Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+35
GTi
Termi
RXTACY901
alexis cosmo
paz
juha kankoulen
johnE30
ΗΛΙΑΣRX8
bigproedros
blueshark
vasiliss23
itsala
dim2max
komninos
endless
gemp100
alex-rx8
iaponas
redneck
drifteRX-7
giorgos 75
dake
vasilis_M
akis-rx8
xristinarx8
neokosmi
IOANNIS
Revolution
georx8
urbanslider
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
virusakos
schumi44
39 απαντήσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

Revolution
    Revolution

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 11 Verified
    Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 11 Empty Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

Δημοσίευση  Revolution Παρ 04 Μαρ 2011, 11:04 am

Tι στο πουλι γινεται δεν μπορω να καταλαβω. Rolling Eyes Rolling Eyes
    Κανονιζουμε ολοι οι rotary ιδιοκτητες να κανουμε μια κοινη συναντηση η οποια θα κανει τον κοσμο να χαζεψει και καθομαστε και μιλαμε αν στειλαμε προσκλητηρια στον χοντρο.
    Δεν θα παντρευτει κανενας για να παρει προσκλητηριο οεο, συναντηση ετοιμαζουμε η οποια γινεται απο ιδιοκτητες και την οργανωνουν ιδιοκτητες.
    Shumi & itsala μιας και εχετε προσβαση στο φορουμ μπειτε και αναρτηστε το banner και μια περιγραφη για το πως-που-ποτε και αφηστε τα σχολια για το ποιος το κανονιζει και για το αν γινεται της ιεροδουλου στο μεταξυ μας.
    Αλλα για να πω την αληθεια δεν νομιζω κανενας απο τους 2 σας να το κανει, τωρα γιατι??
    Μονο εσεις ξερετε
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 11:15 am

Τώρα που το παρατηρώ, ακόμη και στο avatar του κρύβεται, πλάτη γυρισμένος είναι με κουκούλα χαχαχα
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Παρ 04 Μαρ 2011, 11:22 am

Νομιζω πως ο Πιλοτος με καλυψε με το ποστ του!

Κατα την διαρκεια οπου καποιοι προσπαθουσαν να βοηθησουν την κατασταση καποιοι αλλοι συνεχιζαν να θαβουν!

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 11:25 am

Λοιπον παιδια πεταμε τα σκουπιδια και δεν μας ενδιαφερει που θα καταληξουν,
    σκουπιδια ειναι.

Εχουμε τοσα πραγματα να κανουμε και ασχολουμαστε με το χοντρο και το δασκαλακο που ασχολουνται μαζι μας
    για να σπασουν τι μιζερια τους.

Παμε λοιπον να οργανωσουμε το event οσο και αν πειραζει καποιους. cheers cheers
    endless

Δημοσίευση  endless Παρ 04 Μαρ 2011, 11:29 am

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 11 Imageshdj
    itsala

Αριθμός μηνυμάτων : 49
    Ημ/νία εγγραφής : 01/10/2010

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 12:22 pm

dim2max έγραψε:
    itsala έγραψε:Ρε dim εσείς είχατε κινητά, ανταλλάσσατε sms, είσασταν μια παρέα και θες εγώ να πάρω θέση και να σας τα λύσω??????

Εγώ κάθομαι στον pc μου ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά σας και διαβάζω να περνάει η ώρα μου και να ενημερώνομαι όσο μπορώ για την γριά μου. ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να ξέρω τι κάνετε εσείς εκεί κάτω!!!
    Μπορεί να βριζόσαστε, να προσβάλετε ο ένας τον άλλο με παιδιαρίστικες ενέργειες, να βγάζετε τα μάτια σας και πάλι εγώ από δω ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ την αλήθεια!
    Γιατί λοιπόν να ασχοληθώ μαζί σας? Γιατί να μιλήσω? Γιατί να πάρω μέρος στα χαζά σας? Ξέρω καμία αλήθεια?

Τέλος ΔΕΝ έκρινα τίποτα για τον παιδότοπό σας, γι' αυτό και άλλωστε γράφτηκα, δεν φοράω παρωπίδες και ούτε θα πάρω ποτέ μέρος dim cheers

Ρε itsala δεν σε έχω κόψει να είσαι χαζό άτομο..... αν ήσουν χαζός θα έμπαινες με ψέυτικο νικ για να γράφεις π@π@ριες όπως κάνουν άλλοι, μπήκες με το κανονικό σου username και μπράβο σου...... γιατί όμως προσπαθείς να το παίξεις κουτός???? γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις????
    Δεν σου ζήτησα ούτε το μέρος μου να πάρεις ούτε να με πιστέψεις ότι μόνο εγώ λέω την αλήθεια.....

