giorgos 75 έγραψε:Ρε τρελε δεν καταλαβα οτι εισαι ο Κιμωνας.GTi έγραψε:Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεθολώσει το μπροστινό φανάρι ή "η κιτρινίλα" δεν φεύγει και αναγκαστικά αγοράζεις καινούργιο?
Ποτε αγορασες οχταρι εσυ?
Εγώ είμαι ρε φιλαράκι, λες και δεν ξέρεις το nick-name μου!!!...και να σου πω την αμαρτία μου, όπως απάντησες μου φάνηκε όντως σαν να μην με ξέρεις ή να κάνεις πώς δεν με ξέρεις... Anyway, σ' ευχαριστώ και πάλι -πάρα πολύ- για τις συμβουλές σου, εσένα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, σχετικά με το φανάρι. Όσο για το 8άρι ήταν πλέον μονόδρομος. Εργοστασιακό 7άρι (FD3S) δεν κατάφερα να βρω από τον Ιούλιο μέχρι και προχθές, οπότε μόνη λύση το "ξαδερφάκι". Σαν μια πρώτη εντύπωση, μπορώ να σου πω πως είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο τόσο λειτουργικά, όσο και οδηγικά έχει ένα επίπεδο πάνω τα όριά του, πάντα σε εργοστασιακή για τον δρόμο χρήση. Η κατάστασή του αρκετά καλή, είναι COSMO, από ΕΛΜΑ α' 6μηνο του 2006, με κάποια extra, όπως ηλιοροφή. Μέσα στην εβδομάδα σκέφτομαι να ξεκινήσω με τα βασικά, όπως λάδια, φίλτρα (για αέρα σκέφτομαι Κ&Ν στο φιλτροκούτι), μπουζί, μπουζοκαλώδια, πολ/στες. Aν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις, εσύ ή κάποιο άλλο παιδί, δεκτή κάθε γνώμη.