα σε παρακαλω σκαναρε το βιβλιαρακι της τραπεζας,το τετραδιο σου,τις προσφορες σου και το πτυχιο μηχανικου να μας τα περασεις μια εδω!!!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 4:16 am

jdm-r έγραψε:Δεν στα εκλεψα νονε εκανα τη δουλεια μου και συ τη δικια σου.
    Το οτι ειμαι ποιο ακριβως για σενα στο χερι σου ηταν να μην ξαναρθεις και στο ειχα προτεινη αρκετες φορες.

Τελος με την εξατμιση δεν σου κανει τη στελνεις και θα την ποσταρω εδω μπροστα σε ολους την κατασταση της και σε τη κοστος μπορει να γινει..

Σαλια-σαλια-σαλια και τιποτα με ουσια,αλλα λεω αλλα λες αλλου κολας!!!
    αμα θες σου στελνω τα παντα πακετο,μου γυριζεις ολα τα χρηματα???
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 4:28 am

Με λιγα λογια νονε αυτα τα σκουπιδια που μαζεψα και σου εκανα εξατμιση απο οτι βλεπω σου καλοαρεσε
    και δεν την αποχωρηζεσαι με τιποτα.
    Α ρε νονε αν ηταν ετσι τα πραματα ο καθενας θα ελεγε παρτην και δωσμου τα λεφτα μου.

Και στο ξαναλεω μιας και στο ειχα πει αρκετες φορες,
    εγγυηση δινω μονο στα πραματα που βαζω οπως η τουρμπινα που βαλαμε gt30 και χαλασε λογο του οτι δεν περναγε λαδι απο το ρακορ οπως λες γιατι εγω ρακορ δεν ειδα ποτε μου και χωρις λαθος ρακορ δεν το αναγνωρισε και ο τουρμπινας και δικιο ειχε και δεν την πηρε πισω ενω εγω αμεσως την αλλη μερα σου εστειλα καινουρια με δικα μου εξοδα.
    Δεν εφταιγα εγω που μου εδωσε ελατωματικο ρακορ ο τουρμπινας αλλα για να παω την τουρμπινα επρεπε να παω και το ρακορ
    να του αποδειξω οτι η μαλακια ηταν δικη του.
    Ρακορ ποτε δεν πηρα και την εφαγα και αυτη κανοντας εσυ τη δουλεια σου με μια τρυπα στο χαλασμενο ρακορ.

Εχω αδικο νονε??

Αν ηθελες εγγυηση για το μοτερ που δεν ειχα κανει εγω rebuilt βρες μου και μενα ενα μηχανικο για τα αμαξια μου και θα δεις και γω βιντεακια που θα βγαζω ολη μερα.

Ψαξε για χορηγο νονε αλλα προς αλλη κατευθυνση.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 4:32 am

Godfather-x8 έγραψε:

Πολυ θα το ηθελες αυτο αλλα εκανες εσυ το κεφι σου θα στο πληρωσει αλλος??
    Ηξερα που το πηγαινες αλλα η χορηγιες για την ψυχαγωγια σου τελειωσαν.. cheers cheers
    Αυριο περιμενω τα σκουπιδια που εχεις για εξατμιση και περνεις 330.

Δε ζητας και του Μοτη τα 3.500ευρω??
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 12 Απρ 2011, 4:49 am

Sorry που πετάγομαι στη μέση αλλά να ρωτήσω κάτι νονέ?

Εκείνο το Σάββατο που σε πέτυχα φεύγοντας για Κρήτη και μετά από λίγο πήρες τηλέφωνο και έλεγες μες την χαρά τι ωραία που ακούγεται η εξάτμιση και ότι σε κοιτάνε όλοι στο δρόμο, ήταν το Σάββατο που την έβαλες και έφυγες εκτάκτως για το πρόβλημα υγείας που λες? Για αυτή την εξάτμιση μιλάτε?
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 5:07 am

jdm-r έγραψε:Με λιγα λογια νονε αυτα τα σκουπιδια που μαζεψα και σου εκανα εξατμιση απο οτι βλεπω σου καλοαρεσε
    και δεν την αποχωρηζεσαι με τιποτα.
    Α ρε νονε αν ηταν ετσι τα πραματα ο καθενας θα ελεγε παρτην και δωσμου τα λεφτα μου.

