Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+16
juha kankoulen
Revolution
kostasRX-8
topaz
igouanas
urbanslider
redneck
endless
IOANNIS
giorgos 75
bigproedros
schumi44
diamond
dinoskid
itsala
Mavros Piravlos
20 απαντήσεις

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .

????????
    Επισκέπτης

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 5 Empty Απ: Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .

Δημοσίευση  ???????? Τετ 13 Απρ 2011, 4:30 am

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:
    Το πιστευω και μονο που το λες,αν και θα ηθελα να τα ελεγες καταμουτρα.
    θα στο πω οταν σε δω!!!Δε ντρεπομαι για κατι....
    αλλα μακαρι και εσυ να μου πεις οτι δε μου εχεις πει καταμουτρα!!
    Τεσπα, για ολα τα υπολοιπα το βλεπουμε!

Δηλαδη ολα τα αλλα ειναι μικροπροβληματα και εγινε ολο αυτο για κατι που σου ειπαν???
    Αν ναι πεστα και αυτα εδω γιατι το ξερεις πως οτι εχω να πω το λεω καταμουτρα εγω, σε σενα το εχω κανει πολλες φορες
    Μανο και το βραδυ ομως τα πιναμε παρεα.
    Αν μιλας για την φιλια και τα πιστευεις αυτα που λες θα επρεπε να με ρωτησεις αν ειπα κατι στον ταδε για σενα.

Και αν δεν ειπα???
    kostasRX-8
    kostasRX-8

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 5 Verified
    Rotary : 2005 Cosmo Latest Horsepower : Ν/Α
    Rebuilds : Φτου σκόρδα!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 39
    Ημ/νία εγγραφής : 02/01/2011
    Τόπος : Καβάλας, Σχιστό, Ποτάμι

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 5 Empty Απ: Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .

Δημοσίευση  kostasRX-8 Τετ 13 Απρ 2011, 9:49 pm

καταρχην φιλε νονε απο εμενα εχεις ολοψυχα τα περαστικα μου για την αδερφη σου και να πανε ολα καλα.μετα το μονο που εχω να πω ειναι οτι φιλια και λεφτα δεν πανε μαζι.ο φιλος μεσολαβει και σου αγοραζει στην τιμη που αγοραζει αυτος χοντρικη και στα δινει .μετα αμα ειστε φιλοι στα βαζει σε ειδικη τιμη.παντως αποτι βλεπω τα χιλιαρικα γινανε πετσετακια.θελει προσοχη το θεμα.αλλα οταν ειναι να κανουμε τον κα@λα μας δεν τα υπολογιζουμε γιατι απλα πιστευουμε οτι ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στην φαση που περναμε, μεχρι να μας συμβει κατι και να δουμε τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια.λυπητερη ιστορια σαν του boomer.η αληθεια ειναι παντα στην μεση βεβαια.ο ενας λεει τι ποσο θελει και ο αλλος το δινει.δεν υπαρχει πιεση ή εκβιασμος.υπαρχει συνεναισηστην δοσοληψια.το μονο αντικειμενικο στοιχειο ειναι το ποσο των χρηματων και οχι πως δωθηκαν και κατω απο ποιες συνθηκες.και 20Κ ειναι πολλα λ7 σημερα!!!εγω βασικα δεν καταλαβαινω γιατι καποιος που εχει την δυνατοτητα να πληρωσει δεν αλλαζει βελτιωτη ή οπως αλλιως ονομαζει ο καθενας τον εαυτο του και αφου εχει καει να παει σε καποιον αλλον?εκει υπαρχει συνεναιση.αυτα απο εμενα.ΝΑ RULEZ και το πορτοφολι παντα γεματο.το τουρμπατο 8αρη ειναι σαν το ρητο:του κυνηγου και του ψαρα το πιατο δυο φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 13 Απρ 2011, 11:09 pm

Kώστα έχουμε ξανακάνει την συζήτηση και σε ένα άλλο χώρο.
    Εγώ δεν θα έπερνα ένα αυτοκίνητο για να το έχω στατικό και να λέω ότι είναι όμορφο, ούτε και για κόντρες κυρίως ένα αυτοκίνητο με τέτοιο σασί. Ο καθένας το αγοράζει γι αυτό που πιστεύει ότι θα κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Από τα παραπάνω διάβασα κάποια πράγματα, μετά κατά βάση βαρέθηκα γιατί έχω διαφορετικά βιώματα και από το Χρήστο και στο θέμα των μετατροπών. Οτιδήποτε γίνεται για εμένα έξω από πίστα δεν είναι σοβαρή ενασχόληση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό χωρίς να συμαίνει ότι και εγώ κάποιες φορές δεν κάνω πράγματα έξω στο δρόμο (λιγότερα πλέον).

Για τις κόντρες υπάρχει το dragster, για όλους τους άλλους υπάρχει η πιστα. Η Μαριάννα έγραψε και συμφώνησε και ο Topaz ότι είναι μόνιμος αγώνας βελτιωτή/ πελάτη για το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Εγώ θα προσθέσω ότι ο αγώνας του πελάτη δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στα χρήματα, αλλά και στο ψάξιμο και στα χέρια. Όσο για τις ζημιές όσοι ασχολούσμαστε με πίστα είτε λέγεται drift είτε time attack είτε dragster αυτές θα μας ακολουθούν όπως και να έχει. Δυναμώνεις κάτι σπάει κάτι άλλο. Φτιάχνεις κάτι και βλεπεις κάτι άλλο λειψό.
    kostasRX-8
    kostasRX-8

Δημοσίευση  kostasRX-8 Τετ 13 Απρ 2011, 11:20 pm

συμφωνο σταυρο.ξερεις οτι εγω ψαχνομαι πολυ πριν κανω κατι.και βεβαια ενα κομματι βασικο που παρελειψα ειναι το θεμα του ¨καυτη¨ πελατη του καννιβαλου!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 13 Απρ 2011, 11:38 pm

jdm-r έγραψε:
    Αν μιλας για την φιλια και τα πιστευεις αυτα που λες θα επρεπε να με ρωτησεις αν ειπα κατι στον ταδε για σενα.

