Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+35
GTi
Termi
RXTACY901
alexis cosmo
paz
juha kankoulen
johnE30
ΗΛΙΑΣRX8
bigproedros
blueshark
vasiliss23
itsala
dim2max
komninos
endless
gemp100
alex-rx8
iaponas
redneck
drifteRX-7
giorgos 75
dake
vasilis_M
akis-rx8
xristinarx8
neokosmi
IOANNIS
Revolution
georx8
urbanslider
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
virusakos
schumi44
39 απαντήσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

endless

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 7 Verified
    Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 7 Empty Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

Δημοσίευση  endless Παρ 25 Φεβ 2011, 8:25 am

Urban μιας κ εσυ εισαι mod στο heaven να σε κανω κ εσενα διαχειριστη ή δεν ασχολεισαι?
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 25 Φεβ 2011, 11:11 pm

endless έγραψε:Urban μιας κ εσυ εισαι mod στο heaven να σε κανω κ εσενα διαχειριστη ή δεν ασχολεισαι?

Δεν ντρέπεσαι βρε?

Λοιπόν άμα έχει κουμπάκι για ban κάνε με.. αν και από το heaven όλα τα.. ''καμάρια'' γράφουν και στο αντιφόρουμ και δήλωσαν απο κει (θα σας δείξω εγώ καθάρματα...)

basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Τρι 01 Μαρ 2011, 5:41 pm

Αφου βρηκαμε ημερομηνια και μερος....δεν μπαινουμε λιγο και στο τρυπακι να σκεφτουμε και λιγο το προγραμμα????

θα παμε και θα ερθουμε αυθημερων???υπολογιστε λιγη περισσοτερη κουραση και πως η Λαρισα απο Αθηνα ειναι γυρω στο τριωρο με ταχυτητες 120-150,οποτε πρεπει να ξεκιναμε κατα τις 8 για να ειμαστε 11-12 στη Λαρισα.

θα παμε απο Σαββατο βραδυ να διανυκτερευσουμε(και να wine wine wine )???,υπολογιστε περισσοτερα εξοδα για ξενοδοχεια,φαγητο,πιωμα!!!!

καλο θα ηταν οτι και να αποφασιστει να το ασπαστουμε ΟΛΟΙ,γιατι η μεγαλυτερη κ@υλα πιστευω οτι θα ειναι στο δρομο τοσα ροτορια μαζι και οχι να παμε οι μισοι τη μια μερα και οι αλλοι μισοι την αλλη.
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Τρι 01 Μαρ 2011, 7:54 pm

πιστευω θα ειναι καλυτερα αν θα ειμαστε εκει απο σαββατο για να παρει
    και μια αλλη διασταση το event.
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Τετ 02 Μαρ 2011, 12:50 am

Εννοειται απο Σαββατο!
    xristinarx8
    xristinarx8

Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
    Rebuilds : makria apo mas
    Αριθμός μηνυμάτων : 392
    Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
    Τόπος : tokyo

Δημοσίευση  xristinarx8 Τετ 02 Μαρ 2011, 12:53 am

κι εγω απο σαββατο λεω!!!
    komninos
    komninos

Αριθμός μηνυμάτων : 26
    Ημ/νία εγγραφής : 30/09/2010

Δημοσίευση  komninos Τετ 02 Μαρ 2011, 1:12 am

Παιδια καντε το απο σαββατο,για να αξιζει και ο κοπος να ερθουμε και απο βορεια (δραμα,καβαλα,ξανθη κτλ).
    Παραλληλα αν μπορειτε προτεινται και κανενα καλο ξενοδοχειο το οποιο αν κλειστη να ειναι σε ποιο συμφερουσα τιμη.
    θα ερθουν αρκετα rx,αν υπαρχει σωστη οργανωση.
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 02 Μαρ 2011, 1:17 am

κι εγω απο σαββατο πιστευω θα ειναι καλυτερα!