Και στο ξαναλεω μιας και στο ειχα πει αρκετες φορες,
    εγγυηση δινω μονο στα πραματα που βαζω οπως η τουρμπινα που βαλαμε gt30 και χαλασε λογο του οτι δεν περναγε λαδι απο το ρακορ οπως λες γιατι εγω ρακορ δεν ειδα ποτε μου και χωρις λαθος ρακορ δεν το αναγνωρισε και ο τουρμπινας και δικιο ειχε και δεν την πηρε πισω ενω εγω αμεσως την αλλη μερα σου εστειλα καινουρια με δικα μου εξοδα.
    Δεν εφταιγα εγω που μου εδωσε ελατωματικο ρακορ ο τουρμπινας αλλα για να παω την τουρμπινα επρεπε να παω και το ρακορ
    να του αποδειξω οτι η μαλακια ηταν δικη του.
    Ρακορ ποτε δεν πηρα και την εφαγα και αυτη κανοντας εσυ τη δουλεια σου με μια τρυπα στο χαλασμενο ρακορ.

Εχω αδικο νονε??

Αν ηθελες εγγυηση για το μοτερ που δεν ειχα κανει εγω rebuilt βρες μου και μενα ενα μηχανικο για τα αμαξια μου και θα δεις και γω βιντεακια που θα βγαζω ολη μερα.

Ψαξε για χορηγο νονε αλλα προς αλλη κατευθυνση.
    οχι μονο αδικο εχεις,αλλα λεω αλλα λες αλλα ρωταω αλλα απαντας και λες οτι θες και οπως θες οχι οπως εγινε!!!!
    τα εξοδα της τουρμπινας εγω τα πληρωσα,ξεχνααααςςς,και επισης δε φταιω που δε δοκιμαζεις τα ρακορ αν ειναι τυφλα οπως κανουν ολοι...αλλα ειπαμε,περιμενουμε το πτυχιο να σκαναρεις!!!
    σε ποιο μοτερ δεν ειχες κανει εσυ rebuilt? σε λιγο θα μας πεις οτι φταιω και εγω που γ@μ@σες ενα αμαξι 1 χρονου!!!ή οτι στο εφερα απο αλλον μαστορα!!!!ΕΛΕΟΣ
    αν δε δινεις εγγυηση ,τοτε μη το λες καθολου και παραμυθιαζεις τον κοσμο!
    Δε ψαχνω για χορηγο, εσυ μας κανεις για σενα, εγω ημουν ενας απο τους χορηγους σου!!!!! και καλους μαλιστα!!!

jdm-r έγραψε:
    Godfather-x8 έγραψε:

Πολυ θα το ηθελες αυτο αλλα εκανες εσυ το κεφι σου θα στο πληρωσει αλλος??
    Ηξερα που το πηγαινες αλλα η χορηγιες για την ψυχαγωγια σου τελειωσαν.. cheers cheers
    Αυριο περιμενω τα σκουπιδια που εχεις για εξατμιση και περνεις 330.

Δε ζητας και του Μοτη τα 3.500ευρω??

Αυτα για τον Μοτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου!!!και 10000 να του εχω δωσει τουλαχιστον ηταν και ειναι ενταξει απεναντι μου και στην δουλεια του!!!!

οσο για την εξατμιση σου ξαναειπα οτι κοιτας το δεντρο και οχι το δασος!!!!
    αλλα την θελεις τοσο, βαλε μου τα λεφτα σε εναν λογαριαμο και θα σου την στειλω να την κανεις τρομπετα!!!
    μας ζαλισες με το μονομπουκο,λες και εκανες κανενα κατορθωμα!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ
    Επισης ισχυει η προταση το να μου επιστρεψεις χρηματα,σιγουρα θα ειναι καλυτερα και ποιο οικονομικα ετσι!!!!!!

