Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+3
Mavros Piravlos
dimitseba
giorgos 75
7 απαντήσεις

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

giorgos 75
    giorgos 75

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Verified
    Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Empty ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 22 Οκτ 2012, 7:57 am

Προχτες το Σαββατο το απογευμα βγαζω βολτα το 8αρι για κανα ανοιγματακι..
    αφου επαιξα λιγακι το σβηνω για κανα 10λεπτο,μετα δινω μιζια περνει αμεσως
    αλλα το τιμονι πόλυ βαρυ(δεν λειτουργουσε το υδραυλικο) και στο ταμπλο αναμενη
    η λυχνια με το σηματακι του τιμονιου.Σβηνω και ξαναδινω μιζια το ιδιο,
    τελικα το κανω αυτο 3 φορες αλλα τιποτα δεν αλλαζε.Κατεβαινω ανοιγω καπο ξεκουμπωνω
    και στο καπακι ξανακουμπωνω μια φυσα που ειναι πανω απο το βεντιλατερ ξερετε αυτη του τιμονιου
    με τα χοντρα καλωδια.Κλεινω καπο δινω μιζια και ολα οκ.Δεν ειναι η πρωτη φορα που το εχει κανει αυτο.
    Εχω κοιταξει και εχω καθαρισει με ειδικα σπρει επαφων τις σχετικες φυσες και γειωσεις.
    Ποια η γνωμη σας???
    dimitseba
    dimitseba

Rotary : RX-8 (fd3s with 25g Latest Horsepower : coming up...
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 256
    Ημ/νία εγγραφής : 05/09/2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Empty Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Δημοσίευση  dimitseba Δευ 22 Οκτ 2012, 8:30 am

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά πρόπερσι είχε έρθει ένα παιδί στον JDM-R με ανάλογο πρόβλημα και του άλλαξε έναν εγκέφαλο και διορθώθηκε αφού πρώτα τα είχε ψάξει όλα και δεν είχε κάτι άλλο.... Και ο Πύραυλος είχε μια μέρα ένα τέτοιο πρόβλημα και σε 10 λεπτά το έφτιαξε μόνος του(κάτι με μια φύσα έκανε που δεν έκανε επαφή λόγο υγρασίας αλλά απ' ότι θυμάμαι ήταν κάπου χαμηλά)!
    Ρώτα τον Χρήστο καλύτερα.
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 22 Οκτ 2012, 10:46 am

Μητσαρα και αυτη την φυσα που λες εψαξα και την βρηκα την προηγουμνη εβδομαδα.Αυτη ειναι χαμηλα και κουμπωνει καπου στην κρεμαγιερα.Την εβγαλα και την ξανακουμπωσα αλλα ισως να μην την καθαρισα καλα.Θα κανονισω να κατεβω
    στον Χρηστο να δουμε επιτελους τι συμβαινει.
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 22 Οκτ 2012, 9:12 pm

Όπως τα λέει ο Δημήτρης, έφευγα για ταξίδι και σταμάτησα να πάρω καφέ για τον δρόμο, μόλις ξαναέβαλα μπροστά δεν είχα ηλεκτρική υποβοήθηση στο τιμόνι. Μέχρι και την μπαταρία έβγαλα εκεί αλλα τίποτα. Μετά ξύλωσα ότι χρειάστηκε απο πάνω μέχρι να φτάσω τα φισάκια της κρεμαριέρας, τα ξεκούμπωσα και τα ξανά κούμπωσα, (έκαναν σαν να είχαν χαλίκια μέσα) και απο τότε όλα ΟΚ.
    Με τα χρόνια και τα σκαλίσματα, χώματα νερά λάδια υγρά μπαταρίας και ότι άλλο πέφτει εκεί, εισχωρεί και μέσα στίς φίσες, δεν είναι φαίνεται και τόσο στεγανές...
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 22 Οκτ 2012, 9:19 pm

