Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+35
GTi
Termi
RXTACY901
alexis cosmo
paz
juha kankoulen
johnE30
ΗΛΙΑΣRX8
bigproedros
blueshark
vasiliss23
itsala
dim2max
komninos
endless
gemp100
alex-rx8
iaponas
redneck
drifteRX-7
giorgos 75
dake
vasilis_M
akis-rx8
xristinarx8
neokosmi
IOANNIS
Revolution
georx8
urbanslider
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
virusakos
schumi44
39 απαντήσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

itsala

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 10 Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 49
    Ημ/νία εγγραφής : 01/10/2010

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 10 Empty Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 9:14 am

Χρήστο ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΝΕΙΣ να το κάνω αυτό!!!!
    Είμαι από Καβάλα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ....Όλοι ένα nickname είστε για μένα και κάποιες φάτσες από φωτογραφίες συναντήσεων που πολύ θα ήθελα να είμαι.
    Και δεν το κάνω για να τα ξεχάσετε και να γίνετε κολλητάρια πάλι. Το κάνω για να είναι ΟΛΟΙ σε αυτή τη συνάντηση!!!
    Μπορεί και να είναι ρομαντικός, τι να κάνω tongue tongue
    Αλλά αν είναι να βγουν λάθος συμπεράσματα για το ποιον μου σταματάω εδώ cheers cheers cheers
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 9:15 am

itsala έγραψε:
    Mavros Piravlos έγραψε:Σε ποιόν άλλο έγινε πρόταση για να γίνει και εκεί?

τα είπατε, γουστάρατε ιδέα και το αρχίσατε...

http://www.rx8club.gr
    http://www.rx8antiforum.gr
    http://www.rotaryheaven.net
    http://www.rx7.gr
    http://www.mazdaspeedclub.gr

κάποιοι ήταν στην αρχική ιδέα, κάποιοι ενημερώθηκαν ΧΩΡΙΣ όμως περιορισμούς!

Θες να μου πεις πως δεν το ηξεραν να σας ενημερωσουν???
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 9:20 am

Mavros Piravlos έγραψε:Η λίστα που βάζεις δεν είναι προσκλητήριο, είναι αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόταση που διαδόθηκε απο όλα τα μέλη. Όταν γινόταν αυτό, στο forum είχαν κλείσει μάτια και αυτιά και μόνο όταν οι συμμετοχές έφτασαν τις 60 άρχισαν να αντιδρούν σε κάτι που εύχονταν να αποτύχει, αυτό κατάλαβα.

Να το ξαναπώ
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 9:20 am

Mavros Piravlos έγραψε:Η λίστα που βάζεις δεν είναι προσκλητήριο, είναι αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόταση που διαδόθηκε απο όλα τα μέλη. Όταν γινόταν αυτό, στο forum είχαν κλείσει μάτια και αυτιά και μόνο όταν οι συμμετοχές έφτασαν τις 60 άρχισαν να αντιδρούν σε κάτι που εύχονταν να αποτύχει, αυτό κατάλαβα.

Ρε πύραυλε αυτό από το club τι σημαίνει?

gemp100 έγραψε:Τα αλλα 3 club με τα οποια τρεχουμε το event ειναι:
    www.rx8antiforum.gr
    www.rotaryheaven.net
    www.rx7.gr
    www.rx8club.gr
    Εχει ανοιχτει και σελιδα στο FB θα παρακαλεσω οσοι εχουν λογαριασμο να γινουν μελοι και να προσκαλεσουν οσπιο πολλα ατομα μπορουν.
    Ας Ξεκινησουμε λοιπον να ποσταρουμε συμετοχες ωστε να ειμαστε οσο το δυνατον πιο κοντα στις προβλεψεις μας και στα κανονισματα μας.
    1.gemp100
    2.cosmar
    3.ΗΛΙΑΣRX8
    4.ksofras
    5.neokosmi
    6.georx8
    7.
    8.
    9.
    10.

Εγώ σαν Γιάννης, ΟΤΙ να είχε γίνει με το forum, θα τους ενημέρωνα με ποστ (όπως έγινε ΣΕ ΟΛΑ τα άλλα fora) χωρίς όρους και χαζά και θα έδειχνα και την ανωτερότητά μου και το ενδιαφέρον για τα άλλα μέλη....Αλλά όπως είπα μπορεί να είμαι ρομαντικός
    cheers cheers cheers
    dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Δημοσίευση  dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 9:21 am

itsala έγραψε:αλλά εμείς που είμαστε από μακρυά και δεν ανήκουμε σε καμία παρέα στην καθημερινότητα πρέπει να κρατάμε ουδέτερη στάση!!
    Ε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο!!!

