+9
bigproedros
vasiliss23
redneck
greddyrx7
manolis
urbanslider
giorgos 75
Επισκεπτ
alekos R.E.
13 απαντήσεις
rx8 cosmo vs s2000 kai z4 2.5 σε δυο απανοτα βραδια....
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°1
rx8 cosmo vs s2000 kai z4 2.5 σε δυο απανοτα βραδια....
μιας κ μεσα σε 2 μερες μ "ετυχε" να ανοιξω με δυο διαφορετικα αυτοκινητα ειπα κ γω να το γραψω... !λοιπον εχουμε κ λεμε...προχτες το βραδυ καθως περιμενα αμεριμνος κ μονος στον δρομο να αναψει ενα απο τα φαναρια της παραλιακης του ηρακλειου σκαει μυτη ενας τυπας με ενα φρεσκοπλυμενο Ζ4 2.5 κ τον παρακολουθω να κοιταει το 8αρι μ με υρωνικο υφος....για να μν σας τα πολυ λογο ξεκινισαμε απ το φαναρι μεχρι το επομενο ηταν περιπου 600μετρα κ εφαγε 1.5 αμαξι...οχι τπτ τρελη διαφορα αλλα δν με περασε ο τυπας κ αυτο μ φτανει...την επαυριο καθος πηγενα κυριος ξανα παραλιακη ακουω απο πισω μ φασαρια...ηταν ενας τυπος με ενα S2000 να εχει ερθει κολητα στον κωλο μ προκαλοντας να ανοιξω...αυτο γινοταν για περιπου ενα τεταρτο κ εγω εκει...κυριος....φτασαμε στο στο ιδιο φαναρι π ημουν με το Ζ4...αυτη τη φορα ειχαμε κ θεατες κτ παιδια με τα μηχανακια τους π περνουσαν απο εκει...μεχρι τα αναψει το πρασιννο ο τυπος ειχε κοφταρει το αμαξι του τουλαχιστον 5-6 φορες χωρις λογο....ξεκινησαμε κ πρωτες ημασταν μαζι...σε καθε αλαγη του εφευγα κ περισοτερο...το αποτελεσμα ηταν να μηνει πισω δυο αμαξια κ στο προτω στενο εβγαλε φλας κ εστρηψε...σημερα εμαθα απο τον ιδιο στο fb οτι φοραει εισαγωγη κ ολοσομη εξατμιση...η αλήθεια ειναι οτι πιστευα πως το S θα ηταν πολυ πιο μπροστα απο εμενα αλλα εκανα λαθος κ αυτο με εκανε για ακομα μια φορα υπεριφανο για το 8αρι μ....παιδια σορυ αν σας κουρασα αλλα ηθελα να τα γραψω παραστατικα...αν εχει πατησει κανεις με κανενα S ασ το γραψει...εχει ενδιαφερον... !!!
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: rx8 cosmo vs s2000 kai z4 2.5 σε δυο απανοτα βραδια....
Μπραβο ρε Αλεκο,
τουρμπισες??
τουρμπισες??
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°3
που τετοια τυχη χρησταρα???αν ειχα τουρμπισει θα το ηξερες γτ απλα θα το ειχες κανει εσυ... !!!τωρα για τα πατηματα να πω την αληθεια δν το περιμενα πως θα ημουν μπροστα αλλα ανοιξα για να μν με πουν κ !!!!κ m3 Ε46 μ χε κολησει ηξερα οτι θα με πατουσε κατω αλλα δν εκανα την κοτα κ απλα τα εφαγα κ ολα καλα...
Επισκεπτ
Αριθμός μηνυμάτων : 614
Ημ/νία εγγραφής : 19/08/2011
- Δημοσίευση Ν°4
alekos R.E. έγραψε:να πω την αληθεια δν το περιμενα πως θα ημουν μπροστα αλλα ανοιξα
Δυο φορες τοτε μπραβο Αλεκο,αλλοι τουρμπατοι και με δυσκολια καθονται διπλα τους.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°5
ενταξη το Ζ4 εχει 192 αλογα οποτε εχει μια βαση αλλα για το s ουτε π το περιμενα...τι να πω...ή εγω εκανα πολυ καλες αλαγες ή αυτος καπου το χασε....δν ξερω...παντος εχω κ μαρτυρες... !!!
