Απολογισμος......???
Κουραστηκαμε λιγακι,τρεξαμε λιγο παραπανω,πληρωσαμε καποιες βενζινες και διοδια επιπλεον,αγχωθηκαμε για την επιτυχια της εκδηλωσης....
......αλλα......
κονβο'ι' που θυμιζε need for speed--fast and furious....χωρις μ@κακιες ομως στο δρομο
γνωρισαμε απο κοντα ανθρωπους που εχουμε καθημερινη επαφη απο τον υπολογιστη...ανθρωπους που εχουν την ιδια κ@υλα με εμας....
αποκτησαμε καποια επιπλεον εμπειρια σε διοργανωση τετοιων η παρομοιων εκδηλωσεων...ετσι ωστε να βελτιωνομαστε με τον καιρο....
πηραμε κανα δυο κιλα απο τα κοψιδια και τα ξυδια...αλλα η κατασταση και η ψυχολογια,ειδικα στα ξενοδοχεια,θυμιζε σχολικη πενταημερη....
περασαμε τεσσερις ωρες αναμεσα σε ροτορια,χαζευοντας και ανταλλασοντας γνωμες και αποψεις....
σωματεια,blogs,subforums,παρεες εγιναν ενα.... χωρις κομπλεξ,χωρις διαχωρισμους,χωρις συμφεροντα και προσωπικες διαμαχες...
αποδειχτηκε περιτρανα πως δεν χρειαζεται ενας και μοναδικος-ενιαιος-επισημος φορεας που προσφερει το ονομα και την εμπειρια του ΜΟΝΟ με οικονομικα ανταλλαγματα,
αφου οταν υπαρχει συννενοηση και κοινος σκοπος ολα γινονται...
Επειδη δεν εχω εικονα για την επιστροφη ολων,ευχομαι να γυρισαν ολοι ασφαλης,χωρις το παραμικρο προβλημα.....
Μια απο τις προτασεις μου για του χρονου,να ειναι διημερο για να το ευχαριστηθουμε περισσοτερο(να 'μαστε καλα μεχρι τοτε)
Υ.Γ Εντελως πληροφοριακα για τους μπανιστηρτζηδες:
Ουτε ατμοσφαιρικο,ουτε τουρμπατο στο 1bar εσπασε,ουτε νταλικα ηρθε να μας παρει....οποτε σας πεταω εγω το γαντι τωρα και σας προκαλω να πατε καμια βολτα,εσεις,πανω απο τα 200χμ !!!
μα καλα,δεν εχετε βερεθει να πατε μεχρι τον ισθμο και να ξαναγυριζετε????