Όταν λες ουδέτερη στάση τι ακριβώς εννοείς??

Ουδέτερος είναι εκείνος που βλέπει το άδικο και δεν το καταδικάζει???? ή μήπως εκείνος που δεν μιλάει υπό τον φόβο του μπαν?????

Για πες μου λοιπόν itsala όλα όσα συμβαίνουν στο pilotoforum απο το καλοκαίρι δεν σου φαίνονται κάπως περίεργα?????
    Δεν έχεις δει ποτέ απο τότε τίποτα αδικίες να συμβαίνουν σε βάρος καταξιωμένων μελών για εντελώς αναίτιους και ανύπαρκτους λόγους???
    Για ποιο λόγο λοιπόν δεν είπες την ουδέτερη κατα τα άλλα άποψη σου????

Μας λες να έρθουμε στη θέση σου... εμείς έχουμε το παρεάκι μας σε αντίθεση με εσένα μαθαίνουμε περισσότερα που γίνονται κάτω απο το τραπέζι κλπ κλπ... συμφωνώ σε αυτό δεν έχω αντίρρηση...

Εσύ αλήθεια έχεις προσπαθήσει να έρθεις στη θέση την δική μας????

Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου..... συμμετείχα σε αυτό το καρναβάλι απο τότε που ξεκίνησε, από τότε που άρχισα να βελτιώνω το αμάξι μου πάντοτε μοιραζόμουν οτιδήποτε έκανα με όλους, πάντοτε έδινα τα κλειδιά μου σε άσχετους να κάνουν βόλτα το αμάξι μου μόνο και μόνο γιατί ήθελα να βοηθήσω.... να βοηθήσω όπως βοήθησαν και εμένα χρήστες σαν τον diamond τον topaz κπλ κλπ.

Φαίνεται πως υπήρχε ανταπόκριση στην προσπάθεια μου και αρκετοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν αυτό που έκανα ανάμεσα σε αυτούς και οι δύο admin..... μέχρι που μια μέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...... ο χοντρός άρχισε να προσπαθεί να με βάλει αρχικά να τσακωθώ με κάποια παιδιά στο φόρουμ... ενώ στην συνέχεια αλλοιώνοντας τα ποστ μου βάζοντας κόκκινα αστεράκια υπονοώντας ότι βρίζω με έκανε μπαν αφαιρώντας μου το δικαίωμα να υπερασπίσω τον εαυτό μου..... και σαν να μην εφτανε αυτό συνέχιζε να με βρίζει μέσα απο το φόρουμ ανοίγοντας μέχρι και θρεντ με θέμα ....... τα προσωπικά μου στοιχεία.....

Εσύ λοιπόν itsala τι θα έκανες στην θέση μου????? προσπάθησες άραγε ποτέ να έρθεις σε αυτή?????

Ξέρω τώρα μου πεις πως ο καθένας τα λέει όπως θέλει...... πάλι θα συμφωνήσω και με αυτό.... μπορεί εγώ να είμαι μαλάκ@ς και να λέω ψέματα.....

Έχεις ποτέ αλήθεια αναρωτηθεί για ποιο λόγο το σύνολο των ιδρυτικών μελών, οι άνθρωποι που έδωσαν υπόσταση σε αυτή την ιδέα... είτε το εγκατέλειψαν σταματώντας να γράφουν τελείως, είτε έφυγαν κακίν κακός και ήρθαν απο εδώ??????
    Δεν σου κινεί την απορία -υποψία- αυτή η μαζική φυγή????