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°6
μπράβο ρε φιλε!!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°7
ευχαρηστω πολυ γιωργο...!!!!giorgos 75 έγραψε:μπράβο ρε φιλε!!!
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°8
alekos R.E. έγραψε: στο ιδιο φαναρι π ημουν με το Ζ4...
Αλέκο είναι φως φανάρι ..... το συγκεκριμένο φανάρι είναι το τυχερό σου.. πιστεύω ότι άμα είχες πάει και την Μ3 εκεί, θα την έπαιρνες !
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°9
χαχαχαχαχα....λες ε???ε εκει θα πηγενω αμα μ κωλησει κανεις..εχει κ καινουρια ασφαλτο.... !απλα ετυχε εκει γτ ειναι ο δρομος π παει προς το σπιτι της κοπελας μ... !urbanslider έγραψε:alekos R.E. έγραψε: στο ιδιο φαναρι π ημουν με το Ζ4...
Αλέκο είναι φως φανάρι ..... το συγκεκριμένο φανάρι είναι το τυχερό σου.. πιστεύω ότι άμα είχες πάει και την Μ3 εκεί, θα την έπαιρνες !
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°10
Πάντως το Honda με παραξένεψε κι εμένα πως το κατάφερες, είναι η πρώτη φορά που ακούω s2000 να την τρώει από 8αρι, συνήθως ακούω το αντίθετο, για την Ζ4 το θεωρώ λογικό, το χουν γενικά τα BMW, από τα 3 λίτρα και πάνω κάνουν δουλειά !
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°11
μα κ εγω το ιδιο εχω ακουσει για το S..αφου στο φαναρι ελεγα στην κοπελα μ οτι θα μας περασει αλλα θελω να δω διαφορες...ε κ τλκ ημουν μπροστα...τι να πω...μπορει κ να χει θεμα το μοτερ του μιας κ ο συγκεκριμενος το χει μαμησει κανονικα....δν ξερω τι αλο να πω...αν τον ξαναπετυχω θα του πω να ξανα ανοιξουμε με βιντεο αυτη τη φορα κ ελπιζω να σταθω ξανα τυχερος...urbanslider έγραψε:
Πάντως το Honda με παραξένεψε κι εμένα πως το κατάφερες, είναι η πρώτη φορά που ακούω s2000 να την τρώει από 8αρι, συνήθως ακούω το αντίθετο, για την Ζ4 το θεωρώ λογικό, το χουν γενικά τα BMW, από τα 3 λίτρα και πάνω κάνουν δουλειά !
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°12
παιδια εχω νεα απο εδω...εχουμε τον ιδιο μηχανικο με το παιδι με το s2000 κ με πηρε σημερα κ με ρωτησε αν ημουν εγω αυτος π ανοιξε μαζι του κ οταν τον ρωτησα αν ειχε καποιο θεμα με το αμαξι του ειπε πως πατησε κανονικα απλα του γλιστρισε λιγο στην εκινηση κ τπτ αλο....ο μηχανικος μου μου ειπε οτι ηταν απολυτα συγουρος πως με ειχε αλλα εκανε λαθος...τεσπα μ ειπε πως σημερα θα εβγεναν για βολτα κ αν θελω να παω μαζι τους απλα για "βολτα"...σηγουρα θα ξαναπατησουμε αν βρεθουμε τλκ και θα σας ενημεροσω για το αποτελεσμα...θα προσπαθησω να βρω καμερα να τραβηξουμε κανενα βιντεακι ετσι για να υπαρχει γτ παντα θα υπαρχουν καποιοι δυσπηστοι....σας εχω ξαναπει οτι ο αερας της κρητης ευνοει τους wankel....
