Την παρασκευη το βραδυ για την ακρηβεια 3:00 το βραδυ εμπαινα στο hotmail και στο gmail οπου εμπαινα ταυτοχρονα και στο Facebook και απο το Σαββατο το μεσημερι μεχρι και σημερα δεν μπορω να μπω στο hotmail στο gmail αλλα ουτε και στο Facebook. Με τους κωδικους αποθηκευμενους στον υπολογιστη μου και να μου λεει λαθος το e-mail σας ή κωδικο σας.Ε και εκει εγω αρχιζω τα γ@μοστρ#$!@#$ βριζω ασυστωλα ολους αυτους τους μ@κ@κες τις hotmail και τις google να πανε στο διαολο να πεθανουν και αλλα πολλα χοντρα.Το προβλημα μου τωρα ειναι τη στο διαολο να κανω.Οσοι εχετε hotmail και gmail μπαινετε κανονικα ή δεν σας βαζει και εσας.Εχω σπασει το κεφαλι μου.Σορρυ που τα γραφω ετσι αλλα δεν μπορω.Δεν την παλευω με τιποτα ομως
Και το μηνυμα που βγαζει οταν βαζω τον κωδικο και το e-mail μου ειναι αυτο: ''Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο κωδικός πρόσβασης είναι εσφαλμένα. Δοκιμάστε ξανά.''
Και το μηνυμα που βγαζει οταν βαζω τον κωδικο και το e-mail μου ειναι αυτο: ''Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο κωδικός πρόσβασης είναι εσφαλμένα. Δοκιμάστε ξανά.''