+32
blueshark
soundkeeper
vitafist
toliscupra
bigproedros
juha kankoulen
redneck
endless
xrider
RX-7 Fuel Vampires
dimitseba
dinoskid
vasiliss23
vasilis_M
GTi
giorgos 75
Young Schumacher
schumi44
MAD MA(R)X-8
Επισκεπτ
Revolution
Mavros Piravlos
virusakos
icematrix8
basilis
ΗΛΙΑΣRX8
Mike 192T
cos mar
dimos47ki7
appellator
dkrx8
urbanslider
36 απαντήσεις
Rotary Stock 3
cos mar
Αριθμός μηνυμάτων : 30
Ημ/νία εγγραφής : 13/06/2011
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Rotary Stock 3
κυριοι ολα αυτα που κανουμε ολοι, τα κανουμε απλα και μονο γιατι μας αρεσει να ασχολουμαστε ,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κανεις υποχρεωμενος δια νομου να κανει κατι.Το αν τα παιδια δεν ανεβασαν υλικο στη σελιδα μπορει να ειναι απο φορτο εργασιας ,απο αμελια ή απο οτι αλλο θελει ο καθενας.Φταιμε ολοι γιατι δεν ειχαμε ασχοληθει νωριτερα απο κει και περα ομως δεν καταλαβαινω την διαμαχη που εχει ξεσπασει,καλο ειναι να σταματησει εδω ως εχουν τα πραγματα
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°52
Φίλε μου Κώστα
Διανύουμε ήδη τον τρίτο χρόνο από τη στιγμή που ξεκίνησε το event, στο διάστημα αυτό πολλοί εθελοντές έτρεξαν άλλοι σε διάφορα πιθανά μέρη διεξαγωγής του event σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, άλλοι για μαζέψουν χρήματα πόρτα πόρτα , άλλοι για να συνεννοηθούν με τοπικούς άρχοντες, πίστες, μαγαζιά λιμάνια αστυνομικές αρχές, άλλοι για να φτιάξουν flyers posters, άλλοι για να τα τυπώσουν, άλλοι για να τα μοιράσουν, άλλοι για να στήσουν site, άλλοι για να συγκεντρώσουν δώρα, άλλοι για να ψωνίσουν από κύπελλα μέχρι ταμπελάκια και λαχνούς, άλλοι για να δανειστούν τέντες και τραπέζια και πολλά πολλά ακόμη που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Σε όλο αυτό το διάστημα έγιναν πάρα πολλές συναντήσεις συζητήσεις με σχέδια προτάσεις ιδέες και μοίρασμα αρμοδιοτήτων ανάλογα με το τι μπορεί ο κάθε ένας να προσφέρει. Ότι μπορεί ο κάθε ένας έκανε και κάνει, χωρίς μεγάλα λόγια και φαμφάρες… σε όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν είπε εγώ έκανα πολλά η ο άλλος λιγότερα, δεν έχει νόημα, αυτό μπορούμε αυτό κάνουμε.
Εσύ μπορεί να ήθελες να πειράξεις τα παιδιά που γνωρίζεις αλλά αυτό παρεξηγήθηκε από παιδιά που μόχθησαν και δεν σε γνωρίζουν. Κάπου εκεί χάρηκε και ο Μπάμπης. Όσο για το οικονομικό που προσφέρθηκες, να σου πω ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα και είναι άσχετο τελείως με την ενημέρωση των σελίδων του site. Να σου πω ότι και πριν το αναλάβουν τα παιδιά (Γιάννης & Χάρης) χώρος υπήρξε αλλά και το domain είναι εξασφαλισμένο για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια
Όνομα Χώρου: rotarystock.gr
Αριθ. Πρωτοκόλλου: 1638544
Προηγούμενη Ημ/νία Λήξης: 08/03/13 11:59PM UTC
Νέα Ημ/νία Λήξης: 08/03/15 11:59PM UTC
Τους κωδικούς που λές, μου τους έχουν δώσει τα παιδιά από πέρσι, αλλά εγώ σεβόμενος τον κόπο τους (είχαμε πολλές ώρες επικοινωνίας τότε που το διαμόρφωναν) δεν θέλησα ούτε από περιέργεια να μπω να κάνω οτιδήποτε φοβούμενος μην κάνω καμιά πατάτα και τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα. Ξέρω ότι αγαπάς το event και από αγάπη για αυτό έγινε ότι έγινε, θα χαρώ να σε δώ στην επόμενη συνάντηση για το event και να προβληματιστούμε παρέα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Φίλε μου Γιάννη
Αν κατεβάσετε το site θα σας σπάσω τα παΐδια Αν είναι κάθε φορά που ενάμισι άνθρωπος έχει αντίθετη γνώμη να εγκαταλείπουμε τότε δεν θα είχαμε πάει ούτε μέχρι το Rotary Stock 1, αν θυμάσαι τα σχόλια που είχαμε τότε.