Αν λοιπόν θέλεις να κρίνεις τον παιδότοπο μας και όλους όσους γράφουν σε αυτόν καλό θα ήταν να γνωρίζεις και 5 βασικά πράγματα για τους λόγους που μας οδήγησαν να έχουμε αυτή την συμπεριφορά..... αν δεν σε ενδιαφέρει να τους μάθεις καλό είναι να μην κρίνεις ....γιατί διαφορετικά κρίνεις με τρόπο μη αντικειμενικό.
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 9:23 am

Mavros Piravlos έγραψε:

Να το ξαναπώ

Οι ειρωνείες δεν βοηθάνε Wink δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι, καταλαβαίνω.
    Και δεν νομίζω να είναι τόσο μικρόψυχοι ώστε να εύχονται να αποτύχει κάτι τέτοιο!!!!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 9:26 am

itsala έγραψε:

www.rx8antiforum.gr
    www.rotaryheaven.net
    www.rx7.gr
    www.rx8club.gr
    Εχει ανοιχτει και σελιδα στο FB θα παρακαλεσω οσοι εχουν λογαριασμο να γινουν μελοι και να προσκαλεσουν οσπιο πολλα ατομα μπορουν.
    Ας Ξεκινησουμε λοιπον να ποσταρουμε συμετοχες ωστε να ειμαστε οσο το δυνατον πιο κοντα στις προβλεψεις μας και στα κανονισματα μας.
    1.gemp100
    2.cosmar
    3.ΗΛΙΑΣRX8
    4.ksofras
    5.neokosmi
    6.georx8
    7.
    8.
    9.
    10.

Εγώ σαν Γιάννης, ΟΤΙ να είχε γίνει με το forum, θα τους ενημέρωνα με ποστ (όπως έγινε ΣΕ ΟΛΑ τα άλλα fora) χωρίς όρους και χαζά και θα έδειχνα και την ανωτερότητά μου και το ενδιαφέρον για τα άλλα μέλη....Αλλά όπως είπα μπορεί να είμαι ρομαντικός
    cheers cheers cheers
    Αυτό σημαίνει ότι έλπιζαν να αποτύχει αυτή η προσπάθεια για να βγούν μετά να καυχηθούν για την ανωτερότητά τους.

Εγώ σαν Κώστας, Ξέρω ότι ο Admin του forum περνά εδω μέσα περισσότερες ώρες απο εμένα, άρα είναι ενήμερος απο το πρώτο πόστ.
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 9:32 am

dim2max έγραψε:
    itsala έγραψε:αλλά εμείς που είμαστε από μακρυά και δεν ανήκουμε σε καμία παρέα στην καθημερινότητα πρέπει να κρατάμε ουδέτερη στάση!!
    Ε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο!!!

Όταν λες ουδέτερη στάση τι ακριβώς εννοείς??

Ουδέτερος είναι εκείνος που βλέπει το άδικο και δεν το καταδικάζει???? ή μήπως εκείνος που δεν μιλάει υπό τον φόβο του μπαν?????

Για πες μου λοιπόν itsala όλα όσα συμβαίνουν στο pilotoforum απο το καλοκαίρι δεν σου φαίνονται κάπως περίεργα?????
    Δεν έχεις δει ποτέ απο τότε τίποτα αδικίες να συμβαίνουν σε βάρος καταξιωμένων μελών για εντελώς αναίτιους και ανύπαρκτους λόγους???
    Για ποιο λόγο λοιπόν δεν είπες την ουδέτερη κατα τα άλλα άποψη σου????

Μας λες να έρθουμε στη θέση σου... εμείς έχουμε το παρεάκι μας σε αντίθεση με εσένα μαθαίνουμε περισσότερα που γίνονται κάτω απο το τραπέζι κλπ κλπ... συμφωνώ σε αυτό δεν έχω αντίρρηση...

Εσύ αλήθεια έχεις προσπαθήσει να έρθεις στη θέση την δική μας????

Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου..... συμμετείχα σε αυτό το καρναβάλι απο τότε που ξεκίνησε, από τότε που άρχισα να βελτιώνω το αμάξι μου πάντοτε μοιραζόμουν οτιδήποτε έκανα με όλους, πάντοτε έδινα τα κλειδιά μου σε άσχετους να κάνουν βόλτα το αμάξι μου μόνο και μόνο γιατί ήθελα να βοηθήσω.... να βοηθήσω όπως βοήθησαν και εμένα χρήστες σαν τον diamond τον topaz κπλ κλπ.

Φαίνεται πως υπήρχε ανταπόκριση στην προσπάθεια μου και αρκετοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν αυτό που έκανα ανάμεσα σε αυτούς και οι δύο admin..... μέχρι που μια μέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...... ο χοντρός άρχισε να προσπαθεί να με βάλει αρχικά να τσακωθώ με κάποια παιδιά στο φόρουμ... ενώ στην συνέχεια αλλοιώνοντας τα ποστ μου βάζοντας κόκκινα αστεράκια υπονοώντας ότι βρίζω με έκανε μπαν αφαιρώντας μου το δικαίωμα να υπερασπίσω τον εαυτό μου..... και σαν να μην εφτανε αυτό συνέχιζε να με βρίζει μέσα απο το φόρουμ ανοίγοντας μέχρι και θρεντ με θέμα ....... τα προσωπικά μου στοιχεία.....

