Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+12
geox
RXTACY901
ghatzip
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
schumi44
alexis cosmo
redneck
giorgos 75
iaponas
GTi
16 απαντήσεις

Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE

GTi
    GTi

Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Verified
    Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Empty Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE

Δημοσίευση  GTi Δευ 02 Μάης 2011, 9:22 am

Tι θα λέγατε σαν πιθανή ημερομηνία την 29η Απριλίου του 2012, 2 εβδομάδες μετά το Πάσχα???
    Τόπος συγκέντρωσης θα μπορούσαν να είναι τα Καμμένα Βούρλα και σιγά-σιγά μπορούμε να το ετοιμάζουμε Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE 218914
    ????????
    Επισκέπτης

Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Empty Απ: Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE

Δημοσίευση  ???????? Δευ 02 Μάης 2011, 9:48 am

Θεού θέλοντος θα θα είμαι κι εγώ εκεί. Ζήλεψα απίστευτα!!!!
    iaponas
    iaponas

Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : Εbisu

Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Empty Απ: Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE

Δημοσίευση  iaponas Δευ 02 Μάης 2011, 9:49 am

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με κάτι βασικό(έτσι το θεωρώ εγώ προσωπικά).
    Αναγνώριση των λαθών και διόρθωσή τους.Σίγουρα λαθάκια υπήρχαν,νεοσύστατος θεσμός και συνάμα αψεγάδιαστος δεν υφίσταται.
    Τι θα θέλετε να διορθώσετε του χρόνου?
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Δευ 02 Μάης 2011, 10:00 am

Ωραία, ας πούμε τα άσχημα... Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι είχαμε δηλώσει 120 αυτοκίνητα και ήρθαμε περίπου 70. Το έκτακτο το καταλαβαίνω, το "βρέχει" ή "θα βρέξει", πραγματικά δυσκολεύομαι. Επίσης, δεν πέρασε από το μυαλό μου, ότι θα πρέπει για το φαγητό να κάνουμε παρόμοιο χειρισμό με το ξενοδοχείο. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κλείσει δεδομένων των συμμετοχών αίθουσα 200 ατόμων και να πληρώσουμε οι 60, πιστέψτε με δεν είναι τα 20 ή 5 ή 100 ευρώ παραπάνω το κεφάλι, είναι η εντός ή εκτός εισαγωγικών ανευθυνότητα μερικών από εμάς. Εμένα, χωρίς να μασάω τα λόγια μου αυτά δεν μου άρεσαν. Απλά του χρόνου θα διασφαλίσουμε καλύτερα τις δηλώσεις συμμετοχών και βέβαια θα εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης με τις ιδέες όλων, όσων την αγκαλιάσουν. Αυτά σαν μια πρώτη τοποθέτηση.
    iaponas
    iaponas

Δημοσίευση  iaponas Δευ 02 Μάης 2011, 10:08 am

Να πω και εγώ κάτι που με πείραξε ακόμη και αν δεν ήμουνα στο event.
    Θα ήθελα τρομερά να παρευρίσκονται τα δύο cosmos 110s και την απόσταση σαν δικαιολογία δεν τη δέχομαι.Μία φορά θα το κάνεις.
    Είναι κρίμα που υπήρχαν τόσο λίγα παλιά ρόταρυ στο rotary stock.
    Έχεις δίκιο όσον αναφορά την "ανευθυνότητα" μερικών.Έτσι είναι η νοοτροπία των Ελλήνων και δύσκολα θα αλλάξει.
    Επίσης θα μου άρεσε να είναι περισσότεροι βελτιωτές ρόταρυ με περίπτερα και τις λοιπές μαλακιούλες.Να μην κουβαλάει ένας το "βάρος" ας πούμε όπως φέτος ο Χρήστος.
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Δευ 02 Μάης 2011, 10:18 am

Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στη τσέπη κανενός και να τον υποχρεώσεις να συμμετέχει σε μια τέτοια εκδήλωση. Επίσης, δεν μπορείς να του την αναγάγεις σε γεγονός της χρονιάς, καθώς o κάτοχος του 2ου εν Ελλάδι Cosmo έχει στη συλλογή του πολύ πιο σπάνια αυτοκίνητα και δεν θα 'πρεπε να κάνει τίποτα άλλο, απ' το να τρέχει σε events. Όποιος θέλει έρχεται και όπως μπορεί συμμετέχει. Αυτό ισχύει και για τα μαστόρια του χώρου. Ήταν εκεί, μιας και δεν τα κατάφερες να 'ρθεις και ο Στέφανος, αλλά και ο Γιώργος εκτός του Χρήστου. Ο καθένας συμμετείχε με το δικό του μεράκι και τη δική του οπτική γωνία. Στο επόμενο, ας έρθουν περισσότεροι και με μεγαλύτερη ακόμα διάθεση.
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 02 Μάης 2011, 10:25 am

iaponas έγραψε:Να πω και εγώ κάτι που με πείραξε ακόμη και αν δεν ήμουνα στο event.
    Θα ήθελα τρομερά να παρευρίσκονται τα δύο cosmos 110s και την απόσταση σαν δικαιολογία δεν τη δέχομαι.Μία φορά θα το κάνεις.
    Είναι κρίμα που υπήρχαν τόσο λίγα παλιά ρόταρυ στο rotary stock.
    Έχεις δίκιο όσον αναφορά την "ανευθυνότητα" μερικών.Έτσι είναι η νοοτροπία των Ελλήνων και δύσκολα θα αλλάξει.
    Επίσης θα μου άρεσε να είναι περισσότεροι βελτιωτές ρόταρυ με περίπτερα και τις λοιπές μαλακιούλες.Να μην κουβαλάει ένας το "βάρος" ας πούμε όπως φέτος ο Χρήστος.
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ!!!!!
    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ
    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΤΕΡ WANKEL-ΓΡΥΛΟΥΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΩ.
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!
    iaponas
    iaponas

Δημοσίευση  iaponas Δευ 02 Μάης 2011, 10:35 am

To_Baftistiri έγραψε:Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στη τσέπη κανενός και να τον υποχρεώσεις να συμμετέχει σε μια τέτοια εκδήλωση. Επίσης, δεν μπορείς να του την αναγάγεις σε γεγονός της χρονιάς, καθώς o κάτοχος του 2ου εν Ελλάδι Cosmo έχει στη συλλογή του πολύ πιο σπάνια αυτοκίνητα και δεν θα 'πρεπε να κάνει τίποτα άλλο, απ' το να τρέχει σε events. Όποιος θέλει έρχεται και όπως μπορεί συμμετέχει. Αυτό ισχύει και για τα μαστόρια του χώρου. Ήταν εκεί, μιας και δεν τα κατάφερες να 'ρθεις και ο Στέφανος, αλλά και ο Γιώργος εκτός του Χρήστου. Ο καθένας συμμετείχε με το δικό του μεράκι και τη δική του οπτική γωνία. Στο επόμενο, ας έρθουν περισσότεροι και με μεγαλύτερη ακόμα διάθεση.
    Κανείς δεν είπε ότι θα κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του αλλουνού,ούτε ότι θα του ζαλίζουμε τα πρέκια για να έρθει.
    Τουλάχιστον ό,τι ρόταρυ και να είχα,ακόμη και αν δε μπορούσα να έρθω,Θα προσπαθούσα ή να το στείλω με νταλίκα ή με κάποιον πολύ δικό μου.
    Ποιός δε θα γούσταρε να έβλεπε rx2,rx3,rx4 στη σειρά?
    Τέσπα,ούτε θέλω να πυροδοτήσω κάποιον,ούτε να ειρωνευτώ.Ένα σχόλιο κάνω για καλό. Smile
    Πάμε παρακάτω! Razz
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Δεν το ήξερα ότι υπήρχαν και άλλοι μάστορες πέραν του Χρήστου.
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  redneck Δευ 02 Μάης 2011, 10:57 am

Χωρις να ειμαι παρων , θα σας πω την εικονα που αποκομισα -ως ο απ'εξω απο τον χορο- απο τις φωτογραφιες.