Και αν δεν ειπα???
    ειχα ανοιξει τοπικ απο τον Οκτωμβριο,αλλα συνεχιστηκαν περισσοτερο απο τον 2 του 2011!!
    τεσπα, δεν νομιζω να μη τα ειπες αλλωστε ,εστειλες και μερικα παρομοια μνμ!!!

Επισης φιλε spiffm και kostasRX-8, ο καθενας επιλεγει για ποιον λογο θελει το αυτοκινητο του, τι απαιτησεις εχει απο αυτο αλλα και απο τον μηχανικο του, οπως επισης και ο μηχανικος γνωριζει αν ο οδηγος ειναι κανιβαλος, καυτης ή κοτα για να μην καιει λαδι ή χερας ή δηθεν χερας και πολλα αλλα και αναλογα βελτιωνει ή ζητα!!!
    ο καθενας εχει ξεχωριστει σχεση με τον βελτιωτη του πανω σε αυτο το κομματι και διαφερει απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο!!!!
    και φυσικα ειμαι υπευθηνος και εγω απο ενα σημειο και μετα,οπως το αναφερω στο κειμενο, αλλα οταν εχεις μια Κ@υλ@ καμια φορα με την θεληση σου δε βλεπεις καθαρα,οπως επισης ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ μαλλον πολλοι διαβασαν το κειμενο αλλα λιγοι καταλαβαν το υφος και το νοημα!!!!
    αν ηθελα να διεκδικισω κατι ή ειχα οικονομικο προβλημα που πεταξε ο βελτιωτης, θα ειχα παρει τον νομικο δρομο και απλα θα δημοσιευα το εξοδικο!!!!
    Γιαυτο θα παρακαλουσα μερικοι να κατανοουν αυτο που διαβαζουν,ωστε η αποψη τους να ειναι ακριβης!!
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Τετ 13 Απρ 2011, 11:41 pm

Δεν θα ανφερθω στο θεμα του Χρηστου και του Μανου γιατι δεν μου πεφτει λογος.

Μανο περαστικα για την αδελφη σου. υγεια πανω απο ολα χρειαζεται!!!

kostasRX-8 έγραψε:μετα το μονο που εχω να πω ειναι οτι φιλια και λεφτα δεν πανε μαζι.
    Πιστευω καλητερο θα ηταν οτι δουλεια και φιλια δεν πανε μαζι.

kostasRX-8 έγραψε:
    ο φιλος μεσολαβει και σου αγοραζει στην τιμη που αγοραζει αυτος χοντρικη και στα δινει.
    kostasRX-8 έγραψε:
    μετα αμα ειστε φιλοι στα βαζει σε ειδικη τιμη.

Εδω δεν νομιζω οτι μιλαμε για φιλια αλλα για καταχρηση φιλιας και συμφερον.
    Οι δουλεια ειναι δουλεια και η φιλια φιλια.

Αποψη μου παντα
    kostasRX-8
    kostasRX-8

Δημοσίευση  kostasRX-8 Τετ 13 Απρ 2011, 11:48 pm

ρε ρεβο αν ενα φιλαρακι σου μπορει να αγορασει χοντρικη και στα δινει σε αυτη την τιμη σιγα την καταχρηση!τωρα αν ειστε πραγματικοι φιλοι και αυτος ειναι μηχανικος δεν ειπαμε να στα βαλει τσαμπα, αλλα να σε δει διαφορετικα.απλο ειναι.
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση  juha kankoulen Τετ 13 Απρ 2011, 11:59 pm

Σταύρο ο καθένας το βλέπει διαφορετικά κι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το αυτοκινητό του. Άλλωστε μιλάμε πάντα για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ - μην ξεχνάς ότι με ένα μονοθέσιο μεταχειρο 40χιλ. θα έκανες τρελούς χρόνους στην πίστα αλλά φυσικά δε 8α μπορούσες να πας μια βόλτα. Επίσης με τα ίδια λεφτά +κατι ακόμα απο όσο σου έχει στοιχίσει το οχτάρι θα μπορούσες να πάρεις GTR και να είσαι στους ίδιους χρόνους εργοστασιακά.Δεν το κάνεις όμως....γιατί? Γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αυτο που έχεις, έχεις το μικρόβιο και την όρεξη να ασχοληθεις και μόνος σου να το φτιάξεις, να ψάξεις τι πρέπει να βάλεις πάνω, πώς θα βελτιώσεις κάτι που πονά κλπ.κλπ.Αυτή είναι και η ομορφιά στο κάτω κάτω.Κάτι τέτοιο το βιώνει και ο κοντράκιας αλλά διαφορετικά.
    Πρέπει κι αυτός να σκεφτεί καμπύλη απόδοσης του μοτέρ (και κατά προτίμηση διαφορετικό σετάρισμα πίεσης σε κάθε σχέση), στροφάρισμα,γρανάζωμα,ελάφρωμα,traction κλπ.κλπ.Άσε που ο dragsteras έχει μόνο ΜΙΑ ευκαιρία.

Τώρα το αν κάποια αυτοκίνητα δεν είναι "φτιαγμένα" γιαυτή τη δουλειά και ίσως να "χαραμίζονται" αν χρησιμοποιούνται μόνο έτσι εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Υπάρχουν άλλες καρότσες που ενδείκνυνται για αγωνίσματα τις ευθείας και με "λογικά" λεφτά φτιάχνεις πυραύλους. Είπαμε όμως περί ορέξεως.........δεν είμαστε αφεντικά στις τσεπες των άλλων.
    Όσο για το τι είναι η βελτίωση κι αν είναι αγώνας..........φυσικά και είναι αγώνας που πρέπει να βοηθουν και ο βελτιωτής και ο ιδιοκτήτης ΑΛΛΑ στις περιπτώσεις που μιλάμε για ΠΟΛΛΑ αλογα ή για εφαρμογές που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ σε μια χώρα ή από τον εκάστοτε βελτιωτή. Για να το κάνω πιο λιανά π.χ. το τριρότορο οχτάρι είναι αγώνας, αγώνας είναι επίσης την πρώτη φορά που φτιαχτηκε big turbo set up για οχτάρι, αγώνας μπορεί να είναι ένα FD με 600-800 άλογα, ένα πιστάδικο αμάξι αμάξι σαν το δικό σου κλπ.κλπ. Απο τη στιγμή που κάτι έχει ξαναγίνει για κάποιον που είναι έμπειρος σε ένα τύπο αυτοκινήτου δεν είναι πλέον αγώνας είναι στάνταρ διαδικασία.Εν ολίγοις δεν είναι πυρηνική φυσική τα 300-400 άλογα.
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Πεμ 14 Απρ 2011, 12:04 am