manolis
Rotary : mazda rx8 cosmo spes Latest Horsepower : 231
Rebuilds : no
Αριθμός μηνυμάτων : 89
Ημ/νία εγγραφής : 17/01/2011
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
- Δημοσίευση Ν°13
μαλών έφτασε η ώρα να πιεις το τσικουδακι.μην το πάρεις προσωπικά και εγώ mazda έχω απλά παλιά ο αδελφός μου είχε s2000 και κάτι ξέρω.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°14
καλησπερα παιδια...λοιπον σημερα εγηναν πολλα πατηματα...ειχαμε απο ολα...απο cooper s,ibiza coupra,golf 5 gti, colt czt duo s2000 κ το 8αρακι μ...πατησα ξανα με το συγκεκριμενο s κ το αποτελεσμα ηταν μεχρι τριτες ημουν για λιγο μπροστα...ε κλασικα οταν κουμποσα τεταρτη που ειναι ατελιοτη (στο πρωτο πατημα π σας ειπα δν ειχαμε χορο για να ανοιξουμε πολυ κ εφτασε μεχρι το τερμα της τριτης το λεω για να μν παρεξηγουμαστε) κ το s γεμιζε ακομα τριτη μου μαζεψε διαφορα κ βρεθηκε μπροστα μισο αμαξι κ καπου εκει σταθεροπηοιθηκε η διαφορα μας για λιγο γτ μετα χριαστηκε να κοψουμε...αυτα ηταν τα αποτελεσματα...τραβηξε η συνοδηγος και βιντεο π θα το ανεβασω αυριο γτ τωρα πεφτει ποοοοολυ νυστα...εγω ειμαι υπερ ευχαρηστημενος απ το αποτελεσμα κ με το δικιο μ νομιζω...αυτα απ το ηρακλειο...!!!
greddyrx7
Αριθμός μηνυμάτων : 75
Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°15
alekos R.E. έγραψε:καλησπερα παιδια...λοιπον σημερα εγηναν πολλα πατηματα...ειχαμε απο ολα...απο cooper s,ibiza coupra,golf 5 gti, colt czt duo s2000 κ το 8αρακι μ...πατησα ξανα με το συγκεκριμενο s κ το αποτελεσμα ηταν μεχρι τριτες ημουν για λιγο μπροστα...ε κλασικα οταν κουμποσα τεταρτη που ειναι ατελιοτη (στο πρωτο πατημα π σας ειπα δν ειχαμε χορο για να ανοιξουμε πολυ κ εφτασε μεχρι το τερμα της τριτης το λεω για να μν παρεξηγουμαστε) κ το s γεμιζε ακομα τριτη μου μαζεψε διαφορα κ βρεθηκε μπροστα μισο αμαξι κ καπου εκει σταθεροπηοιθηκε η διαφορα μας για λιγο γτ μετα χριαστηκε να κοψουμε...αυτα ηταν τα αποτελεσματα...τραβηξε η συνοδηγος και βιντεο π θα το ανεβασω αυριο γτ τωρα πεφτει ποοοοολυ νυστα...εγω ειμαι υπερ ευχαρηστημενος απ το αποτελεσμα κ με το δικιο μ νομιζω...αυτα απ το ηρακλειο...!!!
Τι βελτιώσεις έχεις κάνει στο αμάξι? Όπως επίσης και το S2000 τι έχει κάνει ακριβώς γιατί είναι λίγο κουλό το αποτέλεσμα. Μήπως φοράει τίποτα 18-19αρια το S?
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°16
Εγω φοραω καταλύτη και τελικό εξάτμησης με 19αρια και το s απο καταλύτη κ πίσω μια απλή φιλτροχοανη και 18αρια κ οι δυο με συνοδηγο...το ξέρω πως είναι κουλο γτ κ εγω δν το περίμενα αλλα έτσι είναι...θα το δεις κ στο βιντεακι το απόγευμα...το μόνο θέμα π παίζει είναι να μν ξέρει να πατήσει το αμαξι του αν κ δν φενεται για τέτοιος...
redneck
Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 424
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°17
Πρεπει να το πηγαινεις καλα το 8αρι σου , πριν καμποσα χρονια ειχα ανοιξει με 8αρι κοσμο (αγνωστων στοιχειων) 2καβαλος αυτος και εγω μονος μου (ενταξει 150 κιλα ειμαι , δικαβαλος και εγω ) .
