IOANNIS Σαβ 02 Απρ 2011, 9:51 pm
Είσαι γραμμένος σε αρκετά Forums όπως λες αλλά δεν είσαι γραμμένος σε Forum σχετικά με Mazda ή RX8
, και από 2008 έως 2011 νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για ψάξιμο, και ανακάλυψες το MazdaSpeedClub, λίγο μετά αφότου ο φίλος σου απομακρύνθηκε από αυτό λόγο παραβατικής συμπεριφοράς και αφού εξάντλησε την υπομονή και ανεκτικότητα της Ο.Δ. και κάνεις εγγραφή παρ όλες τις προτροπές του φίλου σου για το αντίθετο.
Κατόπιν γράφτηκες στο RX8club αφού ο ίδιος φίλος και συνάδελφος σου είπε για αυτό και έπειτα ανακαλύπτεις και το RX8Antiforum.
Η επόμενη σου κίνηση θα είναι να γραφτείς και το RX8forum και RotaryHeaven … και να συστηθείς με το ίδιο τρόπο όπως εδώ και στο RX8club και να “πείς το πόνο σου” για το MazdaSpeedClub «giorgos 7» ή «giorgos rx8» «Ace» ή Κ.Ξ ...
giorgos RX8 έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Το ονομα μου ειναι Γιωργος και εχω ενα RX8.
Ψαχνωντας για να βρω ενα club για mazda και μετα απο μια φρικη που εφαγα προσπαθωντας να γραφτο σε ενα αλλο club(το θυμαμαι και ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι μου)ενας καλος φιλος και συναδελφος μου ειπε για σας.
Ευχομαι να τα λεμε τακτικα.
giorgos 7 έγραψε:
Γεια σας παιδια.
Με λενε Γιωργο και εχω ενα RX-8 και ψαχνωντας να βρω καποια club γενικα για Mazda και μετα απο αυτο που επαθα προσπαθωντας να γραφτω σε ενα club(το θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι)βρηκα εσας και αποφασισα να γραφτω.
Ευχομαι να τα λεμε.
giorgos 7 έγραψε:Ευχαριστω παιδια για το καλως ορισμα σας.
Πριν λιγο καιρο ψαχνωντας για club που να εχουν σχεσει με την mazda βρηκα το mazdaspeedclub και εκανα το λαθος να παω να γραφτω.
Ενω κανονικα μπηκα στην αρχικη σελιδα και αφου εβαλα τα στοιχεια μου μου βγηκε ενα μυνημα οτι πρεπει πρωτα να εκριθει η αιτηση μου απο αυτους και μετα να μπορω να μπω.
Αφου περασαν κανα 2-3 ωρες και κανοντας την προσπαθεια να μπω μου εβγαινε ενα μυνημα οτι ειμαι μονιμα διαγεγραμμενος απο εκει,να μιλησω με καποιον απο αυτους,και το ΙΡ μου ειναι μπλοκαρισμενο.
Τι ειχε συμβει ομως;
Εχω ενα καλο φιλο και συναδελφο ο οποιος ηταν μελος και βεβαια με ειχε ενημερωση τι θα βρω εκει μεσα και δεν τον ακουσα(καλα να παθω)ο οποιος μολις καταλαβε με τι ειχε να κανει
την εκανα και επειδη γραφτηκε σε αλλο club αυτοι του αλλαξαν το ονομα και τον μπλοκαραν να μην μπορει να μπει.
Τωρα βλεποντας αυτοι το ΙΡ της εταιριας νομιζαν οτι ηταν αυτος με αλλο ονομα και ετσι εφαγα πορτα.
Να σας πω την αληθεια δεν με πειραξε και τοσο γιατι απο αυτην την κινηση καταλαβα ποσο δικιο ειχε ο φιλος μου σε αυτα που μου ειχε πει και οτι πραγματικα δεν αξιζουν να ασχολουνται με τετοια ατομα.Το μονο αρνητικο ειναι οτι καποια τετοια ατομα βγαζουν κακο ονομα για τα club.
Αυτα φιλοι μου και συγνωμη εαν σας κουρασα.
Εδώ μάλλον έπρεπε να γράψεις «την έκανε» (ό φίλος σου) αλλά Εν τη ρύμη του λόγου έγραψες «την ΕΚΑΝΑ» (εγώ) …(μήπως) Είσαι άλλο ένα φαινόμενο τύπου Dimitris_Karathanos ?