kostasRX-8 έγραψε:ρε ρεβο αν ενα φιλαρακι σου μπορει να αγορασει χοντρικη και στα δινει σε αυτη την τιμη σιγα την καταχρηση!τωρα αν ειστε πραγματικοι φιλοι και αυτος ειναι μηχανικος δεν ειπαμε να στα βαλει τσαμπα, αλλα να σε δει διαφορετικα.απλο ειναι.
    Κωστα αυτα που εγραψα τα εγραψα γιατι καταλαβα οτι ανεφερεσουν σε επιπεδο δουλειας. Ανμε εναν φιλο μου που δεν ειναι μηχανικος καθομασταν και φτιαχναμε το αμαξι μου η το δικο του τα μονα εξοδα μας θα ηταν τα ανταλακτικα και οι μπυρες που θα πιναμε
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 14 Απρ 2011, 12:15 am

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:

Και αν δεν ειπα???
    ειχα ανοιξει τοπικ απο τον Οκτωμβριο,αλλα συνεχιστηκαν περισσοτερο απο τον 2 του 2011!!
    τεσπα, δεν νομιζω να μη τα ειπες αλλωστε ,εστειλες και μερικα παρομοια μνμ!!!

Δεν το εχω δει και ουτε προκειται.
    Μεχρι τοτε τουλαχιστον εφοσον μιλαγαμε το σωστο ηταν να μου τα πεις και να ακουσεις και τη δικια μου αποψη
    αυτο ειναι φιλια.
    Οπως σε πειραξανε εσενα καποια πραματα ετσι και εγω εχω καποια παραπονα απο σενα αλλα ο κοσμος ειναι μικρος και καπου θα πουμε ο ενας στον αλλον τι μας πειραξε για να μην εκθετουμε και τριτους στα forum.
    Παρολα αυτα ευχομαι εσυ κανοντας το ποστ εδω και αλλοι αλλου το δικο σου ποστ να ικανοποιηθηκες ηθικα εσυ για οτι εχεις περασει στο δυσαρεστο κοματι της βελτειωσεις αν και το ευχαριστω κοματι το εχεις σε αλλα tread μεσα στο ,
    και να μην το εκανες και αυτο μετα απο τηλεφωνα τριτων..η αλλους λογους.
    Προσεχε δεν λεω οτι ετσι εγινε πριν το συζητησω μαζι σου αλλα το σκηνικο μου θυμιζει εναν ακομα πελατη μου
    που ενω ηταν μπαν σαν εσενα του εγινε προταση να γινει ξεμπαν προκειμενου να πει καποια ασχημα περιστατικα που ειχε μαζι μου και να μην αναφερει καθολου τα καλα και αν δεν ηθελε να φανει ο ιδιος θα το πρωοθουσαν οι ιδιοι.
    Τεσπα μετα απο ολα αυτα δεν εχω πιασει ολο το νοημα αλλα απο κοντα ισως ειναι διαφορετικα.

juha kankoulen
    juha kankoulen

Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση  juha kankoulen Πεμ 14 Απρ 2011, 12:17 am

kostasRX-8 έγραψε:ρε ρεβο αν ενα φιλαρακι σου μπορει να αγορασει χοντρικη και στα δινει σε αυτη την τιμη σιγα την καταχρηση!τωρα αν ειστε πραγματικοι φιλοι και αυτος ειναι μηχανικος δεν ειπαμε να στα βαλει τσαμπα, αλλα να σε δει διαφορετικα.απλο ειναι.

Έτσι είναι συμφωνώ απόλυτα!Απλά μη μπερδέυουμε κάποια πράγματα.Το ότι εγώ μπορεί να κάνω παρέα με αυτόν που μου φτιάχνει το αμάξι και να έχουμε πιει 2-3 ποτά μαζί δε σημαίνει απαραίτητα οτι είναι ΦΙΛΟΣ με την έννοια αυτών που έχουμε και μετριούνται στα δάχτυλα.Άλλο παρέα άλλο που φιλία.......Αν ήταν έτσι τότε στα μισά αμάξια που φτιάχνει π.χ. ο Χρήστος δε θα έπαιρνε λεφτά- ε καταλαβαίνεις ότι δε βγαινει μεροκάματο έτσι φιλανθρωπικό ίδρυμα θα ήταν.

Αλλά εγώ π.χ. που έχω ένα φίλο οδοντίατρο που γνωριζόμαστε από την πρώτη δημοτικού, δηλαδή σχεδόν 30 χρόνια ε πως να το κάνουμε δε θα μου πάρει τα ίδια λεφτά που παίρνει σε έναν οποιοδήποτε πελάτη.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 14 Απρ 2011, 12:21 am

juha kankoulen έγραψε:Σταύρο ο καθένας το βλέπει διαφορετικά κι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το αυτοκινητό του. Άλλωστε μιλάμε πάντα για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ - μην ξεχνάς ότι με ένα μονοθέσιο μεταχειρο 40χιλ. θα έκανες τρελούς χρόνους στην πίστα αλλά φυσικά δε 8α μπορούσες να πας μια βόλτα. Επίσης με τα ίδια λεφτά +κατι ακόμα απο όσο σου έχει στοιχίσει το οχτάρι θα μπορούσες να πάρεις GTR και να είσαι στους ίδιους χρόνους εργοστασιακά.Δεν το κάνεις όμως....γιατί? Γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αυτο που έχεις, έχεις το μικρόβιο και την όρεξη να ασχοληθεις και μόνος σου να το φτιάξεις, να ψάξεις τι πρέπει να βάλεις πάνω, πώς θα βελτιώσεις κάτι που πονά κλπ.κλπ.Αυτή είναι και η ομορφιά στο κάτω κάτω.Κάτι τέτοιο το βιώνει και ο κοντράκιας αλλά διαφορετικά.
    Πρέπει κι αυτός να σκεφτεί καμπύλη απόδοσης του μοτέρ (και κατά προτίμηση διαφορετικό σετάρισμα πίεσης σε κάθε σχέση), στροφάρισμα,γρανάζωμα,ελάφρωμα,traction κλπ.κλπ.Άσε που ο dragsteras έχει μόνο ΜΙΑ ευκαιρία.