gemp100
    gemp100

Rotary : RX8 CHALLENGE Latest Horsepower : 177HP
    Αριθμός μηνυμάτων : 35
    Ημ/νία εγγραφής : 27/08/2010
    Τόπος : xaidari

Δημοσίευση  gemp100 Τετ 02 Μαρ 2011, 7:01 pm

Mετα απο τηλεφωνικη εποικοινωνια με ατομα απο τις περιοχες της θεσσαλιας μια προταση και πολλυ καλο μερος για το Rotary Stock
    ειναι το olympia mall στην εθνικη οδο καρδιτσης τρικαλων με υπαιθριο παρκιν 1500 θεσεων και αρκετα καταστηματα ανοιχτα για καφε και φαγητο.Αποσταση απο ΑΘηνα 300 χλμ και απο θεσσαλονικη 250 χλμ.Και μολις 15 λεπτα διαδρομη σε δρομους γεματους στροφες απο Λιμνη πλαστηρα.Οπου και υπαρχουν πολλες επιλογες για εκδρομη απο Σαββατο η και παρασκευη. Θεωρω οτι ειναι παρα πολλυ καλο μερος για να το κοιταξουμε το Σαββατο που θα ανεβουμε επανω.Χρηστο θα σε παρω τηλ το απογευμα για να κανονισουμε για το Σαββατο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 7 Mall1211008

basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 02 Μαρ 2011, 8:09 pm

gemp100 έγραψε:Mετα απο τηλεφωνικη εποικοινωνια με ατομα απο τις περιοχες της θεσσαλιας μια προταση και πολλυ καλο μερος για το Rotary Stock
    ειναι το olympia mall στην εθνικη οδο καρδιτσης τρικαλων με υπαιθριο παρκιν 1500 θεσεων και αρκετα καταστηματα ανοιχτα για καφε και φαγητο.Αποσταση απο ΑΘηνα 300 χλμ και απο θεσσαλονικη 250 χλμ.Και μολις 15 λεπτα διαδρομη σε δρομους γεματους στροφες απο Λιμνη πλαστηρα.Οπου και υπαρχουν πολλες επιλογες για εκδρομη απο Σαββατο η και παρασκευη. Θεωρω οτι ειναι παρα πολλυ καλο μερος για να το κοιταξουμε το Σαββατο που θα ανεβουμε επανω.Χρηστο θα σε παρω τηλ το απογευμα για να κανονισουμε για το Σαββατο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 7 Mall1211008

Πυραυλε απο δω το φεραμε απο κει το πηγαμε στην καβατζα μου καταληξαμε!!!!!

Αν ειναι να πατε για να δειτε τι παιζει εκει,μην χαλατε βενζινες ασκοπα.....ειναι μολις 3 λεπτα απο το χωριο μου και οτι αποριες εχετε μπορω να σας τις λυσω εγω(πιστευω)!!!!

και επειδη λεω να παω το σκ που μας ερχεται,πειτε μου τι θελετε να κοιταξω πιο συγκεκριμενα.....

χωρος υπαρχει πολυ μεγαλος,εκδρομη μπορεις να κανεις προς λιμνη πλαστηρα(σου θυμιζει τιποτα Χρηστο???),Περτουλι-Ελατη η Μετεωρα-Καλαμπακα...ειναι περιπου οι ιδιες αποστασεις απο το σημειο...

καφεδακι μπορουμε να πιουμε στο mall και αν θελετε και για φαγητο κατι εχω στο νου μου....αν αποφασιστει εν τελει για εκει, πειτε μου!!

μοναδικο μειονεκτημα οτι Πρωτομαγια θα ειναι πολυ δυσκολο να βρουμε ξενοδοχεια(υποθετω),λογω των προορισμων που αναφεραμε πιο πανω!!!

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 02 Μαρ 2011, 8:56 pm

gemp100 έγραψε: Θεωρω οτι ειναι παρα πολλυ καλο μερος για να το κοιταξουμε το Σαββατο που θα ανεβουμε επανω.Χρηστο θα σε παρω τηλ το απογευμα για να κανονισουμε για το Σαββατο.