Να σου το πω λίγο διαφορετικά..... αν εγώ ήμουν στην θέση σου χιλιόμετρα μακρυά κλπ όπως πολύ σωστά είπες.... δεν θα πίστευα τον Γιώργο τον Γιαννη τον Ηλία κλπ ....άτομα που δεν γνωρίζω.... θα έβλεπα όμως ΣΥΝΟΛΙΚΑ τι γίνεται....

Δεν γίνεται ρε φίλε να αδειάζει απο την μια μέρα στην άλλη ένα ολόκληρο φόρουμ..... έτσι ξαφνικά.....

Θα έλεγα λοιπόν εγώ...... όπα......εδώ κάτι βρωμάει...... και σίγουρα δεν είναι το αποσμητικό μου..... lol! lol! lol! lol! lol!

Εξάλλου δεν χρειάζεται να ξέρεις απαραίτητα το παρασκήνιο για να βγάλεις συμπέρασμα για το ποιος έχει δίκιο... μπορούσες να το δεις και μόνος σου, αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτού του θεάτρου παίχτηκε μπροστά στα μάτια σου....... στην οθόνη του υπολογιστή σου.... μπορούσες απλά να το μυριστείς αφού η μπόχα απο τη σαπίλα ανέβλυζε για μήνες.......

Τι να πω... αν δεν θέλεις να δεις κάτι σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να το δεις ακόμα και αν βρίσκεται δίπλα στη μύτη σου.....

Dim μόνο κουτός δεν είμαι, πόσο μάλλον αν το παίζω Wink
    Εγώ ξέρω αν έκρινα μέσα μου τι γίνεται, όπως και εγώ ξέρω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ πραγματικά γιατί όλοι εσείς φύγατε από δίπλα και ήρθατε εδώ!!!
    Το να μου λες ότι μια μέρα ο πιλότος ξύπνησε και είπε ας ξεφτιλίσω και μπανάρω τον Dim το θεωρώ τουλάχιστον αστείο!!! Από κάπου ξεκίνησαν όλα αυτα!!!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ οι 5-10 τα ξέρετε.

Τώρα αν πήραν την τροπή που πήραν μόνο εσείς πάλι φταίτε και κανένας άλλος. Με λίγα λόγια είναι πολύ πιο βαθύ το γιατί φτάσατε να είστε σε αυτή την κατάσταση από το να φταίει μονο ο πιλότος ή ο claus ή ο dim ή ο χρήστος ή η Μαριάννα κτλ κτλ....Think about it Wink
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 12:25 pm

schumi44 έγραψε:Μπραβο ρε itsala με τα ποστ που εκανες και δω και διπλα ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 11 Thumbsup

Προσπαθώ ρε schumi αλλά μάλλον μάταια a12
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 12:32 pm

Revolution έγραψε:Αλλα για να πω την αληθεια δεν νομιζω κανενας απο τους 2 σας να το κανει, τωρα γιατι??
    Μονο εσεις ξερετε

Και από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα Johnny??? Μήπως δεν ξεκίνησα δίπλα εγώ το όλο θέμα για να γίνει συζήτηση???
    Μήπως ο schumi δεν προσπάθησε νωρίτερα από εδώ μέσα???

Και πίστεψέ με, μόλις βγάλουν το πρόγραμμα αυτοί που το οργανώνουν θα ενημερώσω και δίπλα.
    Ούτως ή άλλως αφού δεν παίρνει μέρος στην διοργάνωση το forum δεν χρειάζεται λίστα από τώρα. Όταν υπάρξουν λεπτομέρειες θα ενημερώσω!
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Παρ 04 Μαρ 2011, 12:46 pm

itsala έγραψε:Προσπαθώ ρε schumi αλλά μάλλον μάταια a12
    Που θα παει,θα κουραστεις-απογοητευτεις και συ Very Happy
    itsala έγραψε:Μήπως ο schumi δεν προσπάθησε νωρίτερα από εδώ μέσα???
    Η προσπαθεια μπορει να εμοιαζε,αλλα εμενα με αγαπανε περισσοτερο και ειχα καλυτερη αντιμετωπιση απο σενα no1 μπορεις να συγκρινεις τους διαλογους Wink το avatar μου θα φταιει lol!
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424