Τώρα το αν κάποια αυτοκίνητα δεν είναι "φτιαγμένα" γιαυτή τη δουλειά και ίσως να "χαραμίζονται" αν χρησιμοποιούνται μόνο έτσι εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Υπάρχουν άλλες καρότσες που ενδείκνυνται για αγωνίσματα τις ευθείας και με "λογικά" λεφτά φτιάχνεις πυραύλους. Είπαμε όμως περί ορέξεως.........δεν είμαστε αφεντικά στις τσεπες των άλλων.
    Όσο για το τι είναι η βελτίωση κι αν είναι αγώνας..........φυσικά και είναι αγώνας που πρέπει να βοηθουν και ο βελτιωτής και ο ιδιοκτήτης ΑΛΛΑ στις περιπτώσεις που μιλάμε για ΠΟΛΛΑ αλογα ή για εφαρμογές που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ σε μια χώρα ή από τον εκάστοτε βελτιωτή. Για να το κάνω πιο λιανά π.χ. το τριρότορο οχτάρι είναι αγώνας, αγώνας είναι επίσης την πρώτη φορά που φτιαχτηκε big turbo set up για οχτάρι, αγώνας μπορεί να είναι ένα FD με 600-800 άλογα, ένα πιστάδικο αμάξι αμάξι σαν το δικό σου κλπ.κλπ. Απο τη στιγμή που κάτι έχει ξαναγίνει για κάποιον που είναι έμπειρος σε ένα τύπο αυτοκινήτου δεν είναι πλέον αγώνας είναι στάνταρ διαδικασία.Εν ολίγοις δεν είναι πυρηνική φυσική τα 300-400 άλογα.

Παναγιώτη εάν μπούμε σε αυτή τη συζήτηση δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Σαφώς και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη του αλλουνού.

Άλλο πάντως ο κοντράκιας κι άλλο ο dragsteras (κι εδώ δεν έχει να κάνει με το budget). Πολύ απλά αυτά που γίνονται στο δρόμο δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γίνονται σε αγώνες είναι άλλη φιλοσοφία
    bigproedros
    bigproedros

Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Δημοσίευση  bigproedros Πεμ 14 Απρ 2011, 12:31 am

simfwnw apoluta..o kathenas analoga to valantio tou kai tis apaitiseis tou pratei analoga..eite kontrakias eite dragsteras eite driftas i otidipote..
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 14 Απρ 2011, 2:41 am

spiffm έγραψε: Πολύ απλά αυτά που γίνονται στο δρόμο δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γίνονται σε αγώνες είναι άλλη φιλοσοφία

μπορεις να πας 0-500 ή 0-600 ή 0-1000 ή ρολ, σε αγωνα dragster???
    μπορεις να πατησεις το αμαξι σου 200+ στα Μεγαρα?
    σε ποιον αγωνα μπορεις να πατησει αμαξι με μηχανη εδω στην Ελλαδα??
    σε ποιον αγωνα μπορεις να στησεις λεφτα ή αν δεν εχεις λεφτα για συμμετοχη και να μπορεις να συμμετεχεις??
    σε ποιον αγωνα ....σε ποιον αγωνα .....+++ μπορω να το συνεχισω εως αυριο!!!!!!!!οντως αλλη φιλοσοφια αλλα και σε αλλες χωρες!
    Η Ελλαδα δυστηχως ΕΧΕΙ εκτος τα αλλα προβληματα,και το προβλημα με τις πιστες!
    Δε νομιζω εδω στην Κρητη εκτος απο κοντρακιας να μπορεις να εισαι και κατι αλλο!!
    driftas δε λεγεται κανεις που κανει κυκλους σε πιστες των καρτ που υπαρχουν 3-4 σε ολη την Κρητη, ουτε και το γ@μ@τ@ TD γινετε εκει, απλα περναμε καλα,κανουμε χαβαλε ,μαθαινουμε και κατι λιγα και αυτο ηταν ολο!!!
    Ειδικα εδω στην Κρητη, εγω τουλαχιστον και οι περισσοτεροι (που ειναι και απο τα μερη σου) περιμενουν να ερθουν τα μεσανυχτα για να βγουμε στους δρομους, να βγουμε εθνικο(επαρχιακος δλδ ετσι που ειναι) να μην κυκλοφορει τπτ και να τον κανουμε πιστα μας!!!!Δυστυχως δεν ειναι οτι καλυτερο,ΑΛΛΑ αυτο εχουμε!!!!
    το να περιμενω μια Κυριακη να παω εκει που κανουν καρτ, σε μερικους σαν εμενα δεν αρκει σε αλλους αρκει!!
    αλλα εσυ που εισαι Κρητικος και μαλιστα απο το μερος με τους περισσοτερους κοντρακιδες δε νομιζω οτι θα επρεπε να εχεις αυτην την αποψη!!!!
    και σαν καροτσα δλδ το 8αρι τι εχει???? εκτος απο το rsx (που σιγα την καροτσα κ αυτο), δεν εχω χασει απο κατι αλλο εδω,ουτε και απο καροτσες golf II (που ειχε χασει το rsx) ουτε απο uno και αλλα!!!!
    τεσπα,οντως ειναι μεγαλο το θεμα και μαλιστα ειναι OFF TOPIC εδω!!!
    οσο για την φιλια -πελατη, μαλλον αλλα εννοει ο καθενας σας ,αλλα ηταν αλλα λεμε!!!
    Οπως και να εχει ο Χρηστος ειπε οτι απο κοντα ισως να παρει ο καθενας τις απαντησεις του και αυτο που θελει!
    οποτε θα συμφωνησω με revo(και ευχαριστω για τα περαστικα)!
    IOANNIS
    IOANNIS

Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Πεμ 14 Απρ 2011, 3:00 am

Μάνο Χαίρομαι Ιδιαίτερα που το συμβάν της Αδερφή σου έχει αίσιο τέλος.

