Κ μιας κ εισαι απο Βολο κ εισαι κοντα στον τοπο που θα διοργανωθει το 1st rotary stock δηλωσε κ μια συμμετοχη για να εχουμε παρεα οι rx-7ακιδες!
+83
journalist
Rotary X-perience
dimitseba
spoon1978
giorgos triton
rx8rules
GTi
geox
ΓΙΑΝΝΗΣ151
alexis cosmo
NEVER FOLLOW RX8
paz
CrazyWaters
giorgos 7
rotorion
AereVoS
quad-rotor
StefRotaryMan
itsala
VERSUS4582
Termi
rotary beast
rxmaniac
pratigos
xristinarx
dkrx8
xristinarx8
art911
wankelitis
alexcosmo
DriftActivities.gr
akis-rx8
alex-rx8
Young Schumacher
virusakos
johnE30
Το μέλος ζήτησε διαγραφή
soundkeeper
speed8
vaggelis
vasiliss23
Founder
IOANNIS
urbanslider
dake
sungift
RX8TACY
bigproedros
drifteRX-7
stamatis
greddyrx7
dinoskid
BiggBilly
blueshark
odysseas
neokosmi
docmar
vasilis_M
panagiotakis
theakisrx8
titanioym
driftkid
carmaniaGT
Mike 192T
UnkleDrift
rotaryheart
dimitris_karathanos
giorgos 75
DRIFTER
redsuns
ghatzip
iaponas
basilis
Revolution
billrx8
pisokounas
appellator
diamond
dim2max
redneck
topaz
endless
Mavros Piravlos
87 απαντήσεις
Καλορίζικο- Kαλως ηρθατε
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
- Δημοσίευση Ν°376
Απ: Καλορίζικο- Kαλως ηρθατε
Καλη συνεχεια!
Κ μιας κ εισαι απο Βολο κ εισαι κοντα στον τοπο που θα διοργανωθει το 1st rotary stock δηλωσε κ μια συμμετοχη για να εχουμε παρεα οι rx-7ακιδες!
rotorion
Rotary : RX8 COSMO Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 2ο Μοτερ
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημ/νία εγγραφής : 11/11/2010
Τόπος : Χαλκιδα
- Δημοσίευση Ν°377
καλημερα σε ολη την παρεα!ειμαι ο Βαγγελης απο Χαλκιδα κ παιζω με ενα RX8 COSMO του 2004 εχοντας κανει 85000χλμ με
τον πρωτο κινητηρα και 2000χλμ με το δευτερο.
κ εγω με τη σειρα μου, μετα απο το πολυ μεγαλο service που εκανα στο συνεργειο του Χρηστου (αλλαγη κινητηρα ) και παρακολουθωντας την εξελιξη του ANTIFORUM σχεδον απ το ξεκινημα του, να ευχηθω καλη συνεχεια στην προσπαθεια που κανετε και πολλα νεα PROJECT με αμετρητα ΑΛΟΓΑΤΑ!!!!!
κ εγω με τη σειρα μου, μετα απο το πολυ μεγαλο service που εκανα στο συνεργειο του Χρηστου (αλλαγη κινητηρα ) και παρακολουθωντας την εξελιξη του ANTIFORUM σχεδον απ το ξεκινημα του, να ευχηθω καλη συνεχεια στην προσπαθεια που κανετε και πολλα νεα PROJECT με αμετρητα ΑΛΟΓΑΤΑ!!!!!
rxmaniac
Rotary : RX8 Latest Horsepower : ?????
Rebuilds : Οχι ακόμα....σε λίγο
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ημ/νία εγγραφής : 09/02/2011
Τόπος : Χαλκίδα
- Δημοσίευση Ν°378
rotorion έγραψε:καλημερα σε ολη την παρεα!ειμαι ο Βαγγελης απο Χαλκιδα κ παιζω με ενα RX8 COSMO του 2004 εχοντας κανει 85000χλμ με
Γειά σου πατρίδα.....
