Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+14
Mike 192T
neokosmi
CrazyWaters
docmar
RX-7 Fuel Vampires
endless
georx8
Mavros Piravlos
spiffm
giorgos 75
gemp100
urbanslider
ghatzip
GTi
18 απαντήσεις

New owner Rx8 - GTi

dimitseba
    dimitseba

New owner Rx8 - GTi - Σελίδα 3 Verified
    Rotary : RX-8 (fd3s with 25g Latest Horsepower : coming up...
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 256
    Ημ/νία εγγραφής : 05/09/2010

New owner Rx8 - GTi - Σελίδα 3 Empty Απ: New owner Rx8 - GTi

Δημοσίευση  dimitseba Δευ 17 Οκτ 2011, 9:30 am

Το πρόβλημα το καταλαβα κατευθείαν στην αττική οδό από την πρώτη βόλτα μετα τα 100χλμ σε 2 στα 10 πατήματα με 4 ή 5 ή 6 μου έκοβε το γκάζι και άναβε ο ολισθηρός δρόμος στο κεντρικό καντράν. Το setup που είχα ήταν λιγότερο λάθος από το δικό σου δηλαδή 225/45/18 275/35/18 με λάθος το 275 που το άλλαξα σε 285 καί δεν μου το ξανάκανε! λέω λιγότερο λάθος γιατί το 235/40/18 ή το 265/35/18 έχουν πολύ μικρότερη περίμετρο από το 225/45/18 οπότε και ο εγκέφαλος διαβάζει σπινιάρισμα πίσω λόγο διαφοράς περιστροφής ανάμεσα στον μπροστίνο και τον πίσω άξονα.
    GTi
    GTi

Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Δημοσίευση  GTi Δευ 17 Οκτ 2011, 9:24 pm

urbanslider έγραψε:Κανένα απολύτως πρόβλημα με το 225/40/18 μπρος πίσω, μια -αμεληταία όμως- αύξηση στον θόρυβο..

225 μπροστά με 235 πίσω δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα..

Aντώνη και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου και το μοίρασμα των όποιων γνώσεων. Είσαι απόλυτα σαφής και συγκεκριμένος, με αποτέλεσμα να μας βοηθάς όλους μας drag
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Δευ 17 Οκτ 2011, 9:30 pm

giorgos 75 έγραψε:Καλοριζικα τα νεα ζαντικα σου Κιμωνα!!
    okay okay

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου!!! Τελικά είχα δίκιο για το σχέδιο, πώς σου φαίνεται τώρα που τις βλέπεις πάνω στο 8ρι ? Σ' αυτό που λέγαμε για τα New Tyres, όταν έρθει η ώρα, εγώ θα παραγγείλω τις διαστάσεις του Αντώνη για τις συγκεκριμένες ζάντες.
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Δευ 17 Οκτ 2011, 9:46 pm

dimitseba έγραψε:Το πρόβλημα το καταλαβα κατευθείαν στην αττική οδό από την πρώτη βόλτα μετα τα 100χλμ σε 2 στα 10 πατήματα με 4 ή 5 ή 6 μου έκοβε το γκάζι και άναβε ο ολισθηρός δρόμος στο κεντρικό καντράν. Το setup που είχα ήταν λιγότερο λάθος από το δικό σου δηλαδή 225/45/18 275/35/18 με λάθος το 275 που το άλλαξα σε 285 καί δεν μου το ξανάκανε! λέω λιγότερο λάθος γιατί το 235/40/18 ή το 265/35/18 έχουν πολύ μικρότερη περίμετρο από το 225/45/18 οπότε και ο εγκέφαλος διαβάζει σπινιάρισμα πίσω λόγο διαφοράς περιστροφής ανάμεσα στον μπροστίνο και τον πίσω άξονα.

