Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+9
endless
xristinarx8
diamond
xristinarx
Mike 192T
urbanslider
Mavros Piravlos
appellator
GTi
13 απαντήσεις

21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster......

????????
    Επισκέπτης

21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster...... - Σελίδα 2 Empty Απ: 21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster......

Δημοσίευση  ???????? Τετ 04 Μάης 2011, 10:18 pm

ghatzip έγραψε:Ολοι απο τις κοντρες ξεκινησαμε (κακως) και οσοι δοκιμασαν την πιστα (καλως) και ειδαν οτι το "εχουν" , δυσκολα ξαναγυριζουν στην ευθεια...Οπως λεει και ενα (παραφρασμενο απο εμενα) ρητο:

Once you go "track" , you never go back. Very Happy Very Happy Very Happy

Εγώ δεν ξεκίνησα από την ευθεία ποτέ δεν μου άρεσε. Από τους επαρχειακούς και τα φαράγγια. 6 ώρα το πρωί με τα Alfa να πηγαίνουμε σε ορηνές διαδρομές πριν μαζέψει κίνηση.

Για το 2ο είσαι μέσα στο μυαλό μου βέβαια!!!!
    diamond
    diamond

21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster...... - Σελίδα 2 Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 180
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster...... - Σελίδα 2 Empty Απ: 21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster......

Δημοσίευση  diamond Τρι 10 Μάης 2011, 6:54 am

Godfather-x8 έγραψε:
    diamond έγραψε:

πες τα Μάνο (κάθαρμα...)HHEEHEHH

What a Face What a Face What a Face
    ?????????? pineis kati???? affraid

Μερικά σφηνάκια ρακή.! μου φέρνει ένας φίλος από Κρήτη.! What a Face
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 11 Μάης 2011, 2:33 am

See you there!!!!
    21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster...... - Σελίδα 2 230282_209389855759212_100000645962251_688393_7381569_n
    21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster...... - Σελίδα 2 225086_209389549092576_100000645962251_688376_6596540_n
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 17 Μάης 2011, 3:49 am

rotary συμμετοχη θα υπαρξη τελικα???? Laughing Laughing

μερικοι που εψαχναν απο fb διαμονη,βρηκαν?? ή θελουν βοηθεια!!! lol! lol! lol! lol!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 22 Μάης 2011, 7:19 am

Με πολυ κοντρα,καμενο λαστιχα και πανω απο 100l βενζινη τελειωσε το 3ημερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers

εγινε ο χαμος-πανικος σε δρομους τα βραδυα-σε πιστες την μερα!!! Twisted Evil

Για αλλη μια φορα μοναδικη συμμετοχη rotary ,ποιος αλλος παρα GODFATHER-Χ8!!!! cheers

ωστοσο,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ που ξερουν να λενε αλλους κοτες,ειναι οι ιδιοι ΚΟΤΑΡΕΣ, αφου μονο σαλια και πιπιλες ειναι...τους περιμενα θερμα μηπως και φερουν κανενα απο τα τρομακτικα αυτοκινητα αλλαααα.......
    ....αλλα περιμενουν να βαλουν καμια τουρμπινα απο φορτηγο μπας και.... ΤΕΣΠΑ,ειμαι πολυ κουρασμενος απο το 3ημερο,για να το αναλυσω τωρα....καποια αλλη μερα!!!! I love you I love you

Επισης θα ηθελα να πω ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΛΗ!!! περασαμε πολυ ωραια, τον μπαμπη τον εκανα και βολτα,και πιστευω ακομα να κλεισει το στομα του!!! Cool Laughing

βιντεο και ποιο αναλυτικα απο αυριο (ισως)....!!!!! drunken drunken

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 22 Μάης 2011, 7:21 am

spiffm έγραψε:See you there!!!!
    21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster...... - Σελίδα 2 230282_209389855759212_100000645962251_688393_7381569_n
    21 και 22 Μαΐου 2011 Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster...... - Σελίδα 2 225086_209389549092576_100000645962251_688376_6596540_n

