???????? Τρι 24 Μάης 2011, 9:54 pm
jdm-r έγραψε: Δε με ενδιαφερει τι εκανε ο νονος στα dragster,αλλα φιλοι βελτειωτες που κατεβηκαν μου ελεγαν οτι ετρεχε ενα δικο μου με δικα μου αυτοκολητα.
ελα σταματα
σιγα μην ειδαν και αυτοκολητο!!!
απλα ηξεραν ποιος το εφτιαχνε επειδη σου ειχα κανει τοτε τοση διαφημιση ,που οπου και αν πηγαινα ελεγα το ονομα σου (λες και ησουν ΟΚ),που υπεθεσαν οτι ακομα σ εσενα ανηκει!!!!
και στην τελικη τιμη σου ειναι αν σου ειπαν κατι τετοιο ή δε σου ειπαν τπτ και απλα εσυ παλι λες τα δικα σου!!! παντως ελα παραδεξου το,ακομα ερχονται ατομα και σου λενε θελω να μου κανεις το αμαξι να πηγαινει σαν του Νονου!!!
jdm-r έγραψε:Ειναι δυνατον μετα απο οσα εγιναν να μην τα ξηλωσει????
αν δε βαζαμε την κολα στιγμης θα τα ειχα ξηλωσει μηνες τωρα, στειλε μου κατι αλλο να τα αντικαταστησω,ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΞΟΔΑ,αλλα εχω πληρωσει γιαυτα!!!!
jdm-r έγραψε:Καλα κανει το παλικαρι και τρεχει και μπραβο του,αλλα μετα απο οσα εχει πει ειναι ντροπη πρωτα για τον ιδιο και μετα για μενα.
δεν ειπα ψεματα σε οσα εχω πει,και ακομα περιμενω απο κοντα να μου πεις ποια ειναι η ντροπη για σενα!!! γιατι εως τωρα δε σε κοβω να ντρεπεσαι!!!
jdm-r έγραψε:Η συμβουλη μου Μανο συνεχισε ετσι κανοντας την κ@υλα σου αν μπορεις να την υποστηριξεις με τα δικα σου αρχ@δ@α.....
για να λες ''οτι ετρεχε ενα δικο μου '' ή ''υποστιηριξες με τα δικα σου ??'' που ειπες παραπανω θα πρεπει να εχεις τα @ρχιδι@ να εχεις κανει θυσιες γιαυτο το αμαξι αλλα και να εχεις δωσει....ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΠΗΡΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Κ@ΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ @ΡΧΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 20Κ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΥΤΗΝ!!!
ΕΓΩΩΩΩΩΩ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ -ΟΧΙ- ΕΣΥ!!!!!!!Αρα δικη μου Κ@υλ@ με της τσεπης μου την υποστηριξη!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