Ειχα μια μετατροπη ε36 325 με τα 192 , εντελως μαμα και φοραγε ενα μπλοκε μονο.
Μεχρι τελειωματα 3ες (δικες μου) ημουν μπροστα περιπου ενα αμαξι, μετα κοψαμε στο φαναρι.
Εχει πλακα παντως οταν τα αυτοκινητα ειναι ισοδυναμα μεταξυ τους, παιζουν μικρες λεπτομερειες εκει ρολο.
Μεχρι τελειωματα 3ες (δικες μου) ημουν μπροστα περιπου ενα αμαξι, μετα κοψαμε στο φαναρι.
Εχει πλακα παντως οταν τα αυτοκινητα ειναι ισοδυναμα μεταξυ τους, παιζουν μικρες λεπτομερειες εκει ρολο.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°18
φίλε μ πιστεύω πως το παταω σωστά...πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο ο οδηγός σε ένα πάτημα κ βασικότατο είναι όταν κανεις μια βελτίωση να είναι σωστή κ να μν σ κόβει αντί να σ δηνει γτ την είχα πατήσει κ εγω...τεσπα το θέμα είναι οτι τα πατήματα τα κάνουμε φιλικά για να κάνουμε το χαβαλέ μας κ να βλέπουμε διαφορες...redneck έγραψε:Πρεπει να το πηγαινεις καλα το 8αρι σου , πριν καμποσα χρονια ειχα ανοιξει με 8αρι κοσμο (αγνωστων στοιχειων) 2καβαλος αυτος και εγω μονος μου (ενταξει 150 κιλα ειμαι , δικαβαλος και εγω ) .
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°19
παιδια εγω με το δικο μου που ειναι γνωστο τι εχει πανω ανοιξα μια μερα τυχαια που πηγαινα για δουλεια πρωι με ενα s2000 και το καταπια κανονικοτατα μεχρι 5ες ηταν πολλαααααα αμαξια πισω!!!!!!το μαμα κοσμο καθεται καλα μεχρι 3ες μετα η 4η μας ειναι μακρια και ''αργει'' να φορτωσει!!!!!παντως εκατσες πολυ καλα φιλε μου μπραβο!!!!!!
bigproedros
Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
- Δημοσίευση Ν°20
wraios aleko..
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°21
ευχαρηστω πολυ βασιλαρε...!!!!αυτη η τεταρτη με μαμησε ρε φιλε....δν ηξεραν να την κανουν πιο κοντη?? !!το βιντεακι μαλον θα μπει αυριο μπορει κ σημερα βραδυ γτ δν εχω καλοδιο να συνδεσω το pc με την καμερα....vasiliss23 έγραψε:παιδια εγω με το δικο μου που ειναι γνωστο τι εχει πανω ανοιξα μια μερα τυχαια που πηγαινα για δουλεια πρωι με ενα s2000 και το καταπια κανονικοτατα μεχρι 5ες ηταν πολλαααααα αμαξια πισω!!!!!!το μαμα κοσμο καθεται καλα μεχρι 3ες μετα η 4η μας ειναι μακρια και ''αργει'' να φορτωσει!!!!!παντως εκατσες πολυ καλα φιλε μου μπραβο!!!!!!
juha kankoulen
Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 254
Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
- Δημοσίευση Ν°22
Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!Οι νίκες είναι νίκες και δεν έχει σημασία πώς επιτυγχάνονται το αποτέλεσμα μετράει. Απο κει και πέρα στοκ με κοσμο με στοκ Σ2Κ με ίδιου επιπέδου οδηγούς όπως και να το δει κανείς (και με μετρήσεις περιοδικών δηλ.) το δεύτερο είναι μπροστά.