Παμε να δουμε το μερος και αποφασιζουμε. okay
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Τετ 02 Μαρ 2011, 10:44 pm

Υπολογίστε και ενα convoy απο 120+ αυτοκίνητα. Μην μπλοκάρουμε την κυκλοφορία -πολύ- και μην μπλοκαριστούμε...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 12:39 am

Λιγα λογια για να τελειωνει αυτη η ιστορια.

Καταρχην καλυτερα ανθρωπιδια παρα κωλοτρυπιδια.(για σενα το λεω πιλοτε)

Εγω δεν ειπα να μην ερθεις(οχι οτι ειναι ευχαριστο)αλλα το ειπαν ολοι αυτοι που μπανιαρες και αποκαλεις ρατσιστες.
    Δεν στειλαμε προσκληση σε σενα μα στο φορουμ που φιλοξενοι καποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και κανενας δεν εχει προβλημα μαζι τους,
    το φορουμ δεν ειναι ΕΣΥ αλλα τα μελη που υπαρχουν σε αυτο.
    Θα το καταλαβεις καποτε?
    ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 7 Prosklhsh

Να πας που?

Από: Constantinos Drakakis <constantinos_drakakis@yahoo.gr>
    Θέμα: Re: re
    Προς: "christos tsigaras" <tsigaras_christos@yahoo.gr>
    Ημερομηνία: Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011, 22:16

Γιατί δεν έχεις δει πολλούς μ@λ@κες μαζεμένους ?

Απο την μια ειμαστε ολοι μαλακες και απο την αλλη θες και προσκληση??

Στη θεση σου θα ελεγα σε ολα τα μελη να ερθουν για να μην το χασουν και δεν θα το εκρυβα μιας και δεν με προσκαλεσαν πρωσοπικα. okay
    Με τη σταση σου μονο το κοινο καλο δεν κοιτας,παρα μονο την παρτυ σου.
    ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 1:02 am

Εγω προσωπικα δεν μπορω να πω να μην ερθει,παλι θα προσπαθησω να μαζεψω αυτοκινητα,θα το λεω σε ολους και θα κανω οτι μπορω.

Το μονο που θα κανω ειναι να μην ερθω μονο και μονο εγω χωρις να επιρεασω κανεναν και ολα αυτα γιατι εγω δεν μπορω να κατσω στο ιδιο τραπεζι
    με εναν μαλακ@,
    εσυ τωρα πιλοτε αν μπορεις να κατσεις με ενα ματσο μαλακες οπως λες,πηγαινε...
    endless

Δημοσίευση  endless Παρ 04 Μαρ 2011, 1:08 am

Ειλικρινα μα ποιος νομιζει οτι ειναι?

Εντομεταξυ η προσκληση που του εστειλες ειναι η αρχικη προσκληση για το ροταρυ στοκ που διοργανωνουμε μαζι με το Club δεν ειναι κατι που ευηβρε ο Χρηστος για να σε πληγωσει κατακαρδα!

http://www.rx8antiforum.gr/t262-topic

Ναι ειμαστε ρατσιστες αλλαειμαστε ομαδα-παρεα-φιλοι !

Δεν ειναι μονο ο Τσιγαρας!

Αλλα εσυ Πιλοτε ξεκινησες το διαχωρησμο απο το Club κ επειδη δεν σου εφτανε το αρχηγιλικι δεν σταματησες ποτε εως κ σημερα (οποιος λογαριασμος υποπτευεσαι πως ειναι ενας απο εμας τον κανεις ανενεργο στο να γραφει)!
    Κ ξερεις γιατι, γιατι δεν εχεις σοβαρα επιχειρηματα να μας αντικρουσεις κ κρυβεσαι πισω απ το πληκτρολογιου σου!

Κατι ακομα ουτε εγω ο μαλακας σε θελω στη Γιορτη που διοργανωνουμε.
    Κ που να καταλαβεις ποσοι ακομα μαλακες δεν σε θελουν!

