Το παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι και από άλλα club.
Όσοι πιστοί προσέλθετε !
http://www.estiatoria.gr/estiatorio/972/pisina_μαρινα_ζεας
dimos47ki7 έγραψε:τα καλυτερα διαλεγετε παντως...πισινα Ζεας...χλιδες rooftop και θεα...
δεν χανονται αυτα
cos mar έγραψε:dimos47ki7 έγραψε:τα καλυτερα διαλεγετε παντως...πισινα Ζεας...χλιδες rooftop και θεα...
δεν χανονται αυτα
μερικοι δεν ξερουν που πεφτει η Μαρινα Ζεας
cos mar έγραψε:ΥΓ ρε βασιλη πανω ή κατω ειναι
appellator έγραψε:Καλημερεντα,μπηκα σημερα στο rotarystock.gr και ειδα οτι απο φωτο ειναι ενημερωμενο πληρως,συγχαρητηρια στους εθελοντες για το μερακι τους.
Mike 192T έγραψε:appellator έγραψε:Καλημερεντα,μπηκα σημερα στο rotarystock.gr και ειδα οτι απο φωτο ειναι ενημερωμενο πληρως,συγχαρητηρια στους εθελοντες για το μερακι τους.
Εσυ εκλεψες το φορτηγο με τις Nutella????
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:που το ειδες κωστα;
μονο απο το 1ο stock εχει φωτο η σελιδα!
appellator έγραψε:ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:που το ειδες κωστα;
Το ξέρω φίλε,εξου κ τα συγχαρητήρια στους εθελοντές.
urbanslider έγραψε:appellator έγραψε:ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:που το ειδες κωστα;
Το ξέρω φίλε,εξου κ τα συγχαρητήρια στους εθελοντές.
Τα παιδιά που έχουν αναλάβει το site μπορεί να μην διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο για την συντήρηση του.
urbanslider έγραψε:Εγώ θα ενημερώσω το rotaryheaven !
urbanslider έγραψε:Χάρη εγώ λέγοντας "τα παιδιά που έχουν αναλάβει το site" εννοώ αυτούς που το έφτιαξαν, αυτό έχω στο μυαλό μου και δεν γνωρίζω κιόλας κάτι άλλο.
Στον apellator απάντησα (κακώς όπως φαίνεται μιας και δεν με αφορούσε) γιατί έχει τύχει να αναλάβω κάποιες δουλειές που με ήθελαν όλη μέρα στον υπολογιστή και ξέρω πως είναι να μην μπορείς στον όποιο ελεύθερο χρόνο σου να αντικρίσεις οθόνη υπολογιστή... Γι αυτό και γι αυτό μόνο !!
Με το site δεν έχω ανακατευτεί, και δεν έχω ενοχλήσει κάποιον να το κάνει, κακώς απάντησα στο συγκεκριμένο θέμα...
virusakos έγραψε:
Μην αγχώνεσαι
urbanslider έγραψε:virusakos έγραψε:
Μην αγχώνεσαι
Μα δεν αγχώθηκα...
basilis έγραψε:urbanslider έγραψε:Εγώ θα ενημερώσω το rotaryheaven !
που το θυμηθηκες αυτο ρε ?????