[b]τεσπα, κατσε διαβασε απο την αρχη εως το τελος ολα τα ποστ να δεις τη ρωταω ,τι αναφερομαι και σε τι απαντας εσυ και τι παπαγαλιζεις και αναμασας....αν εισαι στην φαση οτι ο ελεφαντας πεταει,οταν τον προσγειωσεις και μπορεις να δεις την ουσια του θεματος και τα λαθη σου τοτε τα ξαναλεμε!!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 5:14 am

Mavros Piravlos έγραψε:Sorry που πετάγομαι στη μέση αλλά να ρωτήσω κάτι νονέ?

Εκείνο το Σάββατο που σε πέτυχα φεύγοντας για Κρήτη και μετά από λίγο πήρες τηλέφωνο και έλεγες μες την χαρά τι ωραία που ακούγεται η εξάτμιση και ότι σε κοιτάνε όλοι στο δρόμο, ήταν το Σάββατο που την έβαλες και έφυγες εκτάκτως για το πρόβλημα υγείας που λες? Για αυτή την εξάτμιση μιλάτε?

δε τον πηρα,με πηρε και με ρωτησε πως ακουγετε,και οντως ηταν ο ηχος που ηθελα,και ναι γιαυτο το τελικο μιλαμε,για αυτο το μονομπουκο μιλαμε!αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλου Κωστα να φτιαχνετε!!!!!
    αλλα αυτος εκει ,εχει κολησει με αυτο!!!
    τεσπα,οταν σταματησει να κανει τον κινεζο,και πει κατι σοβαρο θα ξαναποσταρω εδω!
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 12 Απρ 2011, 5:23 am

Συγνώμη που πετάγομαι κι εγώ αλλά..

Μάνο για μένα είσαι τελείως λάθος κάνοντας ένα τέτοιο προμελετημένο ποστ την συγκεκριμένη μέρα που ξέρεις που θα ήμασταν και ξέρεις τι θα κάναμε και τα λοιπά... γιατί δεν είναι τυχαία η μέρα που το πόσταρες ούτε τυχαίο είναι το τραγούδι ''από Δευτέρα'' που πόσταρες λίγες μέρες πρίν...

Άλλο ένα σφάλμα είναι ότι πόσταρες (επίτηδες) την συγκεκριμένη ιστορία σε συγκεκριμένο φόρουμ όπου ξέρεις τι παιχνίδι γίνεται από τους ''ιδιοκτήτες'' τους στων οποίων το πρόσωπο βρήκες προφανώς συμμάχους.. βέβαια τα συγκεκριμένα άτομα τα έβριζες και σε έβριζαν νυχθυμερόν θυμάμαι καλά ? Τώρα βέβαια μάλλον τα βρήκατε.. εύχομαι οι καινούριοι σου φίλοι να σου σταθούν καλύτερα απ τους παλιούς και να σε καθοδηγήσουν σε σωστές επιλογές...

Για το θέμα υγείας της αδερφής σου Μάνο πριν σου πω κάτι θα ήθελα να σου ευχηθώ ειλικρινά και από καρδιάς περαστικά, αλλά...
    Η δημοσίευση και εκμετάλευση προβλημάτων και δοι τόσο σοβαρών για λόγους εντυπωσιασμού ή οίκτου είναι κάτι το οποίο εμένα νομίζω πως δεν μου ταιριάζει, βέβαια είναι και θέμα χαρακτήρα..

Και κάτι τελευταίο.. στην μία από τις ιστορίες που αναφέρεις έτυχε να ήμουν μάρτυρας.. και έχω να δηλώσω ότι δεν τα λες όπως έγιναν δυστυχώς...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 5:23 am

Godfather-x8 έγραψε:
    Αυτα για τον Μοτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου!!!και 10000 να του εχω δωσει τουλαχιστον ηταν και ειναι ενταξει απεναντι μου και στην δουλεια του!!!!

αλλα την θελεις τοσο, βαλε μου τα λεφτα σε εναν λογαριαμο και θα σου την στειλω να την κανεις τρομπετα!!!
    Επισης ισχυει η προταση το να μου επιστρεψεις χρηματα,σιγουρα θα ειναι καλυτερα και ποιο οικονομικα ετσι!!!!!!

Για το Μοτη δεν εχεις πει μονο σε μενα!
    Για την εξατμιση τη στελνεις αυριο αντικαταβολη με δικα μου εξοδα και τελειωσε.
    Εγινε πριν δυο μηνες και οχι πριν ενα χρονο.