Έχω μερικές απορίες, τρόπος του λέγειν, Μάνο.

Είσαι ευχαριστημένος από την έκβαση της όλης Ιστορίας ?

Είσαι/Ήσουν ενήμερος για τις ενέργειες που έκανε ο Karathanos εκμεταλλευόμενος το Γεγονός για ιδίων όφελος πρωτίστως ?

Και τέλος τις αποδέχεσαι ή αποδέχτηκες ως καλώς έγιναν ?

Εάν δεν γνωρίζεις ποιες είναι οι ενέργειες αυτές επακριβώς μπορώ να σε ενημερώσω.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 14 Απρ 2011, 8:29 am

Καταρχάς περαστικά στην αδερφή σου και συγνώμη που δεν το ανέφερα και πιο νωρίς

Godfather-x8 έγραψε:

μπορεις να πας 0-500 ή 0-600 ή 0-1000 ή ρολ, σε αγωνα dragster???
    μπορεις να πατησεις το αμαξι σου 200+ στα Μεγαρα?
    σε ποιον αγωνα μπορεις να πατησει αμαξι με μηχανη εδω στην Ελλαδα??
    σε ποιον αγωνα μπορεις να στησεις λεφτα ή αν δεν εχεις λεφτα για συμμετοχη και να μπορεις να συμμετεχεις??
    σε ποιον αγωνα ....σε ποιον αγωνα .....+++ μπορω να το συνεχισω εως αυριο!!!!!!!!οντως αλλη φιλοσοφια αλλα και σε αλλες χωρες!
    Η Ελλαδα δυστηχως ΕΧΕΙ εκτος τα αλλα προβληματα,και το προβλημα με τις πιστες!
    Δε νομιζω εδω στην Κρητη εκτος απο κοντρακιας να μπορεις να εισαι και κατι αλλο!!
    driftas δε λεγεται κανεις που κανει κυκλους σε πιστες των καρτ που υπαρχουν 3-4 σε ολη την Κρητη, ουτε και το γ@μ@τ@ TD γινετε εκει, απλα περναμε καλα,κανουμε χαβαλε ,μαθαινουμε και κατι λιγα και αυτο ηταν ολο!!!
    Ειδικα εδω στην Κρητη, εγω τουλαχιστον και οι περισσοτεροι (που ειναι και απο τα μερη σου) περιμενουν να ερθουν τα μεσανυχτα για να βγουμε στους δρομους, να βγουμε εθνικο(επαρχιακος δλδ ετσι που ειναι) να μην κυκλοφορει τπτ και να τον κανουμε πιστα μας!!!!Δυστυχως δεν ειναι οτι καλυτερο,ΑΛΛΑ αυτο εχουμε!!!!
    το να περιμενω μια Κυριακη να παω εκει που κανουν καρτ, σε μερικους σαν εμενα δεν αρκει σε αλλους αρκει!!
    αλλα εσυ που εισαι Κρητικος και μαλιστα απο το μερος με τους περισσοτερους κοντρακιδες δε νομιζω οτι θα επρεπε να εχεις αυτην την αποψη!!!!
    και σαν καροτσα δλδ το 8αρι τι εχει???? εκτος απο το rsx (που σιγα την καροτσα κ αυτο), δεν εχω χασει απο κατι αλλο εδω,ουτε και απο καροτσες golf II (που ειχε χασει το rsx) ουτε απο uno και αλλα!!!!
    τεσπα,οντως ειναι μεγαλο το θεμα και μαλιστα ειναι OFF TOPIC εδω!!!

Μάνο από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις τι γίνεται στην Κρήτη.

Για εμένα η κόντρα και δη με λεφτά είναι τελείως κατακριταία. Είναι απλά ένας εύκολος τρόπος να πεις ότι έχεις ένα γρήγωρο αυτοκίνητο και να ικανοποιήσεις το εγώ σου (κρυμένες ιπποδυνάμεις, ψέμματα τσακωμοί). Στην κόντρα το μόνο που κερδίζεις είναι εχθρούς.
    Το από τι έχεις χάσει είναι δικό σου θέμα αλλά εάν θέλω να μάθω για κάποιον που έχει σχέση με το αυτοκίνητο στην Κρήτη το μαθαίνω κόντρα είναι, drift είναι κλπ κλπ μου είναι πολύ εύκολο και ξέρω και διάφορα αλλά δεν είναι της ώρας και δεν με αφορά κι όλας.
    Εάν νομίζεις ότι η Κρήτη έχρι να επιδειξει μόνο κόντρες είσαι βαθειά νυκτωμένος τουλάχιστον. Ακόμα και στις καρτόπιστες οι άνθρωποι μποροπύν να βελτιώσουν τον εαυτό τους και να έχουν μια δημιουργική ενασχόληση με το αυτοκίνητο, για να μην πούμε τι έχουν κάνει ο Ζιλιμπινάκης, ο Μαρινάκης κλπ κλπ. Ο Νίκος θα θυμάσαι κι εσύ σε drift στο Ηράκλειο μόνος του έτρεχε να μαζέψει ιμάντες από την <<πίστα>> και να βοηθήσει το μηχανικό του για να τρέξει.
    Κάπου πήρε το μάτι μου για στρόφαλο μιας και όπως σου είπα βαρέθηκα να διαβάσω όλο το κατεβατό μιας και θεωρώ οτι δεν με αφορά.
    Πες μου εσύ σε ένα αυτοκίνητο που δεν έχει ανοιχτεί μοτέρ και έχει μπει ένα turbo kit μόνο πως χτυπάει αυτό στρόφαλο και γιατι να πληρώσει ο Τσιγάρας?? Και rebuild να έχει γίνει και δεν βρεθεί κάποια άλλη αστοχία πες μου εσύ ποιανού ευθύνη είναι?
    Τα άλλα φαντάζομαι στα καταβετά που υπάρχουν παραπάνω έχουν απαντηθεί και θα ξανασυζητηθούν και και και.. απλά αυτό με το στρόφαλο μου κάνει φοβερή εντύπωση.
    Σου εύχομαι να βρεις αυτά που ψάχνεις για το αυτοκίνητό σου όσο το δυνατό γρηγωρότερα και υγεία πάνω από όλα.