Τι χρώμα είναι το 8άρι?
dake
Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
Rebuilds : μονο στο playstation
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : Νίκαια
- Δημοσίευση Ν°379
καλως ηρθες και εσυ φιλε !
rotorion
- Δημοσίευση Ν°380
velocity red. εξωτερικη εμφανιση μαμα.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°381
rotorion έγραψε:καλημερα σε ολη την παρεα!ειμαι ο Βαγγελης απο Χαλκιδα κ παιζω με ενα RX8 COSMO του 2004 εχοντας κανει 85000χλμ με
Kαλως ηρθες και απο μενα Βαγγελη.
dkrx8
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°382
Βαγγελη καλως ηρθες
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°383
γεια σου βαγγελη,καιρος ητανε να ποσταρεις και εσυ κατιrotorion έγραψε:καλημερα σε ολη την παρεα!ειμαι ο Βαγγελης απο Χαλκιδα κ παιζω με ενα RX8 COSMO του 2004 εχοντας κανει 85000χλμ με
rotorion
- Δημοσίευση Ν°384
κ τι post!!! μοναδικο στα χρονικα!!!
ε ειπα κ εγω ας γινω λιγο πιο ενεργος γιατι πολυ στο παθητικο το ειχα ριξει !!!
οχι τιποτα αλλο, αλλα θα παρεξηγηθω στο τελος οικογενειαρχης ανθρωπος !!!!!
σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα, θα τα λεμε συχνοτερα πλεον!!!
AereVoS
Rotary : RX7 FC3C Latest Horsepower : 260
Rebuilds : brand new 13ΒΤ
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημ/νία εγγραφής : 09/10/2010
Τόπος : Volos
- Δημοσίευση Ν°385
endless έγραψε:Καλη συνεχεια!
Γεια σου Μαριαννα. Ειχαμε γνωριστει στο μαγαζι του Χρηστου πριν χρονια. Εννοειτε οτι θα ερθω στο Rotary Stock!
Δηλωσα συμμετοχη απο το rx7.gr...
Οποτε... c ya there!!!
bigproedros
Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
- Δημοσίευση Ν°386
kalws irthes vaggo!!!
giorgos 75
- Δημοσίευση Ν°387
αντε να σε δω !!!!rotorion έγραψε:κ τι post!!! μοναδικο στα χρονικα!!!
alex-rx8
Rebuilds : ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.....
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Ημ/νία εγγραφής : 03/01/2011
- Δημοσίευση Ν°388
καλως ηρθες και απο μενα rotorion!!!!θα τα πουμε στην χαλκιδα συντομα......
giorgos 7
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημ/νία εγγραφής : 29/03/2011
- Δημοσίευση Ν°389
Γεια σας παιδια
Γεια σας παιδια.
Με λενε Γιωργο και εχω ενα RX-8 και ψαχνωντας να βρω καποια club γενικα για Mazda και μετα απο αυτο που επαθα προσπαθωντας να γραφτω σε ενα club(το θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι)βρηκα εσας και αποφασισα να γραφτω.
Ευχομαι να τα λεμε.
Με λενε Γιωργο και εχω ενα RX-8 και ψαχνωντας να βρω καποια club γενικα για Mazda και μετα απο αυτο που επαθα προσπαθωντας να γραφτω σε ενα club(το θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι)βρηκα εσας και αποφασισα να γραφτω.
Ευχομαι να τα λεμε.
giorgos 75
- Δημοσίευση Ν°390
καλως ηρθες στην παρεα μας.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°391
giorgos 7 έγραψε:Γεια σας παιδια.
Με λενε Γιωργο και εχω ενα RX-8 και ψαχνωντας να βρω καποια club γενικα για Mazda και μετα απο αυτο που επαθα προσπαθωντας να γραφτω σε ενα club(το θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι)
Kαλως ηρθες Γιωργο.
Ειμαι περιεργος να μου πεις τι μπορει να παθει καποιος προσπαθωντας να κανει εγγραφη σε εναν τετοιο χωρο!