Η συγκεντρωση καλως η' κακως -επειδη ηταν και η πρωτη- ΕΠΡΕΠΕ να γινει στην πρωτευουσα και οι υπολοιπες που θα ακολουθουσαν, ανα την Ελλαδα ...

Απο τις φωτογραφιες που εχω δει εως τωρα βλεπω οτι εκει που παρκαρατε για 4 ωρες -οπου ηταν και η κορυφωση του event- ο κοσμος που υπηρχε ηταν παρα μονο οδηγοι-συνοδηγοι αν υπολογιζω σωστα, οι θεατες-περαστικοι που ειναι ???

O καιρος ειναι απροβλεπτος , αλλα προσωπικα δεν εχω δει εως τωρα rx7 σκουριασμενο απο βροχη ...(αυτο για τους φιλους μου τους εφταρηδες Wink )

Αυτα τα λιγα και παντα καλοπροαιρετα.

alexis cosmo
    alexis cosmo

Rotary : 13b Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : no
    Αριθμός μηνυμάτων : 35
    Ημ/νία εγγραφής : 06/04/2011
    Τόπος : θεσσαλονικη

Δημοσίευση  alexis cosmo Δευ 02 Μάης 2011, 11:38 am

για το μερος θα μιλησουμε ανα club και θα δουμε αναλογα.
    ξενοδοχειο+ταβερνα θα ειναι προπληρωμενα.
    τα αλλα θα τα σκευτω... lol! lol! lol!
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Δευ 02 Μάης 2011, 11:42 am

No comment...

Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Dsc00084ld

...αντιθετα Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE D028 και Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE 77 ,γιατι δεν μπλεκω γεγονοτα και το σωστο(κατ'εμε) να λεγεται.

Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Dsc00091n

Το σχολιο εχει να κανει γιατι στο μυαλο μου ειχα το rotary stock ενα event χωρις ταμπελες-διακρισεις-σκοπιμοτητες και μονο για την κοινη αγαπη του ροτορα...και πιστευω να μην εχω καταλαβει λαθος.Οπως και να'χει εγω απο το 99,9% των συμμετοχοντων εκλαβα αυτο που ειχα στο μυαλο μου και εφυγα τρισευτυχισμενος. wee

ΥΓ1 jdm-r τουλαχιστον αφου δεν εβαλες την ταμπελα σου στην τεντα,δεν εβαζες το nickname μου να σπασει η ασπριλα? Razz
    Τωρα για τ'αυγα που θα'τρωγε η τεντουλα σου δεν περνω και ορκο. Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE C074 Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE H025

ΥΓ2 Υπηρχαν και αλλα μαστορια στον χωρο πλην των παραπανω? scratch
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  Mike 192T Δευ 02 Μάης 2011, 11:50 am

redneck έγραψε:
    ...
    Η συγκεντρωση καλως η' κακως -επειδη ηταν και η πρωτη- ΕΠΡΕΠΕ να γινει στην πρωτευουσα και οι υπολοιπες που θα ακολουθουσαν, ανα την Ελλαδα ...

Βασικά διαφωνώ. Επειδή ακριβώς ήταν η πρώτη πανελλήνια ΕΠΡΕΠΕ να γίνει στη μέση της Ελλάδος.
    Πες το σ'αυτον που ήρθε πχ. από Καστοριά και μας τίμησε με την παρουσία του.

Τωρα για το υπόλοιπο... για πρώτη φορά πολύ καλό ήταν.

