Καλησπερα παιδες..ειμαι κατοχος ρχ8 9 χρονια το θεμα ειναι το εχω με τα service του ολα κανονικα..τωρα 3 μηνες δε το κουνησα για λογους υγειας..το εκανα service γιατι δεν επαιρνε μπρος το εβαλα και καινουρια μπουζια και τωρα μου ρεταρει μια ανηφορα δε μπορει να ανεβει τι γινεται?στο ρελαντι σκορτσαρει και απο 1η αλλαγη σε 2α παει λες και εχω κανα 50αρι σκουτερ Ρεταρει..τωρα μου λενε οτι το θεμα μπορει να ειναι πολλαπλασιαστες ή μπουζοκαλωδια.η μπαταρια του ειναι μια χαρα ολα καλα με τις μετρησεις ο δυναμος παιρνει στροφες..στο μιζαρισμα αργει να παρει αν και εχω και καινουρια μπουζια..τι να κανω??
3 απαντήσεις
προβλημα με ρχ8 μου
KATSIRX8
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημ/νία εγγραφής : 18/07/2015
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: προβλημα με ρχ8 μου
Αλλαξα βενζιναντλια αλλα τπτ στα χαμηλα σφερα στα ψηλα μπερδευει στις 5.500 στροφες και τελικη εχει 115 χλμ τι φαση??να πιασω το μαστορα ή να κυνηγησω τα ανταλλακτικα?..Τωρα μου λενε να βαλω πολλαπλασιαστες και μπουζοκαλωδια..ρε παιδια μηπως δεν ειναι το θεμα απο αυτα τα 2??? help κανενας...
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°3
Φιλε μου προγνωση δυστηχως απο το τηλεφωνο δεν γινεται.Γνωμη μου να πας σε ενα rotary συνεργειο.
KATSIRX8
- Δημοσίευση Ν°4
ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!! ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣ
KATSIRX8
- Δημοσίευση Ν°5
KATSIRX8 έγραψε:ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!! ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟΟΟ ..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΡΟΤΑΡΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ!
GTi
Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
Τόπος : L.A.
- Δημοσίευση Ν°6
210 9517670 jdmr στο Μοσχάτο.
Αν δεν έχεις αλλάξει πολ/στες και μπουζοκαλώδια, ύστερα από 115.000κμ. σίγουρα θέλουν αντικατάταση, όπως επίσης ένα τσεκάρισμα στον καταλύτη σου. Θα στα πει όλα και ο μάστορας.
Αν δεν έχεις αλλάξει πολ/στες και μπουζοκαλώδια, ύστερα από 115.000κμ. σίγουρα θέλουν αντικατάταση, όπως επίσης ένα τσεκάρισμα στον καταλύτη σου. Θα στα πει όλα και ο μάστορας.