Δημοσίευση  redneck Παρ 04 Μαρ 2011, 12:54 pm

Ο ανθρωπος μιλαει για ρατσισμο, οταν ο ιδιος επιλεγει ποιος θα μιλησει , τι θα πει και ποιος θα μεινει στο ιντερνετικο δωματιακι του...
    Διαβαζω σημερα και απορω γιατι ασχολειστε με την παρτη του.
    Λογικο δεν ειναι να μην τον θελει τοσος κοσμος στην συναντηση ???
    Τα μελη δεν του ανηκουν , ωφειλει να τα ενημερωσει για την συγκεντρωση.
    Αν παλι θελει να παρευρεθει με τους δικους του ας το κανει , εγω προσωπικα δεν θελω φασαριες εκεινη την ημερα.
    Η μονη φασαρια που θελω να ακουσω ειναι η ροταριλα απο τα αμαξια που ειναι δεδομενο οτι θα ειναι παρα πολλα.
    10-15 8αρια λιγοτερα δεν θα κανουν την διαφορα ...
    Οταν θα δουν φωτογραφιες και βιντεο , γιατι το youtube δεν μπορει να το περιορισει ο φιλος και δουν τα μελη του τι τους στερησε ο φιλτατος του χρονου θα ερθουν ολοι πετωντας.
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 12:57 pm

Ο μόνος τρόπος να πάει άμεσα η πρόσκληση που ζητάτε δίπλα είναι το χιούμορ.
    Οτιδήποτε άλλο δεν θα έφτανε εκεί...
    Αυτό θα παραδοθεί είμαι σίγουρος.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 11 Prosklisi
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Παρ 04 Μαρ 2011, 1:06 pm

itsala έγραψε:
    Revolution έγραψε:Αλλα για να πω την αληθεια δεν νομιζω κανενας απο τους 2 σας να το κανει, τωρα γιατι??
    Μονο εσεις ξερετε

Και από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα Johnny??? Μήπως δεν ξεκίνησα δίπλα εγώ το όλο θέμα για να γίνει συζήτηση???
    Μήπως ο schumi δεν προσπάθησε νωρίτερα από εδώ μέσα???

Και πίστεψέ με, μόλις βγάλουν το πρόγραμμα αυτοί που το οργανώνουν θα ενημερώσω και δίπλα.
    Ούτως ή άλλως αφού δεν παίρνει μέρος στην διοργάνωση το forum δεν χρειάζεται λίστα από τώρα. Όταν υπάρξουν λεπτομέρειες θα ενημερώσω!

Το θεμα δεν ειναι να τα βρουμε καποιοι μεταξυ μας, αυτο δεν νομιζω να γινει ποτε.
    Οσοι ειμασταν φιλοι μεσα απο το φορουμ συνεχιζουμε να ειμαστε το ιδιο φιλοι και εκτος φορουμς.
    Δεν υπαρχει τιποτα που να διαχωριζει τα μελη.

Το θεμα ειναι να εμφανιστουμε ολοι στο R.S.
    Κανονικα θα πρεπει απο τωρα να ενημερωθουν τα μελη του φορουμ γιατο R.S και οχι 10-15 μερες πριν γινει το event, στην διοργανωση μπορουν να βοηθησουν ολοι πιστευω.

Το συμπερασμα το εβγαλα απο την ωρα που οσοι εχετε λογαριασμο στο φορουμ απλα δεν το γραφετε.
    Δεν νομιζω οτι ειναι κακο απλα καποιος να γραψει ενα ποστ οτι θα γινει μια κοινη συναντηση ιδιοκτητων Rotary και οποιος θελει να παρει μερος.
    dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Δημοσίευση  dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 1:10 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Πύραυλε ......... μοίρασε μας τα προσκλητήρια να τα κολλήσουμε παντού cheers cheers cheers

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dim2max στις Παρ 04 Μαρ 2011, 1:13 pm, 1 φορά
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 1:12 pm

Η πρόσκληση έφτασε κιόλας, ευχαριστώ
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Παρ 04 Μαρ 2011, 1:17 pm

Itsala, οπως είπες, δεν έχεις γνωρίσει κανέναν από τους εμπλεκόμενους προσωπικά, διότι μένεις εκτός Αθηνών. Κρίνεις όμως.

