+10
dinoskid
kostasRX-8
virusakos
dim2max
bigproedros
alex-rx8
akis-rx8
Revolution
Mike 192T
IOANNIS
14 απαντήσεις
RX8, Αλλαγή Μπαταρίας OEM
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: RX8, Αλλαγή Μπαταρίας OEM
Για δες και αυτόν... http://www.automoto-eshop.gr/category-2/bosch.html#3
IOANNIS
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010
- Δημοσίευση Ν°27
Mike 192 έγραψε:Για δες και αυτόν... http://www.automoto-eshop.gr/category-2/bosch.html#3
€111.13 με ΦΠΑ
dim2max
Αριθμός μηνυμάτων : 381
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Αντίπερα όχθη
- Δημοσίευση Ν°28
Ioanni εγώ όταν είχα ψάξει παλιά για μπαταρία μου είχαν πει για τις bosch παίζει η τιμή γιατί είναι ανάλογα που κατασκευάζονται...IOANNIS έγραψε:Βρήκα και άλλη μια τιμή που είναι και η φτηνότερη μέχρι στιγμής, 104 με Φ.Π.Α. και την έχει και ετοιμοπαράδοτη σε αρκετά κομμάτια.
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ''ασβεστίου'' με πολλά amper εκκίνησης..... τώρα για χωρητικότητα δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πράγμα.... εγώ φαντάσου έχω τη μισή (σε μέγεθος και χωρητικότητα) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°29
Η χωρητικότητα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε ένα μελλοντικό flooding και εάν δεν κάνω λάθος η χωρητικότητα αυξάνει και το διάστημα ακινησίας.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°30
Από την δικιά μου εμπειρία εμπειρία πιο άχρηστες μπαταρίες από τις Bosch δεν υπάρχουν. Στην ΤΟΥΟΤΑ ήταν οι μπαταρίες που παραπονιόταν οι πελάτες πως χαλούσαν πιο γρήγορα από όλες. Μακριά!!!!!!!!
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°31
Εγώ που είχα βάλει Bosh δεν άντεξε ούτε 2 χρόνια γεμάτα...
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°32
Εγώ κατά μέσο όρο αλλάζω μπαταρία κάθε 5+ χρόνια ανεξαρτήτου μάρκας …
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°33
IOANNIS έγραψε:Εγώ κατά μέσο όρο αλλάζω μπαταρία κάθε 5+ χρόνια ανεξαρτήτου μάρκας …
Εσύ δεν είσαι κάφρος
kostasRX-8
Rotary : 2005 Cosmo Latest Horsepower : Ν/Α
Rebuilds : Φτου σκόρδα!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 39
Ημ/νία εγγραφής : 02/01/2011
Τόπος : Καβάλας, Σχιστό, Ποτάμι
- Δημοσίευση Ν°34
εμενα 6 χρονια η δικη μου ειναι ακομα ζωντανη.μετα απο 4 μερες ακινησια περνει δυσκολα αλλα μετα απο κινηση περνει μια χαρα.πιστευω οτι την εχει σωσει το ανοιγμα του καπω μετα απο καθε βολτα, και οι γειωσεις.μετα παιζει ρολο και το ανοικτο καπω που μειωνει τις θερμοκρασιες.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°35
virusakos έγραψε:Εγώ που είχα βάλει Bosh δεν άντεξε ούτε 2 χρόνια γεμάτα...
Τυπική κατάσταση!!!
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°36
Σε ποια μπαταρία αναφέρεσε (έχεις)kostasRX-8 έγραψε:εμενα 6 χρονια η δικη μου ειναι ακομα ζωντανη.μετα απο 4 μερες ακινησια περνει δυσκολα αλλα μετα απο κινηση περνει μια χαρα.πιστευω οτι την εχει σωσει το ανοιγμα του καπω μετα απο καθε βολτα, και οι γειωσεις.μετα παιζει ρολο και το ανοικτο καπω που μειωνει τις θερμοκρασιες.
kostasRX-8
- Δημοσίευση Ν°37
την μαμα πανασονικ.βρηκα magnetti marelli 62AH 540 EN 2 χρονια εγγυηση σε διαστασεις ιδιες με την μαμα λιγο πιο μικρη για να δουλευει και ο αεραγωγος 75 ευρα!