Το δευτερη φορά θα ήθελα να γίνει κάπου κοντά σε πίστα, εστω και καρτόπιστα να ρίξουμε κανα δυο γύρους ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το γεγονός με το τραπέζι περισσότερο με στεναχώρησε παρα οτιδήποτε άλλο. Κατ'εμέ προπληρώνεται την επόμενη φορά και το φαγητό οπως το ξενοδοχείο -προτιμότερο διαφορετικά ταμεία-

basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821

Δημοσίευση  basilis Δευ 02 Μάης 2011, 6:00 pm

Μην τρελενεστε παιδια.....εγιναν λαθη,αλλα μην ξεχνατε οτι η ιδεα επεσε στις 15 Φλεβαρη και για κανα δυο εβδομαδες παρεμενε ιδεα....οποτε ειχαμε ΜΟΝΟ δυο μηνες για να κανουμε οτι καναμε....

Οπως ειπα και σε αλλο ποστ,ειδαμε πολλες αδυναμιες,αποκτησαμε εμπειρια και εχουμε και ολο τον χρονο μπροστα μας για να οργανωθουμε καλυτερα....

Υπαρχουν πολλοι τομεις στους οποιους μπορουμε να βελτιωθουμε...απο τα events της εκδηλωσης μεχρι την τοποθετηση των αυτοκινητων ...

Το βασικο ομως που πρεπει να διατηρηθει,ειναι η τοποθεσια που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρεπει να ειναι στην κεντρικη Ελλαδα (τι να το κανω εγω αν ερχονταν ολα τα κοντροστεκια της Αθηνας,που σιγουρα θα ειχαμε πολυ περισσοτερους επισκεπτες,αν δεν ερχονταν οι βορειοελλαδιτες wankelades...ROTARY STOCK το ειπαμε και δεν υπαρχει προβλημα να το πουμε και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ WANKEL,αλλα διαφωνω καθετα στο να το μετατρεψουμε σε ATHENS TUNING ΤΑΔΕ)

και ο ΜΗ κερδοσκοπικος χαρακτηρας της εκδηλωσης απο τους διοργανωτες...(στις εποχες που διανυουμε,ειναι προτιμοτερο να τρεξουν οπως και φετος 10-15 ατομα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και με αγαπη στο αντικειμενο και ας βγει φτωχοτερη η πιο λιτη η εκδηλωση, παρα να αναθεσουμε σε οποιονδηποτε ο οποιος πρωτο μελημα θα εχει να βγαλει κερδος....)

Υ.Γ Ρε κουφαλιτσες απο τους 30 που ειχαν δηλωσει και δεν ηρθαν, 3-4 μονο ειχαν ενημερωσει.....
    οποτε την υπογραφη και την......συμμετοχη προσεξτε την επομενη φορα που θα τη βαλετε,γιατι πολυ απλα δεν θα σας λαβουμε υπ'οψιν!!!

giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 02 Μάης 2011, 6:10 pm

εγω θα ηθελα επησης να πω οτι και η αφισα ητανε λιγο ασαφης.δεν μπορουσε να καταλαβει
    ο οποιοσδηποτε τι ακριβως σημαινει (ROTARY STOCK) αν δεν εχει σχεση με κινητηρες WANKEL.
    ισως θα επρεπε να ειναι στην αφισα 2-3 αυτοκινητα για να γινετε ευκολοτερα κατανοητη η αφισα.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 02 Μάης 2011, 6:47 pm

Η πρωτη φορα ειναι και η ποιο δυσκολη.
    Ολοι μας εχουμε μια καλυτερη εικονα για τα επομενα event,και εχουμε αρκετο χρονο μπροστα μας για το επομενο.
    Ολοι μας μπορουμε να βοηθησουμε και ο καθενας με τον τροπο του. okay
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 02 Μάης 2011, 7:35 pm

Να συμπληρώσω σε αυτά που λέει ο Βασίλης και συμφωνώ σε όλα, ότι το ταξίδι είναι και η μισή απόλαυση του event, το rotary κομβόι για 300km είναι το μισό rotary stock και όχι μόνο η μάζωξη...
    ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291