Οταν με το καλό γνωρίσεις τους πάντες από κοντά, ελπίζω να καταλάβεις 5 πράγματα για το ποιόν του καθενός.

Και ισως καταλάβεις και το λόγο που φύγαμε όσοι φύγαμε από το συγκεκριμένο φόρουμ. Και γιατί πάρα πολύς κόσμος, μεταξύ τωνν οποίων και εγώ, δεν θέλω να τον δω στη συνάντηση. Προσωπικά δε, δεν θέλω να τον δω γενικότερα!

Αυτή τη στιγμή έχεις να επιλέξεις για το RX8 ενα από τα 5 ελληνικά , τουλάχιστον 3 αγγλόφωνα, 2 γερμανικά και τουλάχιστον 1 ιταλικό. Απο αυτά που ξέρω. Επέλεξες κάποιο. Εγω τι σου φταίω που ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου τα έχει βάλει με όλα τα υπόλοιπα??? Κάτι πάει στραβά, δε νομίζεις? Μπορείς να το συνειδητοποιήσεις?

Οι Έλληνες ιδιοκτήτες και φίλοι του RX8 θέλουμε να μαζευτούμε κάπου γιατί έτσι γουστάρουμε. Ολα τα forums συνεργάζονται εκτός από ένα, το γνωστό. Και ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου βάζει εμπόδια και αναμοχλεύει καταστάσεις γιατί δεν θέλει να γίνει. Τους λόγους τους ξέρει μόνον ο ίδιος.

Οταν κάποτε ήμουν μέλος είχε ξαναπέσει η ιδέα στο τραπέζι. Προσπάθησα λίγο να το οργανώσω, αλλά μόνο χλευασμό εισέπραξα από το συγκεκριμένο άτομο. Το www.rx8club.gr ήταν τότε -μάλλον και τώρα- ο θανάσιμος εχθρός. Δεν πολυκατάλαβα γιατί, αφορμή και οχι αιτία ήταν ενα πενηντάρικο συνδρομή.... Πλέον εικάζω οτι κάποιοι ταληροφονιάδες και τζαμπατζήδες δεν έφαγαν από την πίτα. Εχοντας γνωριστεί πλέον με διάφορα άτομα.
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 2:00 pm

itsala έγραψε:

Dim μόνο κουτός δεν είμαι, πόσο μάλλον αν το παίζω Wink
    Εγώ ξέρω αν έκρινα μέσα μου τι γίνεται, όπως και εγώ ξέρω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ πραγματικά γιατί όλοι εσείς φύγατε από δίπλα και ήρθατε εδώ!!!
    Το να μου λες ότι μια μέρα ο πιλότος ξύπνησε και είπε ας ξεφτιλίσω και μπανάρω τον Dim το θεωρώ τουλάχιστον αστείο!!! Από κάπου ξεκίνησαν όλα αυτα!!!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ οι 5-10 τα ξέρετε.

Τώρα αν πήραν την τροπή που πήραν μόνο εσείς πάλι φταίτε και κανένας άλλος. Με λίγα λόγια είναι πολύ πιο βαθύ το γιατί φτάσατε να είστε σε αυτή την κατάσταση από το να φταίει μονο ο πιλότος ή ο claus ή ο dim ή ο χρήστος ή η Μαριάννα κτλ κτλ....Think about it Wink

Anyway δεν προσπαθώ να σε πείσω για αυτά που λέω αν δεν θέλεις να με πιστέψεις δεν με πειράζει, μου αρκεί που άκουσες την άποψη μου!!!

Για την ιστορία πάντως (δεν σου το έγραψα πριν γιατί δεν μου αρέσει να μακρηγορώ Laughing Laughing ) ο πραγματικός λόγος που τα έβαλε μαζί μου δεν ήμουν εγώ αλλά το αμάξι μου..... τσακώθηκε με τον Χρήστο γιατί είχε την απαίτηση να του γίνονται ''ειδικές τιμές'' ... κοινός να φτιάχνει το αμάξι του τσάμπα .... επειδή ήταν admin taunt taunt .... στράβωσε η δουλειά όμως και έβαλε σκοπό του να κάνει ζημιά στο Χρήστο.