Στο οτι ζητας πισω τα χρηματα σου μετα απο 1.5 χρονο που αρχισες να κανεις το χομπυ σου αυτο ηταν και το ζητουμενο απο ολη αυτη την ιστορια νονε και το ηξερα απλα ηθελα να το πεις μονος σου.

Δηλαδη αν σου δωσω πισω τα χρηματα που εδωσες στο αμαξι σου θα πας και στη μαζντα να δωσεις την καροτσα γιατι δεν σου κανει μετα απο κατι χρονια και ολα ο.κ νονε για σενα.

Και σε ρωταω νονε αυτο ειναι το ζητουμενο η οτι δε σεβαστικα πρωσωπικο σου προβλημα γιατι μονο για λεφτα μιλας ενω για σεβασμο τιποτα.

Τωρα το ποιος απανταει κουκου ρουκου ασε να το κρινουν αλλοι.

Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 12 Απρ 2011, 5:31 am

Godfather-x8 έγραψε:
    Mavros Piravlos έγραψε:Sorry που πετάγομαι στη μέση αλλά να ρωτήσω κάτι νονέ?

δε τον πηρα,με πηρε
    και με ρωτησε πως ακουγετε,και οντως ηταν ο ηχος που ηθελα,και ναι γιαυτο το τελικο μιλαμε,για αυτο το μονομπουκο μιλαμε!αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει αλλου Κωστα να φτιαχνετε!!!!!
    αλλα αυτος εκει ,εχει κολησει με αυτο!!!
    τεσπα,οταν σταματησει να κανει τον κινεζο,και πει κατι σοβαρο θα ξαναποσταρω εδω!

Αλλιώς τα θυμάμαι εγώ αλλά δεν έχει τόση σημασία...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 5:36 am

jdm-r έγραψε:
    Godfather-x8 έγραψε:

Για το Μοτη δεν εχεις πει μονο σε μενα!
    Για την εξατμιση τη στελνεις αυριο αντικαταβολη με δικα μου εξοδα και τελειωσε.
    Εγινε πριν δυο μηνες και οχι πριν ενα χρονο.

Στο οτι ζητας πισω τα χρηματα σου μετα απο 1.5 χρονο που αρχισες να κανεις το χομπυ σου αυτο ηταν και το ζητουμενο απο ολη αυτη την ιστορια νονε και το ηξερα απλα ηθελα να το πεις μονος σου.

Δηλαδη αν σου δωσω πισω τα χρηματα που εδωσες στο αμαξι σου θα πας και στη μαζντα να δωσεις την καροτσα γιατι δεν σου κανει μετα απο κατι χρονια και ολα ο.κ νονε για σενα.

Και σε ρωταω νονε αυτο ειναι το ζητουμενο η οτι δε σεβαστικα πρωσωπικο σου προβλημα γιατι μονο για λεφτα μιλας ενω για σεβασμο τιποτα.

Τωρα το ποιος απανταει κουκου ρουκου ασε να το κρινουν αλλοι.

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    ασε να το κρινουν αλλοι αυτα που εχουν γραφτει!!!! εμενα με κουρασες με την πιπιλα σου!!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 5:38 am

ρε Αντωνη δλδ αμα το εκανα σημερα τι θα αλλαζε???
    διαβασες το κειμενο,πηρες καμια απαντηση???
    οι περισσοτεροι καταλαβαν οτι γινετε ολο αυτο για το μονομπουκο!!χαχαχαχα
    τεσπα,λαθος και που απαντω!!!
    περιμενω να σκαναρει αυτα που του ζητησα και συνεχιζουμε!!!!!!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 12 Απρ 2011, 6:00 am

Godfather-x8 έγραψε:ρε Αντωνη δλδ αμα το εκανα σημερα τι θα αλλαζε???
    διαβασες το κειμενο,πηρες καμια απαντηση???
    οι περισσοτεροι καταλαβαν οτι γινετε ολο αυτο για το μονομπουκο!!χαχαχαχα
    τεσπα,λαθος και που απαντω!!!

Οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι δεν είσαι εντάξει νονέ, είχες την άνεση του χρόνου να γράψεις νουβέλα, την στόλισες με ωραίο video την πόσταρες όταν δεν μπορούσε ο άλλος να απαντήσει ξέροντας ότι θα χαρεί ο λύκος δίπλα και θα το μοιράσει παντού και άσε τον άλλο να βρει χρόνο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας από την επόμενη μέρα, επαγγελματική δουλειά!
    Πες μου ότι δεν το έκανες επίτηδες αυτό, άσχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο σε αυτά που λες.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 6:02 am

Θα σταθω στο γεγονος Μανο οτι δε σεβαστικα προβλημα υγειας και σου φερθηκα σκαρτα πανω σε αυτο..

Ηρθες την Παρασκευη(αν κανω λαθος διωρθωσε με)να βαλουμε στο αμαξι σου gt35 παροχες και εξατμιση.

Οταν ηρθες μου ζητησες να βγαλουμε την gt30 γιατι βρηκες να την πουλησεις,
    σου ειπα πως αυριο γιατι δεν ειχα ανεβατοριο αλλα το προβλημα ηταν οτι επρεπε να δωσεις τηυν τουρμπινα
    το ιδιο απογευμα.
    Για να μην χασεις την πωληση σου ειπα να παρεις της Μαριαννας που την ειχα εξω και δεχτηκες.

Στην πορεια σου εδωσε τηλεφωνο τουρμπινα να βρεις gt35 και αν θες να χρησιμοποιησεις και το ονομα μου
    για καλυτερη τιμη.
    Γνωστος τουρμπινας σου ειπε εσενα 1180+φ.π.α συνολο 1451.
    Ψαχνω και γω αλλου και την βρικαμε 1380 συνολο.
    Σε ρωταω αν την θες και μου ειπες ναι
    Επισης σου ειπα οτι το παλικαρι θα την εφερνε απο θεσ/κη μην τον κρεμασουμε θελω σιγουρη απαντηση.
    Ο.κ την παραγγειλαμε και τις παροχες τις ειχαμε ετοιμες.
    Οσον αφορα τις παροχες ναι σου ειχα πει αλλη τιμη αλλα σου εξηγησα και σενα οπως και του πυραυλου
    οτι πρεπει να γινουν με δυο τρομπες και θα εφτανε το κοστος 800 ευρω με παροχες τρομπες και μπεκιερες.
    Αν και τις ειχα ετοιμες σου ειπα αν δεν θες μην τις βαλεις και ειλικρινα δεν με πειραζε.

Το θεμα τις εξατμισης το λυσαμε δεν νομιζω πως πρεπει να το κουρασουμε κι αλλο.

Την επομενη το πρωϊ με πηρες τηλ.και μου ειπες πως δεν θες τιποτα απο ολα αυτα παρα μονο την εξατμιση
    γιατι κατι σου ετυχε.

Ηρθες απο το μαγαζι και μου ειπες για το προβλημα και σου ειπα οτι δεν τρεχει τιποτα θα την πληρωσω εγω την τουρμπινα
    γιατι δεν μπορω να κρεμασω τον τουρμπινα και να του πω δεν την θελω.
    Μετα απο λιγο ηρθε η τουρμπινα και τον πληρωσα.
    Τωρα εσυ αν μετραγες κρυφα τα λεφτα που του εδωσα δεν εχει νοημα γιατι εσυ ηδη ειπες δεν την θες.
    Αν την ηθελες θα την πληρωνες εσυ και ουτε που θα με ενοιαζε.

Η εξηγηση η σωστη Μανο απεναντι μου θα ηταν να πληρωσεις την τουρμπινα που παραγγειλες και θα την εβαζες στο μελλον,
    Εγω δεν ειχα κανενα λογο να πληρωσω την τουρμπινα που εσυ παραγγειλες.

Παρολα αυτα Μανο παρα το προβλημα που σε απασχολουσε συνεχισαμε την εξατμιση και μου λές: Δεν μου κανει αυτος ο ηχος να δοκιμασουμε κατι αλλο, που καθενας στη θεση σου θα ελεγε βαλε οτι βρεις να σηκωθω να φυγω.
    Εχω ποιο σοβαρα προβληματα...