Θα μεινεις μονο σου εξυπνακια!

Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 1:14 am

Τα πήρατε στο κρανίο ε?
    Αυτό θέλει να σας ξαναβγάλει εκτός εαυτού και να πατήσει πάνω σε αυτό.
    Εγώ τον θέλω αρκεί να ντυθεί "μανούκης" χαχαχα
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 1:17 am

Mavros Piravlos έγραψε:Τα πήρατε στο κρανίο ε?
    Αυτό θέλει να σας ξαναβγάλει εκτός εαυτού και να πατήσει πάνω σε αυτό.
    Εγώ τον θέλω αρκεί να ντυθεί "μανούκης" χαχαχα

Aν εχω καπου αδικο Κωστα και δεν τα λεω σωστα,πεστο μου.
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 1:22 am

Έλα ρε Χρήστο τώρα, πές μου ότι δεν έχεις ξανασυναντήσει σκουλίκι στη ζωή σου
    endless

Δημοσίευση  endless Παρ 04 Μαρ 2011, 1:24 am

Mavros Piravlos έγραψε:Έλα ρε Χρήστο τώρα, πές μου ότι δεν έχεις ξανασυναντήσει σκουλίκι στη ζωή σου

Σεμναααααα . . .
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 1:25 am

Mavros Piravlos έγραψε:Έλα ρε Χρήστο τώρα, πές μου ότι δεν έχεις ξανασυναντήσει σκουλίκι στη ζωή σου
    μπεσα σου μιλαω Κωστα τετοια σαρανταποδαρουσα πρωτη φορα...
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 1:57 am

Μιας και είμαστε όλοι μέσα και πατάμε refresh, δεν λέμε και κανένα ανέκδοτο να περνά η ώρα?
    komninos
    komninos

Αριθμός μηνυμάτων : 26
    Ημ/νία εγγραφής : 30/09/2010

Δημοσίευση  komninos Παρ 04 Μαρ 2011, 2:07 am

Ας κανω την αρχη με ενα ψιλο προστυχο.

Ήταν μια φορά κάποιος που είχε σοβαρό πρόβλημα στο χέρι του. Ένα πρωί σε μια καφετέρια είπε στο φίλο του το πρόβλημα του και ότι θα πήγαινε στο γιατρό. Τότε ο φίλος του, του λέει:
    - "Ρε συ, δεν έμαθες πως το απέναντι φαρμακείο έχει φέρει ένα μηχάνημα που ρίχνεις μέσα ένα κατοστάρικο μαζί με τα κάτουρα σου και σου λέει όχι μόνο τι έχεις αλλά και πώς να το αντιμετωπίσεις;"
    - Σοβαρά; Δεν το ήξερα. Πάω αμέσως να το δοκιμάσω.
    - Πήγε λοιπόν στο μηχάνημα, έριξε το κατοστάρικο μαζί με τα κάτουρα του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μηχάνημα του βγάζει την εξής διάγνωση:
    - Έχεις θλάση στο χέρι σου. Βάλε το στο γύψο για 2 εβδομάδες και θα γίνει καλά.
    - Επειδή όμως ήταν λίγο άτακτος, είπε μέσα του:
    - Για να δούμε αν το μηχάνημα μπορεί να κάνει διάγνωση και σε αυτό.
    - Έβαλε σε ένα κουπάκι ούρα της γυναίκας του, του γιου του, σκατά του σκύλου του και για φινάλε έχυσε και από πάνω. Πήγε στο μηχάνημα, έριξε ένα κατοστάρικο μαζί με το μείγμα και το μηχάνημα έκανε μια διάγνωση που έλεγε:
    - Η γυναίκα σου είναι έγκυος, το παιδί ΔΕΝ είναι δικό σου, χώρισε την. Ο γιος σου είναι αδερφή, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Ο σκύλος σου έχει διάρροια, ταΐζε τον πιο σκληρές τροφές και αν δεν σταματήσεις να την παίζεις όπου βρεις, το χέρι σου δεν πρόκειται να υγιάνει ποτέ!".
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 2:15 am

no1
    xristinarx8
    xristinarx8

Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
    Rebuilds : makria apo mas
    Αριθμός μηνυμάτων : 392
    Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
    Τόπος : tokyo