κριμα για τον spiffm, και την παρεα του να μην τρεξει το καταπληκτικο αυτο 4τροχο,αφου ολα τα βλεματα ηταν πανω του!!!
    μαλλον το ματιασαν και στην εκκινηση εκοψε ημιαξονιο(αν δε κανω λαθος) !!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 22 Μάης 2011, 8:24 am

Godfather-x8 έγραψε:

ωστοσο,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ που ξερουν να λενε αλλους κοτες,ειναι οι ιδιοι ΚΟΤΑΡΕΣ, αφου μονο σαλια και πιπιλες ειναι...τους περιμενα θερμα μηπως και φερουν κανενα απο τα τρομακτικα αυτοκινητα αλλαααα.......
    :

Eχεις δικιο νονε,και την αλλη φορα ελεγαν πως θα ερθουν αλλα μονο σαν θεατες κατεβηκαν Κρητη.....
    Κατα τα αλλα πιστευω να εσπασες το 11αρι με το καινουριο σου set up...
    xristinarx
    xristinarx

Latest Horsepower : 2 ponY STH MESH
    Rebuilds : OTI SPAEI JDMR PAEI
    Αριθμός μηνυμάτων : 284
    Ημ/νία εγγραφής : 29/11/2010
    Τόπος : zimbabwe

Δημοσίευση  xristinarx Κυρ 22 Μάης 2011, 8:36 am

Godfather-x8 έγραψε:rotary συμμετοχη θα υπαρξη τελικα???? Laughing Laughing

μερικοι που εψαχναν απο fb διαμονη,βρηκαν?? ή θελουν βοηθεια!!! lol! lol! lol! lol!

etsi sou pan na les???
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 22 Μάης 2011, 10:22 am

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 22 Μάης 2011, 11:13 am

Ωραία ήταν σήμερα.
    To buggy έσπασε και τα δύο ημιαξόνια το ένα στη μέσα μεριά και το άλλο στην έξω στο πρώτο πέρασμα που πήγε να κάνειχωρίς να έχουν μπει τα Μ/Τ πάνω με κάτι παλιά σλικ μιας και ήταν να μπουν μετά το 3ο πέρασμα.Sad Sad
    Είχε κάποιες πολύ ωραίες συμετοχές όπως το STI που έβαλα το video, το S2000 της Geartech (9.006 και δεν δούλευε σωστά) ένα EVO, 3 st205 GT4 που έφερε Μπαρμπαρής ένα Civic ΝΑ.
    Στο RWB μπήκε ένα Westfield με 400 άλογα, 3 Μ3 Ε92, 3 M3 E46, 3 EVO, 1 RSX, 1 S3 που ήταν πολύ εντυποσιακά
    Ο Νονός δεν είχε πρόσφυση καμία από ότι φαινόταν από έξω. Τελικά το dragster θέλει μπαλώνια ή 4wd

Κατά άλλα δεν χάσατε τίποτα που δεν ήρθατε εκτός ίσως από ταλαιπορία, πολύ άσχημα καψήματα (έχουν γίνει κατακόκκινα σε όλους μας μύτες χέρια, σβέρκοι κλπ) από τον ήλιο και μια περουσία σε AfterSun
    GTi
    GTi

Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Δημοσίευση  GTi Κυρ 22 Μάης 2011, 11:37 am

spiffm έγραψε:... πολύ άσχημα καψήματα (έχουν γίνει κατακόκκινα σε όλους μας μύτες χέρια, σβέρκοι κλπ) από τον ήλιο και μια περουσία σε AfterSun

Nα δουλέψουμε και 'μεις!!! Κλέφτες θα γίνουμε??? Razz
    billrx8
    billrx8

Αριθμός μηνυμάτων : 92
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : los almyros

Δημοσίευση  billrx8 Τρι 24 Μάης 2011, 12:56 am

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 6:17 am

jdm-r έγραψε:

τι εννοεις??
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 8:39 am

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:

τι εννοεις??