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 15 Απρ 2011, 5:42 am

spiffm έγραψε:
    Μάνο από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις τι γίνεται στην Κρήτη....
    ....είσαι βαθειά νυκτωμένος τουλάχιστον......

Πραγματικα ειναι πολυ μεγαλο θεμα, και off topic εδω!!!!
    μπορουμε να το συζητησουμε ανοιγοντας ενα αλλο τοπικ...αλλα προσεξε εγω συγκρινα Ελλαδα(πιστες-event) με αλλου!!!

spiffm έγραψε:Πες μου εσύ σε ένα αυτοκίνητο που δεν έχει ανοιχτεί μοτέρ και έχει μπει ένα turbo kit μόνο ,πως χτυπάει αυτό στρόφαλο και γιατι να πληρώσει ο Τσιγάρας?? Και rebuild να έχει γίνει και δεν βρεθεί κάποια άλλη αστοχία πες μου εσύ ποιανού ευθύνη είναι?

Πες μου εσυ ΕΝΑΝ που κανει κατι στο αυτοκινητο του,ξεροντας οτι θα παθει ζημια?ΚΑΝΕΝΑΝ!
    Συγκεκριμενα,πριν κανω το Τ618 ρωτησα αρκετες φορες για ανοχες-αντοχες-εγγυηση και αλλα, η απαντηση ηταν οτι ενω θα εχω 1 χρονο (μονο) εγγυηση, σιγουρα θα μου εβγαζε πανω απο 2 χρονια,οπως εχουν βγαλει κι αλλα Τ618. κ.α κ.α κ.α κ.α και αλλα(μη τα ξαναλεω)....που θελω να καταληξω, οτι δε θα βελτιωνα ενα αυτοκινητο 1χρονου(μονο) αν ηξερα οτι σε 4 μηνες θα εσπαγε!!!! ΔΗΛΑΔΗ αν δεν ειχα κανει τιποτα και γινοταν αυτο (αφου φταιει το μοτερ και οχι ο Χρηστος οπως λες), απλα ΕΙΧΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, θα γινοταν αντικατασταση και δε θα εδινα 3.000 για το μοτερ!!!!!Αλλα αφου εθεσες και το θεμα του rebuild, ακομα και να ειχε γινει παλι ο Χρηστος δεν αναλαμβανει κατι, γιατι δε ξερει αν εσυ το πηγαινες κοφτες 10κμ κ.α !!!!οποτε ειτε με τον εναν τροπο ειτε με αλλους,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΗΝΗ(βεβαια αυτο το μαθαινεις αφου κανεις την βελτιωση)!!και τωρα το ερωτημα: ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ κ αλλα τοσα, ΘΑ ΤΟΥΡΜΠΙΖΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1 ΧΡΟΝΟΥ??? αρα καταλαβαινεις οτι αυτα που ακουσα πριν τουρμπισω ηταν μονο θετικα και υπερ του 8αριου μου,για να το κανω!!!και κατι τελευταιο επειδη διαβαστικε και αυτο, αν το αμαξι το ξεκιναω κρυο ή το πλακωνω χωρις λαδια, δε χρειαζοταν να ειναι Τ618 για να παθει ζημια,θα ειχε παθει και πριν και τωρα (GT30R), αρα φιλε μου Σταυρο νομιζω οτι καπου θα φταιει και ο βελτιωτης και οχι μονο ο πελατης!!!!!

spiffm έγραψε:
    Τα άλλα φαντάζομαι στα καταβετά που υπάρχουν παραπάνω έχουν απαντηθεί και θα ξανασυζητηθούν και και και.. απλά αυτό με το στρόφαλο μου κάνει φοβερή εντύπωση.

ΜΗ τα φανταζεσαι,αλλα διαβασετα(εαν θελεις να εχεις αποψη), γιατι εγω δε τα φανταστικα,ΕΓΙΝΑΝ,και σε οτι απαντησεις δοθηκαν για το κειμενο,απλα απαντησα (επισης) σ αυτες ακομα ποιο αναλυτικα, και αλλωστε δεν ηταν και καποιες ουσιωδες σε σχεση με το κειμενο!!!!Οσο για τον στροφαλο, δεν ειναι για τοσο εντυπωση αυτο,οσο οτι μαλλον ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!

spiffm έγραψε:
    Σου εύχομαι να βρεις αυτά που ψάχνεις για το αυτοκίνητό σου όσο το δυνατό γρηγωρότερα και υγεία πάνω από όλα.

Σ ευχαριστω Σταυρο, αν και δε ψαχνω κατι συγκεκριμενο πια, αλλα Συμφωνω με το 'ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ' !!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 15 Απρ 2011, 5:49 am

IOANNIS έγραψε:Μάνο Χαίρομαι Ιδιαίτερα που το συμβάν της Αδερφή σου έχει αίσιο τέλος.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
    αυτο εχει σημασια για μενα περισσοτερο απ ολα!

IOANNIS έγραψε:Είσαι ευχαριστημένος από την έκβαση της όλης Ιστορίας ?
    Αν και δε το εκανα για καποια ευχαριστηση,αλλα αν το πουμε οτι εγινε γιαυτο, ΟΧΙ δεν ειμαι!!!
    γιατι, δεν διαβασα αυτο που επρεπε να ειχε γραφτει απο την Δευτερα...'' Συγνωμη''

IOANNIS έγραψε:
    Είσαι/Ήσουν ενήμερος για τις ενέργειες που έκανε ο Karathanos εκμεταλλευόμενος το Γεγονός για ιδίων όφελος πρωτίστως ?
    ΟΧΙ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ Κ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ!

IOANNIS έγραψε:Και τέλος τις αποδέχεσαι ή αποδέχτηκες ως καλώς έγιναν ?
    δεν ξερω για ποιο μιλας!

