jdm-r έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:Μαλλον δε θυμασαι καλα, εγω σου ειχα πει γιατι δινω εγω 400 και 500 ευρω και αλλοι πελατες σου δινουν 200ευρω,και μου απαντησες οτι απο τοτε που εγινε το σκηνικο με την τουρμπινα εισαι πελατης του Μοτη και οπως μου δινει αυτος δουλειες ετσι του δινω και εγω,και πλεον θα μιλαω με Μοτη μονος μου!!!!!jdm-r έγραψε:Μονος σου μου ειπες οτι εχεις δωσει ηδη 3.500ευρω στο Μοτη και οτι σου εχει παρει πολλα.
Γιατι για τους αλλους κανονιζα εγω και πληρωναν 200,
ενω απο ενα σημειο και μετα δεν εμπαινα αναμεσα σε σενα και τον Γιαννη κανονιζες μονος σου πληρωνες μονος σου,
και ουτε ξερω τη πληρωνες εκτος απο την πρωτη φορα που του εδωσα εγω 500 μιας και ηταν μες την τιμη.
Δυο φορες που θυμαμαι με gt30 μια στο δυναμομετρο και μια αλλη στο δρομο ο ιδιος πληρωσες το Μοτη.
Δυο φορες εφαγα τη μερα μου το μοτη τον πληρωσες εγω σου ζητησα τιποτα?
Θα τα αναλυσω ολα νονε μολις βρω αρκετο χρονο μες τη βδομαδα ρωταω βασικα που μου κανουν εντυπωση
οπως θα σε ξαναρωτησω γιατι δεν πηγαινες αλλου τοσο καιρο και μεχρι πριν δυο μηνες ηθελες αλλο project???
και ξαφνικα εφτιαξες μονο την εξατμιση σε μενα παρα τα προβληματα σου και εκανες σα μικρο παιδι παρα τα προβληματα σου.
Γιατι δεν εβαλες παλι τη δικια σου να φυγεις με τοσο σοβαρο προβλημα και ειχες ορεξη να κανουμε την εξατμιση και μονο??
Παρολα αυτα ενω ακυρωσες ολα τα αλλα δεν σου ειπα οχι και την καναμε δυο φορες με δυο διαφορετικα καζανια μεχρι να βγαλουμε το επιθυμιτο αποτελεσμα για σενα.
Παρολα αυτα 330 ευρω ηταν ακριβη δουλευοντας ολο το απογευμα του Σαββατου και το πρωι της Κυριακης μεχρι το μεσημερι,
Αγοραζοντας δυο καζανια απο τον Στελιο απο 160 ευρω(βεβαια το ενα χρησιμοποιησαμε)συν 4 καμπυλες ανοξειδοτες 76αρες απο 30 ευρω συν μπουκα πισω συν σωληνα 76 ανοξειδοτο και 2 πλακακια και πηρα 330 ευρω??
Εισαι σοβαρος νονε.
Αυριο σε παρακαλω μου την στελνεις και σου επιστρεφω τα χρηματα αμεσως αν και μεταχειρω δυο μηνων αλλα απο τη στιγμη που δεν σου κανει θα ενημερωσω εδω αν τη στειλεις...
Οσον αφορα την εξατμιση ασε της παραθεσης και αν θες μου απαντας απλα αν ηταν ακριβη η οχι αν αξιζε τα λεφτα της
για τη δουλεια της να τα ξεκαθαριζουμε ενα ενα απο την αρχη στη συνεχεια.
Απλα ειναι το ποιο προσφατο παραδειγμα και μπορουμε να θυμομαστε περισσοτερες λεπτομερειες απο οτι πριν 1.5 χρονο που ξεκινησαμε..