Απο τη στγμη που ο ιδιος ειπες οτι αλλαξες βελτειωτη και ανοιξατε μοτερ,
    ολοι θελουμε να μαθουμε τους χρονους απο τον εναν και μοναδικο οπως λες Godfather-x8. a3
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 9:23 am

jdm-r έγραψε:
    Απο τη στγμη που ο ιδιος ειπες οτι αλλαξες βελτειωτη και ανοιξατε μοτερ,

Αυτο πιπιλα, εγινε πριν τα dragster του 2010 οπως και εχω αναφερει! Laughing αλλα για να στο ξαναθυμισω απο τον 9/2010 δε ξαναβαλες χερι στο μοτερ εσυ και ολος περιεργος ακομα δουλευει χωρις ζημιες και αλλα που ειχα με την παρτι σου! Laughing αλλα αν θελεις υπαρχει το αναλογο τοπικ να τα διαβασεις απο την αρχη αν και εσυ τα ξερεις καλυτερα!!!! αααα και που εισαι,ο new βελτειωτης λεγετε ετσι γιατι εχει πτυχιο!!!εσυ δε λεγεσαι ετσι!
    και στο θεμα μας,το ιδιο αμαξι τοτε και τωρα με λιγες διαφορες,οποτε δεν υπαρχει συγκριση!!!

jdm-r έγραψε:ολοι θελουμε να μαθουμε τους χρονους απο τον εναν και μοναδικο οπως λες Godfather-x8. a3
    ΟΧΙ ολοι,εσυ τρωγεσαι παλι με την ειρωνια σου και τον ψευτοεγωισμο σου! a14
    αλλα για να μαθεις ο χρονος μου στα τελευταια drag με αμαξι που κανει βολτα ηταν απο 13,214 εως 14,008 με 18μετρο 2,7 και 2,9 και χρονο αντιδρασης 0,51 , στο 400αρι ενω Μ3 Ε92 εκαναν 14,5+ εως και 15,7 και Μ3 turbo 3076 εγραψε 14,2 !!!! a12
    Επισης με καποιους 4Χ4 που εγραψαν χαμηλα 12αρια την Κυριακη, την Παρασκευη το βραδυ στα 600μ ηταν πισω απο το 8αρι μου, γτ δε παω μονο σε πιστες αλλα και σε δρομους!! a14
    οποτε γνωριζω τις δυνατοτητες του αμαξιου μου και τι χρονους μπορει να γραψει με αυτο το set up και την καταλληλη προετημασια!!
    Ωστοσο εσυ που ειπες οτι θα ερχοσουν γτ δεν ηρθες και γιατι δεν εφερες ενα απο τα καντιναproject που εχεις να τρεξει να δουμε και οι υπολοιποι τα σπασμενα 11αρια?αλλα περιμενεις το 3ροτορο για να τρεχεις μονος μπας και ριξεις το 11αρι!!!
    κατεβασε ενα 8αρι σου με 400αλογα να σπασει το 13 ή γενικα εσυ με τα πολλα σαλια και λογια γιατι δε βαζεις συμμετοχη!!!!!! και το 2010 και εως τωρα ειμαι η μοναδικη rotary συμμετοχη, ειτε σ αρεσει ειτε οχι, ειτε γραφω 18 ειτε γραφω 13 ειμαι ο μονος ή οπως λες και φτιαχνομαι ''μοναδικος''!!!! και μπραβο που δειχνεις για αλλη μια φορα το αληθινο σου πρωσοπο!!!! Laughing Laughing Laughing

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 9:39 am

Godfather-x8 έγραψε:

αλλα για να στο ξαναθυμισω απο τον 9/2010 δε ξαναβαλες χερι στο μοτερ εσυ και ολος περιεργος ακομα δουλευει χωρις ζημιες και αλλα που ειχα με την παρτι σου! Laughing αλλα αν θελεις υπαρχει το αναλογο τοπικ να τα διαβασεις απο την αρχη αν και εσυ τα ξερεις καλυτερα!!!!

Kαλο θα ηταν λοιπον μετα απο ολα αυτα να βγαλεις και τα αυτοκολιτακια jdm-r που ειχες μεχρι και στα dragster,
    και να βαλεις του καινουριου σου βελτειωτη.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 10:08 am

Επειδή ήμουν εκεί κι επειδή φαντάζομαι ότι θα μου βγει ξυνό.

