itsala έγραψε:αλλά εμείς που είμαστε από μακρυά και δεν ανήκουμε σε καμία παρέα στην καθημερινότητα πρέπει να κρατάμε ουδέτερη στάση!!
Ε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο!!!
Όταν λες ουδέτερη στάση τι ακριβώς εννοείς??
Ουδέτερος είναι εκείνος που βλέπει το άδικο και δεν το καταδικάζει???? ή μήπως εκείνος που δεν μιλάει υπό τον φόβο του μπαν?????
Για πες μου λοιπόν itsala όλα όσα συμβαίνουν στο
απο το καλοκαίρι δεν σου φαίνονται κάπως περίεργα?????
Δεν έχεις δει ποτέ απο τότε τίποτα αδικίες να συμβαίνουν σε βάρος καταξιωμένων μελών για εντελώς αναίτιους και ανύπαρκτους λόγους???
Για ποιο λόγο λοιπόν δεν είπες την ουδέτερη κατα τα άλλα άποψη σου????
Μας λες να έρθουμε στη θέση σου... εμείς έχουμε το παρεάκι μας σε αντίθεση με εσένα μαθαίνουμε περισσότερα που γίνονται κάτω απο το τραπέζι κλπ κλπ... συμφωνώ σε αυτό δεν έχω αντίρρηση...
Εσύ αλήθεια έχεις προσπαθήσει να έρθεις στη θέση την δική μας????
Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου..... συμμετείχα σε αυτό το καρναβάλι απο τότε που ξεκίνησε, από τότε που άρχισα να βελτιώνω το αμάξι μου πάντοτε μοιραζόμουν οτιδήποτε έκανα με όλους, πάντοτε έδινα τα κλειδιά μου σε άσχετους να κάνουν βόλτα το αμάξι μου μόνο και μόνο γιατί ήθελα να βοηθήσω.... να βοηθήσω όπως βοήθησαν και εμένα χρήστες σαν τον diamond τον topaz κπλ κλπ.
Φαίνεται πως υπήρχε ανταπόκριση στην προσπάθεια μου και αρκετοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν αυτό που έκανα ανάμεσα σε αυτούς και οι δύο admin..... μέχρι που μια μέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...... ο χοντρός άρχισε να προσπαθεί να με βάλει αρχικά να τσακωθώ με κάποια παιδιά στο φόρουμ... ενώ στην συνέχεια αλλοιώνοντας τα ποστ μου βάζοντας κόκκινα αστεράκια υπονοώντας ότι βρίζω με έκανε μπαν αφαιρώντας μου το δικαίωμα να υπερασπίσω τον εαυτό μου..... και σαν να μην εφτανε αυτό συνέχιζε να με βρίζει μέσα απο το φόρουμ ανοίγοντας μέχρι και θρεντ με θέμα ....... τα προσωπικά μου στοιχεία.....
Εσύ λοιπόν itsala τι θα έκανες στην θέση μου????? προσπάθησες άραγε ποτέ να έρθεις σε αυτή?????
Ξέρω τώρα μου πεις πως ο καθένας τα λέει όπως θέλει...... πάλι θα συμφωνήσω και με αυτό.... μπορεί εγώ να είμαι μαλάκ@ς και να λέω ψέματα.....
Έχεις ποτέ αλήθεια αναρωτηθεί για ποιο λόγο το σύνολο των ιδρυτικών μελών, οι άνθρωποι που έδωσαν υπόσταση σε αυτή την ιδέα... είτε το εγκατέλειψαν σταματώντας να γράφουν τελείως, είτε έφυγαν κακίν κακός και ήρθαν απο εδώ??????
Δεν σου κινεί την απορία -υποψία- αυτή η μαζική φυγή????
Αν λοιπόν θέλεις να κρίνεις τον παιδότοπο μας και όλους όσους γράφουν σε αυτόν καλό θα ήταν να γνωρίζεις και 5 βασικά πράγματα για τους λόγους που μας οδήγησαν να έχουμε αυτή την συμπεριφορά..... αν δεν σε ενδιαφέρει να τους μάθεις καλό είναι να μην κρίνεις ....γιατί διαφορετικά κρίνεις με τρόπο μη αντικειμενικό.