Εσύ λοιπόν itsala τι θα έκανες στην θέση μου????? προσπάθησες άραγε ποτέ να έρθεις σε αυτή?????

Ξέρω τώρα μου πεις πως ο καθένας τα λέει όπως θέλει...... πάλι θα συμφωνήσω και με αυτό.... μπορεί εγώ να είμαι μαλάκ@ς και να λέω ψέματα.....

Έχεις ποτέ αλήθεια αναρωτηθεί για ποιο λόγο το σύνολο των ιδρυτικών μελών, οι άνθρωποι που έδωσαν υπόσταση σε αυτή την ιδέα... είτε το εγκατέλειψαν σταματώντας να γράφουν τελείως, είτε έφυγαν κακίν κακός και ήρθαν απο εδώ??????
    Δεν σου κινεί την απορία -υποψία- αυτή η μαζική φυγή????

Αν λοιπόν θέλεις να κρίνεις τον παιδότοπο μας και όλους όσους γράφουν σε αυτόν καλό θα ήταν να γνωρίζεις και 5 βασικά πράγματα για τους λόγους που μας οδήγησαν να έχουμε αυτή την συμπεριφορά..... αν δεν σε ενδιαφέρει να τους μάθεις καλό είναι να μην κρίνεις ....γιατί διαφορετικά κρίνεις με τρόπο μη αντικειμενικό.

Ρε dim εσείς είχατε κινητά, ανταλλάσσατε sms, είσασταν μια παρέα και θες εγώ να πάρω θέση και να σας τα λύσω??????

Εγώ κάθομαι στον pc μου ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά σας και διαβάζω να περνάει η ώρα μου και να ενημερώνομαι όσο μπορώ για την γριά μου. ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να ξέρω τι κάνετε εσείς εκεί κάτω!!!
    Μπορεί να βριζόσαστε, να προσβάλετε ο ένας τον άλλο με παιδιαρίστικες ενέργειες, να βγάζετε τα μάτια σας και πάλι εγώ από δω ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ την αλήθεια!
    Γιατί λοιπόν να ασχοληθώ μαζί σας? Γιατί να μιλήσω? Γιατί να πάρω μέρος στα χαζά σας? Ξέρω καμία αλήθεια?

Τέλος ΔΕΝ έκρινα τίποτα για τον παιδότοπό σας, γι' αυτό και άλλωστε γράφτηκα, δεν φοράω παρωπίδες και ούτε θα πάρω ποτέ μέρος dim cheers
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 9:33 am

Mavros Piravlos έγραψε:
    itsala έγραψε:

www.rx8antiforum.gr
    www.rotaryheaven.net
    www.rx7.gr
    www.rx8club.gr
    1.gemp100
    2.cosmar
    3.ΗΛΙΑΣRX8
    4.ksofras
    5.neokosmi
    6.georx8
    7.
    8.
    9.
    10.

cheers cheers cheers
    Αυτό σημαίνει ότι έλπιζαν να αποτύχει αυτή η προσπάθεια για να βγούν μετά να καυχηθούν για την ανωτερότητά τους.

Εγώ σαν Κώστας, Ξέρω ότι ο Admin του forum περνά εδω μέσα περισσότερες ώρες απο εμένα, άρα είναι ενήμερος απο το πρώτο πόστ.

Εννοείται ρε Κώστα το ξέρει, όπως και όλοι μας!!! Τέσπα τζάμπα το κουράζουμε και πείνασα κιόλας Laughing Laughing
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 9:34 am

itsala έγραψε:
    Mavros Piravlos έγραψε:

Να το ξαναπώ

Οι ειρωνείες δεν βοηθάνε Wink δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι, καταλαβαίνω.
    Και δεν νομίζω να είναι τόσο μικρόψυχοι ώστε να εύχονται να αποτύχει κάτι τέτοιο!!!!
    Τώρα το είδα, διάβαζα το σεντόνι του Dim,δεν ειρωνεύτηκα, απλός πιστεύω ακράδαντα ότι είναι μικρόψυχοι.
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 9:38 am

Mavros Piravlos έγραψε:Τώρα το είδα, διάβαζα το σεντόνι του Dim,δεν ειρωνεύτηκα, απλός πιστεύω ακράδαντα ότι είναι μικρόψυχοι.