Δημοσίευση  ghatzip Δευ 02 Μάης 2011, 8:45 pm

Σαν απλος συμμετεχων στη ομορφη αυτη γιορτη , δεν βρηκα τιποτα που να με χαλασε.Ειδα μια μεγαλη παρεα να διασκεδαζει ...και ετσι θα ηθελα να μεινει .Οποιος θελει ερχεται οποιος δεν θελει χαλαρωνει σπιτι του. Αυτο που πρεπει πανω απο ολα (κατ'εμε) να διατηρηθει ειναι ο παρειστικος χαρακτηρας της εκδηλωσης.Και του χρονου να ειμαστε καλα να επισκεφθουμε ενα αλλο ομορφο μερος.
    RXTACY901
    RXTACY901

Rotary : RX8 Latest Horsepower : ??9
    Rebuilds : Φτου φτου
    Αριθμός μηνυμάτων : 33
    Ημ/νία εγγραφής : 25/02/2011
    Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση  RXTACY901 Δευ 02 Μάης 2011, 10:25 pm

Μία από τα ίδια το event για πρώτη φορά ήταν υπέροχο και ας ήμασταν 68+_ αυτοκίνητα!

Αν είχα κάτι να πω θα ήταν το κομβόι που δεν υπήρχε καν από Θεσσαλονίκη και ξεκινήσαμε ξεχωριστά ο καθένας. Neutral

Κατά τ'άλλα ήταν υπέροχα ΟΛΑ και από τώρα ξανά είμαι μέσα για το 2ο όποτε κανονιστεί!

Απλά μην δηλώσουμε πάλι συμμετοχή 150 άτομα και πάμε οι 75,ας δείξουμε λίγο υπευθυνότητα σε αυτά τα θέματα.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, ΕΧΑΣΕ !
    geox
    geox

Rotary : οκτω Latest Horsepower : 172 τροχο
    Rebuilds : <<μαμα>>
    Αριθμός μηνυμάτων : 60
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2011
    Τόπος : θεσ/νικη

Δημοσίευση  geox Δευ 02 Μάης 2011, 11:41 pm

Πρωσοπικα πιστευω οτι ολα κυλησαν ομαλα χωρις <<λαθη>>-ισως μια αυτοκινουμενη πομπη μεσα απο τη πολη,πριν την εισοδο μας στο Mall,να εκανε περισσοτερο αισθητη τη παρουσια μας- εκτος απο αυτο:

To_Baftistiri έγραψε:................ Επίσης, δεν πέρασε από το μυαλό μου, ότι θα πρέπει για το φαγητό να κάνουμε παρόμοιο χειρισμό με το ξενοδοχείο. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κλείσει δεδομένων των συμμετοχών αίθουσα 200 ατόμων και να πληρώσουμε οι 60, πιστέψτε με δεν είναι τα 20 ή 5 ή 100 ευρώ παραπάνω το κεφάλι, είναι η εντός ή εκτός εισαγωγικών ανευθυνότητα μερικών από εμάς.................

Παρ'ολο που ημουν στη συγκεντρωση στο ξενοδοχειο το απογεμα του Σαββατου(οπως και στο φαγητο στο 903) δεν γνωριζα οτι ηταν <<υποχρεωτικη>> η παρουσια μας και στο φαγητο στο Ριζοβουνι,εαν το γνωριζα θα δηλωνα εκτος..... No
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Τρι 03 Μάης 2011, 12:58 am

geox έγραψε:Παρ'ολο που ημουν στη συγκεντρωση στο ξενοδοχειο το απογεμα του Σαββατου(οπως και στο φαγητο στο 903) δεν γνωριζα οτι ηταν <<υποχρεωτικη>> η παρουσια μας και στο φαγητο στο Ριζοβουνι,εαν το γνωριζα θα δηλωνα εκτος..... No

Γιώργο, τίποτα δεν ήταν και δεν θα γίνει υποχρεωτικό. Ίσως εμείς οι 5 ή 7 που ασχοληθήκαμε, εκτιμήσαμε λανθασμένα την ιδέα του γεύματος. Δικό μας το λάθος και ίσως να μην το προσέχαμε, αν είχε καλοκαιρία και είχαν έρθει όλα τ' αυτοκίνητα. Και πάλι όμως, όλα καλά πήγαν και κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον οποιοδήποτε.
    geox
    geox