Παρολα αυτα Μανο εκατσα και το καναμε οπως ηθελες ενω ειχα φαει την κρυαδα.

Οταν τελειωσαμε σου ειπα δεν με πειραζει για τιποτα το μονο που θελω ειναι μεχρι τεταρτη να μου βρεις μια
    τουρμπινα σαν τις Μαριαννας γιατι την πουλησες και επρεπε να την δωσω.

Κατα τα αλλα Μανο δεν σεβαστικα το προβλημα υγειας που ειχε η οικογενεια σου..

Εσυ τωρα πιστευεις οτι ησουν ενταξει απεναντι μου ενω υπηρχαν πολλοι τροποι να εισαι ενταξει,οπως:
    Xρηστο κρατα τα λεφτα απο την τουρμπινα και την βαζουμε αργοτερα μιας και δεν ειχες οικονομικο προβλημα οπως εγραψες
    αν και το θυμαμαι καλα και γω και η κουμπαρα που μηλησα σημερα γιατι ηταν μπροστα.

Χρηστο εχω τα δικα μου κρατα το αμαξι και οταν το ετοιμασεις στειλτο.
    Δεν ειναι η πρωτη φορα.
    Και αλλα πολλα ρε Μανο.

Μεχρι εδω συμφωνουμε..
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 12 Απρ 2011, 6:52 am

Godfather-x8 έγραψε:Δεν πέρασε λίγος καιρός μετά από όλα τα προηγούμενα και είδα λάδια κάτω από το αυτοκίνητο, ενημέρωσα τον βελτιωτή μου και μου είπε ότι πρέπει να το δει για να μου πει τι έχει, έτσι για άλλη μια φορά πήγα Αθήνα καθώς θα συνδύαζα να κάνω και ένα πάτημα που μου είχαν κλείσει με ένα μαύρο 8άρι. Έκανα το πάτημα χάνοντας λάδια το μοτέρ, το κέρδισα, την επόμενη μέρα βγάλαμε το μοτέρ από το αμάξι για να αλλάξουμε ο-ρινγκ στην 1η πλάκα αφού έχανε από εκεί, βγάλαμε την 1η πλάκα και είδαμε ότι είχε ραγίσει από εκεί που μπαίνει το ο-ρινγκ!!!! Είχε ραγίσει από την τέρμα πάνω γωνιά και διαγώνια από την εξαγωγή και ο βελτιωτής μου είπε ότι ήταν από θερμοκρασίες εξαγωγής και την ευθύνη για άλλη μια φόρα την είχα εγώ!!!!! Το συνολικό κόστος ήταν 1000 ευρώ (αλλαγής πλάκας). Έφυγα για Κρήτη αλλά το αμάξι δε δούλευε και μου είπε ότι θέλει πάλι ρύθμισμα, ανέβηκα για ακόμη δυο φορές Αθήνα έως να δουλέψει!

Godfather-x8 έγραψε:τεσπα, επισκευασα μερος του μοτερ πριν κανει ζημια!

Οταν ανοιξαμε το μοτερ εδω ηρθες με το θειο σου μηχανικο και συμφωνησε με αυτα που ειπα για τις θερμοκρασιες.
    Κατα τα αλλα ειχες εμπιστοσυνη σε εμενα.κουτοπονηρια Μανο να φερεις τον θειο σου αλλα συμφωνησε ο ανθρωπος!
    Αντε και εγω δεν ξερω ο θειος σου???
    Αν δεν φταις εσυ που ανεβασε θερμοκρασιες συγνωμη Μανο ρωτα καποιων που το επαιρνε γιατι εγω δεν!
    Μια πλακα λοιπον ανεβα κατεβα μοτερ λαδια φιλτρα παραφλου και λιγα σου πηρα Μανο.
    Και παλι μπορουσες να το επισκευασεις αλλου αν ηταν μεγαλο το κοστος σε μενα.

urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 12 Απρ 2011, 7:13 am

jdm-r έγραψε:
    Ηρθες την Παρασκευη(αν κανω λαθος διωρθωσε με)να βαλουμε στο αμαξι σου gt35 παροχες και εξατμιση.

