StefRotaryMan έγραψε: gia k apo amena legome stefanos k exo ena katakokkino RX8 COSMO S/R
polla sixaritiria gia to antiforum!!!!!!!!!!!!
Γεια και σε σενα Στεφανε.
Καλως ηρθες στην τρελοπαρεα μας.
StefRotaryMan έγραψε: gia k apo amena legome stefanos k exo ena katakokkino RX8 COSMO S/R
polla sixaritiria gia to antiforum!!!!!!!!!!!!
VERSUS4582 έγραψε:ιωργο καλα τα λες.Αλλα εδω στην ελλαδα για να βρεις RX7 καλο ειναι μια στο εκατομμυριο.Θα το θελα πολυ να βρω ενα αλλα αντε και το βρησκεις.Ζητανε τρελα λεφτα που εψαχνα μια εποχη για να αγορασω ενα.
Ε ακριβώς αυτο λέμε.Οτι και το αλλο ηρθε Κυπρο και θα παρει απο δω 7αρι !!! Το ιδιο να κανεις και συ αφου εδω βρισκεις και ''αρκετα'' 99 spec και τωρα σε πολυ καλες τιμές ...
Mavros Piravlos έγραψε:Και θα παίρνουν το δίπλωμα του "οδηγού" δίπλα...
Μμμμμ μου βαζεις καλες ιδιες Γιωργο.Αληθεια για πες ποσο εχουν εκει το RX7.
kala re paidia..... an den kano la8os stin omorfi Kupro den exoun anapoda ta timonia tous??? dilidi an to feroume stin Elada....8a odigaei o sinodigos???.... Cool Cool Cool Cool Cool
Μμμμμ μου βαζεις καλες ιδιες Γιωργο.Αληθεια για πες ποσο εχουν εκει το RX7.
VERSUS4582 έγραψε:Καλα το ''ανάποδο'' ειναι θεμα άποψης καμμιά φορά.Γιατι για εμάς εσείς οδηγάτε αναποδα.Εμείς τηρουμε την JDM φιλοσοφία σε ολες τις μορφές της ...
ή απλα δεν πληρωνεις καθολουendless έγραψε:
Τα διοδια ειναι ενα προβλημα αλλα κ αυτο με ενα e-pass περνας χαλαρα!
και μια ωραια μερα θα σου ερθει κο κοστουμη στο σπιτι για 2,50 εβρο καλα κανεις εχεις λεφτα εσει...........giorgos 75 έγραψε:ή απλα δεν πληρωνεις καθολουendless έγραψε:
giorgos 75 έγραψε:ή απλα δεν πληρωνεις καθολουendless έγραψε:
quad-rotor έγραψε:Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Αντώνης και μένω Ασπρόπυργο, είμαι κάτοχος ενός κόκκινου rx8 cosmo 5/2005!!! Χαίρομαι που ήρθα στον χώρο σας και ελπίζω να μάθω πολλά γύρω απο το αυτοκίνητο μου!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑjdm-r έγραψε:quad-rotor έγραψε:Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Αντώνης και μένω Ασπρόπυργο, είμαι κάτοχος ενός κόκκινου rx8 cosmo 5/2005!!! Χαίρομαι που ήρθα στον χώρο σας και ελπίζω να μάθω πολλά γύρω απο το αυτοκίνητο μου!!
Καλησπερα Φιλε μου,βρηκες την ωρα και συ να μαθεις για το αμαξι σου.
Απολαυσε το.
AereVoS έγραψε:Γεια χαρα σε ολους. Λεω να συστηθω αν και οι πιο πολλοι με γνωριζετε ηδη απο τα ροταρυ φορουμ και τις συναντησεις.
Γι αυτους που δε με γνωριζουν...ειμαι ο Γιωργος απο Βολο τρελαμενος με τα ροταρυ εδω και 10 χρονια περιπου. Τοσα χρονια εχω και το FC μου το οποιο και λατρευω. Χαρηκα που βρηκα αυτο το φορουμ του οποιου η τρελα των μελων του με εκανε να εγγραφω. Ενα χαιρε λοιπον στελνω σε ολους τους παλιους γνωστους (you know how you are:D ) και ενα χαρηκα για τη γνωριμια σε ολους του υπολοιπους. Cheers!