Οι χρόνοι του Νονού δεν κατέβηκαν κάτω από το 14 αλλά το αυτοκίνητο δεν είχε πρόσφυση καμία και νομίζω ότι δεν ήταν αντιπροσωπευτικό μιας και μετά τα 200 μέτρα έδιχνε τα δόντια του.
    Για το setup δεν ξέρω αλλά ακόμα υπήρχαν όντος τα αυτοκόλλητα του Τσιγάρα και το αυτοκίνητο φαινόταν το ίδιο όπως το είχα ξαναδεί βέβαια με το μάτι δεν μπορείς να κρίνεις

Μ3 turbo δεν κατάλαβα πιο ήταν αλλά τα 92άρια Μ3 εχω δει να κάνουν καλύτερους χρόνους.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 10:44 am

Δε με ενδιαφερει τι εκανε ο νονος στα dragster,αλλα φιλοι βελτειωτες που κατεβηκαν μου ελεγαν οτι ετρεχε ενα δικο μου με δικα μου αυτοκολητα.

Ειναι δυνατον μετα απο οσα εγιναν να μην τα ξηλωσει????

Καλα κανει το παλικαρι και τρεχει και μπραβο του,αλλα μετα απο οσα εχει πει ειναι ντροπη πρωτα για τον ιδιο και μετα για μενα.

Η συμβουλη μου Μανο συνεχισε ετσι κανοντας την κ@υλα σου αν μπορεις να την υποστηριξεις με τα δικα σου αρχ@δ@α.....
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 9:35 pm

spiffm έγραψε:Επειδή ήμουν εκεί κι επειδή φαντάζομαι ότι θα μου βγει ξυνό.

Οι χρόνοι του Νονού δεν κατέβηκαν κάτω από το 14 αλλά το αυτοκίνητο δεν είχε πρόσφυση καμία και νομίζω ότι δεν ήταν αντιπροσωπευτικό μιας και μετά τα 200 μέτρα έδιχνε τα δόντια του.
    Για το setup δεν ξέρω αλλά ακόμα υπήρχαν όντος τα αυτοκόλλητα του Τσιγάρα και το αυτοκίνητο φαινόταν το ίδιο όπως το είχα ξαναδεί βέβαια με το μάτι δεν μπορείς να κρίνεις

Μ3 turbo δεν κατάλαβα πιο ήταν αλλά τα 92άρια Μ3 εχω δει να κάνουν καλύτερους χρόνους.

Τον χρονο κατω απο το 14 τον εκανα οταν ανοιξα με το ασπρο Μ3 Ε92 Σταυρο, υπαρχουν δοξα το θεο και τα χαρτακια!...αλλα ακομα και μονο 14 να εκανα, με 2.7+ 18 μετρο,μπορουν να καταλαβουν.....

και οταν εννοεις φαινοταν το ιδιο? αφου οπως αναφερα και προηγουμενος στο αυτοκινητο δεν εχω αλλαξει κατι απο τα προηγουμενα dragster περα απο κατι λεπτομεριες.Αρα απο την πιστα που το ειδες εσυ,ειναι λιγο ακομα καλυτερο,αλλα καμια σχεση με τον Αυγουστο (π.χ) του 2010 (οχι οτι τοτε δε πηγαινε) !!

το Μ3 ασπρο Ε46 με 3076, ηταν το τουρμπατο που εγραψε 14,2 ,ειναι το αμαξι που προσπαθησαμε να ανοιξουμε πριν τον αγωνα αλλα ηταν λιγα τα μετρα >300μ και δε τα βρισκαμε και στις κορνες!!

Οσο για τα περιφημα αυτοκλολητα,θα εννοεις αυτα τα δυο που ειναι στην κολονα της πορτας,δλδ διπλα στο παραθυρο, δλδ ενα στην μια μερια και ενα στην αλλη, οπου λενε RX8 JDM-R με μια εικονα! σωστα? γιατι πουθενα αλλου αυτοκλιτο JDM-R δεν εχω,εκτος και αν δε το εχω δει!!!! αυτα λοιπον τα τριγωνακια εκτος οτι τα ειχαμε κολησει με κολα στιγμης γιατι ξεκολουσαν και τωρα δε μπορουν να βγουν χωρις να αφησουν σημαδι, το JDM-R δε νομιζω να φαινεται επανω τους!!!!!!!Αλλα ας θυμηθει ο πιπιλας ποτε και ποσες φορες μου ειχε πει οτι δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ,και του απαντουσα οτι εχω αυτα τα 2 στις κολονες και φτανουν!!!!και αλλωστε αυτα τα αυτοκολητακια τα εχω πληρωσει ακριβα!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 9:54 pm