Αν θελεις βεβαια!
dkrx8
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°392
Καλως ήρθες Γιώργο, για πες μας την εμπειρία σου ρε φιλε να μαθουμε τι ανάκριση σε περάσανε
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°393
Για σου φιλε!!!!καλωςηρθες!!!giorgos 7 έγραψε:Γεια σας παιδια.
Ευχομαι να τα λεμε.
Τι σου εκαναν
Σου ζητησανε αριθμο ταυτοτητας αριθμο πινακιδας
giorgos 7
- Δημοσίευση Ν°394
Ευχαριστω παιδια για το καλως ορισμα σας.
Πριν λιγο καιρο ψαχνωντας για club που να εχουν σχεσει με την mazda βρηκα το mazdaspeedclub και εκανα το λαθος να παω να γραφτω.
Ενω κανονικα μπηκα στην αρχικη σελιδα και αφου εβαλα τα στοιχεια μου μου βγηκε ενα μυνημα οτι πρεπει πρωτα να εκριθει η αιτηση μου απο αυτους και μετα να μπορω να μπω.
Αφου περασαν κανα 2-3 ωρες και κανοντας την προσπαθεια να μπω μου εβγαινε ενα μυνημα οτι ειμαι μονιμα διαγεγραμμενος απο εκει,να μιλησω με καποιον απο αυτους,και το ΙΡ μου ειναι μπλοκαρισμενο.
Τι ειχε συμβει ομως;
Εχω ενα καλο φιλο και συναδελφο ο οποιος ηταν μελος και βεβαια με ειχε ενημερωση τι θα βρω εκει μεσα και δεν τον ακουσα(καλα να παθω)ο οποιος μολις καταλαβε με τι ειχε να κανει την εκανα και επειδη γραφτηκε σε αλλο club αυτοι του αλλαξαν το ονομα και τον μπλοκαραν να μην μπορει να μπει.
Τωρα βλεποντας αυτοι το ΙΡ της εταιριας νομιζαν οτι ηταν αυτος με αλλο ονομα και ετσι εφαγα πορτα.
Να σας πω την αληθεια δεν με πειραξε και τοσο γιατι απο αυτην την κινηση καταλαβα ποσο δικιο ειχε ο φιλος μου σε αυτα που μου ειχε πει και οτι πραγματικα δεν αξιζουν να ασχολουνται με τετοια ατομα.Το μονο αρνητικο ειναι οτι καποια τετοια ατομα βγαζουν κακο ονομα για τα club.
Αυτα φιλοι μου και συγνωμη εαν σας κουρασα.
Πριν λιγο καιρο ψαχνωντας για club που να εχουν σχεσει με την mazda βρηκα το mazdaspeedclub και εκανα το λαθος να παω να γραφτω.
Ενω κανονικα μπηκα στην αρχικη σελιδα και αφου εβαλα τα στοιχεια μου μου βγηκε ενα μυνημα οτι πρεπει πρωτα να εκριθει η αιτηση μου απο αυτους και μετα να μπορω να μπω.
Αφου περασαν κανα 2-3 ωρες και κανοντας την προσπαθεια να μπω μου εβγαινε ενα μυνημα οτι ειμαι μονιμα διαγεγραμμενος απο εκει,να μιλησω με καποιον απο αυτους,και το ΙΡ μου ειναι μπλοκαρισμενο.
Τι ειχε συμβει ομως;
Εχω ενα καλο φιλο και συναδελφο ο οποιος ηταν μελος και βεβαια με ειχε ενημερωση τι θα βρω εκει μεσα και δεν τον ακουσα(καλα να παθω)ο οποιος μολις καταλαβε με τι ειχε να κανει την εκανα και επειδη γραφτηκε σε αλλο club αυτοι του αλλαξαν το ονομα και τον μπλοκαραν να μην μπορει να μπει.
Τωρα βλεποντας αυτοι το ΙΡ της εταιριας νομιζαν οτι ηταν αυτος με αλλο ονομα και ετσι εφαγα πορτα.