Κλασικό dimοσέντονο Razz Razz Razz
    Τέσπα, το αφήνουμε για σήμερα! Dinner's ready happy happy
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 9:43 am

Καλή σου όρεξη, όσο για τα dimoσεντονα, πάντα αξίζουν προσοχής!
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Παρ 04 Μαρ 2011, 9:44 am

Itsala Θα συμφωνησω οτι το κουραζουμε τσαμπα!

Αρκετοι δεν τον θελουμε!

Εσυ θα ηθελες καποιον που δεν θελεις να βλεπεις να ερθει στη γιορτη σου?
    !
    Μπες λιγο στη θεση μας οπως λεει κ ο Dim
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Παρ 04 Μαρ 2011, 9:55 am

Τωρα εχω αδικο? scratch
    endless έγραψε:Εσυ θα ηθελες καποιον που δεν θελεις να βλεπεις να ερθει στη γιορτη σου?
    itsala έγραψε:Άρα εσείς μόνοι το κανονίζετε???
    dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Δημοσίευση  dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 9:56 am

itsala έγραψε:Ρε dim εσείς είχατε κινητά, ανταλλάσσατε sms, είσασταν μια παρέα και θες εγώ να πάρω θέση και να σας τα λύσω??????

Εγώ κάθομαι στον pc μου ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά σας και διαβάζω να περνάει η ώρα μου και να ενημερώνομαι όσο μπορώ για την γριά μου. ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να ξέρω τι κάνετε εσείς εκεί κάτω!!!
    Μπορεί να βριζόσαστε, να προσβάλετε ο ένας τον άλλο με παιδιαρίστικες ενέργειες, να βγάζετε τα μάτια σας και πάλι εγώ από δω ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ την αλήθεια!
    Γιατί λοιπόν να ασχοληθώ μαζί σας? Γιατί να μιλήσω? Γιατί να πάρω μέρος στα χαζά σας? Ξέρω καμία αλήθεια?

Τέλος ΔΕΝ έκρινα τίποτα για τον παιδότοπό σας, γι' αυτό και άλλωστε γράφτηκα, δεν φοράω παρωπίδες και ούτε θα πάρω ποτέ μέρος dim cheers

Ρε itsala δεν σε έχω κόψει να είσαι χαζό άτομο..... αν ήσουν χαζός θα έμπαινες με ψέυτικο νικ για να γράφεις π@π@ριες όπως κάνουν άλλοι, μπήκες με το κανονικό σου username και μπράβο σου...... γιατί όμως προσπαθείς να το παίξεις κουτός???? γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις????
    Δεν σου ζήτησα ούτε το μέρος μου να πάρεις ούτε να με πιστέψεις ότι μόνο εγώ λέω την αλήθεια.....

Να σου το πω λίγο διαφορετικά..... αν εγώ ήμουν στην θέση σου χιλιόμετρα μακρυά κλπ όπως πολύ σωστά είπες.... δεν θα πίστευα τον Γιώργο τον Γιαννη τον Ηλία κλπ ....άτομα που δεν γνωρίζω.... θα έβλεπα όμως ΣΥΝΟΛΙΚΑ τι γίνεται....

Δεν γίνεται ρε φίλε να αδειάζει απο την μια μέρα στην άλλη ένα ολόκληρο φόρουμ..... έτσι ξαφνικά.....

Θα έλεγα λοιπόν εγώ...... όπα......εδώ κάτι βρωμάει...... και σίγουρα δεν είναι το αποσμητικό μου..... lol! lol! lol! lol! lol!

Εξάλλου δεν χρειάζεται να ξέρεις απαραίτητα το παρασκήνιο για να βγάλεις συμπέρασμα για το ποιος έχει δίκιο... μπορούσες να το δεις και μόνος σου, αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτού του θεάτρου παίχτηκε μπροστά στα μάτια σου....... στην οθόνη του υπολογιστή σου.... μπορούσες απλά να το μυριστείς αφού η μπόχα απο τη σαπίλα ανέβλυζε για μήνες.......