Η αλήθεια είναι ότι μ' έβαλες σε σκέψεις χθες... Όμως το βράδυ βγήκα και έκανα γύρω στα 50km σε Αθηνών - Λαμίας, Καβάλας και στους γύρω δρόμους τον περιοχών Χαΐδαρίου και Νέου Ηρακλείου. Δεν είδα κάτι τέτοιο, μ' αυτό που περιγράφεις αν και τα μπροστά με τα πίσω λάστιχα είναι διαφορετικών εταιρειών. Σε κάποιες γρήγορες καμπές (+160km) ένιωθα νευρικό το πίσω μέρος, αλλά στο "άσε" ξανακαθόταν κάτω, χωρίς να μπουν τα ηλεκτρονικά. Όπως είπε και ο Αντώνης η κύλιση είναι ένα "κλικ" πιό θορυβώδης, αλλά σε καμία περίπτωση ενοχλιτική (με το ράδιο ανοιχτό, δεν το καταλαβαίνεις). Δεν θα πρότινα σε κανέναν να το κάνει, αν δεν τα έχει ήδη τα ελαστικά, όμως αν τα έχει, φαίντεται σαν μια 1η εντύπωση, ότι είναι ένα set up, το οποίο ..."περπατάει". Όσο για το τελευταίο που γράφεις "διαφορά περιστροφής" σαν μια 1η λύση αν μου συμβεί, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την 1η ρύθμιση του DCS, όπου αν έχω καταλάβει σωστά ύστερα από κουβέντα με τον Gemp100 και Cosmar, έρχεται να επέμβει στους μπροστινούς τροχούς όταν αντιληφθεί χαμηλή πρόσφυση και αφήνει τους πίσω ελεύθερους στις ορέξεις-ικανότητες του οδηγού. Θα ενημερώνω τακτικά για τη συμβίωση μαζί του και τις όποιες εντυπώσεις, καλές ή κακές. Cool
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Τρι 18 Οκτ 2011, 5:32 am

GTi έγραψε:
    giorgos 75 έγραψε:Καλοριζικα τα νεα ζαντικα σου Κιμωνα!!
    okay okay

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου!!! Τελικά είχα δίκιο για το σχέδιο, πώς σου φαίνεται τώρα που τις βλέπεις πάνω στο 8ρι ? Σ' αυτό που λέγαμε για τα New Tyres, όταν έρθει η ώρα, εγώ θα παραγγείλω τις διαστάσεις του Αντώνη για τις συγκεκριμένες ζάντες.
    Μια χαρα καθοντε πανω Κιμωνα,δενουνε πολυ με το αυτοκινητο!
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:33 am

giorgos 75 έγραψε:Μια χαρα καθοντε πανω Κιμωνα,δενουνε πολυ με το αυτοκινητο!

Με το δεδομένο των περιορισμένων επιλογών που είχα, σ' ότι αφορά τον τρόπο που τις πήρα (αντ/λαγή), νομίζω κι 'γω πως είναι ...o.k!!!
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Τετ 11 Απρ 2012, 5:50 pm

Αντώνη, καλημέρα και χρόνια πολλά. Θυμάμαι ότι είσαι από τους πρώτους που είχαν αγοράσει τροχό εκτάκτης ανάγκης (ΕΝΚΕΙ 17)από RX-7, αν δεν κάνω λάθος και κάπου είχες βάλει μια φωτογραφία πώς τον είχες βολέψει στο χώρο των αποσκευών. Μπορείς να μου βάλεις αυτή τη φωτογραφία, καθώς από χθες είμαι κι 'γω κάτοχος τέτοιου τροχού και δεν θέλω να τον έχω χύμα πίσω? Ευχαριστώ!
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 12 Απρ 2012, 12:06 am

GTi έγραψε:Αντώνη, καλημέρα και χρόνια πολλά. Θυμάμαι ότι είσαι από τους πρώτους που είχαν αγοράσει τροχό εκτάκτης ανάγκης (ΕΝΚΕΙ 17)από RX-7, αν δεν κάνω λάθος και κάπου είχες βάλει μια φωτογραφία πώς τον είχες βολέψει στο χώρο των αποσκευών. Μπορείς να μου βάλεις αυτή τη φωτογραφία, καθώς από χθες είμαι κι 'γω κάτοχος τέτοιου τροχού και δεν θέλω να τον έχω χύμα πίσω? Ευχαριστώ!

Rolling Eyes ΕΕμμ Rolling Eyes αρ γιου τοκινγκ του μι ??? Laughing Laughing Laughing
    GTi
    GTi

Δημοσίευση  GTi Πεμ 12 Απρ 2012, 10:53 am

urbanslider έγραψε: Rolling Eyes ΕΕμμ Rolling Eyes αρ γιου τοκινγκ του μι ??? Laughing Laughing Laughing

Λάθος εεε? ...και πάλι χρόνια πολλά και καλά!
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 12 Απρ 2012, 11:40 am

Βασικά εγώ δεν έχω τροχό ανάγκης, γι αυτό σε ρώτησα. Cool

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα Κίμωνα.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 2:56 am