jdm-r έγραψε: Δε με ενδιαφερει τι εκανε ο νονος στα dragster,αλλα φιλοι βελτειωτες που κατεβηκαν μου ελεγαν οτι ετρεχε ενα δικο μου με δικα μου αυτοκολητα.
    lol! lol! lol! lol! lol! ελα σταματα lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    σιγα μην ειδαν και αυτοκολητο!!! lol! lol! απλα ηξεραν ποιος το εφτιαχνε επειδη σου ειχα κανει τοτε τοση διαφημιση ,που οπου και αν πηγαινα ελεγα το ονομα σου (λες και ησουν ΟΚ),που υπεθεσαν οτι ακομα σ εσενα ανηκει!!!! reflection1 και στην τελικη τιμη σου ειναι αν σου ειπαν κατι τετοιο ή δε σου ειπαν τπτ και απλα εσυ παλι λες τα δικα σου!!! παντως ελα παραδεξου το,ακομα ερχονται ατομα και σου λενε θελω να μου κανεις το αμαξι να πηγαινει σαν του Νονου!!! steeringwheel lol! lol! lol! lol!

jdm-r έγραψε:Ειναι δυνατον μετα απο οσα εγιναν να μην τα ξηλωσει????

αν δε βαζαμε την κολα στιγμης θα τα ειχα ξηλωσει μηνες τωρα, στειλε μου κατι αλλο να τα αντικαταστησω,ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΞΟΔΑ,αλλα εχω πληρωσει γιαυτα!!!!

jdm-r έγραψε:Καλα κανει το παλικαρι και τρεχει και μπραβο του,αλλα μετα απο οσα εχει πει ειναι ντροπη πρωτα για τον ιδιο και μετα για μενα.

δεν ειπα ψεματα σε οσα εχω πει,και ακομα περιμενω απο κοντα να μου πεις ποια ειναι η ντροπη για σενα!!! γιατι εως τωρα δε σε κοβω να ντρεπεσαι!!! lol! lol! lol! lol! lol!

jdm-r έγραψε:Η συμβουλη μου Μανο συνεχισε ετσι κανοντας την κ@υλα σου αν μπορεις να την υποστηριξεις με τα δικα σου αρχ@δ@α.....

για να λες ''οτι ετρεχε ενα δικο μου '' ή ''υποστιηριξες με τα δικα σου ??'' που ειπες παραπανω θα πρεπει να εχεις τα @ρχιδι@ να εχεις κανει θυσιες γιαυτο το αμαξι αλλα και να εχεις δωσει....ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΠΗΡΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Κ@ΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ @ΡΧΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 20Κ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΥΤΗΝ!!!
    ΕΓΩΩΩΩΩΩ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ -ΟΧΙ- ΕΣΥ!!!!!!!Αρα δικη μου Κ@υλ@ με της τσεπης μου την υποστηριξη!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Laughing
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 10:10 pm

Godfather-x8 έγραψε:

Τον χρονο κατω απο το 14 τον εκανα οταν ανοιξα με το ασπρο Μ3 Ε92 Σταυρο, υπαρχουν δοξα το θεο και τα χαρτακια!...αλλα ακομα και μονο 14 να εκανα, με 2.7+ 18 μετρο,μπορουν να καταλαβουν.....

και οταν εννοεις φαινοταν το ιδιο? αφου οπως αναφερα και προηγουμενος στο αυτοκινητο δεν εχω αλλαξει κατι απο τα προηγουμενα dragster περα απο κατι λεπτομεριες.Αρα απο την πιστα που το ειδες εσυ,ειναι λιγο ακομα καλυτερο,αλλα καμια σχεση με τον Αυγουστο (π.χ) του 2010 (οχι οτι τοτε δε πηγαινε) !!