Δημοσίευση  xristinarx8 Παρ 04 Μαρ 2011, 2:20 am

[quote="jdm-r"]
    ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 7 Prosklhsh

Από: Constantinos Drakakis
    Θέμα: Re: re
    Προς: "christos tsigaras"
    Ημερομηνία: Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011, 22:16

Γιατί δεν έχεις δει πολλούς μ@λ@κες μαζεμένους ?

Τι ειναι αυτα που λες ρε χοντρε???Για ποια καλη διαθεση μιλας?σιγουρα παντως οχι για την δικη σου..Δεν ντρεπεσαι καθολου ηθελα να ξερα για τα ψεματα που λες??δεν σου εχει μεινει ΙΧΝΟΣ αξιοπρεπειας πια??ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις? οταν καναμε την προσκληση στο forum(το οποιο αποτελειται απο τα μελη κι οχι απο σενα χοντρε) η απαντηση σου ηταν δεν παω σε συναντησεις που θα ειναι ενα σωρο μαλακες..να σου υπενθυμισω λοιπον πως ο μαλακας της ολης υποθεσης εισαι ΕΣΥ Κ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.κ ειπες πως εγω δεν ενημερωνω τα μελη μου,λες κ σου ανηκουν χοντρε c2
    Οσο για την διαθεση να κανουμε ενα κοινο rotary stock νομιζω πως αναμφιβολα δεν μπορει κανεις να πει το αντιθετο(εκτος βεβαια απο σενα χοντρε)γιατι αν ανοιξεις τα στραβαδια σου κ δεις στην σελιδα στο facebook συμμετεχουν οι παντες κ οχι μονο το antiforum..θα επρεπε τουλαχιστον να εξαφανιστεις απο το forum μπας κ κερδισεις τον σεβασμο των ΔΙΚΟ ΣΟΥ μελων οπως αποκαλεις τα μελη του forum χοντρε..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΟΝΤΡΕ?????
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ...ΧΟΝΤΡΕ
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Παρ 04 Μαρ 2011, 2:25 am

Εγώ δηλώνω πως δεν γουστάρω να δω τα μούτρα του άρα δεν θέλω να έρθει αυτός .-
    [Στο παραπάνω συμπεριλαμβάνεται και ο 'κολλητός' του..]

Φυσικά εγώ είμαι ένας από τους μέχρι στιγμής 60.
    Αν όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα με αυτόν τότε για χάρη του event θα βάλω στην άκρη τις προσωπικές μου απόψεις και θα δεχθώ το γεγονός ότι θα είναι και αυτός εκεί... Και ούτε γάτα ούτε ζημιά... (Αρκεί να μην προκαλέσει φυσικά...)
    Μερικοί από εμάς έχουμε τα φρύδια να βάλουμε στην άκρη προσωπικές αντιπαραθέσεις για χάρη του συνόλου.
    Αυτός άραγε που διατυμπανίζει το συμφέρον των πολλών τα έχει τα φρύδια; (Ρητορική ερώτηση...)
    Αααα, ξέχασα... Αυτός θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση...

Εγώ μια φορά πάντως την πρόσκλησή μου σε μέλος του forum του που έχω επικοινωνία εκ του τηλεφώνου την έκανα.
    Αυτός ας πάει να πνιγεί.
    Αποδεικνύει άλλη μια φορά με την στάση του ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το καλό των μελών του forum ότι κι αν ισχυρίζεται στα λόγια.

Επίσης, πολύ καλή πρόταση για το ΣΚ αλλά εμένα δεν με παίρνει για ΣΚ οπότε θα σας βρω εκεί που θα κανονίσουμε να συναντηθούμε.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 6:42 am