Άρχισε λοιπόν να προσπαθεί να υποβαθμίσει όλες τις δουλειές του Χρήστου βγάζοντας τες άχρηστες ασύμφορες πεταμένα λεφτά κλπ κλπ..

Εγώ ήμουν ο τυχερός γιατι ξεκίνησε απο το αμάξι μου πρώτα no1 no1 no1 no1 θέλοντας να το βγάλει άχρηστο σε σχέση με του Τάσου.....

Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι πελάτες του Χρήστου .... δεν ξέρω αν παρατήρησες πως αυτοί ήταν οι πρώτοι που έγιναν ban και διαγράφτηκαν τα θρεντ με τα project τους....

Το μπανιο ακολούθησαν ύστερα πολλά σοβαρά άτομα που ποτέ δεν είχαν δώσει αφορμή ή είχαν δημιουργήσει πρόβλημα..... μόνο συνεισφορά είχαν στο ενεργητικό τους και τίποτα άλλο... δεν ξέρω αν διαφωνείς με αυτό αλλά θα ήθελα μια και είσαι παλιό μέλος και γνωρίζεις την διαδρομή τους να μου πεις σε παρακαλώ πότε προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους χρήστες όπως ο gha o mike192 o urban o ioannis o spiff ..... η λίστα είναι τεράστια μην συνεχίσω .... πες μου λοιπόν τον λόγο που έγιναν όλοι αυτοί μπαν

Και να ήταν μόνο αυτοί πάει στο διάολο.... εδώ βλέπεις πως όλη η ''ρόταρυ σκηνή'' δεν έχει καθόλου καλή γνώμη για αυτά τα δύο άτομα.... με ποιο club forum τα πηγαίνουν καλά; rx8club, mazdaspeed, rx7club, heaven me to antiforum μηπως??? μέχρι και στο αμερικάνικο τους έκραξαν με αυτά που κάναν...

Βλέπεις λοιπόν φίλε itsala πως ακόμα και αν δεν γνωρίζεις τίποτα απο το οποιοδήποτε παρασκήνιο ..... μπορείς εύκολα και με ασφάλεια να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα!!!!

Σε αυτή την ιστορία λοιπόν τι σου φένεται πιο λογικό????? να είμαστε 1000 τρελοί απο διαφορετικούς χώρους ο καθένας ή να υπάρχουν απλά μονάχα........ 2 μ@λ@κες?????

Πως το είχε πει εκείνο το ανέκδοτο ο Ιωαννης με τον τρελό που πήγαινε ανάποδα στην εθνική....... ε κάτι τέτοιο μου θυμίζει η υπόθεση.. lol! lol! lol!
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 2:09 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Η πρόσκληση έφτασε κιόλας, ευχαριστώ

Τι..???????? σου ήρθε το πρώτο μήνυμα κιόλας???? .... Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπράβο ταχύτητα.....no1 no1 no1 no1 ..... ποιος φυλάει σκοπιά σήμερα????

Μη μου πεις....... παααααλι τον χοντρό χώσαν για το Γερμανικό??? lol! lol! lol!

Άσε...μη μας πεις....... φαντάζομαι τι γράφει..... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 2:16 pm

Mike 192 έγραψε:Αυτή τη στιγμή έχεις να επιλέξεις για το RX8 ενα από τα 5 ελληνικά , τουλάχιστον 3 αγγλόφωνα, 2 γερμανικά και τουλάχιστον 1 ιταλικό.
    Όταν υπήρχε μόνο το www.rx8club.gr ο τύπος παρακινούσε τα μέλη να ενημερώνονται 'σωστά' μόνο απο τα συγκεκριμένα αγγλόφωνα forums με ωραίο τρόπο.

Μια ζωή τη διχόνοια σπέρνει...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 11 Pilotosclub1
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 3:58 pm

jdm-r έγραψε:ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 11 80661754

Τα σχολια δικα σας.ουστττ κοπροσκυλο..

Μπορώ να γράψω αρκετές σελίδες σχολιάζοντας αυτό το ποστ...... σας λυπάμαι όμως lol! lol! lol! lol!