Μπάμπη
Γεια
Διανύουμε ήδη τον τρίτο χρόνο από τη στιγμή που ξεκίνησε το event, στο διάστημα αυτό πολλοί εθελοντές έτρεξαν άλλοι σε διάφορα πιθανά μέρη διεξαγωγής του event σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, άλλοι για μαζέψουν χρήματα πόρτα πόρτα , άλλοι για να συνεννοηθούν με τοπικούς άρχοντες, πίστες, μαγαζιά λιμάνια αστυνομικές αρχές, άλλοι για να φτιάξουν flyers posters, άλλοι για να τα τυπώσουν, άλλοι για να τα μοιράσουν, άλλοι για να στήσουν site, άλλοι για να συγκεντρώσουν δώρα, άλλοι για να ψωνίσουν από κύπελλα μέχρι ταμπελάκια και λαχνούς, άλλοι για να δανειστούν τέντες και τραπέζια και πολλά πολλά ακόμη που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Σε όλο αυτό το διάστημα έγιναν πάρα πολλές συναντήσεις συζητήσεις με σχέδια προτάσεις ιδέες και μοίρασμα αρμοδιοτήτων ανάλογα με το τι μπορεί ο κάθε ένας να προσφέρει. Ότι μπορεί ο κάθε ένας έκανε και κάνει, χωρίς μεγάλα λόγια και φαμφάρες… σε όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν είπε εγώ έκανα πολλά η ο άλλος λιγότερα, δεν έχει νόημα, αυτό μπορούμε αυτό κάνουμε.
Εσύ μπορεί να ήθελες να πειράξεις τα παιδιά που γνωρίζεις αλλά αυτό παρεξηγήθηκε από παιδιά που μόχθησαν και δεν σε γνωρίζουν. Κάπου εκεί χάρηκε και ο Μπάμπης. Όσο για το οικονομικό που προσφέρθηκες, να σου πω ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα και είναι άσχετο τελείως με την ενημέρωση των σελίδων του site. Να σου πω ότι και πριν το αναλάβουν τα παιδιά (Γιάννης & Χάρης) χώρος υπήρξε αλλά και το domain είναι εξασφαλισμένο για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια
Όνομα Χώρου: rotarystock.gr
Αριθ. Πρωτοκόλλου: 1638544
Προηγούμενη Ημ/νία Λήξης: 08/03/13 11:59PM UTC
Νέα Ημ/νία Λήξης: 08/03/15 11:59PM UTC
Τους κωδικούς που λές, μου τους έχουν δώσει τα παιδιά από πέρσι, αλλά εγώ σεβόμενος τον κόπο τους (είχαμε πολλές ώρες επικοινωνίας τότε που το διαμόρφωναν) δεν θέλησα ούτε από περιέργεια να μπω να κάνω οτιδήποτε φοβούμενος μην κάνω καμιά πατάτα και τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα. Ξέρω ότι αγαπάς το event και από αγάπη για αυτό έγινε ότι έγινε, θα χαρώ να σε δώ στην επόμενη συνάντηση για το event και να προβληματιστούμε παρέα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Φίλε μου Γιάννη
Αν κατεβάσετε το site θα σας σπάσω τα παΐδια Αν είναι κάθε φορά που ενάμισι άνθρωπος έχει αντίθετη γνώμη να εγκαταλείπουμε τότε δεν θα είχαμε πάει ούτε μέχρι το Rotary Stock 1, αν θυμάσαι τα σχόλια που είχαμε τότε.