το Μ3 ασπρο Ε46 με 3076, ηταν το τουρμπατο που εγραψε 14,2 ,ειναι το αμαξι που προσπαθησαμε να ανοιξουμε πριν τον αγωνα αλλα ηταν λιγα τα μετρα >300μ και δε τα βρισκαμε και στις κορνες!!

Το άνοιγμα με του Μακη (Ε46 turbo) (στην κανονική ευθεία) το αυτοκίνητο δεν το είδα παρά μόνο όσο ήμουν κοντά στο buggy και ανοίγατε λίγο πιο κάτω από εμάς. Δεν νομίζω ότι έγραψα κάτι κακό για το αυτοκίνητό σου απεναντίας κιόλας ηρέμισε έλεος με αυτα τα κοντράδικα κολλήματα. Άλλωστε σου είπα ότι τσάμπα κάνεις ανοίγματα με αυτά λάστιχα γιατί δεν πρόκηται να γράψεις χρόνο και πριν το τελευταίο πέρασμα που μαζεύμαμε και όταν βραζυκύκλωσες μπουζί δεν ήταν κάτι υποτιμιτικό. Τώρα εάν έκανες κάποια στιγμή κάτω από 14 όσο δεν έβλεπα την ώρα που μαζεύαμε και μάλλον ότι ήταν από τελευταια sorry.
    Στο RWB δεν είδα το Ε46 Τurbo να ανοίγει όσο είμουν στην κανονική ευθεία.
    Είπα ίδιο γιατί το είδα στην πίστα εδώ και βλέποντάς το από έξω και στο Τυμπάκι
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 10:25 pm

spiffm έγραψε: Δεν νομίζω ότι έγραψα κάτι κακό για το αυτοκίνητό σου απεναντίας κιόλας ηρέμισε έλεος με αυτα τα κοντράδικα κολλήματα.

και φυσικα δεν εγραψες τπτ κακο!!!ουτε και εχω κατι μαζι σου,πιστευω στο εδειξα και απο κοντα και απο τον τροπο που μιλησαμε!ισως απο εδω δε φαινεται το υφος!
    τωρα για τα κολληματα,οντως υπαρχουν.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αλλα ας μπουμε λιγο on topic, και να με αφησουν μερικοι να βγαλω τα βιντεο και αλλα εδω!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 24 Μάης 2011, 11:03 pm

Godfather-x8 έγραψε:
    Οσο για τα περιφημα αυτοκλολητα,θα εννοεις αυτα τα δυο που ειναι στην κολονα της πορτας,δλδ διπλα στο παραθυρο, δλδ ενα στην μια μερια και ενα στην αλλη, οπου λενε RX8 JDM-R με μια εικονα! σωστα? γιατι πουθενα αλλου αυτοκλιτο JDM-R δεν εχω,εκτος και αν δε το εχω δει!!!! αυτα λοιπον τα τριγωνακια εκτος οτι τα ειχαμε κολησει με κολα στιγμης γιατι ξεκολουσαν και τωρα δε μπορουν να βγουν χωρις να αφησουν σημαδι, το JDM-R δε νομιζω να φαινεται επανω τους!!!!!!!Αλλα ας θυμηθει ο πιπιλας ποτε και ποσες φορες μου ειχε πει οτι δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ,και του απαντουσα οτι εχω αυτα τα 2 στις κολονες και φτανουν!!!!και αλλωστε αυτα τα αυτοκολητακια τα εχω πληρωσει ακριβα!!!

Μας επεισες.

Δοκιμασα και βγαινουν κανονικοτατα.
    Ειμαι σιγουρος τωρα ξερεις οτι λες μ@λ@κιες και αν ηθελες εβρισκες τροπο να τα βγαλεις...

Και μονο με αυτα που λες φαινεται ποιος ειναι ο σαλιας και ο γλυψας..

Με 14 χρονο ντροπη ειναι για μενα,μηπως δεν θελει ο καινουριος βελτειωτης να βαλεις τα αυτοκολιτα του???

Μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου..

Εγω και ο καθενας στη θεση σου θα αλλαζα δυο πορτες παρα να εχω τα συγκεκριμενα αυτοκολητα.(αν και βγαινουν,και το ξερουν ολοι).
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 25 Μάης 2011, 4:52 pm

Godfather-x8 έγραψε:

jdm-r έγραψε:Μας επεισες.