Το εχω παθει και εγω αυτο...κλασικο προβλημα.....ειχα παει και σε τρελομαστορι που χωρις να ανοιξει το καπο μου λεει κρεμαγιερα καινουρια θες...... Laughing
    Λοιπον 1ον η φισα μπορει λογω υγρασιας να θελει καθαρισμα το οποιο μου ειχαν κανει στην mazda και για 1 εβδομαδα ολα οκ
    αλλα μετα μου το ξαναεκανε και ετσι πηγα στον Χρηστο και ο θεος μεσα σε 5 λεπτα μου ελυσε το προβλημα(α και μην ξεχασω οτι το πρωτο τρελομαστορι μου λεει:2300€ εχει η mazda την κρεμαγιερα εγω θα στην αφησω 2000€ μου λεει το τρελομαστορι.....που ειναι και...x-pert στα rotary...τεσπα... Laughing ) κατο απο το φιλτροκουτι εχει 2 γειωσεις του ηλεκτρικου μοτερ οπου ηταν σκουριασμενες.....αυτο ηταν ολο...μετα απο 2 χρονακια λοιπον ακομη μια χαρα οδηγαω το 8αρι.....
    Τωρα αυτο για τον εγκεφαλο ειχα και εγω τις ανησυχιες μου και ημουν σε φαση να τον αλλαξω γιατι δεν εβλεπα την κρεμαγιερα να ανταποκρινετε σωστα αλλα τελικα εφταιγε το πισω δεξια λαστχο οπου ειχε μπει μια βιδα Razz

Να και το topic που ειχα ανοιξει ---> http://www.rx8antiforum.gr/t328-topic <-----
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 22 Οκτ 2012, 10:28 pm

Αν δεν παει το αμαξι στου ΤΣΙΓΑΡΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ!!!
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 22 Οκτ 2012, 10:35 pm

giorgos 75 έγραψε:Αν δεν παει το αμαξι στου ΤΣΙΓΑΡΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ!!!

okay
    dkrx8
    dkrx8

Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 307
    Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
    Τόπος : RIo de Janeiro

Δημοσίευση  dkrx8 Τρι 23 Οκτ 2012, 12:20 am

dinoskid έγραψε:Το εχω παθει και εγω αυτο...κλασικο προβλημα.....ειχα παει και σε τρελομαστορι που χωρις να ανοιξει το καπο μου λεει κρεμαγιερα καινουρια θες...... Laughing
    Λοιπον 1ον η φισα μπορει λογω υγρασιας να θελει καθαρισμα το οποιο μου ειχαν κανει στην mazda και για 1 εβδομαδα ολα οκ
    αλλα μετα μου το ξαναεκανε και ετσι πηγα στον Χρηστο και ο θεος μεσα σε 5 λεπτα μου ελυσε το προβλημα(α και μην ξεχασω οτι το πρωτο τρελομαστορι μου λεει:2300€ εχει η mazda την κρεμαγιερα εγω θα στην αφησω 2000€ μου λεει το τρελομαστορι.....που ειναι και...x-pert στα rotary...τεσπα... Laughing ) κατο απο το φιλτροκουτι εχει 2 γειωσεις του ηλεκτρικου μοτερ οπου ηταν σκουριασμενες.....αυτο ηταν ολο...μετα απο 2 χρονακια λοιπον ακομη μια χαρα οδηγαω το 8αρι.....
    Τωρα αυτο για τον εγκεφαλο ειχα και εγω τις ανησυχιες μου και ημουν σε φαση να τον αλλαξω γιατι δεν εβλεπα την κρεμαγιερα να ανταποκρινετε σωστα αλλα τελικα εφταιγε το πισω δεξια λαστχο οπου ειχε μπει μια βιδα Razz

Να και το topic που ειχα ανοιξει ---> http://www.rx8antiforum.gr/t328-topic <-----

+1
    εμενα που μου ειχε βαλει μπουζι για fd και μολις τα εβγαλε ο Χρηστος για αλλαγη απο τα 4 το 1 δε δουλευε ειχε παθει οξειδωση.Σκεψου ποσα χιλιομετρα εκανε το αμαξι με 3 μπουζι.
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 23 Οκτ 2012, 10:46 am