Rotary : οκτω Latest Horsepower : 172 τροχο
    Rebuilds : <<μαμα>>
    Αριθμός μηνυμάτων : 60
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2011
    Τόπος : θεσ/νικη

Δημοσίευση  geox Τρι 03 Μάης 2011, 5:27 am

^Φιλε μου κατανοω απολυτα οτι εσεις οι 5-7 που ασχοληθηκατε με το θεμα δεν εχεται κανενα προβλημα με τον οποιοδηποτε,εκανα quote το ποστ σου διοτι συμφωνω με το περιεχομενο.......η ιδεα του γευματος ηταν σωστη,απλα θα επρεπε να δηλωθει ποιοι θα παρευρισκονται ωστε να γινουν οι απαραιτητες κρατησεις okay
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 03 Μάης 2011, 6:02 am

Θα συμφωνήσω γενικά με τον basilis.

basilis έγραψε:.....εγιναν λαθη,

Μόνο εδώ δεν θα συμφωνήσω και αυτό ως προς την διατύπωση.. παραλήψεις θα το έλεγα.

Κατά την ταπεινή μου άποψη τα stock πρέπει να γίνονται στην κεντρική Ελλάδα για να μοιράζεται η απόσταση θεωρώ ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχουν σημαντικές απώλειες (ή και αποχή) από την εκάστοτε πλευρά που θα βρίσκεται πιο μακριά..
    Θα μπορούσα ΜΟΝΟ να δικαιολογήσω άνιση απόσταση σε περίπτωση που κλείναμε μια πίστα πχ.. για να δούμε λίγο action.. αν και προτιμώ parking.. trackdays γίνονται και μάλιστα μπόλικα..

Προτάσεις..

Θα ήθελα κατ αρχάς το έντυπο υλικό και το πρόγραμμα της εκδήλωσης να είναι πολύ πιο νωρίς έτοιμο..

Να υπάρχουν decks με dj στον χώρο του event να έχουμε λίγο λαλα.. και κανα μικρόφωνο για να έχουμε την κατάλληλη προσοχή από το κοινό..

Λίγο πιο οργανωμένα events..

Και λίγο πιο ενεργή συμμετοχή από τους χορηγούς.. εγώ προσωπικά είδα έναν jdm-r να δίνει ψυχή για το event (έκανε carbon cleaning, συμπισιομετρήσεις, λύσιμο μοτέρ, περίπτερο γραμματείας, κουβάλησε όλο το υλικό...) προς Θεού βέβαια δεν κατηγορώ κανέναν ούτε και απαιτώ κάτι από κανέναν για να μην παρεξηγηθώ...

Στο μέλλον θα θυμηθώ και άλλα..
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Τρι 03 Μάης 2011, 6:07 am

Να πέσουν ιδέες για το μέρος του 2ου, μιας και κανένας δεν φαίνεται θετικός για τα Καμμένα Βούρλα που είπα στο 1ο Post?
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 03 Μάης 2011, 6:29 am

To_Baftistiri έγραψε:Να πέσουν ιδέες για το μέρος του 2ου, μιας και κανένας δεν φαίνεται θετικός για τα Καμμένα Βούρλα που είπα στο 1ο Post?

Βόρεια Ευβοια(Αιδηψός, Ιστιαία), Βόλος, Λάρισσα, Αμφιλοχία, Λευκάδα, Σκύρος, Χίος, Σάμος, Καρπενήσι.....

Σκεφτείτε λίγο τα μέρη πριν απορριφθούν.
    Αν σκέφτεστε και άλλα μέρη, ελεύθερα!
    Οι βόρειοι έχουν και την Εγνατεία Οδό για να κινηθούν....
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Τρι 03 Μάης 2011, 7:02 am

Βολος? Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Hubba_hubba-404 Συζήτηση για το 2ο rotary stock GRE Proud-473

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 2:58 am