Μπάμπη
Γεια
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°53
Είχαμε μείνει εδώ:
urbanslider έγραψε:Κυριακή 2 Ιουνίου η ημερομηνία, Αθήνα η πόλη.
Περισσότερα για το μέρος όταν θα έχουν ολοκληρωθεί κάποιες επαφές.
schumi44
Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010
- Δημοσίευση Ν°54
Γεια σου και σ'ενα.Mavros Piravlos έγραψε:Μπάμπη
Γεια
ΥΓ. Σιγουρα μονο εσυ θα μπορουσε να δεις χαρες και πανυγηρια..παρε εδω την απαντηση για να μην σου απαντησω εγω και κανουμε απο καμια 100ρια ποστ αποψε(αλλο που δεν θα'θελες εσυ βεβαια για το forum σου).
Χαλαρωσε λιγο,πιες κανενα ουισκακι και θα σου περασει,μην ψαχνεσαι συνεχεια.MAD MA(R)X-8 έγραψε:Θα συμφωνήσω μόνο με το πρώτο σχόλιο, ότι δηλαδή ο Apelator ανέδειξε με την παρέμβασή του το θέμα και μας αφύπνησε όλους.
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°55
Είχαμε μείνει εδώ:
urbanslider έγραψε:Κυριακή 2 Ιουνίου η ημερομηνία, Αθήνα η πόλη.
Περισσότερα για το μέρος όταν θα έχουν ολοκληρωθεί κάποιες επαφές.
cos mar
- Δημοσίευση Ν°56
κυριοι απλα θελω να θεσω ενα ερωτημα
εαν εχουμε προβλημα να γινει στις 9 ιουνιου ,λογο κοινωνικου γεγονος (γαμος φιλου) θα κατεβουν τοτε καμια 10αρια αμαξια απο βορεια Ελλαδα
εαν εχουμε προβλημα να γινει στις 9 ιουνιου ,λογο κοινωνικου γεγονος (γαμος φιλου) θα κατεβουν τοτε καμια 10αρια αμαξια απο βορεια Ελλαδα
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°57
Εγώ δενβλέπω κάποιο πρόβλημα έφ όσον δεν έχουμε δεσμευτεί απο κάτι μέχρι στιγμής... Εκτός αν εννοείς να κάνουμε το event στην εκλησία που θα γίνει ο γάμος
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°58
cos mar έγραψε:κυριοι απλα θελω να θεσω ενα ερωτημα
Απο μενα οκ!
(σσ: τσεκαρα εφημεριες)
Revolution
Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
Rebuilds : Den thelei
Αριθμός μηνυμάτων : 354
Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα
- Δημοσίευση Ν°59
Θα το αφήσω εδώ το θέμα και έγω.Mavros Piravlos έγραψε:Κώστα Ξέρω ότι αγαπάς το event και από αγάπη για αυτό έγινε ότι έγινε
Αρχιζω και φοβούμαι όχι και τα παΐδια πασχαλιάτικαMavros Piravlos έγραψε:Αν κατεβάσετε το site θα σας σπάσω τα παΐδια
Καλά για τον μισό ανθρωπό δεν έχω να πω κάτι μιας και το ποστ του δεν το είδα. Μας χάλασε πάρα πολύ η όλη ειρωνία μπορούσαμε να το αποφύγουμε όλο αυτο.Mavros Piravlos έγραψε:
Αν είναι κάθε φορά που ενάμισι άνθρωπος έχει αντίθετη γνώμη να εγκαταλείπουμε τότε δεν θα είχαμε πάει ούτε μέχρι το Rotary Stock 1, αν θυμάσαι τα σχόλια που είχαμε τότε.
Το Site θα παραμείνει ενεργό ένα μηνα μετά το τέλος του Event σεβόμενοι τον κόπο κάποιον ανθρώπων που έχουν ξεκίνησει ήδη τις επικοινωνίες όπως μας ενημέρωσαν οι Cosmar και MAD MA(R)X-8.