yiasin rx7
Rotary : FD Αριθμός μηνυμάτων : 52
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2011
Τόπος : Hrakleio
- Δημοσίευση Ν°23
Εμεις ομως ειχαμε καλυτερο οδηγο Μπραβο Αλεκο αντε ανεβασε το το βιντεο να το δουν κ οι υπολοιποι!!!!juha kankoulen έγραψε:Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!Οι νίκες είναι νίκες και δεν έχει σημασία πώς επιτυγχάνονται το αποτέλεσμα μετράει. Απο κει και πέρα στοκ με κοσμο με στοκ Σ2Κ με ίδιου επιπέδου οδηγούς όπως και να το δει κανείς (και με μετρήσεις περιοδικών δηλ.) το δεύτερο είναι μπροστά.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°24
https://www.youtube.com/watch?v=2deBoJxayvQ&feature=youtu.be οριστε κ το βιντεακι....μεχρι τριτες κρατουσα την αρχικη διαφορα σταθερη...εκει που μου μαζεψε την διαφορα ηταν οταν εβαλα τεταρτη...σταθεροποιησα την διαφορα για λιγο αλλα μετα τον εκοψε ενα αμαξι...παρ ολα αυτα πηστευω πως σταθηκα καλα διπλα του.....Α!Φιλε μ Γιωργο σε φχαρηστω για τα καλα σ λογια....
xrider
Rotary : Ακομα οχι Αριθμός μηνυμάτων : 81
Ημ/νία εγγραφής : 08/12/2011
- Δημοσίευση Ν°25
Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στάθηκες πολύ καλά δίπλα του.
Παρατήρησα στο βιντεάκι σου πως,
-δεν κάνατε λυσσασμένη εκκίνηση (φυσικά αφού είναι φιλική η κόντρα)
-εσύ ξεκίνησες ένα τακ πιο γρήγορα (ας πρόσεχε το Honda)
-εσύ έκανες καλύτερη εκκίνηση (ας πρόσεχε το Honda)
-με το που κούμπωσες 4η μάζεψε το Honda το χαμένο έδαφος (ας πρόσεχε η κατασκευάστρια Mazda)
-και τέλος έχασες την αλλαγή σε 5η αλλά φαντάζομε πως είχε τελείωση η κόντρα.
Συμπέρασμα δικό μου πως σε επίπεδο οδηγών ήσουν καλύτερος,
με την εκκίνηση που κάνατε αν είχες 18αρες ίσως ήσουν ακόμα πιο μπροστά
και επίσης μπράβο στο 8αρι σου που αναπνέει Κρητικό αέρα.
Υ.Γ. Από το βίντεο έβγαλα κάποια συμπεράσματα, δεν ήμουν παρών οπότε μπορεί να έχω κάνει και λάθος.
Υ.Γ.2 Μπράβο είναι ωραίες οι φιλικές οι κόντρες χωρίς κραξίματα, τσακωμούς κτλ ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Παρατήρησα στο βιντεάκι σου πως,
-δεν κάνατε λυσσασμένη εκκίνηση (φυσικά αφού είναι φιλική η κόντρα)
-εσύ ξεκίνησες ένα τακ πιο γρήγορα (ας πρόσεχε το Honda)
-εσύ έκανες καλύτερη εκκίνηση (ας πρόσεχε το Honda)
-με το που κούμπωσες 4η μάζεψε το Honda το χαμένο έδαφος (ας πρόσεχε η κατασκευάστρια Mazda)
-και τέλος έχασες την αλλαγή σε 5η αλλά φαντάζομε πως είχε τελείωση η κόντρα.
Συμπέρασμα δικό μου πως σε επίπεδο οδηγών ήσουν καλύτερος,
με την εκκίνηση που κάνατε αν είχες 18αρες ίσως ήσουν ακόμα πιο μπροστά
και επίσης μπράβο στο 8αρι σου που αναπνέει Κρητικό αέρα.
Υ.Γ. Από το βίντεο έβγαλα κάποια συμπεράσματα, δεν ήμουν παρών οπότε μπορεί να έχω κάνει και λάθος.
Υ.Γ.2 Μπράβο είναι ωραίες οι φιλικές οι κόντρες χωρίς κραξίματα, τσακωμούς κτλ ανεξαρτήτου αποτελέσματος.