Να σας πω την αληθεια δεν με πειραξε και τοσο γιατι απο αυτην την κινηση καταλαβα ποσο δικιο ειχε ο φιλος μου σε αυτα που μου ειχε πει και οτι πραγματικα δεν αξιζουν να ασχολουνται με τετοια ατομα.Το μονο αρνητικο ειναι οτι καποια τετοια ατομα βγαζουν κακο ονομα για τα club.
dinoskid
- Δημοσίευση Ν°395
Δεν ξερω τι να πω...μαλλον φταιει το συμβαν που ειπες με την ΙP και τον φιλο σου...giorgos 7 έγραψε:Ευχαριστω παιδια για το καλως ορισμα σας.
Τι ειχε συμβει ομως;
Γιατι ομως εδιωξαν τον φιλο σου;
Εγω ειμαι γραμμενος και στο mazdaspeedclub και εχω γνωρισει παιδια απο το club και δεν νομιζω να κανανε καποια τετοια κινηση ιδιαιτερα σε νεο μελος...τωρα αν φταιει κατι με τον φιλο σου μονο εσυ γνωριζεις
giorgos 7
- Δημοσίευση Ν°396
Φιλε dinoskid τον φιλο μου δεν τον εδιωξαν αλλα αυτος εφυγε.
Πριν φυγει τους ειχε πει να τον διαγραψουν και αυτοι δεν το εκαναν.Μολις ομως ανακαλυψαν οτι ειναι σε αλλο club του αλλαξαν το ονομα και τον μπλοκαραν.Και αυτο το εκαναν και σε αλλα δυο μελοι τα οποια εκαναν ακριβως την ιδια κινηση.Τυχαιο δεν νομιζω.
Το θεμα ομως δεν ειναι ο φιλος μου αλλα η συμπεριφορα τους σε ενα ατομο το οποιο δεν εκαναν το κοπο ουτε καν να το γνωρισουν πρωτα.
Τωρα εαν καποιος αποφασισει να φυγει απο καπου σιγουρα κατι φταει αλλα επειδη γνωριζω το παιδι 8 χρονια και ξερω τι ειναι ειναι σιγουρο οτι κατι θα του εκαναν.
Εξαλλου φανηκε τι ειναι και απο αυτο που εκαν και σε μενα.
Ολα αυτα πρωσοπικη μου γνωμη.
Πριν φυγει τους ειχε πει να τον διαγραψουν και αυτοι δεν το εκαναν.Μολις ομως ανακαλυψαν οτι ειναι σε αλλο club του αλλαξαν το ονομα και τον μπλοκαραν.Και αυτο το εκαναν και σε αλλα δυο μελοι τα οποια εκαναν ακριβως την ιδια κινηση.Τυχαιο δεν νομιζω.
Το θεμα ομως δεν ειναι ο φιλος μου αλλα η συμπεριφορα τους σε ενα ατομο το οποιο δεν εκαναν το κοπο ουτε καν να το γνωρισουν πρωτα.
Τωρα εαν καποιος αποφασισει να φυγει απο καπου σιγουρα κατι φταει αλλα επειδη γνωριζω το παιδι 8 χρονια και ξερω τι ειναι ειναι σιγουρο οτι κατι θα του εκαναν.
Εξαλλου φανηκε τι ειναι και απο αυτο που εκαν και σε μενα.
Ολα αυτα πρωσοπικη μου γνωμη.
CrazyWaters
Rotary : sa 22 + fd3s Latest Horsepower : ε δεν θα ειναι ....
Αριθμός μηνυμάτων : 60
Ημ/νία εγγραφής : 28/03/2011
- Δημοσίευση Ν°397
Φιλε Γιωργο, καταρχας καλοσορισες στο rx8 antiforum. Κατα 2ον για το θεμα που αναφερεις εχω την αντιθετη αποψη με την δικη σου για το εν λογο club. Εγω γραφω καποια χρονια στο συγκεκριμενο club και εχω παει και συναντησεις τους και εχω γνωρισει και αρκετα ατομα απο εκει μεσα. Δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να εκαναν ban τον φιλο σου τα παιδια απο το mazdaspeedclub λογο οτι ο φιλος σου συμμετεχει σε καποιο αλλο club. ΔΛΔ εμενα, οπου γραφω σε 8-10 forums και συμμετεχω σε δραστηριοτητες αρκετων club τι θα επρεπε να με ειχαν κανει? εμενα με την ιδια λογικη θα επρεπε να με ειχαν ban-ιαρει απο τους πρωτους. Νομιζω οτι εχει γινει καποιο μπερδεμα. Μην το παρεις οτι σου την λεω, απλα εκφραζω και εγω την αποψη μου.