IOANNIS έγραψε:Εάν δεν γνωρίζεις ποιες είναι οι ενέργειες αυτές επακριβώς μπορώ να σε ενημερώσω.
    ενημερωσε ΙΟΑΝΝΙ, αλλα απαντησε μου γιατι εμενα να με αφορα αυτο? γιατι να αφορα το κειμενο μου και οσα περασα?
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 15 Απρ 2011, 6:41 am

Για το πρώτο έχεις δίκιο άλλη συζήτηση.

Για το στρόφαλο επαναλαμβάνω ότι εάν δεν υπάρχει κάποια άλλη αστοχία (πχ σύστημα λίπανσης) από που άλλου μπορεί να πάθει ζημιά ο στρόφαλος?

Τώρα για το τελευταίο ότι δεν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, επειδή έφτασα να βάλω φωτιά στο αυτοκίνητο όταν έσπασε στα 8500 (8άρι πάντα) θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις πρώτα και μετά να δεις τι να κάνεις, τι στόχους θα βάλεις και πάει λέγοντας. Πληροφοριακά εμένα μου πήρε 1 μήνα.

Η λαμαρίνες και η διάθεση φτιάχνουν.

IOANNIS
    IOANNIS

Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Παρ 15 Απρ 2011, 6:55 am

Στις 11/04/2011 έστειλε το παρακάτω eMail σε όλα τα Μέλη του RX8Forum, ενεργά και μη με θέμα «Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .» :

Το ακόλουθο μήνυμα το απέστειλε ένας διαχειριστής του "RX-8 Forum". Εάν το
    μήνυμα αυτό είναι ανεπιθύμητο με ενοχλητικό ή και προσβλητικό περιεχόμενο
    σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της Δ. Συζήτησης στην
    ακόλουθη διεύθυνση:

RX8Forum@hotmail.com

Συμπεριλάβετε το μήνυμα, (κυρίως τις κεφαλίδες του).

Το περιεχόμενο του μηνύματος που σας απεστάλη:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρακαλώ δώστε την προσοχή σας και προωθήστε το σε κάθε ενδιαφερόμενο και
    κάθε ιδιοκτήτη RX-8. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και έχουν
    πάθει ζημιά πολλοί ιδιοκτήτες RX-8. H δική σας συμβολή είναι απαραίτητο για
    να μην ξανασυμβεί αυτό σε άνθρωπο της κοινότητας μας.

http://www.rx8forum.gr/board/topic-t4147.html

--
    www.RX8Forum.gr

Στις 12/04/2011 έστειλε το παρακάτω eMail σε όλα τα Μέλη του RX8Forum, ενεργά και μη με θέμα «Μην αφήσεις άλλον να χάσει τα χρήματα του»:

ακόλουθη διεύθυνση:

RX8Forum@hotmail.com

http://www.rx8forum.gr/board/by-godfather-x8-t4147.html

Διαδώστε το μήνυμα όπου μπορείτε. Οι ανθρώπινες αξίες έχουν ξεφτιλιστεί
    στον βωμό των χρημάτων. Είναι σημαντικότερο για κάποιον τα χρήματα μίας
    τουρμπίνας παρά ένας συνάνθρωπος μας με καρκίνο.

Απάνθρωπη και καταδικαστέα η συμπεριφορά γνωστού βελτιωτή που δεν σεβάστηκε
    ούτε το μεγάλο πρόβλημα υγείας που του ανέφερε ο πελάτης του. Αυτός ο
    βελτιωτής μετράει τα πάντα με το χρήμα και κάθε πελάτης του είναι ένας
    κουμπαράς που στοχεύει να σπάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μακριά από τέτοια ανθρωπόμορφα τέρατα που μπροστά στην ζωή προτιμούν το
    χρήμα. Κάντε πέρα από την ζωή σας τέτοιους εκμεταλλευτές που ως βρικόλακες
    του χρήματος ρουφάνε το αίμα από τα θύματα τους μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Ο Μάνος συνάδελφος στην κοινότητα μας έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και
    απάνθρωπης συμπεριφοράς από τον εν λόγο βελτιωτή. Θα μπορούσε ο καθένας μας
    να βρίσκονταν στην θέση του Μάνου. Μην γυρνάτε το κεφάλι επειδή δεν σας
    έτυχε αυτό το πρόβλημα. Καταπολεμήστε με όσα μέσα διαθέτετε αυτές τις
    βδέλλες που ρουφάνε το αίμα μας μέχρι να μην υπάρχει άλλο.

--
    www.RX8Forum.gr

Ανάρτησε το post σου, copy & paste, στο

http://www.rx7.gr
    http://www.mx-5.gr
    http://www.Mazdaspeedclub.gr

Χωρίς να παραθέτει αντίστοιχο link στο Forum και οποιοσδήποτε να μην μπορεί να ενημερωθεί περεταίρω για το συμβάν μέχρι κάποιος από την Ο.Δ. να παραθέσει το Link στο αντίστοιχο θέμα στο antiforum.
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 15 Απρ 2011, 7:03 am

IOANNIS έγραψε:Ανάρτησε το post σου, copy & paste, στο

Χωρίς να παραθέτει αντίστοιχο link στο Forum και οποιοσδήποτε να μην μπορεί να ενημερωθεί περεταίρω για το συμβάν μέχρι κάποιος από την Ο.Δ. να παραθέσει το Link στο αντίστοιχο θέμα στο antiforum.
    Μεχρι και στο facebook η κατινα!!!
    Πως και δεν το εστειλε στο STAR στην Λαμπιρη η στην Στεφανιδου που εχει και ιδιο τιτλο στην εκπομπη της Laughing
    Απλα ο pilotos βρηκε που να πατησει τωρα και το τοσο το κανει τοσο
    diamond
    diamond

Αριθμός μηνυμάτων : 180
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  diamond Παρ 15 Απρ 2011, 7:10 am

spiffm έγραψε:Για το πρώτο έχεις δίκιο άλλη συζήτηση.

Για το στρόφαλο επαναλαμβάνω ότι εάν δεν υπάρχει κάποια άλλη αστοχία (πχ σύστημα λίπανσης) από που άλλου μπορεί να πάθει ζημιά ο στρόφαλος?