Τι να πω...μαλλον ειμαι ατυχος....παντος το κοκαλακι της νυχτεριδας δεν το εχω...
    Παω να βαλω μπροστα το αμαξι το απογευμα και αναβει το λαμπακι...το τιμονι πετρα.........ΕΛΕΟΣ λεω δεν μπορει...σημερα δεν το μελετουσα..καλα να παθω..
    Σβηνω και ξαναβαζω μπροστα και ολα οκ μεχρι και τωρα....μαλλον λογω της χθεσινης και σημερινης βροχης και υγρασιας παλι η φισα θα θελει καθαρισμα....οποτε το ΣΚ θα πεχτει DIY καθαρισμα φισας ηλεκρικης υποβοηθησης κρεμαγιερας... Razz
    Μηπως να κανουμε κανα ομαδικο καθαρισμο... Very Happy
    Κανονιστε να συζηταμε για καμια συμπιεση...το βλεπω να κανω Post και μες στην μερα....Boom Laughing
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Τρι 23 Οκτ 2012, 9:30 pm

dinoskid έγραψε:Τι να πω...μαλλον ειμαι ατυχος....παντος το κοκαλακι της νυχτεριδας δεν το εχω...
    Παω να βαλω μπροστα το αμαξι το απογευμα και αναβει το λαμπακι...το τιμονι πετρα.........ΕΛΕΟΣ λεω δεν μπορει...σημερα δεν το μελετουσα..καλα να παθω..
    Σβηνω και ξαναβαζω μπροστα και ολα οκ μεχρι και τωρα....μαλλον λογω της χθεσινης και σημερινης βροχης και υγρασιας παλι η φισα θα θελει καθαρισμα....οποτε το ΣΚ θα πεχτει DIY καθαρισμα φισας ηλεκρικης υποβοηθησης κρεμαγιερας... Razz
    Κανονιστε να συζηταμε για καμια συμπιεση...το βλεπω να κανω Post και μες στην μερα....Boom Laughing
    Φιλε παντως δεν φταιω εγω tongue tongue tongue
    Μου εχει τυχει και αυτο..να βαλω μπροστα το αμαξι και να αναβει το λαμπακι,να σβησω και να ξαναβαλω και να σβισει
    η λυχνια.Και ευτυχως που εγινε ετσι γιατι εκεινο το βραδυ εβρεχε και αντε να ανοιγεις καπω. affraid affraid
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 23 Οκτ 2012, 10:09 pm

giorgos 75 έγραψε:
    dinoskid έγραψε:Τι να πω...μαλλον ειμαι ατυχος....παντος το κοκαλακι της νυχτεριδας δεν το εχω...
    Φιλε παντως δεν φταιω εγω tongue tongue tongue
    Μου εχει τυχει και αυτο..να βαλω μπροστα το αμαξι και να αναβει το λαμπακι,να σβησω και να ξαναβαλω και να σβισει
    η λυχνια.Και ευτυχως που εγινε ετσι γιατι εκεινο το βραδυ εβρεχε και αντε να ανοιγεις καπω. affraid affraid
    Δεν σου ξαναμιλαω............. Razz
    Λοιπον το θεμα ειναι πως παλι καλα που δεν το επαθα εν κινηση που το ειχα παθει πριν 2 χρονια και αναγκαστηκα και πηγα με γερανο στον χρηστο για 2 κωλογειωσεις......ειναι σοβαρο γιατι αν βαρυνει εν κινηση την μαμισαμε....
    Επισης θυμαμαι οτι μετα απο reset που ειχα κανει στον εγκεφαλο βγαζοντας τους πολους της μπαταριας και κανοντας το κολπακι με το πενταλκ του φρενου θυμαμαι οτι η λυχνια ειχε σβησει(αφου δεν εσβηνε με τιποτα και δεν μπορουνα να φτασω σπιτι μου)και πως οδηγουσα κανονικα (μεχρι ο εγκεφαλος να το ξαναδιαβασει και να τα παρατησω τελικα..) αλλα σιγουρα η ηλεκτρικη υποβοηθηση σιγουρα δεν λειτουργουσε αφου το τιμονι ηταν πουπουλο...λες και οι ροδες ηταν στον αερα...
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Τετ 24 Οκτ 2012, 2:20 am