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°38
kostasRX-8 έγραψε:εμενα 6 χρονια η δικη μου ειναι ακομα ζωντανη.μετα απο 4 μερες ακινησια περνει δυσκολα αλλα μετα απο κινηση περνει μια χαρα.πιστευω οτι την εχει σωσει το ανοιγμα του καπω μετα απο καθε βολτα, και οι γειωσεις.μετα παιζει ρολο και το ανοικτο καπω που μειωνει τις θερμοκρασιες.
Και η δική μου τα ίδια συμπτώματα παρουσιάζει αλλά το τελευταίο δίμηνο η συνήθης διαδρομή είναι περίπου 10 χλμ, από και προς την δουλειά, τα οποία δεν επαρκούν για να την φορτίσουν και σε ακινησία μεγαλύτερη των τριών ημερών, τα σημάδια είναι εμφανή σε μεγάλο βαθμό, θέλει 4 με 5+ δευτερόλεπτα για να εκκινήσει.
kostasRX-8
- Δημοσίευση Ν°39
ρε ιωαννη ξερεις τι ειναι τα base connection type σε καθε μπαταρια?ο κωδικος της μαρελλι ειναι: 438320ΕS, 067143808002.
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°40
Πριν βαλω την καινουρια μου μπαταρια το αμαξι επερνε δυσκολα μπροστα..δεν γυρναγε πολυ...παω στο ηλεκτρολογιο μου την μετραει και μενει μ@λακ@ς μου λεει η μπαταρια ειναι αδια!!!!!!!!!πως περνει μπροστα....και επειδει εχω βαλει εναν σταθερεοποιητη τασεως της buddy club με αυτο καταφερνα και εβαζα το αμαξι μπροστα!!!το οποιο το μετρησαμε και δεν τρωει καθολου απο την μπαταριαkostasRX-8 έγραψε:εμενα 6 χρονια η δικη μου ειναι ακομα ζωντανη.μετα απο 4 μερες ακινησια περνει δυσκολα αλλα μετα απο κινηση περνει μια χαρα.πιστευω οτι την εχει σωσει το ανοιγμα του καπω μετα απο καθε βολτα, και οι γειωσεις.μετα παιζει ρολο και το ανοικτο καπω που μειωνει τις θερμοκρασιες.
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°41
και εμενα η δικη μου η panasonic τα παει μια χαρα.την εχω βαλει σε αλλο αμαξι βεβαια υστερα απο floodarisma που ειχα παθει παλια,αλλα και στο αλλο,χειμωνα με κρυο στο μιζαρισμα σκοτωνει.και μετραει ηδη 6 χρονακια.
akis-rx8
Rotary : RX8 challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 2o moter!!192hp
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
- Δημοσίευση Ν°42
ανομια πραγματα αλλο το rx και αλλο ο κουβας............χιχιχιχι αμινα και εγω την εχω παραγκιλη 120 εβρο την S4giorgos 75 έγραψε:και εμενα η δικη μου η panasonic τα παει μια χαρα.την εχω βαλει σε αλλο αμαξι βεβαια υστερα απο floodarisma που ειχα παθει παλια,αλλα και στο αλλο,χειμωνα με κρυο στο μιζαρισμα σκοτωνει.και μετραει ηδη 6 χρονακια.
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°43
akis-rx8 έγραψε:ανομια πραγματα αλλο το rx και αλλο ο κουβας............χιχιχιχι αμινα και εγω την εχω παραγκιλη 120 εβρο την S4giorgos 75 έγραψε:και εμενα η δικη μου η panasonic τα παει μια χαρα.την εχω βαλει σε αλλο αμαξι βεβαια υστερα απο floodarisma που ειχα παθει παλια,αλλα και στο αλλο,χειμωνα με κρυο στο μιζαρισμα σκοτωνει.και μετραει ηδη 6 χρονακια.
104€ την δίνει ο επίσημος αντιπρόσωπος
akis-rx8
- Δημοσίευση Ν°44
δεν θα βγαλουνε και αυτη στην ελλαδα ημαστεIOANNIS έγραψε:akis-rx8 έγραψε:ανομια πραγματα αλλο το rx και αλλο ο κουβας............χιχιχιχι αμινα και εγω την εχω παραγκιλη 120 εβρο την S4giorgos 75 έγραψε:και εμενα η δικη μου η panasonic τα παει μια χαρα.την εχω βαλει σε αλλο αμαξι βεβαια υστερα απο floodarisma που ειχα παθει παλια,αλλα και στο αλλο,χειμωνα με κρυο στο μιζαρισμα σκοτωνει.και μετραει ηδη 6 χρονακια.
