Την περασμενη εβδομαδα άλλαξα τον προφυλακτηρα απο Veilside πηγα σε mazdaspeed. Ιδού το αποτέλεσμα:
ΠΡΙΝ
ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΠΡΙΝ
ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Young Schumacher έγραψε:Ολα τα λεφτα dkrx8.Το ιδιο προφυλακτιρα ετοιμαζω και εγω τωρα να βαλω στο αμαξη μου
dimos47ki7 έγραψε:πολυ πετυχημενη αλλαγη κατα τη γνωμη μου και κατα το γουστο μου.
ο veilside μου αρεσε τρελα οταν ειχε πρωτοφορεθει σε 8αρια, αλλα πλεον τον θεωρω tres banal (τρομαρα μου), συγκριτικα με τον mazdaspeed.
καλοφορετος και αγρατζουνιστος
125 gr έγραψε:dkrx8 εσει απο που το πηρες??μαλον με κοβο να φερνο απ εξω..........!!εδω παει ο πολιεστερας συνεφο
urbanslider έγραψε:125 gr έγραψε:dkrx8 εσει απο που το πηρες??μαλον με κοβο να φερνο απ εξω..........!!εδω παει ο πολιεστερας συνεφο
Μα και απ έξω να φέρεις αν δεν πάρεις τον -πανάκριβο- γνήσιο, πάλι πολυεστέρα θα αναγκαστείς να πάρεις !!
Το θέμα είναι ότι πολυεστερικά από πολυεστερικά διαφέρουν..
Αυτός που φέρνει ο Χρήστος (JDM-R) είναι απ τους καλύτερους ποιοτικά (απ όσους έχω δει εγώ τουλάχιστον) μιας και έχω δει τέρατα..
Είχα βάλει και εγώ έναν στο αμάξι μου κάποτε (όχι του Χρήστου δυστυχώς..), αλλά πρόκοψα.. ήταν μάλλον Ελληνικός, και της κακιάς ώρας, να φανταστείς ήταν τόσο χοντρός και άκαμπτος με αποτέλεσμα να σπάει και με την σκέψη.. δεν με βόλεψε στις πίστες, και τον έβγαλα.. κάπως άκομψα
Αν έβαζα τώρα πάλι MS replica θα προτιμούσα σαφώς αυτόν του Χρήστου.
125 gr έγραψε:που εστι καλιτερος η χειροτερος??