endless έγραψε:Μιας κ ημουν κ εγω μπροστα θυμαμαι οτι ειπε πως ειναι στην Αναβυσσο στο σπιτι του μαζι με τα περιοδικα!
Σε χωμετερη μενει?
Οχι σε υπονομο?
Ααααααα,να γιατι λενε οτι η Αναβυσσος ειναι λιγο λιπαρη.
endless έγραψε:Μιας κ ημουν κ εγω μπροστα θυμαμαι οτι ειπε πως ειναι στην Αναβυσσο στο σπιτι του μαζι με τα περιοδικα!
Σε χωμετερη μενει?
Οχι σε υπονομο?
Σε χωμετερη μενει?
Οχι σε υπονομο?
rxmaniac έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσόρισμα....
Χρήστο σου εχω στείλει ενα Π.Μ...
Να πω και εγω δυο λογάκια.
Αν θυμάμαι καλά το 2007 ήταν η πρώτη μου επαφή με internet RX8παρέα με τα παιδιά απο το club.Εκεί συνάντησα παιδιά που είχαν φτιάξει ενα ερκατά καλό παρεάκι.Ξαφνικά βρέθηκε μια ομάδα ατόμων που ζητούσε δωρεάν ενημέρωση κτλ και άρχισε πόλεμο με ιδρυτικά μέλη του club.Αυτή η ομάδα αργότερα έφτιαξε το forum ξεκίνησε πόλεμο με το club.Έγιναν αρκετές κινήσεις να σταματήσει αυτη η κόντρα και να κάνει ο καθένας τη δουλεία του..Με τη σειρά μου και εγω έφτιαξα ενα λογαριασμό στο forum και άρχισα να διαβάζω.Η αλήθεια είναι οτι δε συμμετείχα ενεργά σε εκδηλώσεις του forum μιας και μου άρεσε και με γέμιζε περισσότερο η παρέα του club,απλά διάβαζα και τα δυο για να έχω και μια δεύτερη γνώμη.Απο αυτά που εχω διαβάσει στο forum χοντρικά θυμάμαι τα παρακάτω....
(Να το πω και πάλι οτι αυτά που θα γράψω είναι συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας άρθρα στο forum και οχι η δικιά μου γνώμη)
Αρχικα έχουμε....
JDM-R = θεός
JDM-R vs GVANG = σημειώσατε 1
GVANG = άσχετος,άπειρος κλπ κλπ
JDM-R = θεός
JDM-R vs HTTS = σημειώσατε 1
HTTS = άσχετος, απατεώνας κλπ κλπ
σταματάω να διαβάζω για ενα διάστημα λόγω ενος προβλήματος και μετα απο λίγο ξαναμπαίνω να διαβάσω και βλέπω...
ενα τρελό πόλεμο JDM-R vs forum
ο JDM-R πλέον δεν είναι θεός αλλα απατεώνας
ολα τα αμάξια που έφτιαξε ο JDM-R διγράφηκαν - έσπασαν και πωλούνται κοψωχρονιά στο Car.gr
οι ιδιωκτήτες τους και αρκετοί άλλοι έκαναν BANακι
o GVANG = θεός που το αποδεικνύουν και οι κόντρες
Βέβαια στις προηγούμενες διαμάχες υπήρχε και αντίλογος,τωρα στη διαμάχη JDM-R vs forum όποιος έγραφε υπερ του JDM-R ετρωγε ενα ban και έξω απο εδω.Μιας και μου φάνηκε περίεργη η ολη φάση άρχισα να ψάχνω για να διαβάσω και την άποψη της JDM-R μεριάς (η οποία δεν υπάρχει πουθενά στο forum).
Τελικά βρίσκω το antiforum διαβάζω και...
και τωρα απορώ εγω????
αυτη είναι η δωρεάν και σωστή ενημέρωση που διαφημίζουν?????χα χα χα πλάκα έχουν....
θυμάμαι το πατέρα να μου λέει απο μικρός...
ενα νόμισμα έχει δυο όψεις, για να καταλάβεις τι νόμισμα είναι πρέπει να δεις και τις 2 όψεις
αυτός που θα σου δείξει τη μια όψη και δε θα σε αφήσει να δεις την άλλη σίγουρα θέλει να σε κλέψει και το νόμισμα είναι κάλπικο.