Εγω πιστευω παντως οτι οταν μας το κανει αυτο το αμαξι οφειλεται στο οτι το εγκεφαλακι
    της κρεμαγιερας την στιγμη που μιζαρουμε κατι παθαινει δεν ξερω τι.Ισως καπου βραχυκυκλωνει...ισως δεν παει
    αρκετο ρευμα...δεν ξερω.Για αυτο δεν μας το εχει κανει ποτε οταν το αμαξι κινειται.Γιατι δεν μπορει
    να φταει η φυσα απο την στιγμη που μιζαρω και αναβει η ενδειξη και στο καπακι να σβηνω και να ξαναδινω
    και να ειναι ολα οκ. scratch scratch
    Οταν εγω κατεβαινω ξεκουμπωνω την φυσα και την ξανακουμπωνω πρεπει να κοβω το ρευμα στο εγκεφαλακι,
    αυτο ξεμπλοκαρει για αυτο και περνει κανονικα το αμαξι μετα.
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Παρ 09 Νοε 2012, 4:42 am

Μηπως ξερετε να μου πειτε αν το εγκεφαλακι του τιμονιου ειναι αυτο το ασημι τετραγωνο κουτακι
    κατω απο τον μαμα εγκεφαλο?
    Η μηπως ειναι ενα μαυρο κουτακι μπροστα απο το ασημι?
    Δεν νομιζω να σας μπερδεψα Laughing Laughing Laughing
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 09 Νοε 2012, 5:45 am

giorgos 75 έγραψε:Μηπως ξερετε να μου πειτε αν το εγκεφαλακι του τιμονιου ειναι αυτο το ασημι τετραγωνο κουτακι
    κατω απο τον μαμα εγκεφαλο?
    Η μηπως ειναι ενα μαυρο κουτακι μπροστα απο το ασημι?
    Δεν νομιζω να σας μπερδεψα Laughing Laughing Laughing
    Αν δεν κανω λαθος ειναι το 1ο που ειπες....
    spiffm
    spiffm

Αριθμός μηνυμάτων : 304
    Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011

Δημοσίευση  spiffm Παρ 09 Νοε 2012, 5:48 am

Ασημί τετραγωνο με τρεια αυτακια και ψυκτρες στην μια μεριά. Οι δύο φυσες στους άκρες είναι πολύ μεγάλες με δύο καλώδια πολύ χοντρά η κάθε μια
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Παρ 09 Νοε 2012, 7:31 am

Σας ευχαριστω.Μολις το αλλαξα αντε να δουμε τωρα τι θα γινει..
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 13 Νοε 2012, 1:24 am

giorgos 75 έγραψε:Σας ευχαριστω.Μολις το αλλαξα αντε να δουμε τωρα τι θα γινει..
    Σου το ξαναναβε παλι το τιμονι;
    Εγω καθαρισα ολες τις φισες απο πανω μεχρι κατω και για μια εβδομαδα ημουν κομπλε..τωρα τις 2 τελευταιες μερες μου το ξαναναβει και σβηνω ξανανηγω και σβηνει..τι να κανω ρε γαμωτο....καμια ιδεα τι να φταει;Μεχρι και τις 2 γειωσεις που εχει εξισα αν και ηταν ΟΚ....μηπως εχει καμια ασφαλεια το μοτερακι της κρεμαγιερας;Εχω απελπιστη με αυτο το κολοπροβλημα....ηθελε και ηλεκτρικο η mazda παναθεμα την.......
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Τρι 13 Νοε 2012, 2:08 am

