Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+3
Mavros Piravlos
dimitseba
giorgos 75
7 απαντήσεις

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

giorgos 75
    giorgos 75

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ - Σελίδα 2 Verified
    Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Δημοσίευση  giorgos 75 Παρ 23 Νοε 2012, 6:00 am

dinoskid έγραψε:
    giorgos 75 έγραψε:Δεν μου το εχει αναψει,αλλα μην το συζηταμε και πολυ γιατι θα το ματιασουμε Razz Razz
    Και εγω ειχα καθαρισει φισες και γειωσεις.Το μονο που εχει μεινει ειναι το μοτερακι που ειναι
    πανω στην κρεμαγιερα.Τα καλωδια απο την αλλη που πανε στις φισες το αποκλειω να ειναι καπου κομμενα,
    γιατι αν ητανε ετσι θα μου αναβε συνεχεια.Εγω ξαναλεω οτι το εγκεφαλακι ή το μοτερακι τρωνε στραβωμα
    κατα το μιζαρισμα.Αν φταει το μοτερακι,περνει επισκευη?
    Εννοω οτι στο ξαναναψε και αποφασισες να αλλαξεις το εγκεφαλακι;
    Νομιζω οτι καποιοι μπορουν να το επισκευασουν αλλα η mazda το εχει fix με την κρεμαργιερα....
    Τωρα διαβαζω στο com και βλεπω οτι ολοι κανουν καθαρισμο και ειναι OK.Κανεις δεν αναφερει για αλλαγη κρεμαργιερας...αν σε πειπτωση καθαρισμου δεν φυγει το προβλημα τοτε αλλαζουν καλωδιωση...αυτη τωρα ποσο να κοστιζει;
    Επισης αναγερουν και για μια ασφαλεια EPS 60 A...

http://www.rx8club.com/do-yourself-forum-73/diy-power-steering-connector-cleaning-pics-223713/
    Αυτη η ασφαλεια (EPS 60A) ειναι μεσα στο μαυρο κουτακι στο καλωδιο του θετικου πολου λιγο πριν τον ακροδεκτη.Σημερα
    περασα με σπρει επαφων ολες τις φισες και για πρωτη φορα εβαλα και στην φισα που ειναι αμεσως μετα την ασφαλεια
    για την οποια λεμε.Παρολο που ειχα αλλαξει εγκεφαλακι προσφατα η ενδειξη εμφανιστηκε προχθες παλι Sad Sad
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 23 Νοε 2012, 6:34 am

giorgos 75 έγραψε:
    dinoskid έγραψε:
    giorgos 75 έγραψε:Δεν μου το εχει αναψει,αλλα μην το συζηταμε και πολυ γιατι θα το ματιασουμε Razz Razz
    Και εγω ειχα καθαρισει φισες και γειωσεις.Το μονο που εχει μεινει ειναι το μοτερακι που ειναι
    πανω στην κρεμαγιερα.Τα καλωδια απο την αλλη που πανε στις φισες το αποκλειω να ειναι καπου κομμενα,
    γιατι αν ητανε ετσι θα μου αναβε συνεχεια.Εγω ξαναλεω οτι το εγκεφαλακι ή το μοτερακι τρωνε στραβωμα
    κατα το μιζαρισμα.Αν φταει το μοτερακι,περνει επισκευη?
    Εννοω οτι στο ξαναναψε και αποφασισες να αλλαξεις το εγκεφαλακι;
    Νομιζω οτι καποιοι μπορουν να το επισκευασουν αλλα η mazda το εχει fix με την κρεμαργιερα....
    Τωρα διαβαζω στο com και βλεπω οτι ολοι κανουν καθαρισμο και ειναι OK.Κανεις δεν αναφερει για αλλαγη κρεμαργιερας...αν σε πειπτωση καθαρισμου δεν φυγει το προβλημα τοτε αλλαζουν καλωδιωση...αυτη τωρα ποσο να κοστιζει;
    Επισης αναγερουν και για μια ασφαλεια EPS 60 A...

http://www.rx8club.com/do-yourself-forum-73/diy-power-steering-connector-cleaning-pics-223713/
    Αυτη η ασφαλεια (EPS 60A) ειναι μεσα στο μαυρο κουτακι στο καλωδιο του θετικου πολου λιγο πριν τον ακροδεκτη.Σημερα
    περασα με σπρει επαφων ολες τις φισες και για πρωτη φορα εβαλα και στην φισα που ειναι αμεσως μετα την ασφαλεια
    για την οποια λεμε.Παρολο που ειχα αλλαξει εγκεφαλακι προσφατα η ενδειξη εμφανιστηκε προχθες παλι Sad Sad
    Για δες απο σημερα και μετα μιας και τα καθαρισες....θα τσεκαρω και εγω αυτην την φισα μετα την ασφαλεια της μπαταριας σε περιπτωση που μου το ξαναεμφανισει...σε αναμονη λοιπον...τα ξαναλεμε Wink
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Παρ 23 Νοε 2012, 9:14 am

Εγινε Ντινο! Wink
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 24 Μαρ 2014, 8:03 am

θελω να πιστευω οτι βρεθηκε η πολυποθητη λυση σε ολους εμας που εχουμε το προβλημα με το τιμονι.
    Πριν κανα τριμηνο εντοπισαμε την βλαβη με τον Τσιγαρα που ειχα παει στο απο εκει για καποια δουλεια,
    αλλα κοιταξαμε και αυτο γιατι ετυχε να αναψει η ενδειξη οσο ημουνα στο μαγαζι του.
    Τοσο καιρο δεν εχω αναφερει κατι γιατι περιμενα να δω αν θα αναψει παλι η ενδειξη του τιμονιου.
    Λοιπον το προβλημα σε εμενα καλα το ειχαμε εντοπισει στις φυσες που ειναι κατω απο το βοηθητικο
    δοχειο του ψυκτικου υγρου.Στην μια απο αυτες(αυτη με το λεπτο καλωδιο)ειχε κοπει το ενα
    απο τα τρια καλωδιακια μεσα στην φυσα στο αρσενικο με αποτελεσμα καποιες φορες να μην κανει σωμα και εδινε λαθος ρευμα
    στον αισθητηρα.Το αποτελεσμα ειναι να μην διαβαζε σωστη ταση ο αισθητηρας και αναβε η ενδειξη της βλαβης.
    Το επιδιορθωσα σε εναν ηλεκτρολογο και απο τοτε ολα οκ!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 5:17 pm