Πόσο δίκιο είχε τελικά....
Μπράβο παιδιά, καλή συνέχεια στη δουλειά που κάνετε....
Υ.Γ σορυ για το μεγάλο post
σαν το rx maniac και εγω τα ιδια επαθα.μπαινω σε καποια φαση στο forum και βλεπω ολες τις δουλειες του χρηστου διαγραμενες banαρισμενοι αυτος και ολοι οι φιλοι του και λεω τι να κανω εκει να διαβαζω τα copy-paste απο το αγγλικο forum.και μπαινω χτες-προχθες μετα απο τοσο καιρο και πιασαν το θεμα με τις τιμες τις βλεπω και λεω που τις βγαλαν αυτες τις τιμες.τους απαντω και μετα μου λεγαν οτι δεν ισχιουν λες και τις εβγαλα απο το μυαλο μου.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΒΡΗΚΑ ΕΣΑΣ
ΑΡΑ ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ
Revolution έγραψε:Να πρωτεινω μια κοινη συναντηση face to face για να λυθουν ολες οι παραξηγησεις face to face?
Revolution έγραψε:Οταν υπαρχει μια κοντρα το υγιες ειναι να υπαρχει λογος και αντιλογος.
Οταν δεν επιτρεπεται να υπαρχει αντιλογος καπου βρωμαει το πραγμα.
Να πρωτεινω μια κοινη συναντηση face to face για να λυθουν ολες οι παραξηγησεις face to face?
basilis έγραψε:Μεσα σε 24ωρες,αλλος ενας που δεν διαβαζει τι γραφει.....
επειδη καπου βρωμησε καναμε οτι καναμε και για να υπαρχει αντιλογος....οπως επισης οτι εδω ο αντιλογος δεν κοπηκε ποτε,ισα-ισα που ειναι και θεμιτος....
.....αλλα πες μου τι ακριβως σκεφτηκες ρε Γιαννο???ας πουμε για ποιο λογο να λυθουν οι παρεξηγησεις(θελεις το Γερμανο σου φαινεται )
και κυριως με ποιο τροπο(με διαλογο ας πουμε????)
και εντελει δωσε και καμια προταση για το μερος που θα μας αντεξει-ανεχτει....
Revolution έγραψε:Η βια φερνει βια οποτε ο διαλογος ειναι η καλητερη λυση.
Και γιατι να μην μιλησουμε ολοι απο κοντα μονος οποιος εχει τη φωλια του λερωμενη θα αρνηθει το διαλογο...
Ενα καλο μερος με απλα ειναι το ικεα το σεφ το baranoa
Revolution έγραψε:Η βια φερνει βια οποτε ο διαλογος ειναι η καλητερη λυση.
Και γιατι να μην μιλησουμε ολοι απο κοντα μονος οποιος εχει τη φωλια του λερωμενη θα αρνηθει το διαλογο...
Ενα καλο μερος με απλα ειναι το ικεα το σεφ το baranoa
+1000Mavros Piravlos έγραψε:Το έχω ξαναπεί και σχολιάστηκε απέναντι, θα το ξαναπώ άλλη μία φορα...προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου.
Θέλω φίλους πραγματικούς, όχι κάποιον που θα συμβιβαστεί για "κάποιο" λόγο.
Να πάτε...
Mavros Piravlos έγραψε:Το έχω ξαναπεί και σχολιάστηκε απέναντι, θα το ξαναπώ άλλη μία φορα...προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου.
Θέλω φίλους πραγματικούς, όχι κάποιον που θα συμβιβαστεί για "κάποιο" λόγο.
Να πάτε...
nai gia volta kai na pigaineis k kamia ekdromoula einai super!!!!bigproedros έγραψε:kai egw foraw disko-plato apo FC3S kai volan apo kosmo...exw kanei 5000khm kai kati kai ola mia xara mexri twra..
Για κάνε το λίγο πιο λιανά τι εννοείς.Godfather-x8 έγραψε:gia ora paixnidi einai euaisthitos!!!!
virusakos έγραψε:Για κάνε το λίγο πιο λιανά τι εννοείς.Godfather-x8 έγραψε:gia ora paixnidi einai euaisthitos!!!!
Γιατί του Revo στις Σέρρες δεν τον είδα ευαίσθητο.