Ειμαι σιγουρος τωρα ξερεις οτι λες μ@λ@κιες και αν ηθελες εβρισκες τροπο να τα βγαλεις...

καταρχην ειπα και πριν τι δε λενε επανω,επισης εχουν κολα στιγμης,και στην τελικη δικα μου ειναι,πληρωμενα ειναι,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ!!! Laughing (ή μηπως να στα στειλω και αυτα μαζι με την εξατμιση) lol! lol! lol!

jdm-r έγραψε:Με 14 χρονο ντροπη ειναι για μενα,

στο RWB συμμετηχα πιπιλα και οχι στα dragster!Αλλα και παλι αν νομιζεις με βολταδικο 8αρι, οτι το 13,2 εως το 14 400αρι με κοντα 3 το 18μετρο,ειναι ντροπη για σενα, ας φερεις ενα απο τα καντιναproject που εχεις στα ιδια αλογα βολταδικο να το γραψει ή ακομα να σπασει και το 12,αλλα εισαι Κ@ΤΑ και μονο σαλια παλι λες!!!! γιατι αν ετρεχε καποιο δικο σου στα ιδια αλογα θα ειχε τους χρονους των Μ3 Ε92 14,5+ 15,7 και να δουμε!!!
    για να μη συζητησω μετα το 400αρι....ή για τα δηθεν 500+ αλογα...γιαυτο τραβα να κανεις καμια σβουρα,να ψησεις και κανενα σουβλακι που εισαι καπως καλος σ αυτο, και ασε τους χρονους για αλλους!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

jdm-r έγραψε:μηπως δεν θελει ο καινουριος βελτειωτης να βαλεις τα αυτοκολιτα του???

τα εχω ηδη τα αυτοκολητα του βελτιωτη μου πανω στο αυτοκινητο εδω και μηνες και απο τις δυο πλευρες και βγαζουν ματι,απορω πως δε τα ειδαν αυτα οι φιλοι σου!!!!!!Αλλα ξεχασα,ισως νομιζεις οτι δεν ειναι αυτος!Αλλα μαθε το χρημα κανει κουμαντο(αν και το ξερεις)! okay okay

jdm-r έγραψε:Μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου..

αν εχω εγω μεγαλη ιδεα ,τι εχεις εσυ για τον εαυτο σου,που θες να λεγεσαι και βελτιωτης ή φιλος!Ασε μας ρε Χρηστακι παλι!!χχαχαχχα lol! lol! lol!

jdm-r έγραψε:Εγω και ο καθενας στη θεση σου θα αλλαζα δυο πορτες παρα να εχω τα συγκεκριμενα αυτοκολητα.(αν και βγαινουν,και το ξερουν ολοι).

Εγω και ο καθενας στη θεση σου, θα κατεβαινα στο υπογειο του μαγαζιου(με τα μεταχειρο που βαζεις σε ολους),θα περνουσα μια θυλια στο λαιμο και θα αυτοκτονουσα αφηνοντας σημειομα ''ΣΥΓΝΩΜΗ'', παρα να καταλαβω οτι ΑΠΕΤΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!! okay -> και μη θελεις να σου πω ποιοι ειναι αυτοι!!!!! study

....ομως σαν παλιος φιλος,θα σου προτεινα να μην το κανεις...και απλα σεβασου την ηλικια σου, σταματα να ασχολησε με τα φορουμ, γινε ειληκρινης, σεβασου αυτους που σου δινουν χρηματα, και ολα θα περασουν!!!!!...ΚΑΛΗΜΕΡΑ και τα λεμε απο βδομαδα παλι γτ εχουμε και δουλειες!!!! Cool
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 25 Μάης 2011, 6:30 pm

Godfather-x8 έγραψε:
    jdm-r έγραψε:Μας επεισες.

καταρχην ειπα και πριν τι δε λενε επανω,επισης εχουν κολα στιγμης,και στην τελικη δικα μου ειναι,πληρωμενα ειναι,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ!!! Laughing (ή μηπως να στα στειλω και αυτα μαζι με την εξατμιση) lol! lol! lol!

Mε καλυψες,οπως και με την εξατμιση.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 2:12 pm