Παντα φιλικα.
Παντα φιλικα.
dinoskid
- Δημοσίευση Ν°398
θα συμφωνησω με τον CrazyWaters....αυτα που μας λες φιλε γιωργο δεν ισχυουν και ουτε παρεξηγηση εχει γινει ουτε τιποτα απο αυτα που λες.CrazyWaters έγραψε:Φιλε Γιωργο, καταρχας καλοσορισες στο rx8 antiforum. Κατα 2ον για το θεμα που αναφερεις εχω την αντιθετη αποψη με την δικη σου για το εν λογο club. Εγω γραφω καποια χρονια στο συγκεκριμενο club και εχω παει και συναντησεις τους και εχω γνωρισει και αρκετα ατομα απο εκει μεσα. Δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να εκαναν ban τον φιλο σου τα παιδια απο το mazdaspeedclub λογο οτι ο φιλος σου συμμετεχει σε καποιο αλλο club. ΔΛΔ εμενα, οπου γραφω σε 8-10 forums και συμμετεχω σε δραστηριοτητες αρκετων club τι θα επρεπε να με ειχαν κανει? εμενα με την ιδια λογικη θα επρεπε να με ειχαν ban-ιαρει απο τους πρωτους. Νομιζω οτι εχει γινει καποιο μπερδεμα. Μην το παρεις οτι σου την λεω, απλα εκφραζω και εγω την αποψη μου.
Παντα φιλικα.
Αν ηθελες ενα club με rx8 θα εβρισκες πιο ευκολα το rx8club παρα το mazdaspeedclub και αφου ο φιλος σου σου ειπε τα οσα εγιναν "και καλα" στο mazdaspeedclub εσυ γιατι προσφερθηκες να γραφτεις
Τα οσα μας λες με την πραγματικοτητα εχουν μεγαλη διαφορα δυστυχως
IOANNIS
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010
- Δημοσίευση Ν°399
Για σου Γιώργο και καλώς ήρθες.
Ποια έκδοση RX8 έχεις ?
Ποια έκδοση RX8 έχεις ?
giorgos 7
- Δημοσίευση Ν°400
Φιλε CrazyWaters πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για το καλοςορισμα σου.
Και εγω φιλε ειμαι γραμμενος και σε αλλα forum και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.
Εαν διαβασες αυτο που ειπα ειναι το τι εκαναν σε μενα και τι συμπεριφορα ειχαν απεναντη σε μενα.
Τωρα οσο αναφορα το φιλο μου δεν με ενδιαφερει το τι προβλημα ειχε μαζι τους αλλα οταν λες σε καποιους διεγραψε με και αυτοι το κανουν μετα απο 2 μηνες και αφου εχει γραφτει αλλου,αυτο σημαινει.Και δεν ειναι τυχαιο που εγινε και σε αλλα δυο ατομα το ιδιο περιστατικο.
Και εγω φιλε ειμαι γραμμενος και σε αλλα forum και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.
Εαν διαβασες αυτο που ειπα ειναι το τι εκαναν σε μενα και τι συμπεριφορα ειχαν απεναντη σε μενα.
Τωρα οσο αναφορα το φιλο μου δεν με ενδιαφερει το τι προβλημα ειχε μαζι τους αλλα οταν λες σε καποιους διεγραψε με και αυτοι το κανουν μετα απο 2 μηνες και αφου εχει γραφτει αλλου,αυτο σημαινει.Και δεν ειναι τυχαιο που εγινε και σε αλλα δυο ατομα το ιδιο περιστατικο.