Συγκεκριμενα
Πυραυλος
dim
Marianna
revo
mike192
urban
xristinarx8
basilis
diamond
gvag αρκετα σετακια απο μενα,και ποσα αλλα που ουτε εγω θυμαμαι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jdm-r στις Τρι 08 Φεβ 2011, 3:46 am, 1 φορά
vaggelis έγραψε:χρηστο κ εγω τετοι σετ φοραω αλα δεν ξερω κατι δεν παει καλα με το πλατο εχω πολυ μαλακο πενταλ κ αμα το γυριζω 9-9200 μενει το πενταλ κατω για λιγο ειναι της spec stage 5 το δινει για drag παει πουθενα το μυαλο σου?
Υπάρχει κοντό δισκόπλατο, μακρύ και μακρύτερο?jdm-r έγραψε:...Σαφως και απο μενα πηρε το μακρυτερο
Mavros Piravlos έγραψε:Υπάρχει κοντό δισκόπλατο, μακρύ και μακρύτερο?jdm-r έγραψε:...Σαφως και απο μενα πηρε το μακρυτερο
Εγώ ποιό έχω Χρήστο γιατι καλό μου βγήκε...
Mavros Piravlos έγραψε:Υπάρχει κοντό δισκόπλατο, μακρύ και μακρύτερο?jdm-r έγραψε:...Σαφως και απο μενα πηρε το μακρυτερο
Εγώ ποιό έχω Χρήστο γιατι καλό μου βγήκε...
Revolution έγραψε:BTW ο συμπλεκτης λειτουργει μια χαρα μετα απο 25.000χλμ και δεν νομιζω να με πουλησει τωρα κοντα (δεν εχει εμφανισει σημαδια κοπωσης)
jdm-r έγραψε:Και στο forum εχουν γραψει 5 σελιδες και μιλαει ο χοντρος απανταει ο μυξιαρης και το αντιθετο
virusakos έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω ότι για καθημερινή χρήση αυτοκινήτου είναι λίγο σκληρός αλλά κι αυτό συνηθίζεται
urbanslider έγραψε:virusakos έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω ότι για καθημερινή χρήση αυτοκινήτου είναι λίγο σκληρός αλλά κι αυτό συνηθίζεται
Χάρη εγώ πάντως δεν είδα τρελή διαφορά..
basilis έγραψε:μεχρι στιγμης ολα καλα,κανενα απολυτως προβλημα οπως ειχα αναφερει και στον φιλτατο claus σε κατ'ιδιαν συνομιλια....
jdm-r έγραψε:basilis έγραψε:μεχρι στιγμης ολα καλα,κανενα απολυτως προβλημα οπως ειχα αναφερει και στον φιλτατο claus σε κατ'ιδιαν συνομιλια....
Θα ρωτησω εσενα Βασιλη μιας και ησουν μπροστα.
Μπορει κατι να ηταν ελλατωματικο το δεχομαι,
αλλα και να επιστρεψω τα χρηματα και να φοραει εστω και τα μισα πανω στο copy RX8 του??
jdm-r έγραψε:
αλλα και να επιστρεψω τα χρηματα και να φοραει εστω και τα μισα πανω στο copy RX8 του??
basilis έγραψε:jdm-r έγραψε:
Σημερα με εχετε μπερδεψει ....μια ο πυραυλος μια εσυ....(εσυ τωρα θες απαντηση????)
αλλα η δικη μου αποψη,την οποια διατυπωσα στην κατ'ιδιαν συνομιλια που αναφερω παραπανω με τον φιλτατο claus,
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,αφου δεν σου εφερε τα πραγματα πισω,ΟΧΙ.....
το καλυτερο θα στο θυμησω εγω ομως.......
το οτι ειχε πληρωσει 220 και ζητουσε 350 επιστροφη,γιατι δεν το λες????(εννοειται χωρις να επιστρεψει τιποτα,αφου τα μισα τα φοραει ακομα)