Mike 192T έγραψε:urbanslider έγραψε:virusakos έγραψε:
Μην αγχώνεσαι
Μα δεν αγχώθηκα...
δεν αγχωθηκες.... πανικοβλήθηκες....
Ναι, ναι Μιχάλη, ακριβώς αυτό...
Mike 192T έγραψε:urbanslider έγραψε:virusakos έγραψε:
Μην αγχώνεσαι
Μα δεν αγχώθηκα...
δεν αγχωθηκες.... πανικοβλήθηκες....
urbanslider έγραψε:Εγώ θα ενημερώσω το rotaryheaven !
Έχω να μπω και κανα 3μηνο να δω τι κάνουν...
cos mar έγραψε:urbanslider έγραψε:Εγώ θα ενημερώσω το rotaryheaven !
πειστευω να τους ενημερωσες ολους στο heaven
urbanslider έγραψε:cos mar έγραψε:urbanslider έγραψε:Εγώ θα ενημερώσω το rotaryheaven !
πειστευω να τους ενημερωσες ολους στο heaven
Άσε με εμένα, εγώ ένα τηλέφωνο έκανα και ενημερώθηκαν όλοι, εσύ να δω πότε θα ενημερώσεις τους δικούς σου...
Πάντως από το feedback που λαμβάνω μόνο μία απουσία θα έχουμε εμείς, τον spiffm, όλοι οι άλλοι ΘΑ ΡΘΩ !!!!
urbanslider έγραψε:Εγώ θα ενημερώσω το rotaryheaven !
urbanslider έγραψε:
Πάντως από το feedback που λαμβάνω μόνο μία απουσία θα έχουμε εμείς, τον spiffm, όλοι οι άλλοι ΘΑ ΡΘΩ !!!!
appellator έγραψε:Μεγάλε κοιτά να κανείς την δουλειά που ανελαβες κ αν δεν μπορείς μην αγχωνεσαι θα βρεθουν άλλοι εθελοντές να την φερουν είς πέρας,κριμα ειναι να το κανουμε δυσκολο δεν νομίζεις.
appellator έγραψε:Μεγάλε κοιτά να κανείς την δουλειά που ανελαβες κ αν δεν μπορείς μην αγχωνεσαι θα βρεθουν άλλοι εθελοντές να την φερουν είς πέρας,κριμα ειναι να το κανουμε δυσκολο δεν νομίζεις.
appellator έγραψε:ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΙΠΠΟΤΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΡΧΙΝΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΜΗΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΕΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.
appellator έγραψε:δωστε σας παρακαλω πολυ τους κωδικους σε παιδια με μερακι κ ελευθερο χρονο
schumi44 έγραψε:
Χαρη στον appellator,ανεβηκαν οι φωτο με την ''μανουρα'' που δημιουργησε.
MAD MA(R)X-8 έγραψε: ας μιλάμε καλύτερα με περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια.
appellator έγραψε:^^^Tωρα δακρυσα.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..πατε καλα καθολου?εεε???δωστε σας παρακαλω πολυ τους κωδικους σε παιδια με μερακι κ ελευθερο χρονο κ μην γινεστε αλλο τραγικοι,γελαει ο κοσμος αν το χετε καταλαβει..200 φωτογραφιες ανεβασατε οχι 200 σακια τσιμεντο,χαλαρωστε ημαρτον