Δεν μου το εχει αναψει,αλλα μην το συζηταμε και πολυ γιατι θα το ματιασουμε Razz Razz
    Και εγω ειχα καθαρισει φισες και γειωσεις.Το μονο που εχει μεινει ειναι το μοτερακι που ειναι
    πανω στην κρεμαγιερα.Τα καλωδια απο την αλλη που πανε στις φισες το αποκλειω να ειναι καπου κομμενα,
    γιατι αν ητανε ετσι θα μου αναβε συνεχεια.Εγω ξαναλεω οτι το εγκεφαλακι ή το μοτερακι τρωνε στραβωμα
    κατα το μιζαρισμα.Αν φταει το μοτερακι,περνει επισκευη?
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 13 Νοε 2012, 2:11 am

giorgos 75 έγραψε:Δεν μου το εχει αναψει,αλλα μην το συζηταμε και πολυ γιατι θα το ματιασουμε Razz Razz
    Και εγω ειχα καθαρισει φισες και γειωσεις.Το μονο που εχει μεινει ειναι το μοτερακι που ειναι
    πανω στην κρεμαγιερα.Τα καλωδια απο την αλλη που πανε στις φισες το αποκλειω να ειναι καπου κομμενα,
    γιατι αν ητανε ετσι θα μου αναβε συνεχεια.Εγω ξαναλεω οτι το εγκεφαλακι ή το μοτερακι τρωνε στραβωμα
    κατα το μιζαρισμα.Αν φταει το μοτερακι,περνει επισκευη?
    Εννοω οτι στο ξαναναψε και αποφασισες να αλλαξεις το εγκεφαλακι;
    Νομιζω οτι καποιοι μπορουν να το επισκευασουν αλλα η mazda το εχει fix με την κρεμαργιερα....
    Τωρα διαβαζω στο com και βλεπω οτι ολοι κανουν καθαρισμο και ειναι OK.Κανεις δεν αναφερει για αλλαγη κρεμαργιερας...αν σε πειπτωση καθαρισμου δεν φυγει το προβλημα τοτε αλλαζουν καλωδιωση...αυτη τωρα ποσο να κοστιζει;
    Επισης αναγερουν και για μια ασφαλεια EPS 60 A...

http://www.rx8club.com/do-yourself-forum-73/diy-power-steering-connector-cleaning-pics-223713/
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Τρι 13 Νοε 2012, 6:13 am

Αφου ειχα καθαρισει τις φισες μου αναψε μια φορα μια εβδομαδα μετα.
    Βασικα εμενα αναβε σπανια.Αλλα επειδη ειχα εγκεφαλακι και ηξερα οτι ειναι καλο
    αποφασησα να το αντικαταστησω.Η ασφαλεια που λες πρεπει να ειναι διπλα στην μπαταρια
    εκει που φευγουν τα καλωδια απο τον πολο μεσα σε ενα μαυρο πλαστικο.
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 13 Νοε 2012, 7:22 am

Και εγω ρε γαμωτο πριν 1 εβδομαδα ακριβως τις καθαρισα και σημερα μου το ξαναεκανε και μωλις το εσβησα και το ξανανηξα ολα OK...δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...ειναι θεμα επαφης;ειναι θεμα τροφοδοσιας ρευματος;
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 13 Νοε 2012, 9:48 am

Διαβασα επισης οτι βαζωντας μια γειωση απο το ηλεκτρικο μοτερ στην μπαταρια λυθηκε το προβλημα...τι να πω...ειναι και σπαστικο προβλημα ρε γαμωτο...στα καλα του καθουμενου μενεις απο τιμονι....
    Λεω να περασω μια βολτα αυριο το πρωι απο τον χρηστο να το τσεκαρουμε αν εχει χρονο.....
    toliscupra
    toliscupra

Rotary : Cosmo Latest Horsepower : stock...
    Rebuilds : ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ......
    Αριθμός μηνυμάτων : 41
    Ημ/νία εγγραφής : 13/07/2011
    Τόπος : athens by night

