bigproedros έγραψε:kalws irthes k apo emena..kali diamoni!
αααα ψάρωσα κ νόμιζα ότι είπες καλή diamond..
!!
bigproedros έγραψε:kalws irthes k apo emena..kali diamoni!
Young Schumacher έγραψε:Γεια σου VERSUS.Η πλακα ειναι οτι αν μου καθοταν η δουλεια θα ερχομουν στην Κυπρο 21 με 24 αυτου του μηνα,να δω κανα Skyline,RX7 και αλλα πολλα ωραια αμαξια που εχετε εσεις εκει.Αλλα δεν εκατσε.
VERSUS4582 έγραψε:Young Schumacher έγραψε:Γεια σου VERSUS.Η πλακα ειναι οτι αν μου καθοταν η δουλεια θα ερχομουν στην Κυπρο 21 με 24 αυτου του μηνα,να δω κανα Skyline,RX7 και αλλα πολλα ωραια αμαξια που εχετε εσεις εκει.Αλλα δεν εκατσε.
O HellBringer απο το Rx8 Club ηδη ηρθε κατω για δουλεια και γνωριστηκαμε κιόλας και απ ότι είπε θα αρχίσει να ΄ψαχνει για 7αρι !!!Γι αυτο ακολουθα και συ το παραδειγμα του ..
ιωργο καλα τα λες.Αλλα εδω στην ελλαδα για να βρεις RX7 καλο ειναι μια στο εκατομμυριο.Θα το θελα πολυ να βρω ενα αλλα αντε και το βρησκεις.Ζητανε τρελα λεφτα που εψαχνα μια εποχη για να αγορασω ενα.
itsala έγραψε:Ευχαριστώ Χρήστο
Τον έχω σταμπάρει τον Άκη χαχαχαχα
και απο μενα καλως ηλθες πουλα τρελαααααααααααααααdkrx8 έγραψε:well come on board cosmoγρια και stefane
εγω ειμαι ο ακης χαχαχαχαχαχαχαχχααααααααααα....αλεξ........ θα σε.akis-rx8 έγραψε:και απο μενα καλως ηλθες πουλα τρελαααααααααααααααdkrx8 έγραψε:well come on board cosmoγρια και stefane
που εισαι μορη..... .....αλεξakis-rx8 έγραψε:εγω ειμαι ο ακης χαχαχαχαχαχαχαχχααααααααααα....αλεξ........ θα σε.akis-rx8 έγραψε:και απο μενα καλως ηλθες πουλα τρελαααααααααααααααdkrx8 έγραψε:well come on board cosmoγρια και stefane
ορεα ζαντα.......StefRotaryMan έγραψε: edo einao oloi treloiiiiiiiii!!!!!!!! xaxaxaxa euxaristo gia to kalosorisma paides!!
ΔΙΣΤΗΧΟΣ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΖΑΝΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 8 ΤΟΥ ΜΥΝΑ ΘΑ ΒΑΛΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ....ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.........StefRotaryMan έγραψε: thnx aki!!! 8a balo perisoteres fito an k to diko mou akioma einai mamisio.....