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°60
Ουτε εγω εχω θεμα με τις ημερομηνιες
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°61
Κανα νεο εχουμε?
MAD MA(R)X-8
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192+
Rebuilds : None
Αριθμός μηνυμάτων : 140
Ημ/νία εγγραφής : 22/11/2012
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°62
Υπάρχουν πολλές θετικές εξελίξεις στο θέμα.
Μόλις οριστικοποιηθούν θα βγει ανακοίνωση.
Καλή Ανάσταση!!!
Μόλις οριστικοποιηθούν θα βγει ανακοίνωση.
Καλή Ανάσταση!!!
dkrx8
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°63
αντε κορωνα πες μας και μας για να κανονισουμε τις δουλειες μας.
Καλη Ανασταση να εχουμε ολοι.
Καλη Ανασταση να εχουμε ολοι.
cos mar
- Δημοσίευση Ν°64
προτεινω μια συναντηση αυτη την εβδομαδα για να κανονισουμε τις λεπτομεριες.
Αυριο ισως στου Γιαννη το μαγαζι κατα τις 8 ,πως το βλεπετε?
Αυριο ισως στου Γιαννη το μαγαζι κατα τις 8 ,πως το βλεπετε?
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°65
Γιάννης who?
GTi
Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
Τόπος : L.A.
- Δημοσίευση Ν°66
Mike 192T έγραψε:Γιάννης who?
ΤζώνηΒ1967, λεωφ. Ιασωνίδου, Ελληνικό Coffe Time, λέγεται το μαγαζί.
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°67
Η συναντηση τελικα θα γινει?
MAD MA(R)X-8
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192+
Rebuilds : None
Αριθμός μηνυμάτων : 140
Ημ/νία εγγραφής : 22/11/2012
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°68
Mike 192T έγραψε:Η συναντηση τελικα θα γινει?
Εγινε χτες το βραδυ.
Οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς.
Την άλλη εβδομάδα θα βγει επίσημη ανακοίνωση.
Υπομονή!
cos mar
- Δημοσίευση Ν°69
Τα νεα ειναι οτι θα γινει στο ρεντη στο village στις 2/6.
Η επισημη ανακοινωση θα γινει την τριτη μετα απο συναντηση που εχουμε και με τον υπευθηνο του χωρου σταθμευσης του χωρου.
Η επισημη ανακοινωση θα γινει την τριτη μετα απο συναντηση που εχουμε και με τον υπευθηνο του χωρου σταθμευσης του χωρου.
dkrx8
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°70
Εξυπνη επιλογη, τιγκα στο κοσμο θα ειναι το village, χαμος θα γινει.
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Αριθμός μηνυμάτων : 821
- Δημοσίευση Ν°71
Eχω καποιες ενστασεις,τι οποιες αφου δεν μπορεσα να εκφρασω στις συναντησεις που εγιναν(αφου δεν καταφερα να παω σε καμια) δεν θα τις αναλυσω ουτε τωρα,αλλα ουτε και ποτε αλλοτε.....
Τα παιδια που τρεξανε,επρεπε να παρουν αποφασεις με μεγαλη πιεση χρονου,οποτε εγω ειμαι μαζι τους και παμε για οτι καλυτερο μπορουμε....
Να δουμε λιγο τις συμμετοχες ,ετσι ενδεικτικα???
1)basilis
2)
3)
4)
Kανονιστε να λειπουν αυτοι που ελεγαν για Αθηνα τις περασμενες χρονιες....
Τα παιδια που τρεξανε,επρεπε να παρουν αποφασεις με μεγαλη πιεση χρονου,οποτε εγω ειμαι μαζι τους και παμε για οτι καλυτερο μπορουμε....
Να δουμε λιγο τις συμμετοχες ,ετσι ενδεικτικα???
1)basilis
2)
3)
4)
Kανονιστε να λειπουν αυτοι που ελεγαν για Αθηνα τις περασμενες χρονιες....
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°72
1)basilis
2)giorgos 75
3)
4)