Δημοσίευση  toliscupra Τρι 13 Νοε 2012, 10:25 am

ντινο εαν το λυσεις το θεμα γραψε σε παρακαλω θα περιμενω εν'αγωνιως γιατι και εμενα σημερα πρωτη φορα μετα απο 10 μερες που δεν το ειχα βαλει μπροστα, το τιμονι δεν ακουγε ειχε γινει πετρα και μετα απο 10 δευτετολεπτα εφτιαξε μονο του, λαμπακι δεν αναψε απλα κομπιαζε το τιμονι εαν προσπαθουσα να το κουνησω....το δοκιμαζα σημερα ολη μερα δεν το ξαναεκανε....αυριο το πρωι παλι θα κανω μια δοκιμη....δεν ξερω πως να το περιγραψω μου εδωσε την εντυπωση οτι αργησε να παρει μπρος καποιος μηχανισμος και μετα εφτιαξε μονο του...δεν το εσβησα γιατι ηταν κρυο το αμαξι και απλα περιμενα αλλα εφτιαξε μονο του.... Shocked
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 13 Νοε 2012, 10:36 am

toliscupra έγραψε:ντινο εαν το λυσεις το θεμα γραψε σε παρακαλω θα περιμενω εν'αγωνιως γιατι και εμενα σημερα πρωτη φορα μετα απο 10 μερες που δεν το ειχα βαλει μπροστα, το τιμονι δεν ακουγε ειχε γινει πετρα και μετα απο 10 δευτετολεπτα εφτιαξε μονο του, λαμπακι δεν αναψε απλα κομπιαζε το τιμονι εαν προσπαθουσα να το κουνησω....το δοκιμαζα σημερα ολη μερα δεν το ξαναεκανε....αυριο το πρωι παλι θα κανω μια δοκιμη....δεν ξερω πως να το περιγραψω μου εδωσε την εντυπωση οτι αργησε να παρει μπρος καποιος μηχανισμος και μετα εφτιαξε μονο του...δεν το εσβησα γιατι ηταν κρυο το αμαξι και απλα περιμενα αλλα εφτιαξε μονο του.... Shocked
    Αυτη η κολουγρασια και τα ηλεκτρικα αυτου του αυτοκινητου μας εχουν μ@μισει...
    Πιστευω να βρεθει λυση...και θα ενημερωσω.
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Πεμ 22 Νοε 2012, 11:34 pm

toliscupra έγραψε:ντινο εαν το λυσεις το θεμα γραψε σε παρακαλω θα περιμενω εν'αγωνιως γιατι και εμενα σημερα πρωτη φορα μετα απο 10 μερες που δεν το ειχα βαλει μπροστα, το τιμονι δεν ακουγε ειχε γινει πετρα και μετα απο 10 δευτετολεπτα εφτιαξε μονο του, λαμπακι δεν αναψε απλα κομπιαζε το τιμονι εαν προσπαθουσα να το κουνησω....το δοκιμαζα σημερα ολη μερα δεν το ξαναεκανε....αυριο το πρωι παλι θα κανω μια δοκιμη....δεν ξερω πως να το περιγραψω μου εδωσε την εντυπωση οτι αργησε να παρει μπρος καποιος μηχανισμος και μετα εφτιαξε μονο του...δεν το εσβησα γιατι ηταν κρυο το αμαξι και απλα περιμενα αλλα εφτιαξε μονο του.... Shocked
    Τι εγινε στο ξαναεκανε Question
    Λυση σε αυτο το προβλημα δεν ξερω εαν υπαρχει.....εμενα ειχε 2 χρονια να μου αναψει το λαμπακι μου ξαναναψε προσφατα αλλα μολις το εσβησα και το ξαναναψα ολα ΟΚ....και χθες περασα απο τον Χρηστο και μου καθαρισε τις φισες (οτι μου ειχε κανει δλδ την πρωτη φορα που το επαθα και δεν εσβηνε με τιποτα πριν απο 2 χρονια)
    Τωρα το αν λυθηκε το προβλημα η οχι πραγματικα δεν το γνωριζω....ελπιζω καποια στιγμη να βρεθει η λυση εστω για το γαμωτο να μαθουμε τι φταιει η ποια ειναι η λυση-πατεντα...

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 4:15 am