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°45
akis-rx8 έγραψε:δεν θα βγαλουνε και αυτη στην ελλαδα ημαστεIOANNIS έγραψε:akis-rx8 έγραψε:ανομια πραγματα αλλο το rx και αλλο ο κουβας............χιχιχιχι αμινα και εγω την εχω παραγκιλη 120 εβρο την S4giorgos 75 έγραψε:και εμενα η δικη μου η panasonic τα παει μια χαρα.την εχω βαλει σε αλλο αμαξι βεβαια υστερα απο floodarisma που ειχα παθει παλια,αλλα και στο αλλο,χειμωνα με κρυο στο μιζαρισμα σκοτωνει.και μετραει ηδη 6 χρονακια.
Επιπλέον κάνει έλεγχο και δωρεάν τοποθέτηση.
akis-rx8
- Δημοσίευση Ν°46
που αυτο?IOANNIS έγραψε:akis-rx8 έγραψε:δεν θα βγαλουνε και αυτη στην ελλαδα ημαστεIOANNIS έγραψε:akis-rx8 έγραψε:ανομια πραγματα αλλο το rx και αλλο ο κουβας............χιχιχιχι αμινα και εγω την εχω παραγκιλη 120 εβρο την S4giorgos 75 έγραψε:και εμενα η δικη μου η panasonic τα παει μια χαρα.την εχω βαλει σε αλλο αμαξι βεβαια υστερα απο floodarisma που ειχα παθει παλια,αλλα και στο αλλο,χειμωνα με κρυο στο μιζαρισμα σκοτωνει.και μετραει ηδη 6 χρονακια.
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°47
akis-rx8 έγραψε:που αυτο?IOANNIS έγραψε:akis-rx8 έγραψε:δεν θα βγαλουνε και αυτη στην ελλαδα ημαστεIOANNIS έγραψε:akis-rx8 έγραψε:ανομια πραγματα αλλο το rx και αλλο ο κουβας............χιχιχιχι αμινα και εγω την εχω παραγκιλη 120 εβρο την S4giorgos 75 έγραψε:και εμενα η δικη μου η panasonic τα παει μια χαρα.την εχω βαλει σε αλλο αμαξι βεβαια υστερα απο floodarisma που ειχα παθει παλια,αλλα και στο αλλο,χειμωνα με κρυο στο μιζαρισμα σκοτωνει.και μετραει ηδη 6 χρονακια.
Για οποιοδήποτε ενημέρωση ή ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9410980 & κιν. 697-9913090
Θα μας βρείτε Λάμπρου Κατσώνη 41 στην Καλλιθέα, τ.κ. 17674
Χάρτης => http://mpataries.net/index.php?dispatch=pages.view&page_id=1
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°48
Σήμερα το πρωί η μπαταρία απεβίωσε.
Οπότε πήγα και πήρα μια Bosch S4026 και την αντικατέστησα.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°49
ποσο σου κοστισε ΙΟΑΝΝΙ???IOANNIS έγραψε:Σήμερα το πρωί η μπαταρία απεβίωσε.
εμενα απεβιωσε στο Leon II η μπαταρια και εβαλα την S3005 με 56Α 70ευρω με 2 χρονια εγγυηση!
το 8αρι ποσα Α πρεπει να ειναι η μπαταρια του?και τι σημασια παιζουν αυτα?
IOANNIS
- Δημοσίευση Ν°50
Godfather-x8 έγραψε:ποσο σου κοστισε ΙΟΑΝΝΙ???IOANNIS έγραψε:Σήμερα το πρωί η μπαταρία απεβίωσε.
εμενα απεβιωσε στο Leon II η μπαταρια και εβαλα την S3005 με 56Α 70ευρω με 2 χρονια εγγυηση!
το 8αρι ποσα Α πρεπει να ειναι η μπαταρια του?και τι σημασια παιζουν αυτα?
104 € με τον ΦΠΑ
BOSCH S4
JIS, Japanese Industrial Standard
0 092 S40 260, TTN
S40 26, HKB
570 412 063, ETN
70 Ah
630A , EN
0, Circuit
B01, Mounting
1, Terminal,
261x 175x220 (LxWxH)