Τι να πω... αν δεν θέλεις να δεις κάτι σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να το δεις ακόμα και αν βρίσκεται δίπλα στη μύτη σου.....

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 9:58 am

schumi44 έγραψε:Τωρα εχω αδικο? scratch
    endless έγραψε:Εσυ θα ηθελες καποιον που δεν θελεις να βλεπεις να ερθει στη γιορτη σου?
    Σου ειπε κανενας να μην ερθεις?
    Η ερχεσε μονο με τον χοντρο μαζι σου?
    Ρε σουμι κανε μας τη χαρη.
    Εσυ γιατι δεν το ποσταρες που το ηξερες????????????????????????????????????????????????????????????
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Παρ 04 Μαρ 2011, 10:07 am

jdm-r έγραψε:
    Εσυ γιατι δεν το ποσταρες που το ηξερες????????????????????????????????????????????????????????????
    Ολα αυτα κολλανε πουθενα?
    Τοσην ωρα με τον itsala μαλλον κουραστικες-τσαντιστηκες...ειναι και περασμενη η ωρα και τωρα εγω θα τα ακουσω ως συνηθως...αλλα δεν θα ''παιξω'' σημερα.
    Την γνωμη μου και την ιδια προσπαθεια με τον itsala την εκανα και γω στο παρελθον,αλλα δεν καταφερα τιποτα...η ελπιδα βεβαια πεθαινει τελευταια λενε και εχουμε ακομα 2 μηνες να ελπιζουμε εμεις οι ρομαντικοι.Μπραβο ρε itsala με τα ποστ που εκανες και δω και διπλα ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 10 Thumbsup
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 10:08 am

schumi44 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:
    Ολα αυτα κολλανε πουθενα?
    Τοσην ωρα με τον itsala μαλλον κουραστικες-τσαντιστηκες...ειναι και περασμενη η ωρα και τωρα εγω θα τα ακουσω ως συνηθως...αλλα δεν θα ''παιξω'' σημερα.
    Την γνωμη μου και την ιδια προσπαθεια με τον itsala την εκανα και γω στο παρελθον,αλλα δεν καταφερα τιποτα...η ελπιδα βεβαια πεθαινει τελευταια λενε και εχουμε ακομα 2 μηνες να ελπιζουμε εμεις οι ρομαντικοι.Μπραβο ρε itsala με τα ποστ που εκανες και δω και διπλα ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 10 Thumbsup

Αν θες λοιπον δηλωνεις,αν οχι δικο σου προβλημα.
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 10:16 am

Μπάμπη, βοήθησέμε γιατί μου φαίνεται παραγέρασα, έκανες τις παραπάνω παραθέσεις χωρίς να γράψεις ούτε ένα σχόλιο, τί θα έπρεπε να καταλάβουμε?
    ότι συμφωνείς? ότι διαφωνείς? Τι στο διάολο, ηλίθιος είμαι και δεν σε πιάνω?
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 10:22 am

Και κάτι άλλο, Μπάμπη, θές εσύ να έρθεις στο rotary stock ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 10:26 am

Μπάμπη περιμένω απάντηση
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 10:39 am

Οκ

Σήμερα θα αναρτήσω πρόσκληση στο portal ειδικά για τα μέλη του forum
    Θα ανοίξω και thread ειδικά για αυτούς για να μπορέσουν τα παιδιά να δηλώσουν συμμετοχή κάπου, αφού έχουν μείνει ξεκρέμαστοι.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι το κάνω μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να το ανοίξω στο www.rx8forum.gr

schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Παρ 04 Μαρ 2011, 10:54 am

Mavros Piravlos έγραψε:Μπάμπη περιμένω απάντηση
    Μιλαγα στο τηλ. μην κανεις ετσι Razz
    Ειχα πει σε ενα παλιοτερο ποστ οτι πρεπει να δω το τριμηνιαιο διαγραμμα της δουλεια μου που βγαινει 1 Απριλιου Wink Παρολ'αυτα το ψιλουπολογισα σημερα και δουλευω απο 28/4 - 2/5,οποτε θα κανω τα παντα για αδεια 1-2/5 Wink
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 10:58 am

Φαντάζομαι με τον πιλότο μίλαγες γιατί μαζί μπήκατε τώρα εδώ, γεια σου πιλότε!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 10:59 am

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 10 80661754

Τα σχολια δικα σας.ουστττ κοπροσκυλο..

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 2:48 am