dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 2:00 pm
itsala έγραψε:Dim μόνο κουτός δεν είμαι, πόσο μάλλον αν το παίζω
Εγώ ξέρω αν έκρινα μέσα μου τι γίνεται, όπως και εγώ ξέρω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ πραγματικά γιατί όλοι εσείς φύγατε από δίπλα και ήρθατε εδώ!!!
Το να μου λες ότι μια μέρα ο πιλότος ξύπνησε και είπε ας ξεφτιλίσω και μπανάρω τον Dim το θεωρώ τουλάχιστον αστείο!!! Από κάπου ξεκίνησαν όλα αυτα!!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ οι 5-10 τα ξέρετε.
Τώρα αν πήραν την τροπή που πήραν μόνο εσείς πάλι φταίτε και κανένας άλλος. Με λίγα λόγια είναι πολύ πιο βαθύ το γιατί φτάσατε να είστε σε αυτή την κατάσταση από το να φταίει μονο ο πιλότος ή ο claus ή ο dim ή ο χρήστος ή η Μαριάννα κτλ κτλ....Think about it
Anyway δεν προσπαθώ να σε πείσω για αυτά που λέω αν δεν θέλεις να με πιστέψεις δεν με πειράζει, μου αρκεί που άκουσες την άποψη μου!!!
Για την ιστορία πάντως (δεν σου το έγραψα πριν γιατί δεν μου αρέσει να μακρηγορώ
) ο πραγματικός λόγος που τα έβαλε μαζί μου δεν ήμουν εγώ αλλά το αμάξι μου..... τσακώθηκε με τον Χρήστο γιατί είχε την απαίτηση να του γίνονται ''ειδικές τιμές'' ... κοινός να φτιάχνει το αμάξι του τσάμπα .... επειδή ήταν admin
.... στράβωσε η δουλειά όμως και έβαλε σκοπό του να κάνει ζημιά στο Χρήστο.
Άρχισε λοιπόν να προσπαθεί να υποβαθμίσει όλες τις δουλειές του Χρήστου βγάζοντας τες άχρηστες ασύμφορες πεταμένα λεφτά κλπ κλπ..
Εγώ ήμουν ο τυχερός γιατι ξεκίνησε απο το αμάξι μου πρώτα
θέλοντας να το βγάλει άχρηστο σε σχέση με του Τάσου.....
Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι πελάτες του Χρήστου .... δεν ξέρω αν παρατήρησες πως αυτοί ήταν οι πρώτοι που έγιναν ban και διαγράφτηκαν τα θρεντ με τα project τους....
Το μπανιο ακολούθησαν ύστερα πολλά σοβαρά άτομα που ποτέ δεν είχαν δώσει αφορμή ή είχαν δημιουργήσει πρόβλημα..... μόνο συνεισφορά είχαν στο ενεργητικό τους και τίποτα άλλο... δεν ξέρω αν διαφωνείς με αυτό αλλά θα ήθελα μια και είσαι παλιό μέλος και γνωρίζεις την διαδρομή τους να μου πεις σε παρακαλώ πότε προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους χρήστες όπως ο gha o mike192 o urban o ioannis o spiff ..... η λίστα είναι τεράστια μην συνεχίσω .... πες μου λοιπόν τον λόγο που έγιναν όλοι αυτοί μπαν
Και να ήταν μόνο αυτοί πάει στο διάολο.... εδώ βλέπεις πως όλη η ''ρόταρυ σκηνή'' δεν έχει καθόλου καλή γνώμη για αυτά τα δύο άτομα.... με ποιο club forum τα πηγαίνουν καλά; rx8club, mazdaspeed, rx7club, heaven me to antiforum μηπως??? μέχρι και στο αμερικάνικο τους έκραξαν με αυτά που κάναν...
Βλέπεις λοιπόν φίλε itsala πως ακόμα και αν δεν γνωρίζεις τίποτα απο το οποιοδήποτε παρασκήνιο ..... μπορείς εύκολα και με ασφάλεια να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα!!!!
Σε αυτή την ιστορία λοιπόν τι σου φένεται πιο λογικό????? να είμαστε 1000 τρελοί απο διαφορετικούς χώρους ο καθένας ή να υπάρχουν απλά μονάχα........ 2 μ@λ@κες?????
Πως το είχε πει εκείνο το ανέκδοτο ο Ιωαννης με τον τρελό που πήγαινε ανάποδα στην εθνική....... ε κάτι τέτοιο μου θυμίζει η υπόθεση..