Οταν ηρθες μου ζητησες να βγαλουμε την gt30 γιατι βρηκες να την πουλησεις,
    σου ειπα πως αυριο γιατι δεν ειχα ανεβατοριο αλλα το προβλημα ηταν οτι επρεπε να δωσεις τηυν τουρμπινα
    το ιδιο απογευμα.
    Για να μην χασεις την πωληση σου ειπα να παρεις της Μαριαννας που την ειχα εξω και δεχτηκες.

Στην πορεια σου εδωσε τηλεφωνο τουρμπινα να βρεις gt35 και αν θες να χρησιμοποιησεις και το ονομα μου
    για καλυτερη τιμη.
    Γνωστος τουρμπινας σου ειπε εσενα 1180+φ.π.α συνολο 1451.
    Ψαχνω και γω αλλου και την βρικαμε 1380 συνολο.
    Σε ρωταω αν την θες και μου ειπες ναι
    Επισης σου ειπα οτι το παλικαρι θα την εφερνε απο θεσ/κη μην τον κρεμασουμε θελω σιγουρη απαντηση.
    Ο.κ την παραγγειλαμε και τις παροχες τις ειχαμε ετοιμες.
    Οσον αφορα τις παροχες ναι σου ειχα πει αλλη τιμη αλλα σου εξηγησα και σενα οπως και του πυραυλου
    οτι πρεπει να γινουν με δυο τρομπες και θα εφτανε το κοστος 800 ευρω με παροχες τρομπες και μπεκιερες.
    Αν και τις ειχα ετοιμες σου ειπα αν δεν θες μην τις βαλεις και ειλικρινα δεν με πειραζε.

Το θεμα τις εξατμισης το λυσαμε δεν νομιζω πως πρεπει να το κουρασουμε κι αλλο.

Αυτά μπορώ να τα επιβεβαιώσω κι εγώ μιας και ήμουν εκεί !! Μάλιστα είχα ρωτήσει και τον Χρήστο γιατί βάζει πελάτη του να συνενοήται με προμηθευτή χρησιμοποιόντας το όνομά του...
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 12 Απρ 2011, 7:31 am

Godfather-x8 έγραψε:ρε Αντωνη δλδ αμα το εκανα σημερα τι θα αλλαζε???

Ξέρεις πολύ καλά ότι θα άλλαζε, όχι ότι πτοείς κάτι ή κάποιον παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες...

Godfather-x8 έγραψε:διαβασες το κειμενο,πηρες καμια απαντηση???

Από το συγκεκριμένο κείμενο απάντηση δεν μπορώ να πάρω δυστυχώς, αλλά ούτε από εσένα.. αλλά αν θέλεις την συμβουλή μου, καλύτερα σταμάτησέ το γιατί εκτίθεσαι.. φιλικά αντικειμενικά και καλοπροαίρετα πάντα.

Godfather-x8 έγραψε:οι περισσοτεροι καταλαβαν οτι γινετε ολο αυτο για το μονομπουκο!!χαχαχαχα

Οι περισσότεροι επίσης είχαν καταλάβει ότι το αμάξι σου γάζωνε και δεν είχες αφήσει αμάξι για αμάξι στην Κρήτη και λοιπά, εσύ το έλεγες πίνοντας νερό στο όνομα του builder μάλιστα...και τώρα ???? anyway...

Godfather-x8 έγραψε:τεσπα,λαθος και που απαντω!!!

Σίγουρα και δικό μου λάθος που ανακατεύομαι αλλά όντας μάρτυρας σε κομμάτι της ιστορίας και βλέποντας ότι στο πόστ σου την λες τελείως διαφορετικά με κάνει επιφυλλακτικό και για το υπόλοιπο ποστ-κομμάτι αυτό δηλαδή που δεν έχω δει από κοντά....

igouanas
    igouanas

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 3 Verifiedno
    Αριθμός μηνυμάτων : 8
    Ημ/νία εγγραφής : 13/02/2011
    Τόπος : peristeri

Δημοσίευση  igouanas Τρι 12 Απρ 2011, 9:42 am

20000??? a re suntekne...pantws se goustarw gt ta lefta ta edwses gia kati pou goustares.perasthka sthn aderfh sou kai as mhn se xerw....ugeia propanton kai ola ftiaxnoun!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 1:51 am