Τώρα για το τελευταίο ότι δεν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, επειδή έφτασα να βάλω φωτιά στο αυτοκίνητο όταν έσπασε στα 8500 (8άρι πάντα) θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις πρώτα και μετά να δεις τι να κάνεις, τι στόχους θα βάλεις και πάει λέγοντας. Πληροφοριακά εμένα μου πήρε 1 μήνα.

Η λαμαρίνες και η διάθεση φτιάχνουν.

Έτσι..! Η Κρήτη τραγουδαει από μόνη της/..!!! What a Face What a Face What a Face affraid affraid affraid
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 15 Απρ 2011, 10:52 am

IOANNIS έγραψε:Στις 11/04/2011 έστειλε το παρακάτω eMail σε όλα τα Μέλη του RX8Forum, ενεργά και μη με θέμα «Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .» :

ακόλουθη διεύθυνση:

RX8Forum@hotmail.com

Παρακαλώ δώστε την προσοχή σας και προωθήστε το σε κάθε ενδιαφερόμενο και
    κάθε ιδιοκτήτη RX-8. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και έχουν
    πάθει ζημιά πολλοί ιδιοκτήτες RX-8. H δική σας συμβολή είναι απαραίτητο για
    να μην ξανασυμβεί αυτό σε άνθρωπο της κοινότητας μας.

http://www.rx8forum.gr/board/topic-t4147.html

--
    www.RX8Forum.gr

Στις 12/04/2011 έστειλε το παρακάτω eMail σε όλα τα Μέλη του RX8Forum, ενεργά και μη με θέμα «Μην αφήσεις άλλον να χάσει τα χρήματα του»:

ακόλουθη διεύθυνση:

RX8Forum@hotmail.com

http://www.rx8forum.gr/board/by-godfather-x8-t4147.html

Διαδώστε το μήνυμα όπου μπορείτε. Οι ανθρώπινες αξίες έχουν ξεφτιλιστεί
    στον βωμό των χρημάτων. Είναι σημαντικότερο για κάποιον τα χρήματα μίας
    τουρμπίνας παρά ένας συνάνθρωπος μας με καρκίνο.

Απάνθρωπη και καταδικαστέα η συμπεριφορά γνωστού βελτιωτή που δεν σεβάστηκε
    ούτε το μεγάλο πρόβλημα υγείας που του ανέφερε ο πελάτης του. Αυτός ο
    βελτιωτής μετράει τα πάντα με το χρήμα και κάθε πελάτης του είναι ένας
    κουμπαράς που στοχεύει να σπάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μακριά από τέτοια ανθρωπόμορφα τέρατα που μπροστά στην ζωή προτιμούν το
    χρήμα. Κάντε πέρα από την ζωή σας τέτοιους εκμεταλλευτές που ως βρικόλακες
    του χρήματος ρουφάνε το αίμα από τα θύματα τους μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Ο Μάνος συνάδελφος στην κοινότητα μας έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και
    απάνθρωπης συμπεριφοράς από τον εν λόγο βελτιωτή. Θα μπορούσε ο καθένας μας
    να βρίσκονταν στην θέση του Μάνου. Μην γυρνάτε το κεφάλι επειδή δεν σας
    έτυχε αυτό το πρόβλημα. Καταπολεμήστε με όσα μέσα διαθέτετε αυτές τις
    βδέλλες που ρουφάνε το αίμα μας μέχρι να μην υπάρχει άλλο.

--
    www.RX8Forum.gr

Ανάρτησε το post σου, copy & paste, στο

Το ίδιο άτομο είχε πεί για κάποιον άλλο βελτιωτή...σε μια άλλη περίπτωση...
    Η συμβουλή μου που αν θέλεις την λαμβάνεις είναι:
    Ποτέ δεν αξιολογούμε οτιδήποτε στα 2 απόλυτα άκρα. Δηλαδή στην δική μας περίπτωση ποτέ δεν εκθειάζουμε έναν βελτιωτή και ποτέ δεν ξεφτιλίζουμε έναν βελτιωτή. Αυτά τα 2 άκρα απλά δεν είναι πιστευτά. Πότε ένας βελτιωτής δεν είναι τέλειος αλλά και πολύ δύσκολα ένας βελτιωτής να είναι άχρηστος απατεώνας που έχει φτιάξει μία πορεία στις βελτιώσεις και ξαφνικά βρίσκεται να κάνει απατεωνιές που θα έκανε ο τελευταίος μικρο-εγκληματίας.

υποκλίνομαι στο ήθος και την αντικειμενικότητά του...
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424

Δημοσίευση  redneck Παρ 15 Απρ 2011, 11:11 am

Τι πανηλιθιος ανθρωπος ...
    εν τω μεταξυ λεει για το "προβλημα υγειας" συνεχεια και ο "Μανος" και "Μανος" ...
    Το εστειλε οπου βρηκε ...
    Καλως η' κακως με γνωριζει αρκετος κοσμος στη ροταρυ κοινοτητα με το μικρο μου ονομα και η γυναικα μου περναει τον δικο της γολγοθα με την ανοιατη αρρωστια... ωρα ειναι να γινουν παρεξηγησεις. . . scratch

Τι ηλιθιος , μικροψυχος ...

Get a life ρε πανηλιθιε , βρηκες αφορμη και πατημα.

Συγνωμη που το λεω , αλλα αν θελετε να συνεχισουμε να εχουμε αυτο το ωραιο που εχει δημιουργηθει απο εδω μεσα , πρεπει το φορουμ να αποκτησει "εισοδο" και ορια , αλλιως θα ρημαξει ...
    οι κοτες απο την φυση τους τσιμπανε παντου προκειμενου να βρουν τροφη ... αυτο να ξερετε.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 15 Απρ 2011, 12:02 pm

Αυτο το εγραψες εδω τον Φλεβαρη . . .

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 5 Malakiesnonoy

Κ δυο μηνες αργοτερα το εγραψες διπλα,συγκεκριμενα σημερα

Αξιζει να το δεις!!!!! Αξιζει να μαθεις. . .  - Σελίδα 5 Nonosdiskos.

Πρεπει να προσεχεις τι λες κ οχι να πεφτεις συνεχως σε αντιφασεις . .

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 8:20 am