Μου κάνει εντύπωση πάντως που μας κατηγορεί για βωμολοχίες την ίδια στιγμή που μπαίνει σαν την αδερφή με ψέφτικα username μόνο και μόνο για να μας βρίσει...... κατηγορεί εμάς για αυτά που κάνει εκείνος..... έλεος πια φτάνει...

Χοντρέ βαριέμαι να σου γράφω..... μια που όμως τα πας καλά με την χειροπρακτική taunt taunt taunt taunt taunt ....

Θα σου απαντήσω στην νοηματική γλώσσα για να μην κουράζομαι..... το μήνυμα θα το πάρεις...

Με το ένα........
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Με το δύο.......
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Με το τρία........ για πάμε όλοι μαζί..!!!!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

IOANNIS
    IOANNIS

Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Παρ 04 Μαρ 2011, 11:10 pm

Έκανα και μια ανακοίνωση και στο Forum του Site http://www.4troxoi.gr/

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=47324

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 05 Μαρ 2011, 7:53 am

Μπράβο Ιωάννη, πολύ καλή κίνηση.
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821

Δημοσίευση  basilis Σαβ 05 Μαρ 2011, 8:31 am

φασιστομουτρο........ανεμους σπερνεις, θα θερισεις θυελλες......

μην ζητας να σου φερθουμε με διαφορετικο τροπο απο αυτον που μας φερθηκες....

τερμα η δημοκρατια για τυχαρπαστους κοκοβιους.....και πολυ ασχοληθηκαμε....

rxjix-rxman-hackman-antonis1197-kostas2b-tasos-p-mavritanos-schummi44-nio-hector-hannibal ειναι λιγα απο τα παληκαρια που θυμαμαι(ειλικρινα συγγνωμη σε ολους οσους ξεχναω)ειστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ευπροσδεκτοι και σας περιμενουμε οπως και ολους που θελουν να ερθουν να χαβαλεδιασουμε ,να καυλωσουμε με τα μπουρδελα(wankel) που πηγαμε και μπλεξαμε

και ολοι σαν παρεα να......

ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

συγγνωμη ,αλλα δεν θεωρω παρεα μου ρουφιανους και φασιστες οι οποιοι χρησιμοποιουν την αρρωστια μου για ιδιον ωφελος και οπως και στο αρχικο ποστ που δεν κρυφτηκα απο κανεναν σας το ξαναλεω.....

ουτε να πατησετε ,ουτε να το σκεφτεστε......

ΚΑΡΙΟΛΙΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την basilis στις Σαβ 05 Μαρ 2011, 8:34 am, 1 φορά
    endless

Δημοσίευση  endless Σαβ 05 Μαρ 2011, 8:34 am

b4 Εισαι ζωγραφος Βασιλη! b4
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 05 Μαρ 2011, 8:34 am

Ειμαστε ακομα Καρδιτσα μολις χωρισαμε απο τα παιδια του club(δεν εχω λογια),
    ολα μπηκαν σε μια σειρα. lol! lol!
    Θα μαθετε συντομα..............
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 05 Μαρ 2011, 8:34 am

basilis έγραψε:φασιστομουτρο........ανεμους σπερνεις, θα θερισεις θυελλες......

μην ζητας να σου φερθουμε με διαφορετικο τροπο απο αυτον που μας φερθηκες....

τερμα η δημοκρατια για τυχαρπαστους κοκοβιους.....και πολυ ασχοληθηκαμε....

rxjix-rxman-hackman-antonis1197-kostas2b-tasos-p-mavritanos-schummi44-nio-hector-hannibal ειναι λιγα απο τα παληκαρια που θυμαμαι(ειλικρινα συγγνωμη σε ολους οσους ξεχναω)ειστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ευπροσδεκτοι και σας περιμενουμε οπως και ολους που θελουν να ερθουν να χαβαλεδιασουμε ,να καυλωσουμε με τα μπουρδελα(wankel) που πηγαμε και μπλεξαμε

και ολοι σαν παρεα να......

ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

συγγνωμη ,αλλα δεν θεωρω παρεα μου ρουφιανους και φασιστες οι οποιοι χρησιμοποιουν την αρρωστια μου για ιδιον ωφελος και οπως και στο αρχικο ποστ που δεν κρυφτηκα απο κανεναν σας το ξαναλεω.....

ουτε να πατησετε ,ουτε να το σκεφτεστε......

ΚΑΡΙΟΛΙΑ

up.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 10:14 am